46741
-
Plata #35167 Nézd meg mennyi dilit kaptam kobayashi-ért. -
Chak #35166 Nekem az egész, kezdve az egyrakásba pakolt gui elemekkel xD
Ma redditezés közben belefutottam egy érdekes postba. Azt tárgyalták fotoval igazolva h novembörben jön a brícs event, régi-új patrolok, és t6 verda jutalom. Már ha igaz.
Bár ez nem tiszta h itt a t6 token kúp-ont értik v az elacsi event mintájára ténylegesen adnak verdát. Majd kiderül, ha beborult.
Ja itt a link is.
Juhéé
Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.10.25. 19:14:54 -
Plata #35165 Srácok,szerintetek mi a fura ezen a képen?
-
Daeus89 #35164 a hurkás küldisorozatra kondolsz ?:D amúgy erre is rá férne már a ránc felvarrás meg delta és temporalra is ... t6 repuk stb -
Plata #35163 Nem a jem hadar kariknak van hat vagy hét küldiből álló sztorija.Az kell.
Kattints rá a transzponderre megmondja mi kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.24. 21:05:56 -
LaLee67 #35162 Klingon oldalon most klingon kuldiket kapok. Azokra gondolsz? -
Plata #35161 Csináld meg a jem hadar bevezető küldiket.
-
LaLee67 #35160 Na uj karival, klingon oldal lett es meg van a Transponder is....
De gondolom most kuzdhetek a kuldetesekkel, mert nem engedi a Gamma recruit kuldit....
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.24. 20:54:36 -
Plata #35159 Jah,temporal és delta kariknál is van ilyen jelzés.
Deltánál egy háromszög,temporalnál tos jel,gammánál jem hadar jel.
Képen látszik,első karim deltás,második temporal harmadik gamma recruit kari.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.24. 20:22:14 -
LaLee67 #35158 Komolyan nem hiszem el. ...Kitoroltem a masik lekvaromat, erre az ujra irja, hogy mar csatlakoztam a starfleethez, tudok a sol-ba repulni. De hiaba tavolodok el, nem tudok a solba repulni es sehova...a tobbi kocsog hajo meg lovoldoz ossze meg vissza,de nincs semmi celpont. Torlom ezt is es adok egy eselyt a kovetkezonek, ha azzal sem megy akkor befejeztem a lekvaroskodast. -
Kotomicuki #35157 Nagyon egyszerű eldönteni, hogy recruit-os é, vagy sem: ha a karakterválasztó képernyőn, a kockájában, jobb-fönt, a rangja előtt van egy kicsinyített domínium jelzés (a nagy verzió legfelül megtekinthető), akkor recruit-os a karakter.
A többi karakternél nem lesz ott a rangjelzés előtt a "légypiszok". -
Plata #35156 De nem adtak plusz kari slotot most. -
gunji #35155 Nekem is van két FED-es recruitom. Mindenesetre idő van létrehozni újat, szerintem én is csak jövő hétvégén fogok újat létrehozni (alt accon). -
Plata #35154 Nekem két fedes recruit karim is van.
Ilyen a transzpúder.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.24. 20:10:23 -
LaLee67 #35153 Megneztem, mindent ugy megcsinaltam de a valsztasnal, mindegy melyik oldalt valasztom, nem tortenik semmi, mar belerepultem az allomasba is es semmi. Feladatom az hogy valasszak...... -
LaLee67 #35152 Koszonom, megnezem azonnal,mert most egy masik videot neztem meg errol a turn the tiderol. Mindent jol csinaltam,csak nekem ha kivalasztom a fedest akkor semmi nem tortenik. Csavo klingont valasztotta es rogton kapta a kovetkezo feladatot, en meg nem....Van egy jem karim, lehet az fedes es azert nem enged, nem vagom. -
gunji #35151 Spoileres videó jemmi recruitról, lehet, hogy így egyszerűbb: https://www.youtube.com/watch?v=W2x169iOnIs
A harmadik küldetés végén adja oda Loriss a transpondert (=válaszjeladó).
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.10.24. 19:57:34 -
LaLee67 #35150 Mi az a Transponder amugy? Hatizsakban kell legyen? Lehet az van amit Gunji irt, es le kell tolnom azt a kuldit. Mar 2x dobta fel, hogy valasszak oldalt, pedig valasztottam...
ja most nezem pont a Turn de Tidet csinalom.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.24. 19:52:42 -
Plata #35149 Kapnod kell egy transpondert,anélkül nem recruit kari. -
LaLee67 #35148 fedest valasztottam akkor,bar klingonos vagyok :) Nincs a zsakjaban expander vagy Transponter. -
Plata #35147 Hát fed oldallal jobban jársz.
Sokkal több a játékos.
