46741
-
Kotomicuki #35087 Akkor ez olyan, mint a megismételt deltás, hogy aki már megcsinálta az "elsőt", annak már nem kell ezt, mer' új dolgokat nem ad, igaz?!
Tényleg, azt is be kéne már fejeznem végre... -
Plata #35086 Szerintem most lehet majd jó pénzt keresni.
Gamma recruittal a researc assigmentek és egyéb karihúzós vackok ára fel fog menni a francba.
-
Plata #35085 Srácok újra gamma recruit.
Katt
Laleee ezt csináld meg,mert a jutalma kurva jó.
Na a pletykásoknak megint igazuk volt.
Mondjuk azt mondták elacsi event után jön recruit,de végül is lesz.
Egy két hetet szoktak tévedni.
Lol.
Akkor Ákos meg készülhet a borg hajókra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.21. 19:22:28 -
Kotomicuki #35084 Igen, ilyen endevőr mellett már-már mellékes is, hogy teszel-e pöttyöt a túlélő (vagy bármi más) dolgokra a kapitányodnál, vagy sem: olyan sok befolyással már nem bír az összképre nézve!
Na, de egy kezdőnél, azér' ott még más a helyzet...
#35078:
A tőzsdén ma 8k és 9k EC-ért is láttam plazmásat, szerintem nem egy nagy tétel... (a nem tetsző tulajdonságai pörgethetőek a fejlesztésnél - bizonyos határok között) -
Plata #35083 Exotic damage. -
Plata #35082 Exotic például a gravity well is. -
LaLee67 #35081 :) hat az enyem sokara lesz ilyen :) Igen akartam mar tudni, mi az az Exotic damage ? ,mar tobb ilyen exotic akarmit lattam... -
Plata #35080 Jah eszembe jutott endevor.
Nekem most ilyen kb.Csak az űr részt mutatom.
-
Plata #35079 Ó,az filléres cucc.
Exchangen vehetsz,tök ócó.
Asszem. -
LaLee67 #35078 Na igen csak a Herald kit frame is lockboxos..:( -
LaLee67 #35077 Ez jo hir -
Plata #35076 Repuról jutott eszembe hogy elmondjam,reput húzni csak az első karival szar.
Ha az első karidnak a repuja eléri a Tier 5-öt akkor unlockol egy sponsorship-et az accountodra,a többi karidnak a repu húzása fele annyi markba és időbe telik.
Sőt az első karidnak is dupla lesz utána,nem 2500 pontot fog adni egy project hanem 5000-et.
Minden repunál így fog működni amelyiknél legalább 1 karival eléred a T5-öt. -
LaLee67 #35075 Ok, koszi, teljesen vilagos. Akkor vegulis tudtam, csak a megnevezest nem. Torpedonal figyeltem inkabb, hogy minnel kevesebb ido alatt toltson ujra. -
Plata #35074 Cd vagyis cooldown,asszem így írják helyesen.
cooldown = az az idő, amennyinek el kell telnie hogy egy képességet újra használhassunk
Bizonyos képességek egymást CD-re teszik,ilyenkor várni kell míg újra tudod használni. -
LaLee67 #35073 Igen tobbnyire beam-eket hasznalok, elore rakok be 1-2 torpedot. Na amit meg nem tudok: mi az a cd?
Azt meg aruljatok mar el, hogy hogy valaszoltok ilyen gyorsan. Van valami ertesito bekapcsolasi lehetoseg, ha ir valaki?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.20. 12:34:13 -
Plata #35072 Husnock nem jó,az nem vega. -
Daeus89 #35071 Elsőre FaW vagy turet buildet javaslom scihez sok minden kell ... nekem a anoraxom az de nincs kész . én összeraktam a husnockot ahogy ott volt max csak a juggernaut trait nem úgy van de még nekem is fejleszteni kell :) de 100k meg volt vele , beamoverload meg cd csökkentés -
Plata #35070 Ha eléred a T6 reput vehetsz ingyen retrain tokent,
Amíg nem vagy 50 annyira nem fontos a skillezés.
