46741
  • Chak
    Látom valaki értette az utalást XD

• gunji
    És át is lehet bármikor adni bármelyik másik karakternek az acc bankon keresztül (természetesen csak egy accounton belül).
  • Chak
    van egy tac skill is ami ad run speedet. Más nem jut eszembe.
    Ja meg van run mód ground fegyóra, az is ad elvileg futást.

• Plata
    Az a Dallas volt.
  • Plata
    Főnix token bármikor felhasználható.
  • Chak
    Nem egy zuhanyzóban fog felébredni? Akkor legalább nekem is jó lenne.. xD
  • LaLee67
    Most engi specem van, ezek szerint kesobb tudom a tobbi specet is magamra tenni? Az szuper lenne. Pilot spec upgr-em van valamelyiknel, gondolom azt jobb egy tactikai boffra tenni,igaz es nem az engi karimra.?

@gunji koszi, kovetkezonel tudni fogom, igy tanul az ember a sajat karan :) Ha lesz netalan meg epices tokenem, azt fel kell hasznalni a fonixes akcio idokereten belul vagy kesobb is kitudom majd venni ha mas karinak akarom aki meg nem is letezik?
  • gunji
    A főnixes hajót (is) csak az a karakter használhatja, akinél felnyitod a hajó dobozát.
  • Plata
    Mert a command modulokhoz kell hogy legyen command spec-ed,ha egy specet kimaxolsz akkor válik elérhetővé.
    Azt hiszem.Ha minden specet kimaxolsz minden spec modul elérhetővé válik.
  • LaLee67
    Koszonom. Megnezem a piacon :)
  • LaLee67
    Okes, kpzben rajottem, hogy nem a promotion fulnel kell keresni,hanem ahol vettem, ott irja is hogy lehetseges lenne kivennem, ha nem klingonka lennek :)
    Viszont.....a dili storeban a Command Modules ben, klingon engi nem vasarolhat? Van elegendo dilim,de nem enged semmit venni.
  • Doma #34876
    Terran Fortune Tribble (pár száz EC) illetve trait-ek, valamint olyan fegyverek amiknek RUN képessége van növelik a sebességed.
  • Plata
    Ha fedes hajót vettél azt csak fedes használhatja.
    Sajnos dilit csak napi 8 ezret tudsz finomítani egy karival.Egy nap.
    Gyorsabb futás lehet a korcsolyától volt.
    Azt majd a télen tudsz szerezni.A winter eventen.Korcsolya ugyanis olyan cucc ami bound,csak magadnak tudod megszerezni.Viszont veszett gyors leszel tőle.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.06. 10:58:11
  • LaLee67
    Vettem egy 3000 zenes Miracle hajot a storeban. Letezik, hogy azt csak egy karakter tudja hasznalni? A fedes karimmal vettem es a klingonom nem latja a stores promotionnal. Igy jartam egy epic fonixes sci hajoval is. Szinten a fedessel vettem ki es tettem be a dockba. De azt sem latja sehol a masik karim.

Felgyulemlet mar 100.000 finomitatlan dilim. A napi asszem 8k finomitas nem gyoze. Van mas mod is a finomitasra? Klingon akademian meg talalta egy veterant aki napi 800 at finomit.

Lattam masokat gyorsabban futnak a groundon...hol s mit tudok venni stb..amivel tudom a karim futasat gyorsitani?
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.06. 10:45:43
  • LaLee67
    Igen ezt tudom, koszi, csak epp az endevaros karim nem tud healos gombot tenni jelenleg, a scim csinalgat valamit,csak a 20000 pont amit el kell erni rohadt lassan megy, vagyis ment este. kb.16000 volt meg belole, ma nem voltam eddig jatekban es azt hiszem mar lejart az ido...az is lehet le kellett volna vennem kisebbre a pancelt hogy jobban seruljek, mert ha jol forditottam amit a scimnel irt, akkor ha leesik 75 szazalekot az eletem akkor aktivalodik...
  • Plata
    Ahogy elnézem ebben az évadban is elmennek retardáltba úgy hogy hangyányit sem izgat.
    Discovery az nem star trek,csak valami idióta rémálma.
    Majd a negyedik évadban jön az hogy a főszereplő csaj felébred a sivatagos bolygón ahol az egész sorozat kezdődött,és rájön az egész csak álom volt,mert sok mariskát szívott.
    Vagy vegyük úgy hogy van külön diszkóveri timeline,amit valaki vélhetőleg hulla részegen vagy belőve álmodott,valami drogos vagy alkoholista majom.
  • gunji
    Érdekesnek tűnik. De mondjam azt, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Riker... Troi... mi kell még? ... pl. Morn meg egy Dax Meg, hogy a DSC-ben nem nyúltak az újabb fajok kinézetéhez (trill, kardi)

Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.10.05. 23:37:12
  • Orbancapitan
    HÁT remélem nem lesz bukás
  • Chak
    Van gombás s3 tréler is. Ebben az évadban sem risai nyaralásta mennek ahogy elnézem.
  • Chak
    Engineer letud rakni medical cuccot, az elvégzi a dolgát. Vagy a sci healelős képességek. Boffoknak is tanithatóak.
  • Plata
    Picard trailer.
  • LaLee67
    Az ongyogyitos reszt azt mivel csinalom?
  • LaLee67
    Koszonom !:)
  • Chak
    Be kell menni Dysonba, és ott rányomni a ground battlezone v hasonló feliratú gombra.
  • LaLee67
    Ok, koszi:) Hol talalom ezt az endeavoros Voth Battle groundot? TFO listat atneztem de nem talalok semmi vothot.
  • Plata
    Van másik fajta MW cruiser is,csak nem tudom melyik karinál,a Delta recruit eventes karinál meg emlékeztem hogy az van.
    Ez a 9 részes megabundle egyik hajója.
  • LaLee67
    Okes, koszonom szepen :)
  • Plata
    Játékban kérdezted az MW cruisert.
    A játékban nekem a hajó hull ikon felett van az Innovation effect kis ablaka.Azon látszik hogy most 1 tac boff képesség és 2 engi boff képesség elsütésével aktiválódik.

