Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a szösz dutyiban van?
Két gombás TFO lesz fel erősítve nem?
Katt.
Tribblin a Galaxy hajók új kinézetet kaptak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.16. 07:44:39
Katt.
Tribblin a Galaxy hajók új kinézetet kaptak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.16. 07:44:39
Mai peccs.
General:
• Resolved an issue that was preventing Admiralty XP from being awarded.
Content:
• Resolved an issue during “Into the Hive” TFO, which could sometimes cause the Borg Queen to fall off of the platform.
Ships:
• The model for the Constellation Class Heavy Cruiser has been rebuilt.
○ This revamped skin replaces the existing skin for the Constellation Heavy Cruiser Variant.
○ All Heavy Cruiser variants may now use TOS, NX, NX Refit, Type 8 and Type 8b Materials, as well as Type 0, Type 5 and Type 6 windows.
Systems:
• Extended the end date of the Borg Resurgence Event on PC by 1 additional day.
• Resolved an issue that could allow Lorca Maneuver to be used while you're held stationary for a briefing.
• Resolved an issue related to the C-MOD weaponry that prevented Bridge Officers from using their Cyclic Modulation ability.
General:
• Resolved an issue that was preventing Admiralty XP from being awarded.
Content:
• Resolved an issue during “Into the Hive” TFO, which could sometimes cause the Borg Queen to fall off of the platform.
Ships:
• The model for the Constellation Class Heavy Cruiser has been rebuilt.
○ This revamped skin replaces the existing skin for the Constellation Heavy Cruiser Variant.
○ All Heavy Cruiser variants may now use TOS, NX, NX Refit, Type 8 and Type 8b Materials, as well as Type 0, Type 5 and Type 6 windows.
Systems:
• Extended the end date of the Borg Resurgence Event on PC by 1 additional day.
• Resolved an issue that could allow Lorca Maneuver to be used while you're held stationary for a briefing.
• Resolved an issue related to the C-MOD weaponry that prevented Bridge Officers from using their Cyclic Modulation ability.
Hát Janeway nehezen tudna bármit is csinálni, kivéve ha a Litchfieldi női böriben van szinkronstudió. 😄😄
Az ünnepi verda valami föderációs klingon hybrid harcicirkáló lesz. Valami új tfo is lesz az új update-el. Júlcsi hajógyárait kell szétcsapni. Valami postban írják redditen. Meg azt is h a hero hajók modelljein javítottak.
Az ünnepi verda valami föderációs klingon hybrid harcicirkáló lesz. Valami új tfo is lesz az új update-el. Júlcsi hajógyárait kell szétcsapni. Valami postban írják redditen. Meg azt is h a hero hajók modelljein javítottak.
JANEWAY? végre rá tudták venni?
Na és ki az?
Ugye ne egy tribbli?<#vigyor>#vigyor>
Ugye ne egy tribbli?<#vigyor>#vigyor>
Twitterről: "Back in the recording studio today with another legend."
Harmadik? 😊
Harmadik? 😊
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Azért az jól mutatja a változásokat, hogy régen a készítőnek kellett törekednie a minél nagyobb nézettségre.
Míg manapság az Isten pénze nem elég, hogy a (minél) teljes(ebb) palettáról válogathasson az egyén, mert az az ember érzése, hogy a műveket elzárni akarják előle, nem neki megmutatni..., miközben a(z egyre gyengébb színvonalú) készterméket kísérő reklám-cunami uolyan, vagy még nagyobb lett!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.01.15. 22:54:57
Míg manapság az Isten pénze nem elég, hogy a (minél) teljes(ebb) palettáról válogathasson az egyén, mert az az ember érzése, hogy a műveket elzárni akarják előle, nem neki megmutatni..., miközben a(z egyre gyengébb színvonalú) készterméket kísérő reklám-cunami uolyan, vagy még nagyobb lett!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.01.15. 22:54:57
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Meg a hype is nagy, s ugye ez már streamen lesz elérhető (CBS All Access, nálunk hivatalosan az Amazon Prime), nem tévén, legalábbis kezdetben, s a CBS streamjének is kell egy zászlóshajó. 😉
Volt próba vetítés.
Állítólag mindenki oda volt a sorozatért.
Állítólag mindenki oda volt a sorozatért.
Mi a franc, most már le se kell adják a TVben hogy egy studio megtudja sikeres lesz e egy sorozat vagy sem? 😊
Akkor tuti jó lesz a Picard.
3-ra is aláírtak
Most olvastam hogy a CBS-nek annyira bejött a Picard első évada hogy a második évadra is aláírtak.
Ezenkívül még két sorozat készül és két ST film.
Az egyik sorozat diszkós Pike és Spock sztorijáról szól a másik nem tudni még miről.
Ezenkívül még két sorozat készül és két ST film.
Az egyik sorozat diszkós Pike és Spock sztorijáról szól a másik nem tudni még miről.
Admiralty közben láttam klingon karival,pont a közelében voltam.
Érdekes a zen ára még mindig lefelé megy.
Most is olcsóbb mint az este.
Másik meg,nem tudom honnan veszik,de zóna cseten arról dumáltak hogy lesz promós hajó storeban.
Nekem már a boxos is érdekes volt,de hogy ezt honnan szedik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.15. 07:39:44
Érdekes a zen ára még mindig lefelé megy.
Most is olcsóbb mint az este.