Azt kellene el döntened ha nagy lesz a karid milyen sci-t szeretnél belőle csinálni,milyen hajóval.
Jó eséllyel a winter eventes hajó sci-s hajó lesz,egy sci carrier,ha mondjuk arra akarsz karit,arra bizony kell majd tac skillek is.Mondjuk én nem szoktam sci karinál sem kihagyni a tac skilleket,mert neki is jól jön.
Van egy ötletem egyébként.
Csinálj egy jem hadar sci karit és nézd meg a skillezését,utána törölheted.
Én a mai napig a jem hadar sci karimnak az eredeti skillezést hagytam meg,nagyon jó neki.
Sőt jem hadar tac karimnak is az a skillezése amit eredetileg kaptam vele.
Mert ugye a jem hadar karik kapnak egy saját skillezést.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.20. 12:11:31 -
LaLee67 #35069 Szuper, mar ertem,koszi:) Na, most mentem be a scimhez, sirok, 300 zencsibe fog fajni az ujra skillezes :( na mindegy meg kell tortennie, ha meg lesz a megfelelo elosztasi utmutato.
Nagy keres lenne egy foto a te scid skilljerol egy rettenthetetlen foto? haha, most latom csak hogy smajlizhatok igy is persze megertem, ha nem akarod megosztani
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.20. 12:08:44 -
Plata #35068 Faw az fire at will.
GW az Gravity well.
Faw gyakorlatilag az hogy lősz minden szarra mindenfelé,még a szomszéd tehenére is.
Pedig ő épp csak legelni akarta.
Gw meg ha elég sok a particle és control expertise meg a tököm tudja még mi,akkor 10 kilóméteres körből mindent összerántasz és sebzel.
Sőt nagyon nagy skillekkel még 10+ kilóméterről is összeránt. -
LaLee67 #35067 Mi a velemenyetek errol a sci skillezesrol , igy hogy tac-ra semmit sem tesz? Nos azert is vagyok gondban , mert ez a csavo meg egeszen maskepp skillezi..
es akkor most dontsem el :)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.20. 11:57:24 -
LaLee67 #35066 Jo reggelt mindharmotoknak :) Bakker alig latok....maskor nem kell reggelig jatszani :)
Nagyom szeretem mikor "veszekedtek" , jo ez a csapat nagyon! Koszonom a valaszokat!
@Kotomicuki #35056 .Igen, azokat a kuldiket letoltam, meg is van az 1. szett 3 resze , csak nem ertettem hogy a 2.es3 szettet hogy kapom meg. Probalom hasznalgatni a sto wikit. Valahogy megszereztem a Na'khul pajzsot es utana kerestem a tobbi reszre a wikin, igy talaltam meg melyik kuldi kell hozza. A kuldiket szinte siman letudtam, akkor volt csak 2 halalesetem, mikor az aszzony bekarattyolt nekem faszsagokat es nem tudtam oda figyelni.Na akkor nem tudtam a sugarnyalabbol meglogni es kampo volt :) Na meg a Miracleworker hajom, meg asszem tier 1 sincs a vele levo scim is csak 22 szintu, igy meg rohadt lassu...
Skillezni,meg sajna ezt a sci karim, az engihez kapottak alapjan kezdtem el osztani vagy 7 pontot...ezt valoszinuleg majd ujrakell csinalnom.
Tudom nektek erthetetlen,miert nem tudom, de minek a roviditese a FAW-hoz es a GW-zni ?
Igen a Platanak igaza van, valoban csak a tarolok miatt kellett volna a sajat Fleet,de megvarom a learazast es vagy dilit cserelgetek zenre.
Daeus89 #35063 koszi a tippet, rakeresek.
A baj az az nalam, hogy mivel sok mindent nem ertek a roviditeseknel es vagy hogy mi miert lenne jo fegyoban,pajzsban stb, igy nem tudtam neki allni sem keresni. Az Elachi Gulashnal pl. korabban ezt a ket fimet talaltam:,
el is kezdtem volna osszeszedni a cuccokat,de akkor jottek az akadalyok, van amiket lockboxokbol szerzett be van amik repus cuccok es en meg ott is kis szinten vagyok stb...a traitekhez is van mit dolgoznom... na,de idovel majd .... Tehat ezzel csak azt akartam jelezni, hogy tudasomhoz merten igyekszem keresgelni magamtol is :)
de igy segitseggel sokkal konnyebben megy :)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.20. 11:40:47 -
Plata #35065 Egyébként kobayashi-n úgy életben maradtam egyedül sci karival hogy nincs rakva neki túlélésre.
