Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na igen de admi hétvége jó ha lesz kéthavonta.
Kiváncsi leszek lesz-e hatása az admiralty mókolásnak zen árfolyamra.Pass tokeneket minden esetre érdemes lesz gyűjtögetni ilyen eventre,mind a 4 admiralty 1-10ig küldijei adnak 2500 dilit ha sikeresek,gondolom ha crittelnek többet is.
valóban én is azóta haragszok
/OFF Szerintem sokan haragszanak rájuk, s nemcsak a dilithium miatt, teljes káosz lett az a banda, főleg azóta, hogy az a mobilos hülyegyerek lett a főnök.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Én akkor is haragszom rájuk.<#hehe>#hehe>
Elvették a dili forrásom,nem hozták ki a szép tal shiar carriert,inkább megint egy randaságot adtak ki.
Ha jönne is most kdf/roma legendary pack nem tudom megvenném-e.
Elvették a dili forrásom,nem hozták ki a szép tal shiar carriert,inkább megint egy randaságot adtak ki.
Ha jönne is most kdf/roma legendary pack nem tudom megvenném-e.
plata kimondta hogy olyan szép hogy elélvezzel tőle mi csak annyit mondunk hogy bejön és a promira hasonlít és a dark mode animációt el kell fogadni van pár transzformáció ami szarul nézz ki és neked az tetszik.
Akkor már inkább legendary hajók.
Hát ahhoz azért ne hasonlítsd,mert az szép hajó,ez meg nagyon bénán néz ki,amikor meg a gondoláit összecsukja totál okádék kinézete lesz.

jah olyan prometheus-os
Pedig egész menőn néz ki.
nekem tetszik
Új promós hajó.
Baromi bénán néz ki.
Baromi bénán néz ki.
Most az évforduló alatt húztam a klingon és ferengi tourt és tényleg ekörül adhatott.
sajnos azt se lehet már mióta ki vették az nebula explore küldiket
Csak próbálj meg bemenni tfo-ra,ha nem randomra megyek infected conduiton kívül szinte sehova nem hív be,csak pár perc várakozás után.Na annyi idő alatt lehet admiraltyzni.
szép és jó, de az ember játszani és kikapcsolodni jön fel a sto-ba és nem farmolni az admiralityt
Nézegettem tegnap karinként 2-8k dili jött össze admikból.Dilire is van bónusz belőle nem csak admi xp-re?
4. karin csinálom a tour küldit és 2500 dilit ad tuti be lett ez nerfelve ?😄 mer ha számolom akkor ő így még jobb is
Szerintem ahogy vége a dili eventnek, minden visszaáll a régi kerékvágásba, persze a 2x30.000 dili nélkül. Most az admirality okádja a dilit, gondolom az event miatt.
Háát,a tour küldik fixen adnak 2500 dilit ha critelnek.
Frenegi bónusz rájön.
Tévedtem ha critel 3.5k is jöhet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.28. 07:40:13
Frenegi bónusz rájön.
Tévedtem ha critel 3.5k is jöhet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.28. 07:40:13
Srácok jön azért dili admiraltyból.
Nem olyan sok de jön,tellarita karimnak kész lett ferengi tour 10/10 és klingon tour 1/10,két admiból 13860 dili jött.
Igaz nem 30k,de valami.
Nem olyan sok de jön,tellarita karimnak kész lett ferengi tour 10/10 és klingon tour 1/10,két admiból 13860 dili jött.
Igaz nem 30k,de valami.
Ha igen, akkor hamar lesz egy rendkívüli leállás xD
Arra akartam kijukadni hogy ha van zened,és dili exen átváltod vajon akkor is ráteszi az 50%-ot?
igen igen dilit nem zent
Ferengi voucher +50% dili,elvileg mindenféle szerezett dili után,kivéve persze zen store-t,na azt még érdemes lenne megnézni átváltásnál mit csinál😄
4+5k zent?Az hogy jött ki?Dilithiumot esetleg...
Mikor kijött a hír volt 415dili is a zen.
Mikor kijött a hír volt 415dili is a zen.
Jövő csütörtökön.
Vajon endevort mikor veszik ki.
Meg a perkeket.
Meg a perkeket.
meg van csak nem csinálja ha nem lépsz be
Contrát beváltani sem ha jót akarsz magadnak. XD
Hát azért negyven karival nem fogok elmenni érte.
New romuluson van a staging area napi "patrol". Add 1040 dili meg 85 mark, és alig pár perc scannelgetés. A bonus poolal az is több lesz. Néha megszoktam csinálgatni.
Jah,Klingon karikkal irány a kardassziai űr,csak venni kéne borg doffokat.
De ha contra ára megint felmegy,akkor N'vak megint tele lesz bot farmerral.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.27. 12:18:37
De ha contra ára megint felmegy,akkor N'vak megint tele lesz bot farmerral.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.27. 12:18:37
Tudom, de így is életképes lehet. Plusz a contra ára felmehet ha megint elkezdik váltogatni a népek.
Nono,a régi időkben nem 20 óra volt a contraband,hanem 2 óra.
Régi időkben dilit és ec-t is bőven kitermelte a contrázás.
Fölös contrát el lehetett adni jó áron,20 karival meg toltad a contraband küldiket.
Régi időkben dilit és ec-t is bőven kitermelte a contrázás.
Fölös contrát el lehetett adni jó áron,20 karival meg toltad a contraband küldiket.
