Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom hogy kéne kinéznie,de lekvár hajón kb sehogy se néz ki.

Én is váltottam gmail fiókra.Azóta nincs gondom vele.
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...
Citromail vagy freemail szerű emailcímekre nem biztos hogy ki megy.
Sok év után újra telepítettem a játékot, de elakadtam...
Amikor elindul a játék kér egy One Time Code-ot, amit ha jól olvasom email-ben kellene megkapjak. De nem kapom meg. Már egy órát pöcsöltem vele, de semmi, amúgy is egy idő után kidob.
Az ARC oldalán simán be tudok lépni és ott is kért elöször kódot, azt megkaptam és minden jónak tűnik ott.
De a játékon belül nem jön meg.
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...
Oszt lehet hogy valamit félre értettek és MW cruiser lesz.<#nyes>#nyes>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Egyébként azt is írják redditen hogy az új Galaxy az Miracle class lesz.
Sose hallottam róla.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.05. 08:26:42
Meg ugye ott térkép nélkül kell mászkálni csövekben és meg találni mindenféle marhaságot.
Nem elég ha csak meg találod a kijáratot,van elrejtve cucc is meg accolade meg egyéb marhaság.
#35481: A 2. évfordulós Ody nekem kimaradt, később regisztráltam csak, a Dysonra emlékszek, az Ambassador küldetése kifejezetten tetszett 😉
Még az Ody-t így kaptuk meg és a Dysont is.
Küldiben repültünk vele,majd a mienk lett.
De én inkább egy borg-hajót tippelnék. A borg kieg meg állna pár küldetésből, egy új flottaépületből meg fizetős hajópakkból. Meg valami újdonságot is ígértek, ami megváltoztat(hat)ja a játékot. A kiegek mostanság nem túl nagyok.
Az eventes hajó mindig gyöngébb,mert adják ki a zenes változatát.
Legalább is eddig így volt.
Ha lesz borg hajó akkor azt biztos lifetimerek kapják.
De lehet hogy tényleg valami Picard sorozatos Galaxy lesz
Vagy egyik sem.<#circling>#circling>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Amúgyis vagy félórát kerestem, hol lehet lecserélni a hidat a Galaxy-n, lol 😄)
Amúgy meg technology-s upgrade hétvége is van, így kíváncsian várom, mennyire faragják át a metát 😄
Mármint az U.S.S. Galaxy.
de pl a coninak is van 4 verziója is alap zen boxos(kelvin) és promós
Eventes hajó nem lehet promós.
Bár én azért sem nagyon hiszek benne mert Galaxy már van 4 darab.
Két T5 két T6.
Max úgy lenne értelme ha T7 lenne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.02. 19:52:08
Olyan pletykát hallottam hogy Galaxy lesz az évfordulós hajó.
Mondjuk én örülnék neki,mert imádom a Galaxy-t,de nem fura az egy kicsit évfordulós hajónak?
Meg már van egy T6 Galaxy,vagyis van kettő is.
Mit rewampolnak egy T6 hajón?
Jó a koalíciós diszruptor még ma is, csak ahhoz kell igazítani a csapat- és a hajó fegyverzetét, ahogy pl. a frerengi plazmához, vagy a herald antiprotonhoz is. Az lehet, hogy ma már alig-alig látni iconian- (és kapitányi skill-)bónuszt bevillanni, de, ha el-el lövik, akkor azért észrevehetően nőnek, még mai is a sebzések...
Egyedül meg oly mindegy, mit használsz PvE-ben, ha már van értelmes repu' trait-ed és endeavour-öd a hajó- és specializációs-trait-eken kívül: ezek után már szinte "pazarlás" a vásárolható személyi trait-ekért EC-t adni a tőzsdén és csak vakarod a fejed, hogy melyik konzolt NEM rakod fel a sok közül...
Úgy tűnik, ma már sokkal egyszerűbb annak a "kötelező minimum" 40k dps-nek az összerakása, mint 3-4 éve volt - így egyre inkább beleférnek, ebbe a kategóriába az "össze-vissza" build-ek is, ahol el lehet szakadni az "egyedüli", top sémától!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.01.01. 14:06:17
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A Emergency Weapon Cycle már eleve egy tápoló képességet növel meg és nagyon sokáig a meta alapköve volt, így azért hasznos lehet ma is - elismerem, torpedós PvP-k ennek semmi hasznát nem veszik...
Az a konzol, önállóan, nem egy nagy szám, de a videóban képes volt 2 "haszontalant" csak azért betenni, hogy az ez által nyújtottnál kevesebb bónuszt kaphasson...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A dps engem kevésbé izgat, de kíváncsiságomban mértem egyet az egyik patrolon, kezdett 20k körül, a végére ~10k lett, de megvallom, nem teljesen értem a különbség okát.
Ja és Boldog Új Évet!
Ráadásul még Emergency Weapon Cycle sincsen... <#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.12.31. 15:18:32
De magyarok közt is vannak ilyen hülyék,sose felejtem el a híres nagyszájú flotta über dps buildljét,kell egy cruiser rá 8 polaron turret és sok flow capacitator konzol,mert attól lesz nagy dps-e.<#hehe>#hehe>
Viszont ezt a buildet nézd meg 1500 ér occo build még az elöző dps buildekből épitkezik hogy hull resto meg all dmg mikor egy cd csökkentéssel jobban jár 😄 az meg pláne hogy turret szindrómás hajót csinál 😄
15k dps?
Ejnye bejnye.<#hehe>#hehe>
ZsAAAAAAAAAAAA\o/