Mert azt fölöslegesnek tartottam.
Mondjuk nekem már 160-as az endevorom.
Kb 90%-ban űr traitekre van rakva,csak akkor lett groundra rakva amikor nem lehetett űrt választani.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.20. 09:33:43 -
Plata #35064 Nono.Sőt nonono.
Asszem max 56 karid lehet.
Valaki mondta egysző.
Szal a 80 milla kari nem jön össze.
Bár ki tudja.
Sw torban is ki bugoltam a max kari határt.De STO-ban nincs ilyen sztem.
-
Daeus89 #35063 Az a baj hogy mind ketten böfögtök f*szságokat ! PlataC legalább tud valamit mer 80 millió karaktere van de fel mutatni csak ő tud valamit ! LaLee67 ne akarj csinálni flottát kurva sok idő ! inkább csinálj egy bakos karit az olcsóbb :D dps szet ügyileg meg van millió egy youtubeos emberke 200k dps fölött azoknak a buildjét másold le hidd el lesz 100k dps ! 2-3 tétel van ami 400m+ fed oldalon klingonon semmi .. csak a ruins trait lesz drága de az op is :)
Youtubon be írod hogy "Augmented Dictator Games" ki keresed a hajódat ha nincs egy hasonló hajót és lemásolod és el kezded építgetni ! elsőre pl a canonos buildet javaslom mert oda nem kell drága hajó. amúgy meg sugom mostanság csak fegyverbe meg pajzs miatt használnak 2 es szeteket -
Plata #35062 Nekem ilyen túlélősökre szinte nincs is téve.
Egy pont sok szart nem ad.
A fontos skillekre meg nem jut.
Ha szétszórod a pontjaid nem tudod kirakni alul a fontos skilleket.
Nem lesz 27 de 24 pontos sem.
Ha én nem halok meg sci karival így akkor másnak sem kellene.
Temporal speccel meg amúgy sem hal meg sci. -
Kotomicuki #35061 A 3 sci képességre MINDEN karakteremnél 3 pöttyöt teszek: védekezés és GW!
A mindenre 1 pötty ad neki némi pluszt HP-ban, pajzsban, miegyebekben, de nem is kötelezi el magát vele semerre, CSAK egy jobban túlélő, általános karaktert kap, amit majd ha lesz ötlete és arravalója, akkor könnyedén deformálhat a későbbiekben.
Konfigos - anno - kettőt is javasolt a nagyon kezdőknek, csakhogy tankosabb hajójuk- és így több idejük legyen rácsodálkozni a "játékra"...
Az első pötty ad 50%-ot, minden további egyre kevesebbet, tehát, ha innen nézed, akkor így lesz a legmackósabb a termény a végén!
Akkor a 25%-os "tároló-leárazást" tudom javasolni neki, meg, hogy addigra gyűjtsön pár milla dili't -> én is így csináltam, ha mása nincs is, de tárolóhelye az minden karakteremnek dögivel van! + pár évnyi give away-ozás...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.20. 08:31:35 -
Plata #35060 Ha jól tudom csak a flotta bank kellene neki tárolásra.
Mindenre rakni egy pöttyöt nagyon nagy marhaság,először is az 1 pötty max arra jó hogy semmi értelmesre nem lesz neki rakva,az egy pötty mindenre elég hülyeség,engi karinál még elmegy ha elbaszod,de sci kari annyira semmit sem fog érni így hogy értelme sem lesz vele játszani. -
Kotomicuki #35059 De dili't honnan fog leakasztani 30-40 fős gulág-brigád nélkül?
Meg az új épületek alapanyagának beszerzése...
Szerintem nem éri meg egyedül, még egy Platának sem!