Anno a régi időkben mikor még admy álom sem volt akkor a klingon nabokkal mindenap csak a contrabandot szedtem doffozással, és váltottam be naponta 2k-ra. NA most ha jól értelmeztem azt mondja h a ferengi admy ad majd 30k pool, ami 50%-al ad majd többet amíg le nem jár. Akkor a 2k contra váltás 3k lesz mint a dili event alatt. 10 nap alatt lesz 30k ami annyi mintha admyznék a 10/10 túr jutalomért. Végül is ha nem néztem be valamit akkor ezzel majdnem ott vagyok h kell hozzá contra is. Nem is beszélve h van jópár admy küldi ami 1-2k dilit ad alapból. Arra még 50% a poolból, és azzal is beljebb vagyok. Sajna az agyatlan klikkelek félálomba admynak vége, de azért nem maradunk ore nélkül.
Az insták is adnak dili, meg a patrol is sztem'. A bonus pool gondolom azokra is hatni fog. S talán a vip kártyás bányászásra is.
Több a farm mint 4 éve, de ha tartósan bezuhan a zé váltó ára akkor talán megéri. Time will tell..
contrázás egyetlen hátránya számomra h el kell ballagni az npchez a doffozás után buu
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.02.27. 11:40:31
Az insták is adnak dili, meg a patrol is sztem'. A bonus pool gondolom azokra is hatni fog. S talán a vip kártyás bányászásra is.
Több a farm mint 4 éve, de ha tartósan bezuhan a zé váltó ára akkor talán megéri. Time will tell..
contrázás egyetlen hátránya számomra h el kell ballagni az npchez a doffozás után buu
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.02.27. 11:40:31
mi a ráknak felhúzni t6 ra ? t5 20 nap azt pá + ha ferengi dutit csinálod akkor ki lehet szedni 30k+x % ot mivel poolt ad nem fleeteset azért a 8 napi dutival is ki lehet szedni 4-5k zent per nap nem kell fosni csak lassabb lesz az összeszedés + lehet jön új admirality ami megint ezt fog adni
Zen egyre olcsóbb 470-ről 430-ra zuhant.
Már nincs meg a lifetimered?
nem már nem egy napra előre ha be lépsz ha nem akk marad
nincs lft sajnos
Lifetimer egy hétre előre le tudja finomítani.
De, mint lifetimer, nincs vmi dupla kedvezmény, vagy annak csak a napi külön +1k finomíthatója van, ami tényleg nem sok fél millás tételeknél?!
Mindenesetre az admiralty-nál gyorsabb és olcsóbb: csak belépsz, finomítasz és már válthatsz is karaktert! <#nyes>#nyes>
Az igaz, hogy mire T5 lesz és dől a lé az 3 hét sűrű kattogtatás...
Legfeljebb megint divatba jönnek a gyorsan letolható TFO-k - pl. advanced kristály (dili' + repu' -> dili')!
...amíg ki nem veszik őket! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.02.27. 10:42:14
Mindenesetre az admiralty-nál gyorsabb és olcsóbb: csak belépsz, finomítasz és már válthatsz is karaktert! <#nyes>#nyes>
Az igaz, hogy mire T5 lesz és dől a lé az 3 hét sűrű kattogtatás...
Legfeljebb megint divatba jönnek a gyorsan letolható TFO-k - pl. advanced kristály (dili' + repu' -> dili')!
...amíg ki nem veszik őket! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.02.27. 10:42:14
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Egyébként szerintem ezzel sokkal rosszabb lesz,egyrészt nem lesz dili utánpótlás.
Másrészt fleet dili voucher-t valószínűleg árulni fogják.Hisz eladható.
Így az ec-t is elbasszák megint.
Ha jó ára lesz a fleet dili vouchernek valszeg én is adok el .
Másrészt fleet dili voucher-t valószínűleg árulni fogják.Hisz eladható.
Így az ec-t is elbasszák megint.
Ha jó ára lesz a fleet dili vouchernek valszeg én is adok el .
Hááát,ha felhúzol egy karit kifarmolod a reput,utána vagy félév mire a dilithiumját ki tudod szedni.
Végigpörgettem az összes "nagy" karakteremet, de csak kettőnél tudtam begyűjteni az utolsó 30k-kat - mellékesen, meglettek az utolsó téli event-es bizbaszok is.
Akkor innentől a farm annyiból áll, hogy T-5-T6-ig húzod a farmkarakter repu'-ját, kiszeded a >félmilla dili'-t , törlöd, majd újat kezdesz el húzni?!
Akkor innentől a farm annyiból áll, hogy T-5-T6-ig húzod a farmkarakter repu'-ját, kiszeded a >félmilla dili'-t , törlöd, majd újat kezdesz el húzni?!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Lesz az 25.000 is 😉
Igen tegnap 50k volt.
" Klingon Empire Admiralty Campaign have been changed from 30,000 Dilithium Ore, to 40,000 Fleet Dilithium Vouchers."
Tegnap még biztosan ötvenezer volt, másik cikkben is lecsökkentették negyvenezerre. A tegnapi reddit-postokban még az eredeti érték látszik (link, link)
Olyan érzésem van, mintha azt mondanák: 'a 30k helyett 50k kaptok, s nem örültök neki, b+, akkor 40k lesz'.
Tegnap még biztosan ötvenezer volt, másik cikkben is lecsökkentették negyvenezerre. A tegnapi reddit-postokban még az eredeti érték látszik (link, link)
Olyan érzésem van, mintha azt mondanák: 'a 30k helyett 50k kaptok, s nem örültök neki, b+, akkor 40k lesz'.