Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Te is farmolod.
Juhéé
Úgy tűnik, kissé lekéstem már a váltást.
7/9-re visszatérve
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én már csak csütörtököt várom.
Ha 29k lesz a pack akkor jó vagyok,mert még mindig marad 100k zenem.
Kár hogy nem pár nappal korábban vettem,de várni akartam még hogy gyűljön a dili.
Lényeg hogy meg lett a 130k,Így már nyugodtan várhatom a packot.
Tegnapi hír miatt jól megemelkedett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.10. 21:33:21
Legendary Chak T7 univerzális kiosztással. Muhahaha..
<#banplz>#banplz>
Omg.
Bár a második nem is rossz,dupla hangáros.
Legendary Miracle Worker Light Cruiser (TOS Connie)
Legendary Temporal Flight-Deck Carrier (Discovery Connie)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.02.10. 18:35:11
De az első 1-1,5 évben ez van: a kapaszkodás fölfele, annak minden nyűgjével... - ó, be szép idők is voltak azok: csak a "játék" (néha/gyakran válogatott káromkodásokkal fűszerezve a még elégtelen felszerelés miatt), semmi kényszeres gyűjtögetés! <#wink>#wink>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De egyszer ki kéne próbálni.
Bár ha háromféle konzolt kell berakni akkor eleve nem lehet olyan erős,öt darab teszem azt díszruptor konzol csak több bónuszt ad mint mondjuk 2 bím 2 cannon 1 törpe konzol.
Azt hiszem a bím vagy cannon konzol kevesebbet is ad mint a diszruptor vagy egyéb tipusú.
Most úgyis ingyen van az omega,hisz épp omega event van.
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Nem figyeltem milyen hajóval voltál.
De combatlog szerint plasma,antiproton és phaser fegyókat is használtál,beamet és dual cannont is.
Photon és transfrancos torpedód is volt,mivel experimental fegyód is van,gondolom valami tac hajóval voltál.
Szerintem csak egy fajta fegyvert kellene használnod,ahhoz fegyver konzolokat,beamet és cannont sem kellene keverni,ha jól látom,sima beam,dual beam és dual cannon van a logban.
Torp spread,beam overload,scatter volley és rapid fire skillt is használsz.
Ez ilyen kinek kellenek ellenségek ha vannak barátok szituáció.
Ezt a jelenetet eltudnám képzelni egy tal shiar verzióban is. Az is ütne mint az asszony ha későn érsz haza.
😄D
CLR—Infected Space<2:58>2:58>— Dmg(DPS) —Vjun 13 697 538(76 952) Vamak'Ekla 12 541 825(70 460) Saul 10 212 273(58 356) Mira 2 178 328(12 448) Rico 454 883(2 556)
Valaki szólhatna Rico-nak hogy nem kéne keverni a fegyver tipusokat.Plasma,phaser,antiproton.
Rico magyar volt.
Boldog "Má' megin' egy évvel idősebb vagy!" napot!
...ja, és éljen soká a Birodalom!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De az egyik fő gyökér videóban mikor kérdezték tőle azt mondta nincs tervben hogy egyenként be tennék őket,no meg ez évfordulós bundle és limitált ideig elérhetőek a hajók.
Bár szerintem ez kurva nagy szemétség.
És nem marad bent véglegesen,limitált ideig lesznek elérhetők.
Szerintem szuper lesz,crossfield traitjével.Meg még másik 3 gw traittel 6 sci konzollal,univerzális gw konzolokkal,marha erős lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.08. 13:19:09
Ezeket egyenként is meg lehet majd venni, vagy csak fél veséért, egyben a csomagot?
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.02.07. 22:45:37
Szerintem vulkáni karimat vissza ültetem Paradox-ból Intrepid-be,van rajta secondary deflector,hat sci konzol megy rá,mehet rá DHC.
Bár lehet gw3 boff nem megy rá,na akkor meg gáz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.07. 22:12:08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csodálkozok, hogy még nem indult egy zen sale
Crosffield és intrepid.
link.
Crossfield trait marha jó.
Az Intrepid meg MW hajó.
DHC is mehet rá,szent szalamandra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.07. 18:34:13
General:
Resolved an issue that was causing crashes on multiple maps include the Dyson Battlezone.
Known Issues:
There is currently an issue that would prevent completion of the “Khitomer in Stasis” TFO. This TFO has been temporarily disabled.
Akárhol megnyitom admit beadja a hajókat,de az eventeseket is.

Ahogy mondani szokás: working as intended <#hehe>#hehe>