Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te vagy Rico?
Nem figyeltem milyen hajóval voltál.
De combatlog szerint plasma,antiproton és phaser fegyókat is használtál,beamet és dual cannont is.
Photon és transfrancos torpedód is volt,mivel experimental fegyód is van,gondolom valami tac hajóval voltál.
Szerintem csak egy fajta fegyvert kellene használnod,ahhoz fegyver konzolokat,beamet és cannont sem kellene keverni,ha jól látom,sima beam,dual beam és dual cannon van a logban.
Torp spread,beam overload,scatter volley és rapid fire skillt is használsz.

Just B
Eszembe vésem 😊

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Haha köszi! 😄
Ez ilyen kinek kellenek ellenségek ha vannak barátok szituáció.
Ezt a jelenetet eltudnám képzelni egy tal shiar verzióban is. Az is ütne mint az asszony ha későn érsz haza.

😄D
Voltam ISA-n,kipróbálni borgon működik-e a borg konzol,de nem.
CLR—Infected Space<2:58>— Dmg(DPS) —Vjun 13 697 538(76 952) Vamak'Ekla 12 541 825(70 460) Saul 10 212 273(58 356) Mira 2 178 328(12 448) Rico 454 883(2 556)
Valaki szólhatna Rico-nak hogy nem kéne keverni a fegyver tipusokat.Plasma,phaser,antiproton.
Rico magyar volt.

Nekem ez ugrott be, amikor megláttam a tortát! <#hehe>
Boldog "Má' megin' egy évvel idősebb vagy!" napot!

...ja, és éljen soká a Birodalom!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Most ezt mondja, de aztán egyszercsak megint berakják úgyis. Hisz a prostik nem dolgoznak free. 😄D

Nem csodálkoznék ha később be tennék őket Mudd marketbe 17k zen áron.
De az egyik fő gyökér videóban mikor kérdezték tőle azt mondta nincs tervben hogy egyenként be tennék őket,no meg ez évfordulós bundle és limitált ideig elérhetőek a hajók.
Bár szerintem ez kurva nagy szemétség.

Nem lehet,csak bundleben.
És nem marad bent véglegesen,limitált ideig lesznek elérhetők.
Szerintem szuper lesz,crossfield traitjével.Meg még másik 3 gw traittel 6 sci konzollal,univerzális gw konzolokkal,marha erős lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.08. 13:19:09

Lomhább, mint a mostani, flottás megfelelője, de 0.99 helyett 1,25-ös a HP-szorzója -> jobban bírja a gyűrődést a MW-s és van egy plusz konzolhelye...
Ezeket egyenként is meg lehet majd venni, vagy csak fél veséért, egyben a csomagot?

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Jah,be néztem,rossz boff slotot néztem.

Megyen reája a GW3-at tudó boff!

csak legyen már kint 😄 remélem a 2 coni marad olyan ami jó nem cseszik el nagyon 5/3 nem 4/4 Crossfield a mirror skinel ahh kell 😄 bár szerintem a traitet elcseszték mivel a konzol az a Mirror Crossfield Science Destroyeré de a trait ismeretlen és egy az egybe a konzol neve is
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.02.07. 22:45:37
Jövőhéten teszik be a bundle-t akkor kell majd a zen mindenkinek.
Szerintem vulkáni karimat vissza ültetem Paradox-ból Intrepid-be,van rajta secondary deflector,hat sci konzol megy rá,mehet rá DHC.
Bár lehet gw3 boff nem megy rá,na akkor meg gáz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.07. 22:12:08

Közben megtaláltam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, úgy tűnik, hogy egy TOS és DSC Connie: link

Csodálkozok, hogy még nem indult egy zen sale

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

És akkor végül is milyen hajó maradt még ki a tízből? Két Constitution?

Megjöttek az új hajókról infók.
Crosffield és intrepid.
link.
Crossfield trait marha jó.
Az Intrepid meg MW hajó.
DHC is mehet rá,szent szalamandra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.07. 18:34:13

Tegnap unatkoztak.

akkor tegnap mit csináltak füveztek?
Jó munkához idő kell.<#vigyor>

és ehhez kell 2,5 óra kiváncsi lennék az unofficial patchnotra
Mai patch:
General:
Resolved an issue that was causing crashes on multiple maps include the Dyson Battlezone.

Known Issues:
There is currently an issue that would prevent completion of the “Khitomer in Stasis” TFO. This TFO has been temporarily disabled.

Nekem sem kell NPC.
Akárhol megnyitom admit beadja a hajókat,de az eventeseket is.

(Jav😊 Nekem nem kell egy npc tiszttel sem beszélni, automatikusan hozzáadja az admiralty-s hajókat, ha megnyitom az admiralty/craft /doff ablakot 😄
Ahogy mondani szokás: working as intended <#hehe>

jézus de csak ezért <#pardon1>
Lobi sale.
Link.

Bazz,az endevoros karim ott dekkol.<#hehe>

Ha bevételen múlna, akkor lehetne ez zenes fícsör is, de nem akarok ötleteket adni nekik. 😄
Inkább a nagy rakás spagetti-kódot próbálják kibogozni. Egyik hiba javítása hozza elő a másik súlyosabbat: most épp a Dyson sphere lett bugos, nem lehet elhagyni, mert mindig elcrashel a játék (forrás: reddit).
Így most épp nem ajánlott a Dysonba menni...

