46741
  • Plata
    Nézd meg mennyi dilit kaptam kobayashi-ért.
  • Chak
    Nekem az egész, kezdve az egyrakásba pakolt gui elemekkel xD

Ma redditezés közben belefutottam egy érdekes postba. Azt tárgyalták fotoval igazolva h novembörben jön a brícs event, régi-új patrolok, és t6 verda jutalom. Már ha igaz.

Bár ez nem tiszta h itt a t6 token kúp-ont értik v az elacsi event mintájára ténylegesen adnak verdát. Majd kiderül, ha beborult.

Ja itt a link is.
    Juhéé

Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.10.25. 19:14:54
  • Plata
    Srácok,szerintetek mi a fura ezen a képen?
  • Daeus89
    a hurkás küldisorozatra kondolsz ?:D amúgy erre is rá férne már a ránc felvarrás meg delta és temporalra is ... t6 repuk stb
  • Plata
    Nem a jem hadar kariknak van hat vagy hét küldiből álló sztorija.Az kell.
    Kattints rá a transzponderre megmondja mi kell.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.24. 21:05:56
  • LaLee67
    Klingon oldalon most klingon kuldiket kapok. Azokra gondolsz?
  • Plata
    Csináld meg a jem hadar bevezető küldiket.
  • LaLee67
    Na uj karival, klingon oldal lett es meg van a Transponder is....

De gondolom most kuzdhetek a kuldetesekkel, mert nem engedi a Gamma recruit kuldit....
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.24. 20:54:36
  • Plata
    Jah,temporal és delta kariknál is van ilyen jelzés.
    Deltánál egy háromszög,temporalnál tos jel,gammánál jem hadar jel.
    Képen látszik,első karim deltás,második temporal harmadik gamma recruit kari.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.24. 20:22:14
  • LaLee67
    Komolyan nem hiszem el. ...Kitoroltem a masik lekvaromat, erre az ujra irja, hogy mar csatlakoztam a starfleethez, tudok a sol-ba repulni. De hiaba tavolodok el, nem tudok a solba repulni es sehova...a tobbi kocsog hajo meg lovoldoz ossze meg vissza,de nincs semmi celpont. Torlom ezt is es adok egy eselyt a kovetkezonek, ha azzal sem megy akkor befejeztem a lekvaroskodast.
  • Kotomicuki
    Nagyon egyszerű eldönteni, hogy recruit-os é, vagy sem: ha a karakterválasztó képernyőn, a kockájában, jobb-fönt, a rangja előtt van egy kicsinyített domínium jelzés (a nagy verzió legfelül megtekinthető), akkor recruit-os a karakter.
    A többi karakternél nem lesz ott a rangjelzés előtt a "légypiszok".
  • Plata
    De nem adtak plusz kari slotot most.
  • gunji
    Nekem is van két FED-es recruitom. Mindenesetre idő van létrehozni újat, szerintem én is csak jövő hétvégén fogok újat létrehozni (alt accon).
  • Plata
    Nekem két fedes recruit karim is van.

Ilyen a transzpúder.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.24. 20:10:23
  • LaLee67
    Megneztem, mindent ugy megcsinaltam de a valsztasnal, mindegy melyik oldalt valasztom, nem tortenik semmi, mar belerepultem az allomasba is es semmi. Feladatom az hogy valasszak......
  • LaLee67
    Koszonom, megnezem azonnal,mert most egy masik videot neztem meg errol a turn the tiderol. Mindent jol csinaltam,csak nekem ha kivalasztom a fedest akkor semmi nem tortenik. Csavo klingont valasztotta es rogton kapta a kovetkezo feladatot, en meg nem....Van egy jem karim, lehet az fedes es azert nem enged, nem vagom.
  • gunji
    Spoileres videó jemmi recruitról, lehet, hogy így egyszerűbb: https://www.youtube.com/watch?v=W2x169iOnIs
    A harmadik küldetés végén adja oda Loriss a transpondert (=válaszjeladó).
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.10.24. 19:57:34
  • LaLee67
    Mi az a Transponder amugy? Hatizsakban kell legyen? Lehet az van amit Gunji irt, es le kell tolnom azt a kuldit. Mar 2x dobta fel, hogy valasszak oldalt, pedig valasztottam...

ja most nezem pont a Turn de Tidet csinalom.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.24. 19:52:42
  • Plata
    Kapnod kell egy transpondert,anélkül nem recruit kari.
  • LaLee67
    fedest valasztottam akkor,bar klingonos vagyok :) Nincs a zsakjaban expander vagy Transponter.
  • Plata
    Hát fed oldallal jobban jársz.
    Sokkal több a játékos.
    Klingonnal nem nagyon játszanak,mert túl beszarik hozzá a népek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.24. 19:40:26
  • LaLee67
    Koszi! Gyakorlatilag azt sem tudom mikor er veget a tutorial, mert a tobbi karinal is bevallaltam minden kuldit es dunctom nincs melyik a tutorial.
  • LaLee67
    Nem a kuldit skippeltem csak a bevezeto videot. Most jutottam oda hogy valasztanom kell, klingonos vagy Starfleetes oldalt akarom. Melyik a javasolt?

