46741
-
LaLee67 #34927 De lessz az a lenyeg :) En megvarom a streamest. Akos amit irt azokat nem ismerem. Vegulis ha a Socialon vettem volna meg akkor sem tudom, hogy mukodik ez az egesz. Gondolom lenne egy tarhelyem es onnan tolthetnem le. Streamben ezert egyszeru mert ott allandoan meg van. Azert meg varom mit valaszol a support. Mondjuk en az ultimatet vettem volna, igy meg lenne az online es az extrak is. Streamon meg franc tudja mi lesz meg mennyiert.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.10. 11:16:37 -
Plata #34926 Hogy a rák néminemű némiszervébe.
Pedig dobozosan szeretném. -
Orbancapitan #34925 max félév múlva -
Plata #34924 Mai frissítésben javítják a Frozen küldit.
Link
General:
Resolved an issue that was preventing the Polytrinic Acid Horta from being reclaimable.
Character:
Resolved an issue that was causing character pieces to disappear when selecting certain outfits for Starfleet Romulan Female Captains
Jacket TIght TOS Medical
Jacket Loose Nurse
Jacket Loose Terran Mirror
Jacket Loose Terran Enterprise.
Content:
Addressed an issue that prevented progress in the mission "Frozen" while following the Reman scout.
Updated requirement messaging for Patrol missions for characters who haven’t completed the tutorial and joined a 25th century allegiance.
This is a text change only.
Resolved an issue that was preventing the audio for the Spore Saturation Level from playing during the episode, “Beneath the Skin”.
Systems:
Resolved an error that was preventing Mo'Kai enemies on both Space and Ground maps from sometimes rewarding XP and other numerics when defeated.
Resolved an error that was preventing DSC-Era Terran Empire enemies on both Space and Ground maps from sometimes rewarding XP and other numerics when defeated.
Borg Adaptation Updates:
Resolved an issue where Borg were incapable of successfully adapting to the electrical damage dealt by the Lukari Piezo-Electric Wrist Apparatus.
Resolved an issue where some weapons' additional damaging effects were not properly inhibited by Borg Adaptation (example: The electrical area damage on Jaylah's Staff Secondary Fire, the electrical DOT on Sompek Pulsewave).
Resolved an issue where hazards created by some weapons' firing modes were not properly inhibited by Borg Adaptation (example: Plasmatic Biomatter Field)
Resolved an issue with Neural Network Overload where it could sometimes cause damage to allies.
Resolved an issue with the "Temba, His arms wide" and "Medal of Tanagra" costume unlocks, where they would linger in the player's inventory after unlocking.
Adjusted default & renamable prefix for cross-faction Temporal bundle ships to be "", so that they're not comissioned with the "U.S.S." prefix on KDF characters anymore. -
Plata #34923 Szerintetek lesz dobozos?
Én még mindig szeretem dobozosan beszerezni.
GTA V is úgy van meg,van hozzá térkép meg egyéb marhaság.Meg egy rahedli dvd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.10. 08:07:32 -
Orbancapitan #34922 EPIC STORE-BAN és humble-en is lesz de steam csak decemberben és túlárazva -
LaLee67 #34921 Az nem kifejezes. Csinaltam egy magyar .hu vegu mailfiokot. Uj reget a FosRockstarhoz, ott magyar regiot adtam meg, erre a fax ismet nemet igazolvanyt ker...rohadjanak meg a szaros jatekukkal egyutt, mar elnezest. Majd megveszem steamen, ha lesz ... -
Orbancapitan #34920 mert foss a launcher ennyi....... -
Plata #34919 Borg red alert hétvége jön.
Katt.
Na meg Franklin promó.
Link. -
Plata #34918 CLR—Infected Space[5:25]— Dmg(DPS) —Garon 19 044 386(59 514) Claire de 13 253 625(42 075) Aria 9 709 185(29 874) Zali 6 623 059(20 697) M'Keia 6 379 963(20 000)
Vadkutya torpedó 1.2 misit puszilt tac kockába. -
LaLee67 #34917 Koszonom, nem ertem nekem miert nem. -
Plata #34916 Igen,megnyílik. -
LaLee67 #34915 En steamen veszek mindent, ugy nincs gondom vele.
Megkerhetlek,hogy meg nezd a te rockstaros game launchered ha megnyitod es jobb felul a settings melletti kor alakul ikonra kattintva a lenyilo ablakban neked megnyilik-e a Manage account vagy a supportos resz? Nem-e nalam van bibi.. -
Plata #34914 Én azt dobozosan szeretném megvenni.
Hátha valami szép lesz mint a GTA. -
Plata #34913 Napi endevorhoz borg STF-re kellett mennem.
