Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyszerübb lenne a legacy tokkent addni
Figy,lesz még leállás szerintem,cseten azt állították hogy van akinek még most sem megy az event,hiába megy bármire nullán áll neki az event.

ááááááááá én kithon voltam kb 2-5 perc volt nagyon hatékonyak voltunk az odym úgy le tankolta a borgot mint a huzat
Jaja, ez a legacy token mindenkinek dolog jó ötlet 😉

Ma IC-n kifogtam egy 220k dps-es srácot, mire megfordultam a hajómmal, már vége is volt. Hm, egyszer talán tényleg jó lenne kipróbálni egy ilyen hajót 😊

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Mert hülyék,minthogy adnának mindenkinek +1 vackot.
Biztos meg tudnák oldani.
Mondjuk mindenki akinek bugos volt kapna 1 legacy tokent amit beválthatna.

Egy nappal tovább is tart a keddi bug miatt.

Bugosok szerint változások is várhatók,megint bele fognak piszkálni a sebzésbe.
Ha nem is most,de várhatóan a közeljövőben.
Ma el is csesztem több mint egy órát cseten lógással.<#hehe>
Admiraltyzásból nem lett semmi.
Le toltam az endevort két lekvárral,át váltottam orionra a napi eventes diliért,meg mentem volna egy elit infectedet karfiollal is,gondoltam utána admiralty,de végül több mint egy óra afkolás lett belőle,mert cset lekötött.Így mentem egy gyors random infected elitet,ami egyből bukta lett.<#vigyor>
Hülye csapattársak kihaltak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.09. 20:29:05

Évfordulós event a borg után kezdődhet.
Két event egyszerre sosem fut.

semmit nada nothing fura pedig ilyenkor már szivárogtatnak a belső emberek
na jóval megnézem h a dps league-s srácok mit írnak discorton pillanat
Halljuk-halljuk, hátha sikerül összerakni valamit. 😊
A redditen három érdekes dolgot írnak:
- évfordulós event jövő héten kezdődik*, ja nem, csak a cikkek kezdődnek, pedig nagyon várom már a kezdést :/
- egyszerre egyben jön minden (nem részenként külön, mint a DSC-nél),
- jönnek hajók a Picard sorozatból.

Szerk: akkor viszont a pakk tényleg jöhet a Picardból.
*bocs, benéztem 😊
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.01.09. 20:18:44

január 23 után tuti hogy lesz infó
valszeg picard
sulu nem hisszem mert nem szereti már ha sulu-ként emlegetik max az új sulu: john cho. de riker/picard/data biztosabb hisz aki játszotta riker-t azt mondta hogy szivesen lenne újra riker
Érdekes dolgokról pletykáltak ma is,jön valami új mega bundle?
Tud erről valaki valami infót?
Állítólag drága és nagy mega bundle jön.
De vajon mi féle?

Ship sale van.
Link

A film elején, még az esküvőnél szerepelt, úgy rémlik, hogy benne is maradt a filmben, hogy pár pillanatra mutatják, de egy kivágott jelenetben tuti benne volt (link).
Lehet, h arra gondoltak a chaten, hogy a Wesley-ből lett utazó és Q találkozását láthatjuk, vagy Wesley-t, mint Q-t? 😄
Amúgy ő sem lenne rossz, de a twitteres mondatból inkább egy nagyágyúra lehet következtetni és nem véletlenül kerülnek elő a redditen olyan nevek, mint Kirk vagy Sulu, meg az új Picardos sorozat miatt Picard/Riker/Data, mivel elég kerek szám az a tízes évfordulónak, hogy emlékezetessé tegyék és a hype miatt talán kicsit csalódás is lenne, ha úgymond 'kisebb' nevek jönnének.

Benne volt a nemezisben?
Nem emlékszem rá.

lehet hogy ő is de a nemezisbe még csak hadnagy vagy al parancsnok volt ha jól emlékszem. ugye már vége az agymenőknek és kell a munka mr. wheaton-nak
Cseten azzal vicceltek hogy Will Wheaton a spéci látogató.
És majd Wesley Crusher kapitánnyal kell mennünk küldiben.

Mondjuk nekem alapból olyan a hajó, amilyen. Lehet, hogy jobb lenne nagyobb dps, de vannak dolgok, amiken nem tudok, vagy nem szívesen változtatok, aztán az sül ki belőle, ami 😉

Eközben twitteren (bocs, ha valaki már olvasta, nem annyira spoiler, de azért beteszem tagbe)...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Két napja: "In the recording booth with a VERY special guest. I couldn’t be more excited. Can’t wait for you all to see who it is and who else we have lines up for the 10th anniversary."
A very special csak nem egy Sir?
Tegnap: "On Boy! Second day in the recording studio with ANOTHER amazing trek actor surprise. Such great work. Oh boy the 10th is going to be amazaballs!"
Ha who else és another, akkor jön más is? Várjuk-várjuk 😄

persze én új lökött buildel kísérletezek így nem könnyű annyira ha van a csapatban 3-4 hülye
Ne viccelj,tegnap volt olyan 9k dps-es csóka aki majd milliárdos hajóval volt,ha az kezdő volt akkor megeszem a papucsom.
Jó a csóka egy balfék volt,tricobalt aknákkal bohóckodott,de szánalmas volt a sebzése,asszem 12k volt neki a max one hit.
Az meg egy tricobalt aknánál vicc,szerintem nem is volt neki rakva torpedo/akna skillre.
Ha nekem a tricobalt akna 12k-t sebezne törölném a karimat az fix.
Én attól kibukom ha nem éri el a 150k-t,bár akkor vagyok igazán boldog ha 300k körül sebez.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.08. 11:54:55