Megvarom a javaslatot,addig nem tudom megnezni van-e nala. :)
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.24. 19:40:17
  • Plata
    Nézd meg hogy a karidnál van-e egy Dominion Transponder.
  • Plata
    Recruit karival nem szabad skippelni küldiket,sajnos azokat is le kell tolni.
  • gunji
    Emlékeim szerint a tutorialt nem lehet kihagyni, s a 'Turn the Tide' küldiben leszel recruit.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.10.24. 19:17:50
  • LaLee67
    Akkor nem ertem. Most csinaltam egy uj lekvar karit, ki skippeltem a bevezetot es akkor sem engedi.

Van kulon recruitra valo? En ugy csinaltam ahogy eddig.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.24. 19:07:57
  • Plata
    Nem.
    Vadonatúj lekvár recruit karit kell csinálni.
  • Plata
    Na még lobi sale is van.
    Katt.
  • LaLee67
    Plata, ezt a gamma recruitot csak lekvarral lehet csinalni? Nalam egyik karinal sem engedi. Lekvarom csak 63-mas, lehet azert?
  • Plata
    Lifetime sale van.
    Link.
  • Plata
    Tudom,a klingonok azért ilyenek mert jön a star trek és a walking dead crossover.
  • Daeus89
    hát ez a jem veterán "vanguard" hajó sem az :D ugyan oylan papír mint a másik 3 csak animációt kapott meg pufi kinézatet marad a siminél az a kari :D és kuka a hajó .. bár a fedes beambotnak talán jó . platac le szakadnál a discoveriröl nem jön be ne nézd! vagy fogadd el változnak az idők a klingonok xD
  • Plata
    Én azon csodálkoztam hogy Enterprise sorozatnak nem volt filmje.Mondjuk DS9 meg Voyager sem volt.
    TNG meg a DS9 eléggé átfedték egymást.TNG szereplői játszottak DS9-ben,igaz a Voyager meg a DS9-el keveredett ha jól emlékszem.
    Aztán meg Enterprise-ban tűntek fel a TNG szereplők.
    Nagyon remélem tényleg hogy a Picard jó lesz.
    Ez a selejtes gombaszar sorozatot jó lenne kitörölni.
    Mondjuk a következő évad kezdődhetne úgy hogy Burnham meg a sügér kapitánya a sivatagos bolygón bekómáltak a szomjúságtól és minden ami eddig történt csak lázálom volt.
    Normális sztorival és értelmes klingonokkal folytatnák.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.24. 17:26:03
  • Kotomicuki
    Igazad van, tévedtem: én bele merészeltem venni a sorozat szereplőkkel gyártott filmeket is a képbe, így pedig már 4 szériáról kell beszélnünk...
    Lehet, hogy van pár hónap kihagyás köztük a mozikban/tévék előtt, de nem aznap kezdik el forgatni a sorozatot, amikor az műsorra kerül.
    Mindenesetre - ami a lényeges: - , azok sokkal boldogabb idők voltak, ST szempontból is, hogy annyira elvoltunk kényeztetve minőségi tartalommal a témában!
    Bezzeg most! Gombás buzik és selejtes Klingonok...
  • Orbancapitan
    igazad van
  • Plata
    A piszkos nagy óriás drenyákon is egy évig ültek.
    Egy évvel korábban már készült videó róla ahogy tesztelik,azt még egy évig ültek rajta meg javítgatták.
    Na meg a tarantulát is több mint félévig húzták.
    Arra leszek kíváncsi vajon valaha ki adják-e a tal shiar carriert,azt is tavaly kaszálták el,pedig a képen nekem nagyon bejött.Tarantula után az lett volna a következő promós hajó ami érdekelt.Azt lett helyette hülye mirror hajó.
  • Orbancapitan
    utóbbi és tudod hogy kevés az ember náluk
  • Plata
    Arra lennék kíváncsi mi a bánatos franc tartott ilyen sokéig hogy kiadják a jem hadar veteran hajót.Már tavasszal az volt hogy kész van csak bugos és javítani kell,félévig szarakodtak rajta?
  • Plata
    Nekem DS9 egyik kedvenc része amikor hülye ferengik mamuskáját elrabolja a jerm hadar.