#35058:
Kezdésnek viszont jó, mert nincs eltolva egy specifikus irányba sem - ill. a beam + faw a legkönnyebb, legegyszerűbb, leghatékonyabb pve harcmodor!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.20. 08:06:53 -
Plata #35058 Jah skillezést nem is figyeltem,hát nem igazán sci skillezés.
Inkább tac kapitánynak való.
SCI karinak ha hagyományost akarsz bizony kell nagyon sok control expertise és particle generator skill,Kotomicuki ötlete hogy mindenre rakj egy pöttyöt marhaság és elcseszett karit eredményezne. -
Plata #35057 Van megoldás,esetleg cseten keresel 4 játékost hogy segítsen aláírni. -
Kotomicuki #35056 A szett egy több darabból álló készlet, a szettbónusz az ebből felszerelt/alkalmazott darabszám után értendő.
A Plata által felhozott szett az ez lenne, a megszerzéséhez 3x le kell tudni ezt a küldetést és a végén a 3 különböző darabot jutalmul választani - felkészületlenül kemények a harcok, mind az űrben, mind a földön.
Ez egy jó szett és a ritkaságszámba menő plazmát használja, ezért a romulánoknak (BOFF is!) kötelező elem (a 8472-es ground-hoz is lehet plazmát kérni a repu'knál), mert ők alapjáraton kapnak plazmafegyver-bónuszt, amivel együtt már sebezni is fog a fegyver - main-nek esetleg +20% plazmasebzést adó Herald Kit Frame-t hozzá...
Skill-ezésnél, kezdőknek jobb a majdnem mindenre 1 pötty (HP-k, pajzsos dolgok, mozgékonyság, energiaszintek, kúldanok és a bekapott kritikust negáló, mellé a 3x3 sci, hogy GW-zni is tudjon és a negatív behatások se állítsák meg azonnal, 3x EPS és semmi torpedó, mert azokhoz speckóbb cuccok kellenek, mint a sima FAW-hoz).
Lassan a kritikusos dolgokat is endevőrből érdemesebb megoldani, mer' ott tovább lehet húzni őket... -
Plata #35055 Ó az egy szet,csak ha két része megvan azt adja,ha mind a 3 része akkor meg még azt is adja. -
LaLee67 #35054 Hat ez nagy genyasag, hogy csak 5 fovel lehet fleetet alapitani.... Akartam egy sajat fleetet a karijaimnak...Van valami megoldas ra? Merges vagyok, megyek is aludni a picsba...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.20. 05:09:53 -
LaLee67 #35053 Jelen esetben a 2. es 3. set az hogy szerezheto be? Esetleg ha az elso szett teljesen meg van, akkor az automatice hozza magaval a masik kettot?
Sci karakteremnek is es a taktikainak is ezt a skill tablazatot lehet alkalmazni? Skill -
Plata #35052 Szettek adnak bónuszt és szettképességet.
Lehet passzív és aktív képesség is.
Na Kuhl szett például ilyen szett bónuszokat ad:
Set 2: Agent's Training
+2% Critical Chance
+30% Critical Severity
Set 3: Enhanced Crawler Mine
Targets Self
1 min 30 sec recharge
Summon a level 61 Enhanced Crawler Mine for 25 sec which seeks out a target.
302 Kinetic Damage (50% Shield Penetration)
Leaves a toxic cloud for 7 sec
24.2 Toxic Damage per sec (50% Shield Penetration)
-50% Runspeed
20% chance: Stun targets -
LaLee67 #35051 Egy kerdes a szettekkel kapcsolatban. Ha pl Na'kuhl szettet szedek ossze, akkor ezek egyuttesen fejtik ki a jobb hatasukat vagy mindegy? Akar groundon akar az urben a hajokon.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.19. 22:35:53 -
Plata #35050 Igen az megszokott STO-ban,szar a szerver. -
LaLee67 #35049 Nalam sem volt gond. Nekem a klingon bogyon meg az akademian csinalja mindig hogy futaskor visszadob sokszor es tobb metert... -
Plata #35048 Semmi gond nem volt.