46687
-
#45366 De ez mitol battle royale? Inkabb ez egy horda mod, a vegtelen hullambol erkezo ellenfelek miatt. -
Plata #45365 Talán viszatérnek a tank és support karik?
Csinálnom kéne egy tankot,bár azt hiszem tank nem vészes,Lego didi úgyis egész jó,csak egy kis upgrade ráférne.
De support már nincs,mert sebző lett belőle. -
Plata #45364 Srácok battle royale borg TFo jön.
jippí link.
A BATTLE ROYALE WITH THE BORG!
A brand new endless TFO is coming to PC on May 28th. How long can you survive against the Borg?
By Ambassador Kael May 21, 2024, 08:00 AM
It’s not enough.
Kuumaarke hunched over a Federation datapad in her quarters on the L.S.S. Reskava. New Alliance data was downloading every second, and she poured over it, analyzing battle plans, checking supply lines, anything she could get her hands on.
Anything to keep her thoughts at bay.
She closed her tired eyes for just a moment – too long. The Borg Drone lurched out of the darkness and its hand was on her throat and the wires shot out from its arm and she was one of them there was no Kuumaarke there was only us-
She snapped back to reality. The datapad lay broken on the table before her.
Had someone been screaming? Was it her?
She shook her head, and slowly stood. It wasn’t real. She wasn’t there anymore. Kuumaarke was an Admiral, and she couldn’t afford to be…this.
They had to get ready. More Borg would come. The Alliance was not prepared. She had to – deep breath, remember what your counselor said. Breath the life, the love, from all around you, and know that you’re safe. In. Out.
The room swayed, for just a moment. And then she was back. Her thoughts were her own again.
She had to put a stop to this, get this fear out of her. And she had to get the Alliance ready. How could she do both at once?
______
Star Trek Online is releasing a brand new Task Force Operation with the launch of Star Trek Online: Unparalleled! Called “Borg Battle Royale,” this TFO will charge you with facing increasingly difficult waves of Borg, and see how long you can survive. Similar to both the Kobayashi Maru and Arena of Sompek TFOs, the event version of this TFO will end at a predetermined point – level 7. However, once the event is over, the TFO will have no set end, and Captains will see how long they can last against the Federation’s ultimate enemy. Ready your resistance. -
Plata #45363 CLR—Infected Space Elite[5:18]— Dmg(DPS) —Stan 68 540 160(215 535) Liesa 57 817 712(181 817) Ghost in t 40 540 504(127 486) Kelly Peyt 39 496 848(127 000) Spocko 20 199 246(63 922)
Max. One-Hit: 2 007 070 (Liesa)
Max. One-Hit: 2 007 070 (Enhanced Weaponized Mycelium Emitter)
-
Plata #45362 Ma reggel gondoltam ha már hamar végeztem admiraltyval megyek egy random eitet.
Battle of korfez lett,a csapat instant meghalt és végig abból állt az életük hogy meghaltak spawnoltak meghaltak.
Egyszer sem haltam meg,ezek meg csak döglöttek mint a legyek. -
Plata #45361 Giveaway,
Katt -
Plata #45360 Valszeg szimplán bugos a szett leírása. XD -
Plata #45357 Nézd meg,te talán megfejted mi a szár van.
-
Plata #45358 Egyébként van egy elméletem, szerintem heccből az engi kari kompjára felraktam solana szettet.
Szerintem ettől van a dilije.
De csak tipp, majd este ránézek.
Recruit kari, azoknak a kompra egy csomó vicces cuccot tettem.
Hülye vault küldi miatt. -
Plata #45357 Ha hazaérek majd megmutatom, le fényképeztem és feltöltöttem, de nem volt időm már berakni, otthon majd berakom. -
Orbancapitan #45356 fhűűűűűűűűűűű jó bugos vagy -
Orbancapitan #45355 igen arra a fülre -
Plata #45354 A delta recruit karimnak valami fura passzívja van,érthetetlen az egész,állítólag a hajóján rajta van az összes solana szett és ezért bónusz sebzést kap a dyson science destroyer képességeire.
Csak hogy,a kari engi,cruiserje van,nincs nála solana szett,ikony szett van a hajóján,mert csak recruit kari.
Ez valami ordenáré nagy bug.
Már tényleg atom fura.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.19. 12:10:57 -
Plata #45353 Nézegettem némelyik karimnál passzívokat,állati röhejes,de az egyik karinak 500km-es shield drain passzív képessége van vagy mi a szösz. XD
Passive drain distance improved to 500km.
