46741
-
Plata #34847 Az ismerősök nevét kiírja.
Idegenekét nem.
Láttam a főnixes NPC-nél valakinek ott a neve,én a Latínumos vacakhoz mentem,mert még hiányzott a gyűjteményemből dísz.
Eszembe jutott hogy van több mint 10 milla latínumom ideje lenne már megvenni a maradékot.
Pech hogy jem hadar hajón nincs trófea terem.
Szal kenhetem a hajamra a gyűjteményem.
Megvettem a díszeket és tipliztem vissza hajóra,csak még rád dobtam egy diszkó gömböt.
Diszkó gömb irtó olcsó,azt hiszem 10 latinumba kerül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.03. 20:52:20 -
LaLee67 #34846 Tancoltam is :)))) Honnan tudod hogy en voltam? Nekem nem irja ki a jatekosok nevet. -
Plata #34845 Láttalak Drozanán.
Raktam be neked egy diszkó gömböt. -
Plata #34844 Risa mellett van.
Donatu sector,Drozana station. -
LaLee67 #34843 Hol talalom ezt a Drozanat? -
Plata #34842 Igen,igaz,napi 1 ingyen van drozanán.
Még nem vettem.
Én a zenre hajtok,de venni akarok majd pár százat.
Talán.
Kellene az upgrade token.
A főnix miatt a zen olcsóbb lesz.Már is 20-al kevesebbet kérnek érte.
Jó lenne legalább 10k zent venni megint.
De kellene up token is karinak.
Up hétvége van,ez piszok jó,mert a főnix up a legjobb up token és most duplán fog érni a hétvégén. -
LaLee67 #34841 Meg talaltam koszonom. :) Vettel mar Fonix packkot? Ha jol forditozott a gugli akkor karakterhez kotott a csomag,tehat a kisebb karijaimmal is vehetek,igaz?
Most azon agyalok, hogy a 10-es csomagot vegyem vagy csak a kicsit..
Most megkeresem, hogy igaz-e a napi egyszeri ingyenes csomag:)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.03. 19:11:20 -
Plata #34840 Zen jól meg zuhant,már 416.
Remélem még 1-2 nap és jobban be zuhan.
Bár én jövőhétre vártam a főnixet.
Cseten arrú vót szó hogy október 10-től lesz valszeg,erre október 10-ig.
Kicsit benézték. -
Plata #34839 Upsz,nem figyeltem oda. -
Plata #34838 Itt láthatod hogy még úgy is hogy csak 1 hajót tettem bele a küldetések néha sikerülnek,sőt critelhetnek is úgy hogy nem elég bele a hajó.
Utolsó képen meg látszik a tour jutalma.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.03. 18:42:52 -
Plata #34837 Admiraltynál ezek a küldik kellenek.
Sima küldikkel nem foglalkozom,csak beléjük dobok egy hajót,valami vackot,hátha utána Tour jön.
És ha mázlim van és jön Tour azt feltöltöm szépen.
-
Plata #34836 Itt a főnix.
Link. -
LaLee67 #34835 A Nemet egyesul napja :) Nemetben elek. -
lammaer #34834 Milyen ünnep? És akkor én miért dolgozok? :D -
Plata #34833 Azok upgrade tokenek,a cuccaidat tudod upgradelni,de minél szarabb minőségű annál többe kerül.
Ha nem lila akkor ne is foglalkozz vele.
Superior tech upgrade az ami jó.
Upgrade-ről itt olvashatsz még. -
LaLee67 #34832 Ok, koszi. Tudod korabban irtam, hogy vannak pl. tec upgradejeim van ami 2000 van ami 5000 pontot ad upgradehez, azt hol tudom hasznalni es hogyan?
Unnep miatt itthon vagyok, erre megint leallas lesz a szerverrel, faxom ki van...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.03. 13:42:18 -
Plata #34831 Az 20 órás és az a neve hogy Tour akármi.
Majd csinálok róla képet.
Egyszerre csak 1 Tour van,ha a klingon Tour megvan keresheted a ferengit. -
LaLee67 #34830 A szar kuldik a 15-30 percesek? Mirol tudom melyik az a tour kuldi? A 24 oras? -
Plata #34829 R&D:
Ha komolyan akarsz craftolni sajnos mind kell.Legalább 15-ös szintig.
Minél magasabb a szinted annál nagyobb szintű cuccot tudsz gyártani és annál jobb lesz.
Nekem még 15-ös szinten is bejön néha kék item.
Fontos még a jó doff.Minél jobb a doffod annál jobb lesz az item is.