Rárepülök borg tac kockára és elkezdem ölni,jönnek a többiek is és lövik,erre a borg kocka eltűnik a francba és 26 kilóméter távolságra van.
Előtte 4.9kilóméterre álltam tőle.
Mióta tud a borg teleportálni?
Ma elértem a 154-es rangot is.
Mai endevor laza volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.09. 18:13:15 -
LaLee67 #34912 Na a Rockstarral tele van az izem....Mar vartam, hogy megjelenjen a Red Dead 2 pc-re, most megrendelhetnem akciosan az onlinenal egyutt. Neki is fogtam, erre szemelyiigazolvany azonositot tettek be. Azzal nem is lenne gond,csak mivel nemet email cimmel regeltem, igy nemet igazolvanyt ker. Persze az majd csak 2 ev mulva esedekes ha kerem. Nemet jogsi nem jo neki. Persze a rockstaros game launcerben hiaba akarom meg nezni, hogy tudok-e mail cimet modositani, egyedul a kocsog reedomcode-s ablakot nyitja meg.
Azt sem tudom, hogy mennyi accountot lehet regelni az oldalukra. Na meg ha lehet masikat,akkor lehet keresni valami ingyenes magyar .hu ra vegzodo mail szolgaltatot, hogy esetleg a kocsog magyar szig-et kerjen....
Steamon meg persze nincs meg ez a jatek.....
Ha ramegyek a support oldalukra, akkor ott meg a pc-s verziohoz nincs support.....mert hat gondoltam, majd forditogeppel irok nekik....jah, gondoltam -
Orbancapitan #34911 ha olyan csapattal vagy akk el se jutsz addig xd én a múltkor így jártam t6-os td-be ültem egyedül én voltam életben a többieknek nulla dps és ressist vissza kellett ülnöm kelvin intel drenyába és önerőből megoldottam a kövi menetben -
Plata #34910 A naptár szerint 3 kört kell kibírni az eventen.
Az szerintem menni fog bármivel.
Viszont amit nem értek az az hogy kiírás szerint az event csak lvl 50-60 kariknak lesz elérhető.
Most akkor kell hogy csináljak egy új karit, mert minden karim 65-ös. -
Plata #34909 Recruit rerun volt már.
Nem mintha engem izgatna.
Mindegyiket kihúztam maxra akkor amikor volt.
De újaknak nagyon jól jönne,iszonyú sok jutalom jár utánuk.
Delta ,temporal és gamma is baromi jó jutalmakat adott.
Valamelyik még az admiraltyt is boostolta,már nem emlékszem melyik.
De mindegyik rengeteg jutalmat adott,na meg ad ma is.Ha új karit kezdek egyből több ezer repus markot kapnak,rengeteg dilit,flottás dilit,na meg rengeteg minden mást.
Sosem bántam meg hogy a Delta recruitot klingon,fed és romulán karival is letoltam.
Így mind a három után jár a jutalom. -
gunji #34908 Pedig a főnixet a múlt hétre is mondogatták :)
A recruit rerun igazán meglepne, eddig azt mondták a devek, hogy nehéz lenne újra indítani valamelyik recruitot, nagyon bele kellene nyúlni a játékba.
A naptárat minden leállás után szoktam nézegetni, akkor teszik fel a módosításokat. -
Plata #34907 Ha a naptárnak igaza van akkor a pletyka csetesek megint tévedtek.
Most kobayashi event jön nem recruit.
Pedig azt pletykálták hogy recruit event rerun jön elacsi event után.
Igaz a főnix eventtel is tévedtek egy hetet. -
LaLee67 #34906 Igen koszonom, skippeltem, igy mar beenged. -
Plata #34905 Hú akkor lehet csak akkor mehetsz be ha ott vagy a küldetésekkel.
Figy,van megoldás,skippeld az összes küldetést ami még hátra van a kobali küldetésig,attól hogy skippeled utána még megcsinálhatod. -
LaLee67 #34904 Kotaba sector Kobali systemnel vagyok ott van ez a homokora jel. Itt allok ahol kivan irva Kobali prime 2 bolygo egy gyuruvel, akar hogy korozgetek nem ad fel ablakot hogy betudjak lepni.... aszem mara be is fejezem...mert mar ideges vagyok -
Plata #34903 Kobali prime nem bolygóként van a térképen hanem olyan mint egy homokóra a jele. -
LaLee67 #34902 Koszi Akos, rendes vagy :) De ha mar a kerdeseknel tartunk....:) Ezt a rohadt Kobali Primet az istenert nem talalom. A kobali szisztembe eljottem,de nem talalom az endeavoros kuldit.Keringek mint golyafos a levegoben,de nem tudok belelepni. Atmentem a Vaadwaur systembe is mert azokat kellene gyilkolaszni,de semmi..... A listaban is megneztem ott sem talalom. A kuldeteseknel meg van,de ott nem tartok meg es onnan nem tudom aktivalni....
