Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

android/mesterséges ujra élesztő és támogató reputáció és admirality 😄 vagy esetleg a borg/romulán valami de ugye mind kettő van. Inkább a disco content megy tovább picard mint content az első évadból ki indulva nulla
Ma az összes fedes karimnak be adta admiralty kártyának a T6 command assault cruisert.
De nem tudom miért.

Ugyan már,szerintem nem,mai filmesek megoldják simán hogy Data megint úgy nézzen ki ahogy,sőt ha nagyon akarják még fiatalabb Data is lehet belőle.Ma már ez nem akadály csöppet sem.
Simán csinálnak 80 évesből 30-ast.

Data filmes megvalósítása eléggé kényes - hasonló még Q és a Doki is pl. - , mert elviekben nem öregedhetne, mivel android.
Ezekről a folytatásfilmekről jó 10 évvel lecsúsztak...
Nem azt mondom, hogy Nana Visitor ne tartaná jól magát, de ez nem minden szereplőről mondható el és közben sok, korai/nem várt elhalálozás is történt - az egy időben játszódó, 3 sorozatban szereplőkből pedig egy újabb bőven kiadta volna magát.

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.03.07. 08:28:14

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Én arra leszek kíváncsi vajon a sorozat milyen új dolgokat hoz?
Ha lesz új repu akkor az milyen lesz,lesz Picard kari is mint diszkó?
Mert ugye diszkós kari is van,akkor talán lesz Picard is.
Vagy a franc tudja.

Úgy értem, hogy a sorozatot azzal jelentették be, hogy Picard (kapitány) nyomoz benne. Szerinten hülyén venné ki magát, hogy egy aláírt második évadra kiírnák, főleg úgy, hogy ő
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hívta meg egy élő tévéműsorban Guinant.
Meg amúgy is örültség lenne levágni az aranytojást tojó tyúkot. Sőt én jobban örülnék neki, ha az évad végére
sikerülne reaktiválni Data-t is,
ami a STO szempontjából is jó lenne. 😊
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.06. 21:26:54

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Patroloknál meg jelent egy új ablak.
First contact day.
Vagy eddig én nem vettem észre vagy nem volt ott.

A Hajó lesz Picard amit róla neveznek majd el
Az nem baj, ha lassú. Én szerettem a régi stílusú Treket, s legszívesebben olyat is néznék (vö. Orville).
S eszembe jutott még egy érv Picard kiírása ellen: a következő évad maga. Hogy nézne ki a sorozat a címszereplő nélkül 😉

nem jean-lucben megtört vmi a marsi tradégia után a föderáció nem az a föderáció volt amire felesküdött persze az idő is nyomott hagyott rajta most újra magára kell találni kb olyan a sorozat mint az űr lázadás nem teljesen picard a középpont ebbe bele kell nyugodni h lassabb és vontatott a sorozat
Ez jelenleg még puszta találgatás (spoilerbe úgy kell tenni a mondatot, hogy elé szögletes zárójelbe írjuk, hogy spoiler, mögé meg /spoiler).
Spoileres elmélkedés a sorozatról:
Az elején még jó volt, jött a Star Trek feeling a régiekkel, a romulán kavarással, stb. Aztán a lassabb fordítás miatt abbahagytam amikor a romulán gyerek hegylakót kezdett játszani, azóta valahogy nem is hiányzik. De néha bele-bele nézegetek. A két korábbi szereplő kinyírása kifejezetten nem tetszik, akármi lett légyen is az oka. Én azt éreztem, hogy a végén Hetes is megy (vagy Rikerék közül valaki), de Picard-ral az képernyőn soha nem történhet meg.
Egy másik topikban láttam egy jó karikatúrát, ami passzol a mostani helyzetre: link. Inkább ez legyen, mint bármi más, mert ez így most sz*r, mélyebben a DSC-nél.

Hogy eljárt Picard felett az idő? Hm, ki tudja. Inkább a szerep miatt ilyen.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.06. 15:17:00

Nem mi temetjük,de őszintén szólva eljárt felette az idő
UGYAN-UGYAN Nem kell ennyire temetni a picardot más a stilusa de nem rossz én pl jót pihentem tegnap miközben néztem a heti részt
Még el sem kezdődött a sorozat már mondták hogy azért Picard mert kinyiffan és hajót neveznek el róla.
Én azért sajnálom.

Nem tudok spolier jelet rakni,aki nem nézi ne olvassa.
Picardról az új cruisert fogják elnevezni vszleg.Addigra már nem lesz a sorozatban.
Lobi azért lett be vezetve,mert ezek az utolsó T6 hajók,valamikor május elején vagy április végén jönnek a tovább fejleszthető hajók.
Zenes upgrade itemekkel fejleszthető hajók jönnek.
Saját magad ízlése szerint fejleszthetők lesznek.Azonban a tovább fejlesztett hajó nem lesz acc wide.Minden karinak külön kell fejleszteni az adott hajót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.06. 11:56:20

Még jobb, csak kérem az 1k lobim. Lehet 2k is. 😄D

Francokat.ez az event tavaszi,még most tavasszal le megy a négy event.Egymás után jönnek az eventek.