Catalyst az egy kis kártya,ami növeli az item minőségét,nem biztos hogy valóban jobb lesz tőle,csak bizonyos százalékkal megnöveli az esélyt.
Catalyst általában spéci packokból vagy boxból esik,na meg ha R&d hétvége van,eshet sima craft ládából is amit STF-en kapsz jutalomként.
Craftolásból régebben meg lehetett élni.Most nem tudom hogy mennyire jó.
Minden craft iskola ad űr traitet ha eléred a 15-ös szintet vele.Max szint 20,de az iszonyúan sok idő.
15-ös szintre felhúzni nem nehéz,de utána annyi xp kell ami már brutális és vagy két év mire 20 lesz.
Admiralty:Pass token arra való hogy a szar küldiket le passzold.
A klingon és ferengi küldik adnak sok dilithiumot,a ferengi tour 10/10 és a klingon tour 10/10 30 ezer dilithiumot ad.
A fedes ad két spec pontot,a romulán két up tokent.
Szóval ha dili kell a ferengit és a klingont tolod.
Őszintén szólva én úgy csinálom hogy szarok a sima küldikre,beléjük dobok 1 hajót,tökmindegy melyiket akár a legszarabbat és elindítom,hátha kapok tour küldit,ha jön tour küldi abba belerakom a legjobb hajókat hogy biztos kész legyen.Csak a tour küldire hajtok. -
LaLee67 #34828 Admiralty
Ezt hogy csinaljam hatekonyan? Latom van napi bonusz.Ennek megszerzesehez ,csak pl. Klingon kuldeteseket csinaljak amig nem megy fel a csik a vegeig? Jelenleg van 30 db valami Pass Tokenem, az mire jo? -
LaLee67 #34827 Plata, lesz par kerdesem, foleg hogy napok ota nem kerdeztem :)
R&D
Vannak, Beam, Cannon,Engineering stb fulek. Eddig ha ezekre klikkeltem akkor lescrolloztam az aljara es az utolsot aktivaltam ami azt hiszem 20 ora alatt lett kesz. Igy emeltem pl. az Engieneringet 5-os szintre es meg parat. Gondolom ha ezt a maxra felhuzza az ember, akkor annal magasabb szintu targyakat stb. tud kesziteni majd az adott ablakon belul. Maradok az Engineeringen , hogy megertsem majd.
Ott ramegyek pl. a Ground Armorra. Itt belehet allitani, hogy melyik MK szintut akarom gondolom elkesziteni. Itt elkesziteni tudom vagy csak kifejleszteni?
Kivalasztom mondjuk az MK-12 es pancelt amit confirmelek. Akkor atvalt az ablakom. Kivalaszthatok egy Doffot, ami jelen esetben csak egy zold dof nalam. A Catalystnel viszont semmit nem tudok kivalasztani? Az mire jo? Gyorsitja a keszitest?
A cost, amibe kerul, ha piros,akkor azt gondolom tudom majd replikalni.?
Azt hiszem korabban irtad, hogy ezzel nem foglalkozol,mert sokaig tart es inkabb piacon beszerzed vagy mas uton. Erdemes ezzel az R&D-vel egyaltalan foglalkozni?
Bocs hogy hosszura sikeredett sok kerdessel,de valahogy meg kell ertsem :) Sajnos meg van 2-3 temakor amit kerdezni fogok, ha felkeszultel ram idegileg :) -
Plata #34826 Mai frissítés:
Content:
Updated the Elachi computers during the “Mycelial Realm” Task Force Operation, to only allow one person to use them at a time.
Animation:
Resolved an issue that caused the player’s neck to stretch awkwardly when using the Feminine stance.
Character:
Survival Outfit Updates:
Coloring the shirt no longer will color other parts of the costume pieces.
Armpatches for Klingon and Romulan factions tinting correctly apply full saturation.
Armpatches for Klingon and Romulan factions tinting scheme changed to allow for more tinting across the entire costume piece.
Armpatches for Klingon and Romulan factions redone to have proper contrast and details.
Armpatches for males no longer clip during running.
Survival Jacket for males no longer clip during running.
Resolved an issue that caused Romulan and Reman characters to have invisible torsos with certain upper body outfits.
Systems:
Resolved an issue that prevented Subspace Interception from being activated while flying either Miracle Worker Flight Deck Carrier.
Resolved an issue that caused Plasmatic Biomatter beam weapons to use the incorrect visuals under Beams: Overload.
Resolved an issue that caused Andorian Phasers beam weapons to use the incorrect visuals under Beams: Overload.