Klingonnal nem nagyon játszanak,mert túl beszarik hozzá a népek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.24. 19:40:26 -
LaLee67 #35146 Koszi! Gyakorlatilag azt sem tudom mikor er veget a tutorial, mert a tobbi karinal is bevallaltam minden kuldit es dunctom nincs melyik a tutorial. -
LaLee67 #35145 Nem a kuldit skippeltem csak a bevezeto videot. Most jutottam oda hogy valasztanom kell, klingonos vagy Starfleetes oldalt akarom. Melyik a javasolt?
Megvarom a javaslatot,addig nem tudom megnezni van-e nala. :)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.24. 19:40:17 -
Plata #35144 Nézd meg hogy a karidnál van-e egy Dominion Transponder. -
Plata #35143 Recruit karival nem szabad skippelni küldiket,sajnos azokat is le kell tolni. -
gunji #35142 Emlékeim szerint a tutorialt nem lehet kihagyni, s a 'Turn the Tide' küldiben leszel recruit.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.10.24. 19:17:50 -
LaLee67 #35141 Akkor nem ertem. Most csinaltam egy uj lekvar karit, ki skippeltem a bevezetot es akkor sem engedi.
Van kulon recruitra valo? En ugy csinaltam ahogy eddig.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.24. 19:07:57 -
Plata #35140 Nem.
Vadonatúj lekvár recruit karit kell csinálni. -
Plata #35139 Na még lobi sale is van.
Katt. -
LaLee67 #35138 Plata, ezt a gamma recruitot csak lekvarral lehet csinalni? Nalam egyik karinal sem engedi. Lekvarom csak 63-mas, lehet azert? -
Plata #35137 Lifetime sale van.
Link. -
Plata #35136 Tudom,a klingonok azért ilyenek mert jön a star trek és a walking dead crossover. -
Daeus89 #35135 hát ez a jem veterán "vanguard" hajó sem az :D ugyan oylan papír mint a másik 3 csak animációt kapott meg pufi kinézatet marad a siminél az a kari :D és kuka a hajó .. bár a fedes beambotnak talán jó . platac le szakadnál a discoveriröl nem jön be ne nézd! vagy fogadd el változnak az idők a klingonok xD -
Plata #35134 Én azon csodálkoztam hogy Enterprise sorozatnak nem volt filmje.Mondjuk DS9 meg Voyager sem volt.
TNG meg a DS9 eléggé átfedték egymást.TNG szereplői játszottak DS9-ben,igaz a Voyager meg a DS9-el keveredett ha jól emlékszem.
Aztán meg Enterprise-ban tűntek fel a TNG szereplők.
Nagyon remélem tényleg hogy a Picard jó lesz.
Ez a selejtes gombaszar sorozatot jó lenne kitörölni.
Mondjuk a következő évad kezdődhetne úgy hogy Burnham meg a sügér kapitánya a sivatagos bolygón bekómáltak a szomjúságtól és minden ami eddig történt csak lázálom volt.
Normális sztorival és értelmes klingonokkal folytatnák.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.24. 17:26:03 -
Kotomicuki #35133 Igazad van, tévedtem: én bele merészeltem venni a sorozat szereplőkkel gyártott filmeket is a képbe, így pedig már 4 szériáról kell beszélnünk...
Lehet, hogy van pár hónap kihagyás köztük a mozikban/tévék előtt, de nem aznap kezdik el forgatni a sorozatot, amikor az műsorra kerül.
Mindenesetre - ami a lényeges: - , azok sokkal boldogabb idők voltak, ST szempontból is, hogy annyira elvoltunk kényeztetve minőségi tartalommal a témában!
Bezzeg most! Gombás buzik és selejtes Klingonok... -
Orbancapitan #35132 igazad van -
Plata #35131 A piszkos nagy óriás drenyákon is egy évig ültek.
Egy évvel korábban már készült videó róla ahogy tesztelik,azt még egy évig ültek rajta meg javítgatták.
Na meg a tarantulát is több mint félévig húzták.
Arra leszek kíváncsi vajon valaha ki adják-e a tal shiar carriert,azt is tavaly kaszálták el,pedig a képen nekem nagyon bejött.Tarantula után az lett volna a következő promós hajó ami érdekelt.Azt lett helyette hülye mirror hajó. -
Orbancapitan #35130 utóbbi és tudod hogy kevés az ember náluk -
Plata #35129 Arra lennék kíváncsi mi a bánatos franc tartott ilyen sokéig hogy kiadják a jem hadar veteran hajót.Már tavasszal az volt hogy kész van csak bugos és javítani kell,félévig szarakodtak rajta? -
Plata #35128 Nekem DS9 egyik kedvenc része amikor hülye ferengik mamuskáját elrabolja a jerm hadar.