Mert ez egy 4 fordulós event sorozat lesz. Addigra összefog jönni mindenkinek a 2800 pont.
A nyárig vagy őszig biztosan le is megy a 4 event.
Nem márciusig kell összejönnie,addig csak a 700-nak,négye eventen kell elérned 700-700 pontot úgy lesz 2800.
Többet is elérhetsz,de 2800 kell.
Minden nap kapsz 50-et.De lesznek duplás napok is majd.
Amikor 50 helyett 100 pontot kapsz,csak majd figyeld hogy írja-e a játék hogy dupla mittomén milyen hétvége.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.06. 11:47:48

Az egy dolog, de utána mi lesz. Átnevezik Han Rios-ra? 😄D

a végén pedig Picard felébred a zuhanyzóban, vagy Q karjaiban, és álmodta az egészet.

XD

Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.03.06. 11:45:06
én is
Picard:

Icheb, és Hugh szarul járt, és még hol a vége. A napszemcsys "vulkáni" meg megerőszakolta Ágneskát h az utána kivéreztesse a fasziját. Messze jutottunk a franchise alapjaitól. Ez már biztos. A Riker-Troi jelenetek viszont megkönnyezős volt haha.

Mindentől függetlenül szeretem a sorit.

úgy jön össze h valszeg v boost lesz v még egy event 26-ka után
be rendelték a 3 ami kérdéses
neked de mindenki másnak t6 karfiol <#vigyor3><#banplz>
Nem akarom lelőni a poént de ezek csak a sorozat felvezető részei.Kicsit beleteszik a régi szereplőket 1-1 rész erejéig de ennyi.
Sejthető hogy Picard nem éri meg a 2.évadot.
Just B
Értem, de akárhogy számolom márc. 26ig nem jön össze a 2800 😄

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

A T6 winter taliga nem Karfiol,közel sem,gyengébb és béna.

Minden nap le kell tolni.
50 pont sima napon,de időnként be raknak duplás event napot olyankor 100 pont.

naponta kell
igen mindenben egyetértek
Just B
Az új eventben hogyan lehet összeszedni azt a 2800 pontot ? 😄 3szor csináltam meg a tfo-t, de abból csak egyszer adott 50 pontot

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

plata van t6-os karfi csak ami az álmaidban van az sohasem jön. amugy az új bc traitre bugos le spawnolnak a támadó drónok lőnek ha hatótávon belül vannak az enemy de nem mozdulnak sehova pedig úgy kéne működnie mint az atamid konzol
Attól tartok előbb fogják kivenni az egész kdf-et mint h ez megtörténjen.

Tegnap megnéztem a heti Picard epizód, és hát van para. Ez a sori nem bánik jól a régi karakterekkel.
Jövőheti rész izgalmasnak igérkezik előzetes alapján.

Ami a gémt illeti, most szerintem Picard kontent fog jönni kilóra, meg majd gomba s3 cuccok.
Crypticnek nem is volt önálló fejlesztése mióta van disco.
Azt is eltudom képzelni h most Picard repu jön. Ha már dsc kapott. Már ha lesz más content is mint az eventek.

Ide figyelj,mikor fogsz már el egy kicseszett adást a T6 karfiolról?<#buck>

Elfogtam egy titkosított adatfolyamot egy 62/2-es ügynök kommunikációjából. Ez alapján az idén is megrendezésre fog kerülni a kapcsolatfelvétel évfordulójára rendezett esemény. A korábbi évekkel ellentétben az idén már nem csak rakéta modellek építésével lehet érvényesülni. Kissé sérült az adatfolyam, de annyi leszűrhető h kollektív tudattal rendelkező kibernetikus organizmusok felbukkanására számítanak a rendezvény során. Nem békés szándékkal érkeznek majd, és ha rakéta építés helyett a jelenlévő kapitányok lebeszélik őket a rendzavarásról akkor azt is elfogja fogadni a szervező bizottság. Ha sikeres lesz akkor egy temporális anomáliás konzol lesz a jutalom.

További adatokat nem tudtam kinyerni mert megjelent egy felírat h ez az adatfolyam 5 másodperc múlva megsemmisíti önmagát. Utána pedig sok szerencsét kívánt egy Jim nevű úriembörnek. Ezután el is füstölt a padd amivel néztem.
Már csak 1 kérdésem volna. Ki az a Jim, és miért nem halott?

<#banplz>

Érdekes de némelyik karinak jött olyan 6k dili is admiraltyból,másiknak meg jó ha 1500.

Akkor kb el is használtad a 30k bónuszt,60k dilit kell szerezned hogy kapj +30k-t
Ferengi admiralty dili bónusz repura is hat.
Most lett kész egyik karimnak két repuja,szokásos 34k helyett 50 valamennyi jött.

Én is azt csináltam,az előző eventet is egyből kiváltottam.Csak még maradt mostanra is.

Én korábban elnyomtam,most kevesebb diit adna ,úgyhogy jobban jártam
Nekem maradt ki sok.Még a mostanira is jutott.

Voltam még egy eventes TFO-n,valami eszement poén GW-s karival.

akkor azokat hasznosabban sikerült elköltenem
Még tavaly,ami előtt kivették az event reput.

Bocs pont karit váltottam játékba mikor írtál,mikor lehetett szerezni a használható tokeneket?
Új deflector:
Max. One-Hit: 161 352 (Inhibiting Secondary asdfDeflector)

Vettem egy új secondary deflectort,uppoltam mk15 epicre,erről nem jött le a stat,de elcsesztem rá vagy 30k dilit.<#hehe>

Max. One-Hit: 148 373 (Inhibiting Secondary asdfDeflector)
Flottás deflector,de asszem defektest vettem.Eggyel kevesebb statja van vagy mi a ragya.<#fejvakaras>
Egen,a flottás deflectorról lejött egy stat upgradeléstől.<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.05. 21:00:23

Persze,igaz booster formájában de kapsz 30k dilit.