Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma 5 főnixláda volt a give away.
Nekem az egész jó, "kezdeti" %-kal dobta, de láttam epic-et is felvillanni...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ebben új acc wide durva traiteket is kapnak a hajók.
A Galaxy 1 új acc wide traitet,Defiant 2 új acc wide traitet kap.
A csomagban 10 új hajó is lesz.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.27. 19:07:29

Szóval ebben hajók is vannak, nemcsak skinek és konzolok? xD ... Bocs, még nagyon keresem az állam. Valahogy irreálisan drága mindkettő ilyen lagok mellett. Átszámítva a nagyobb csomag 110 ezer forintnak felel meg nagyjából. Quark visítva nyüszít a földön fekve és hörgi a Crypticnak a holofonba: 'taníts, mester!'
Mudd árairól hittem korábban, hogy vicc, de úgy látszik ez lesz az általános. Elértünk a 'csavarjuk ki még az uccsó cseppeket is belőlük, azt csá STO' fázisba. Kár érte.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

az a legendarí legendary 😄 a sima csak 30 XD
9 hajó minden variációval ... galaxy, defiant.intrepid, constitution!, warhead ! soverein kelvin de főleg ugye coni lesz de ha minden variáció akkor bene van promo is
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.01.27. 18:21:09
temp ban ip alapján nem csinálhatok több accot de pakk
45k zen a legendary bundle.
Katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.27. 18:06:12

Lol?
Tényleg banoltak?

engem banoltak 7 acc után 😄 xD jöhet a laptop nyehehehehe 😄 de edig semmi 😞
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.01.27. 17:57:08
Én nem csináltam emiatt új accot,cseten láttam hogy az a téma hogy hogyan lehetne több száz accot kreálni.<#hehe>
Gondoltam hogy új accot csináltál,a telóm az éjszaka be jelzett hogy bizonyos accountra valaki új géppel be jelentkezett.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.27. 16:25:55

legalább ezek a idióták vmit jól csináltak ip számláló egy megadott szám után már nem enged ugyanarról az ipről regisztrálni
de igen
Szent ég,csak nem csináltál új alt accot?<#vigyor>

Plata majd mutatok vmit
5 acc egy pack
két alt acc és semmi
Grat.

na
Fő accounton nem dobott hajópack, de a másikon igen.
Én egy egyórás lagmentes tokent szeretnék holnap xD

Amúgy ma is volt rejtvény, amit negyed óra alatt oldottak meg: https://vimeo.com/387066342 (jelszó: theexperimentbegins)
Ebből kiderül, hogy a korábbi hangmintákban ki beszél:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abraham Lincoln, így a tipp most az, hogy valami olyasmit kapunk, mint ami a 'The Savage Curtain' c. TOS epizódban volt.
(Azt hiszem, annyira nem tetszett anno. Meglátjuk, mit hoznak ki belőle.)

Nekem is,de elég sokan nyitnak belőle hajót.

csak 50 lobi jött
Ma 5 ingyen promó pack van a storeban.

hmmm akkor bugos a flotta roster 😄 konkrétan más dátumot mutatott ezek szerint
Lt.Zoli

látom...........
ki volt? bocsi de tegnap off volt 2 körül értem haza oda voltam a születésnapomat ünnepelni
Érdekes ez a borg hajó.
Ship Details:
Tier: 6
Faction: Any
Required Rank: Complete the Tutorial
Hull Modifier: 1.35
Shield Modifier: 1.45
Fore Weapons: 5
Aft Weapons: 3
Device Slots: 3
Bridge Officer Stations: 1 Commander Tactical/Command, 1 Lieutenant Tactical/Miracle Worker, 1 Lieutenant Commander Engineering, 1 Lieutenant Commander Universal, 1 Ensign Universal
Consoles: 5 Tactical, 4 Engineering, 2 Science (scales with level)
Base Turn Rate: 5
Impulse Modifier: .15
Inertia: 60
+10 Weapons Power, +10 Shield Power
Console - Universal - Disruptive Topological Matrix
Inspiration Abilities:
Turn the Tide
Against All Odds
Battle Preparation
Plasma Disintegrator
Starship Mastery Package (Juggernaut)
Devastating Weaponry (+Critical Chance)
Enhanced Weapon Banks (+Critical Severity)
Rapid Repairs (+Hull Regeneration)
Enhanced Weapon Systems (+All Damage)
Enhanced Nanite Regeneration (Starship Trait)

Admiralty Stats
Eng: 43
Sci: 17
Tac: 66
Special: +20 TAC+ENG when ALONE

Miracle worker hajó még sincs MW konzol helye,nem kapta meg az összes MW képességet csak hármat.
iszonyat lassan fordul,de erős pajzsa meg hullja van.
Link.

Saját készítésű, Mk II VR alany esetén - event-kor, gyorsítóval - ezzel tényleg nagyobb az esély a korai epic-re - pl. -es/-os fegyverek előállításakor.
Mk XV-el viszont még így is kellhet pár kör - amikor 40%-ról sem hajlandó váltani...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

gagarin torpedóshoz kell a arbiter meg maradékhoz . amúgy ha 2 tokenböl epik az item lehet nem
Amennyiben energiafegyveres hajót építesz, akkor az Arbiter trait-je kelleni fog -> ebben a játékban kell egy flotta, mire egy hajód "bevethető" állapotba kerülhet.

#35716:
Elsőre dili'-sink-nek tűnik, de adnak is érte vmit -> ha a főnix 40 ládás csomagja megmarad, akkor teljesen értelmetlenné válik a saját készítésű upgrade token.

Mai Hír hogy menj fel,lehet fent találsz egy régi ismerőst.<#wink>

Tegnapi hír
Lifetimer akció.
50%

Koszi,akkor ez eldolt! <#worship>
Arbiter is jó,de a Gagarin Mw battle cruiser,több a konzolja,több az energiája,Miracle worker képességei vannak,igaz picit lassabban fordul,de ha bímet raksz rá tökmindegy.
Arbiternek talán jobb a traitje.
Viszont Gagarin konzolja jobb.
Mind a kettőnek van flottás változata,viszont a flottás Gagarin-nak 12 konzol helye van.

Azon megakadt a szemem,...rediten nagyon emlegetik az Arbitert ,osszesegeben szerinted Gagarin vagy Arbiter inkabb?
Szerintem a gagarin kurva jó.

<#hawaii> Plata,engi karakternek milyen T6-os hajot javasolnal?marmint amit a free kuponnal kivalthato.elore is koszi.
Az új omega upgrade egy kicsit fura lesz.
Link.

Nem tudom.

akkor 9 hajós pakk lesz olyan 12k zen körül nem ?
Ma ingyen van storeban 5 lock box key.

én mondtam
Már van.
Link.

FIGYELJ egy két nappal szokkott róla
Akkor már csepegne róla valami hivatalos infó.
Szerintem akkor csak az eventes jön még.

A mudd féle leárazásból indulva 28-ka
Többeknél nem vagy extra lassan indulnak (~15 perc) a küldetések. Lehet, hogy a prepatchnél szúrtak el valamit, vagy csak megint a lagolást próbálják hegeszteni.
Azért az rém ciki volt, amikor streamen bemutatták az új évfordulós TFO-t és ott cégen belül helyben is laggolt, mint állat xD

Vajon mikor jönnek ezek a hajók?
Event alatt után?