Szoval a benasagomon nem csak Ti, de en is sirni tudnek mar :D -
Plata #34901 Nem tudom ez a resupply device mi a rosseb lesz. -
Orbancapitan #34900 LaLee67
a kobayashi maru-ra érdemes olyan karival menni ami beames multi célpontokra van ki hegyezve és olyan skilleket használ mint pl faw, torpspread és esetleg gw. de persze a draines kari is jó csak fő hogy multi célpontok ellen legyen be állítva. csak gondoltam leírom mielőtt kérdeznéd hogy még is mi kéne oda :) ;) -
Orbancapitan #34899 FASZA ülhetek vissza kelvin intel drenába vagy a gagarinba vagy fleet bc-be.... -
Plata #34898 Naptárban megjelent egy új event.
Október 17 november 7 közt kobayashi maru lesz.
A jutalom dilithium meg valami Resupply Beacon Device.
Remélem több karival is lehet majd tolni,mert a Kobayashi maru laza. -
Plata #34897 Nem tudom észre vettétek-e,de DS9-esen elég durva hibák vannak.
Textúrákon át mennek az NPC-k,levegőben császkálnak NPC-k.
A bank előtt a levegőben lazán lebegve mászkálnak,bent a bankban meg át ment a falon.
Aztán vannak NPC-k akik valami láthatatlan lépcsőn mennek fel vagy le.
Csak úgy lemásznak a semmiben a promenádról. -
LaLee67 #34896 Koszi, mert mar leragad a szemem :) Jo ejt! -
Plata #34895 Igen.De holnap este 7 óráig még duplás. -
LaLee67 #34894 A duplas upgrade ha megszunik,akkor a fonix token is csak fele upgrade pontot fog erni? -
Plata #34893 Asszem Vesta konzolja megint zárlatos lett.
Diszkós TFO-n voltam,a pajzselszívó konzol a diszkós klingonokra másképp hat mint a borgra vagy egyéb ellenségre.
Először is a normálisnál sokkal gyorsabban és többet sebez,olyan mintha a diszkós klingonok ellen begőzölne a konzol és a normálisnál sokkal gyorsabban sebez,olyan mintha golyószóró üzemmódba váltana,ugyanaddig tart a hatása de ezekbe másodpercenként minimum tízszer bele csesz,mint állat olyan gyors.Tele lesz számokkal a képernyő olyan sok alkalommal nyomja.Nagyobb tömeget ha összefogok és elnyomom kismiliárd szám lesz a képernyőn.Na meg a klingonok kifinganak másodpercek alatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Át kéne a karit cuccolni drainről control expertise-re,de lusta vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.06. 18:20:31 -
LaLee67 #34892 Discovery starfleet nel a vulcani a kari. 8. szintnel vehettem ki a Miraclet. -
Plata #34891 Milyen fedes?
Sima vagy TOS esetleg Disco?
TOS és Diszkó kari nem veheti ki a fed hajót mert amíg el nem éri a sztorija végét nem számít fedesnek.
Addig idegen.Még partyba sem tudod hívni,sem egyebet kezdeni vele.
Egyedül a TOS vagy Diszkó hajót tudja kivenni.Jem hadar és a romulán is ilyen.
Csak nekik van saját hajójuk.Ugye a romulán hajók eleve tök mások mint a fed és klingon hajók.
Nem is jó rájuk az a felszerelés ami a fed vagy klingon vagy jem hadarra.Jem fed és klingon hajókat warp core hajtja a romulánokét singularity core.
Attól tök mások,egyedi képességek és a többi.
Igaz kevesebb is az energiájuk.
200 helyett csak 160 energiája van a romulán hajóknak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.06. 17:00:48 -
LaLee67 #34890 En is annak gondoltam, csak most csinaltam uj karit a zenes hajomnak es nem engedi kivenni. Gondolom a tutorialt vegig kell vinni elobb. Ezert merult fel bennem, hogy talan rosszul tudom. Viszont az xp boostot sem engedi kivenni, az is tutorial vegehez lenne kotve? -
Kotomicuki #34889 Az!
De ezt már a karakter indításánál látni fogod, mert előre el kell dönteni az oldalt - csak a "zöldekből" lehet bármi! -
LaLee67 #34888 A star fleetes vulcani is fedes igaz-e?