Az Kristályon, amikortól a célpont 10 km-en belülre került, nagyjából 5 másodperc alatt megvan egy átlagos FaW hajómmal, ha mindent ráeresztek (ami nem biztos, hogy belefér az 5 sec-be) - Endeavour, mint mérőműszer.
Anno, még sokat haltam és kerültem is ezért a nagyobb gócokat Infected-en - akkor lehetett nálam annyi a dps...
Lehet, hogy még kezdő volt az illető..., az meg nem büntetendő/büntethető ezért: majd csak "felnő" egyszer és hozza a minimum 40k-kat - csak addig ne velük töltse föl a csapatot a MM...! <#nyes>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Patrol az más tészta.
Ott nem lehet rendesen dps-t mérni.

Passz.
Volt asszem 338k sebzése egész stf alatt.

Persze, hogy kevés, de mi a megoldás rá? Vannak gyengébb játékosok is. Én is sokszor kb. hasonlót megyek Tau Dewan egy fullos hajóval. Evvan.

Fél-AFK volt az illető, hogy azért jutalmat kapjon?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.01.08. 09:44:08

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Tegnap is volt olyan játékos akinek 3.6k volt dps-es infecteden.
Nem azért,de az egy kicsit kevés.

Ezen sajna nem lehet segíteni, pláne így, hogy ingyen T6 hajót adnak érte. Én szívesen láttam volna/látnék egy alternatív megoldást, akár borgos patrol formájában, akkor kevesebb gond lenne.

Ma javítják.
Resolved an issue that would sometimes prevent receiving daily progress towards the Borg Resurgence Event upon completing event TFO’s.

akkor kevesebb hülye volt ingame 😄
Régen,olyan 7 óra és 10 közt.
Vagy 10-et mentem.

mikor toltad?
Én le toltam jó párat,nem volt semmi gond.

Srácok fhűűűűűűűűűűűűű megint s5-be érzem magam amikor majdnem minden stf bukta volt most majdnem buktuk a khitot mert engedték át a borgot a timevortexen és nekem kellett be driftelni a probe-ok elé ugye a t6-os ody se gyorsabb mint az elődjei szóval rám maradt hogy nyomjak egy szürke gandalf-ot(ITT ÚGY SE JUTSZ ÁT!!!!) Illetve az inf is majdnem oda lett mert nem lőtték a nanite borgokat aztán egy okos rá jött hogy jééé tényleg....
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.01.07. 22:49:42
Nekem se adja: biztos, hogy bug-os, mert a winter meg adná a 15k dili'-t, ha lehetne indítani...

Ha megveszed vajon mit kapsz?
Egy T6 bugot <#hehe> már csak a szójáték kedvéért 😉

PLATA ne álmodj
De tök katyvasz az egész,hajó statja és leírása az wintre hajóé.
De a képe az az egyik T6 Regent-é.
Ha megveszed vajon mit kapsz?
T6 regentet vagy warshipet?
Hátha jön végre T6 karfiol és azt tették be rosszul.

A 2018-as téli event jutalomhajója (ide tették, nem a phoenixbe), persze ez sem sikerült hibátlanra <#hehe>
Chaten is szóba került, a lényeg az volt, hogy rip phoenix <#fejvakaras>

Storeban van egy érdekes hajó,17k zen.
Neve alapján Fek'ihri,képe alapján fedes.<#hehe>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.07. 21:00:43

Nem vagyok hülye hogy zenből vegyem meg.
TFO tokenből vettem meg,ráadásul bugos és csak a felét kérte.<#hehe>
De ezt ne mond senkinek,még a végén szarba kerülök.<#eplus2>
14 token helyett csak 7 kellett neki.<#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.07. 19:52:11

Hát nekem még ennyi zenem sincs, elköltöttem hajóra 😉

Az engem nem izgat,már rég megvan.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.07. 19:37:06

A redditen írják, hogy bugos az új event, s nem nő a daily progress (T6 token).

Az event Mk14 fegyókat ad.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem a borgra értettem, azt írták ősszel, hogy a hosszabb tizedik évfordulós event miatt rövidebb a téli event. A kavarás mögött talán az ingyen hajó kivétele utáni napi növekvő 2500+ dili állhat, csak hát miért nem lehet ezt bevállalni.

Nem,a borg event miatt lett rövidebb,január 28 után lesz az event.

Fura, pedig pont ezzel az indokkal lett két héttel rövidebb a téli event. 😮 😊
Az új borg tfo-knál remélem lehet majd afk-zni 😄