És ilyen amikor aktiválódik.

Kell kis idő mire rebootolja magát.Utána egy új random effekt kerül oda.Lehet sebzés vagy buff.Kb olyan 20-30 másodperc mire újat ad.
    Itt olvashatsz róla esetleg.
  • Plata
    Én tudom hogy ez a játék nagyon bugos és tele van hülyeséggel.
    Na de azért amit ma tapasztaltam az már csúcs.
    Napi endevor,50k plasma sebzés űrben,40 hurka,500k kinetikus sebzés űrben.
    GW-s karival az utolsó egy vicc,így úgy gondoltam azt hagyom utoljára,megyek ölni hurkákat,bementem Home küldibe,pont ott tartok benne ahol a groundon kell hurkákat ölni,pont emiatt az endevor miatt.
    Leállok harcolni és kész endevor nem is soká.Nézem a plasma sebzős endevornál is van előre haladás.
    Ki beamelek a küldiből gondoltam bug és majd kint elmúlik,de szektor űrben is ott van hogy 5881-et sebeztem űrben plasma fegyóval.
    Groundon harcoltam tommy gun-al és lett 5881 plasma sebzésem az űrben.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.05. 12:37:09
  • Plata
    Flotta bázisokon.
    Flotta dilibánya,flotta spire,flotta nagykövetség,flotta mozgó budi.
    Sok flotta épület van mindenhol más van.
    Flotta kolónián még szörfözhetsz is,meg viselhetsz fürdőruhát.
    Nagyobb flotta létesítményekhez tudsz warpolni ha flotta tag vagy és a flotta felépítette.
    Többibe a flotta bázis főépületéből trasznportálnak el.
    Kivéve a klingonok,azoknál a bázisra betévedő orionokat eladják rabszolgának.
    Fene egye meg,olyan fáradt vagyok jó hogy az endevort megcsináltam mikor volt egy félórám,ma kihagyom az admiraltyt is.Egyszerűen hulla vagyok.
    Ezen a linken megnézheted a flotta épületeket és hogy hol mit lehet venni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.04. 20:58:08
  • LaLee67
    Es hol lehet belole vasarolni azokat a jo cuccokat?
  • Plata
    Bocsi,nem voltam itthon,meg mobilon sem tudtam netezni most.
    Fleet mark abból lesz a fleet credit,amiből flottás cuccokat tudsz vásárolni.
    Flottás cuccok a legerősebbek.
    Az hogy very rare dhc erősebb mint epic az nem biztos,attól függ hol nézed,system űrben kell nézni,földön és sectorban bugosan mutatja,de a fegyver sebzése függ a statjától is.
  • LaLee67
    Fleet credit es fleet mark mire jo? Fonixnel erdemes venni csomagot?

Okes megtalaltam az univerzal fonix upgrade tokent,de a tobbi kerdes azert meg fenn all :)))
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.04. 17:55:30
  • LaLee67
    Majd kiprobalom. Az normalis hogy egy very rare dual heavy cannon erosebb egy epic ulra rare dual heavy cannonnal?
    Mert akkor szerintem nem mindegy hogy milyen fegyvert tesz az ember a hajojara feltokenezve.
    Upgradelesnel mindegy hogy rare vagy very rare fegyvert upgradelek tokennal? Van kulonbseg a vegkifejletben?

Plata ebben a fonnixes izeben tud az ember venni fonix upgrade tokent? Nem lattam vagy nem emlekszem.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.04. 17:39:46
  • Plata
    Csak az eventes cuccon nem használható.Máshol igen.
  • LaLee67
    Inventoryban 2x raklikkeltem es betette a karimnak. Az eventes kuldit csinalva voltam groundon, ott lehet is latni a hasznalhato slotjaimnal,de csak szurke szinu es nem aktivalodik. T-6 meg azt hiszem epic es 2 fajtat vettem, jo az az admiralitybe is nekem, remelem ott lesz majd ha elerem vele azt a szintet.
  • LaLee67
    Ok, koszi, de ha nem hasznalhato semmire akkor akkor minek van?
  • Chak
    A gombás instában semmilyen combat pet nem használható. Vagy képesség ami petet idézne. A főnix boxból vett t6 hajó az biztosan admirality card.
  • Plata
    Hmm,mugato az nem tudom,lehet nem combat pet.Vagy ha igen be kell tenni a karakterednek devices részbe.
    T6 hajót nem tudom hogy vettél vagy milyet?
  • LaLee67
    En meg vettem egy Mugato Leashcombat petet, feltettem orionomra,de terepen az eventesen egyszeruen nem hasznalja valamiert.

Na meg valami T-6 ost is vettem rosterbe,de most eljottem a shipyardra es nem talalom. Gondolom az admiralitybe teszi. Viszont csak 49 szintu az omegam, igy lehet buktam a 2 hajot...
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.03. 21:24:29