Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az egész jó, "kezdeti" %-kal dobta, de láttam epic-et is felvillanni...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A Galaxy 1 új acc wide traitet,Defiant 2 új acc wide traitet kap.
A csomagban 10 új hajó is lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.27. 19:07:29
Mudd árairól hittem korábban, hogy vicc, de úgy látszik ez lesz az általános. Elértünk a 'csavarjuk ki még az uccsó cseppeket is belőlük, azt csá STO' fázisba. Kár érte.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
9 hajó minden variációval ... galaxy, defiant.intrepid, constitution!, warhead ! soverein kelvin de főleg ugye coni lesz de ha minden variáció akkor bene van promo is
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.01.27. 18:21:09
Tényleg banoltak?
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.01.27. 17:57:08
Gondoltam hogy új accot csináltál,a telóm az éjszaka be jelzett hogy bizonyos accountra valaki új géppel be jelentkezett.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.27. 16:25:55
Amúgy ma is volt rejtvény, amit negyed óra alatt oldottak meg: https://vimeo.com/387066342 (jelszó: theexperimentbegins)
Ebből kiderül, hogy a korábbi hangmintákban ki beszél:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Azt hiszem, annyira nem tetszett anno. Meglátjuk, mit hoznak ki belőle.)
Ship Details:
Tier: 6
Faction: Any
Required Rank: Complete the Tutorial
Hull Modifier: 1.35
Shield Modifier: 1.45
Fore Weapons: 5
Aft Weapons: 3
Device Slots: 3
Bridge Officer Stations: 1 Commander Tactical/Command, 1 Lieutenant Tactical/Miracle Worker, 1 Lieutenant Commander Engineering, 1 Lieutenant Commander Universal, 1 Ensign Universal
Consoles: 5 Tactical, 4 Engineering, 2 Science (scales with level)
Base Turn Rate: 5
Impulse Modifier: .15
Inertia: 60
+10 Weapons Power, +10 Shield Power
Console - Universal - Disruptive Topological Matrix
Inspiration Abilities:
Turn the Tide
Against All Odds
Battle Preparation
Plasma Disintegrator
Starship Mastery Package (Juggernaut)
Devastating Weaponry (+Critical Chance)
Enhanced Weapon Banks (+Critical Severity)
Rapid Repairs (+Hull Regeneration)
Enhanced Weapon Systems (+All Damage)
Enhanced Nanite Regeneration (Starship Trait)
Admiralty Stats
Eng: 43
Sci: 17
Tac: 66
Special: +20 TAC+ENG when ALONE
Miracle worker hajó még sincs MW konzol helye,nem kapta meg az összes MW képességet csak hármat.
iszonyat lassan fordul,de erős pajzsa meg hullja van.
Link.
Mk XV-el viszont még így is kellhet pár kör - amikor 40%-ról sem hajlandó váltani...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
#35716:
Elsőre dili'-sink-nek tűnik, de adnak is érte vmit -> ha a főnix 40 ládás csomagja megmarad, akkor teljesen értelmetlenné válik a saját készítésű upgrade token.
Arbiternek talán jobb a traitje.
Viszont Gagarin konzolja jobb.
Mind a kettőnek van flottás változata,viszont a flottás Gagarin-nak 12 konzol helye van.
Szerintem akkor csak az eventes jön még.
Azért az rém ciki volt, amikor streamen bemutatták az új évfordulós TFO-t és ott cégen belül helyben is laggolt, mint állat xD
Event alatt után?