Az a következő 4-5 év termése lesz - ha lesz: szvsz, túl nagy falat lenne az nekik és semmi bevétel sem járna érte, sz'al, nagyon nem fogják törni magukat miatta, pedig jól jönne és rengeteg időt megspórolna.

Just B
Na majd utánakérdek akkor 😊 Köszi a választ

Persze hogy vannak.
Bár ara figyelj hogy ha jelentkezel flottába ne egy 0-s bázissal rendelkező flotta legyen,mert az cumi.
Rengeteg idióta csinál flottát,mert az menő,csak azon nem gondolkozik el hogy flotta felépítéséhez sok milliárd dilithium és egyéb szar kell.
Fel épített flotta bázis és egyéb épületek nélkül nincs flottás felszerelés,hajó,egyebek.
Bár mostanában nem túl nagy az aktivitás.
Nekünk is van flottánk ha érdekel,de most nem vagyok fent.
De a hun cseten esetleg T.E.S.A. cseten kérdezz rá hogy van-e valahol felvétel,tuti lesz.Mindenhol emberhiány van.
Hun cseten lehet hogy nem kapsz egyből választ,mert legtöbb magyar elég bamba és nem nagyon figyeli a csetet,a másik cset is magyar,csak ott néha olyan lököttek vannak hogy az már poén.
Én főleg azért bírom mert jókat lehet röhögni farmolás közben az ökörségeken.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.06. 11:29:11

Legalább eljutottak idáig. Már ennek is örülni kell. XD

Végre sikerélmény \o/
Just B
Sziasztok, van még magyar flotta a játékban? ha igen, lehet hozzájuk jelentkezni?

Hát igen,késtek vele vagy 4-5 évet.
Kár hogy automatikusan nem tölti fel hajóval.
Mint a doff küldiket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.06. 08:53:35

"Bámulatos hol tart már a tudomány!"

Ezt az Admiralty bevezetésekor meg kellett volna már lépniük...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.02.06. 06:51:33

Nem kell többé kivenni a zenes hajókat admiralty kártyának,elég beszélni egy NPC-vel és megkapjuk automatikusan a zenes hajókat.
kártyának.
Link.

Köszi, jó ötletet adtál, hogy én is a DSC-s karival vegyem ki (könnyebb is volt 29-es szinten 😊

Sejtettem h nem mondok újat. 😄D
Mivel gombás fegyó ezért kivettem a dizsis karival meg a mainnel.
#35833 😄 😉 Amúgy bound to char-os, tehát nem adható át másik karakternek, így érdemes azzal a karakterrel menni, aki majd használná 😊

The Measure of Morality (part 1)
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.02.05. 13:01:25
Melyik küldi az?

Nem tudod volt-e már róla szó, de a legújabb küldiben az egyik reward a [assault Squad Phaser Rifle Mk XII x3] puska. Amiről azt mondják h ugyanaz amit lobiért is megvehetnénk. Plusz jelenleg az egyik legjobb fegyó a játékban. Viszont a kövi pecsben kiveszik, és hetes dupla pisztolya kerül a helyére. Tehát akinek kell az ingyen lobi fegyó az siessen, holnap karby. 😄

Igen, tudom. De amúgy nem is számít, ha más nincs, elég borg ruciban egy alien.
Gyönyörű lett az a Galaxy 😉

Ha valaki lemaradt, van még: https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/2111741/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/star-trek-online-discovery-starter-bundle (forrás: reddit link)

De borgot csak lifetimer tud indítani.

Így van, múltkor is azért kérdeztem rá a borg lock boxra, mert azt hittem több borg hajó jött ki, ez is így nekem sovánkának tűnik. Gondolkoztam, hogy kéne indítani egy borgot (need moar pylon jeligére), de - ahogy nézem - nincs olyan hajó, amit szívem szerint alá adnék. Igazság az, hogy annyversarytől többet vártam (vagy ezt már írtam? 😊. Igaz, a küldetést még nem próbáltam eddig, de hogy kiveszik a Assault Squad Phaser Rifle jutalmat, mindenképpen ki kellene próbálni. Nem tudjátok, hogy bound-os ez az Assault Squad Phaser Rifle, vagy szabadon küldhető?

nem kellett volna annyit bulizni inkább a játékba ölni a pénzt mint annó trendy-ék tették ők is buliztak de nem ment a játék rovására, a borg hajó meg nem az igazi
Szép nagy cumi lenne ha jönnének T7 hajók ezután.
Így is nagy balhé van a Legendary bundle miatt.
De láthatod a borg boxra is hogy rá ugrottak a népek,annyi borg hajót nyitottak hogy exen már 800 misiért is van,de trade cseten már 600-ért is emlegették.
Ha szebb lenne engem is érdekelne,de olyan randa szegény.

Viccnek jó, komolynak nem. Lehet akármennyit kihúzni a bálnák zsebéből, a szavahihetőség megfizethetetlen. Ha az megkérdőjeleződik, a bálnák tovább úsznak és akkor a játék bezárhat bevétel nélkül.