Másik meg,nem tudom honnan veszik,de zóna cseten arról dumáltak hogy lesz promós hajó storeban.
Nekem már a boxos is érdekes volt,de hogy ezt honnan szedik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.15. 07:39:44
meglett Plata, köszi
A semleges zóna c. epizódra (1x26) van egy tipp, ami már önmagában megvalósítást érdemelne 😉
inkább melyik rész tng tuti de melyik?
tudom
Én csak poénkodtam.<#buck>#buck>
nem t7 ha még is le vadászom őket
ha már jon akkor egy t6 sovy ami a first contaktba volt ! amúgy szerintem picard mivel köré épül majd minden t7 odival meg nyomják el magukat ! kockát ide
Neem,a lfetimereknek Borg Sphere 878 jön,a 10-edik évfordulós hajó meg T7 Ody.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.14. 20:46:33
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.14. 20:46:33
Vajon kinek a hangja?
azaz. fizetősöknek meg borg kocka 😄 <#boxer>#boxer>
Bocsánat, javítlak: *free constitution class enterprise t7! 😄 és borg implantal 😄
constitution class enterprise t7! 😄 és borg implantal
S ha rákattintasz a képre, akkor meg megjelenik egy feladvány :o
Nem tudom,én most épp universal endevort tolom,de cseten valami olyasmit mondanak hogy lehet hogy nem is egy warp mag lesz benne?
Ez lesz az első hajó ami talán secondary warp maggal jön.<#wow2>#wow2>
Na azé má durva lenne,nem is nagyon hiszek benne,MW hajó,ami hangáros és dupla warp magos,ez nekem kicsit már túl sok.
Ha a fele bejön akkor jó.<#nyes>#nyes>
Te szerintem errű beszélnek,mert ott a neve a reddites linkeden.U.S.S. Ross.
Cseten meg Ross class néven emlegetik.
Szóval biztos ez az.
De memory alpha-n nincs róla infó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.14. 17:15:55
Ez lesz az első hajó ami talán secondary warp maggal jön.<#wow2>#wow2>
Na azé má durva lenne,nem is nagyon hiszek benne,MW hajó,ami hangáros és dupla warp magos,ez nekem kicsit már túl sok.
Ha a fele bejön akkor jó.<#nyes>#nyes>
Te szerintem errű beszélnek,mert ott a neve a reddites linkeden.U.S.S. Ross.
Cseten meg Ross class néven emlegetik.
Szóval biztos ez az.
De memory alpha-n nincs róla infó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.14. 17:15:55
Pedig ott van a bárral szemközt,a klingon chef mellett,a börtönben.
akkor a challenger lesz jordi újra a képben
nem találom sehol egyenlőre
Ha igaz lesz még is új Galaxy,lehet hogy jön egy Miracle Worker Galaxy vagy Galaxy X.
Mivel lehet hogy hangárjai is lesznek.
De nem értem ha tényleg lesz új Galaxy,akkor azt mért nem rakták bele ebbe a Picard pack-ba.
Ui:Ha jól értettem akkor az új Galaxy valami Ross class lesz.
Errű se hallottam még.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.14. 13:15:08
Mivel lehet hogy hangárjai is lesznek.
De nem értem ha tényleg lesz új Galaxy,akkor azt mért nem rakták bele ebbe a Picard pack-ba.
Ui:Ha jól értettem akkor az új Galaxy valami Ross class lesz.
Errű se hallottam még.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.14. 13:15:08
Passz,de régi Ds9-en a bank mellett volt ha jól emlékszem,most nincs ott?
Tudja valaki, hogy hol van a contrabandos 2000 dilis emberke a deep space nine-on?
Az a téli hajó a storeban 17k zenért tuti hogy bug volt.
Eventes hajó volt a neve,de a kép róla zenes hajóé volt.
Meg már nincs is bent a storeban a javítás óta.
Eventes hajó volt a neve,de a kép róla zenes hajóé volt.
Meg már nincs is bent a storeban a javítás óta.
Téli hajó bug volt szerintem,mert azóta kivették.
nem tünt fel? téli hajó is zenes lett és ez csak a be ettetős pack
Ez a pack elég nagy szar,boxos hajót zenessé tesznek?
Nagyon érdekes hogy a zenfilms pont a comicos odyról csinált vidit épp mostanában
Nem ez az oka,hanem az új rendezőnek másféle tervei vannak,új sokszínűbb kreatívabb Star Trek-et akar.
No meg olcsóbb szereplőket.<#hehe>#hehe>
No meg olcsóbb szereplőket.<#hehe>#hehe>
Igen, kicsit kezd unalmas lenni hogy a sokadik alternatív univerzumot zongorázzuk...
Bár érthető, Anton Yelcin halála után Chekovot már nem akarják mással eljátszatni
Bár érthető, Anton Yelcin halála után Chekovot már nem akarják mással eljátszatni
Mi a szösz, neked is bejött a JJTrek? 😄
Na baromi jó,a köv Star Trek film,valszeg nem a negyedik rész lesz,hanem rebootolják a szériát újra.<#falbav>#falbav>
Pedig én szerettem ezt a szériát és ezeket a szereplőket.
Pedig én szerettem ezt a szériát és ezeket a szereplőket.
Miért ne lenne értelme,ha van legacy tokened akkor egyből kész és kapod a dilit mindennap,egyre többet.