Meg valami shield ejection distance is 500km.
Nincs is akkora térkép szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.19. 11:26:47 -
Plata #45352 Nem tom erre gondoltál-e.
-
Plata #45351 Hááát,nem tudom hogy ez az-e,de 5% xp boost passzívom van,van vagy 100 passzív. :D -
gunji #45350 Jah, az? Tuti, hogy csak poénkodtak, szvsz. -
Plata #45349 Cseten arról dumáltak hogy lesz valami event amivel törlik alt karikat,de most átolvastam a hírt.
Season 32 Event – Delete Alt Control
Szerintem ezt értették félre. -
gunji #45348 Hogy mi? Jájj :o -
Plata #45347 Jah,rájöttem,ezek félre értettek valamit. -
Plata #45346 Basszus,ma hallottam valamit amitől a frász kapott el.
Valami alt törlő event jön? -
Orbancapitan #45345 zűrben 2 helyen 1. a hajóállapotnál ahol buffok és hatások látszónak 2. a szint jelző alatt
ground szintúgy csak a hajó helyett a karakter állapotnál -
Plata #45344 Nem tom,karakter fülön lehet azt látni valahol?
Ez nekem új.
Bár a tegnapi nap után nem csodálkoznék semmin. :D
Vagy 10 év után rájöttem hogy a ruha ami már ezerötszáz éve megvan annak vannak speckó kiegészítői.
Nem is tudom hogy a ragyában nem vettem eddig észre. -
Orbancapitan #45343 mm nem látszik v aktív tán az karakter fülön a passzívokban látszana de mint állapot jelzőn úgy nem -
Plata #45342 Na azt hiszem SD-ben fent van.
-
Plata #45341 Pedig a vulkáni karimnak csak bonus salvage és bonus dili buffja van.
Szerintem az a lényeg hogy minél gyorsabban minél nagyobb tömeget ápolj le.
Vagy a franc tudja.
Csináltam egy patrolos videót,de még 38 perc a Hd feldolgozásig. :D
Valszeg akkorára meg nem is leszek gépnél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.18. 13:44:50 -
Orbancapitan #45340 azt láttam mintha lett volna xp bónuszod elnyomva v valami mint a recruit kariknál recruit eventen -
Orbancapitan #45339 de ha meg van a gagarin traitje a normál spread skill el lővése után akk benyomsz egy faw-t akkor bejön egy egyes szintű spread amit a második torpedó fog lőni már ha nem lőttél vele normál spread után közvetlenül -
Plata #45338 Löhet. XD
Nekem gyün az xp mint az őrült. -
Plata #45337 Csak az első,de ha torpedózni kezdesz a spread mellé kemocite laced weaponry skill nagyon jó. -
Orbancapitan #45336 mondtam mindent próbáltam normált, adv, elite, ott haltam eléggé szóval azt hagytam is de te vagy a mágus tuti h van vmelyik recuitból vissza maradt xp bugod -
gunji #45335 Amelyikre előbb nyomsz rá :) a másikat meg cd-re teszi. (= a példákból az utóbbi) -
#45334 Gyors kerdes: ha mondjuk a hajon elol van 2 torpedo launcherem, akkor a torpedo spread tac skillt aktivalva mind a ketto elkezdi szorni az aldast, vagy csak egy a kettobol, az, amelyiknek vagy lejar hamarabb a cd-je? Lehet kerdeztem mar, de nem emlekszem a valaszra. :) (mert ugye a kovetkezot buffolja, az meg egy darabot jelent, de azert rakerdezek)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.18. 11:41:37 -
Plata #45333 Máskor ne próbáld meg advanceden,mert látod hogy normálban sokkal jobban jön az xp,így döl mint a bolond. -
Plata #45332 Most fentvagyok. -
Plata #45331 Érdekesen hangzik,de én nem nagyon szeretem pandát,pandából csak a saját kert tetszett,az is már légió alatt és utána.
Cataclysm idején hagytam abba,panda kimaradt,de nem nagyon bántam. -
#45330 Van ra 95 napod, majd probald ki egyszer azert. Annyira nem rossz otlet - bar a helyszint nagyon nem szeretem -, picit nyultak a PoE-bol es ezuttal lootolt gemek is adnak a spelleket, barmelyik classbol talalhatsz szinte barmit es hasznalhatod :) -
Plata #45329 Panda remix? Jáááj.
:D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.16. 23:20:35 -
#45328 Gyere panda remixezni transmogokert meg minden loszarert :) -
Orbancapitan #45327 értem most lagos volt de másfél órája még nem volt