Resolved an issue that caused Phased Polaron beam weapons to use the incorrect visuals under Beams: Overload.
Known Issues:
Some Patrols are not awarding Mastery XP correctly. -
Plata #34825 De miért kellett le venni az ARC honlapjáról?
Főnix jövőhéten jön,ha igaz.
Legalább is pletyka cseten az volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.02. 21:18:23 -
gunji #34824 Twitteren még megvan: https://twitter.com/trekonlinegame/status/1179453542731403265
Hétvégén chaten még phoenixet is vártak e hétre. Úgy tűnik, nem lett semmi belőle, egyelőre.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.10.02. 21:17:27 -
Plata #34823 Upgrade hétvége lesz.
Link.
Az előbb még volt egy hír hogy Tribblire megérkezett a következő nagy update és menjünk tesztelni.
De eltűnt a francba. -
Plata #34822 Nem,csak guramba konzol van rajta. -
Orbancapitan #34821 v mit használsz még pl konzolt? -
Plata #34820 Igen más kari is talál küldiben ketracelt.
A jem karid az utolsó jem küldiben leszokik. -
LaLee67 #34819 Na az szep :( Figyu, orionom is kapogat valahonnan ketracelt,de o nem lekvar. Mas kari a lekvaron kivul mire tudja hasznalni,mert ahogy nezem negativ hatasai is vannak rendesen.!?
Es mivel bounos igy nem tudom elkuldeni sem a lakvaromnak. Amugy a Jem kari, az ha nem kap ketracelt, akkor mi lesz vele? Le kell szoktatnom majd?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.02. 19:47:31 -
Plata #34818 Meghaltam bakker.
107k sebzés a saját torpedóból. -
LaLee67 #34817 Csak nagyon ragaszkodik hozzad :) -
Orbancapitan #34816 kétlem -
Plata #34815 Azt hiszem a nauszi torpedó bugos lett.
Defense of starbase one stf-en többször is engem sebzett,kilőttem de visszajött és sebzett.
Asszem kemocite-től kattan be.
-
LaLee67 #34814 Okés köszönöm. Kb.en is akkor érek haza. -
Plata #34813 Figy,ma láttam hogy az egyik karimnál van pár T5 boxos hajó.
Ha gondolod admiraltyba oda adhatom a nagy klingonodnak.Csak legyen üres helyed shipyardon,ha jól láttam van 7 t5 dobozom.
Az ingyenes T1-T4 hajókat kitörölheted ha nincs helyed nekik.Vagy tegyél be a dry dockba párat.
Nem tudom mikor leszek fent,talán öt körül haza érek. -
Plata #34812 Nem, a postaládát nem törlik,de ha elérsz egy bizonyos mennyiséget,többet nem tudsz küldeni.Sem kapni.
Nekem még hét évvel ezelőtti levelem is van.
De nem törlöm,jó emlékeztetőnek,sose feledjem hogy miféle mocsok szemetekkel lehet találkozni. -
LaLee67 #34811 Na azt meg en sem nyitottam ki :) Most az orionosom tolom kicsit felfele.
Figyu a postaladaban van idonkent torles? Kenytelen vagyok ott kuldozgetni cuccokat a kisebbeknek es ott tarolni amig nem erik el hogy tudjak viselni. Viszont nem szeretnem, ha torlodne.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.30. 19:21:59 -
Plata #34810 Nem tudom,a hajó nem rossz,de a fegyver packot nem nyitottam ki.
Mondjuk eléggé engi hajó.
Engi karival is próbáltam ki.
Igaz pont a ground engivel.
Az engem is érdekelne vajon a fegyver csomagban mi van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.30. 19:09:39 -
LaLee67 #34809 Okes, koszonom. Hogy tetszik az uj elachi hajo? Erdemes az o fegyvereit feltolni a tokennel?
Jobbulast, nehogy neki repulj valaminek :) -
Plata #34808 Jobb kattintás fegyvere és ott lesz hogy upgrade.
Fel fog jönni az upgrade ablak ott kiválasztod a tokent és kész.
A tűzereje megnő valóban.És több statja lesz.
Fene egye meg én meg jók megfáztam,lázasan meg alig bírtam megcsinálni admiraltyt,franc se tudja mért de lázasan nem birom a repkedést,felfordul tőle a gyomrom,naná hogy űrharcos endevorok voltak.
Értékesebb cuccokon van egy törlés vagy eladás védelem,change protected on vagy valami ilyesmi szöveg,azt nyomd rá az upgradelt cuccra,hogy nehogy elvesszen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.30. 18:58:59