46741
  • Plata
    Minél kissebb az mk szintje annál könnyebben ugrik epicre.
    Ezért szoktam mk2 itemet gyártani és upgradelem azt.
    Jó eséllyel már mk7-8 szintre epic.
  • LaLee67
    OKe, koszi, kiprobalom ezt is :) Egyszer csak kialakul majd...:) Jo hogy azt a salvage keszitest irtad,mert kerdeztem volna :)
    Irtad, hogy szigoruan mk10-est huzni. Akkor mk 11-es nem olyan jo vagy nagyobb, ha azt huzza az ember? Van kulonbseg vagy csak nem jol ertettem? :)
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 17:19:24
  • LaLee67
    Vettem egy tac haraldot,de nem latja a reenginer. Igaz most a tac lekvarral vettem.
  • Kotomicuki
    A nem tetsző tulajdonságokat át lehet pörgetni (lényegében szerencsejáték) másikra, "csak" dili' és salvage kell hozzá (utóbbit a legtöbb tárgyból lehet készíteni: jobb gomb rajta, majd a megfelelő menüpont kiválaszt).

Az engi-nek viszont tényleg a kit-jei szólnak nagyot (akna, torony, aknavető, gyógyító- és pajzs-tornyok/gyors pajzstöltők, drónok), így inkább a követségi romulán kit frame-t válaszd (szigorúan mk X, majd húzva), ami egy jó egyensúlyt adhat a karakterednek (támadás-védekezés). Itt a toronynál (kit) le is van írva, hogy miért éri meg az UR-t megvenni(/fejlesztéssel színt adni neki) dili' + Fleet Credit-ért: ez adja a legjobb támadást és védelmet együtt.
    Ez a kit frame a sci kariknak is jó!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.27. 17:11:25
  • Plata
    Figy.
    Reengineringel tudsz rá tenni diszruptort.
    Bármilyen statost veszel,berakod reengineringbe és diszruptorosra változtatod.
  • LaLee67
    A Heraldot keresem ami disztruptoros valtozat. A plasmas meg van masik karimnak, csak amelyiknek kell az nem plasmas hanem disztruptoros fegyok vannak. Tac-nak talaltam,de engisnek kell.

Beneztem most is a piacra es kaptam is :)
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 17:01:23
  • Plata
    Te figy,hogy érted hogy diszruptoros kit-et keresel?
    Engineernek leginkább ha a sebzésre hajt akkor [KPerf]x3 [Kp/Wpn] statos kit kell.
    Vagy Delta expeditions kit [Crith] [KPerf]x2 [Kp/Wpn] stattal.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.27. 16:11:36
  • LaLee67
    Koszi. Heraldot lesem a piacon,de ami diszruptoros volt az nem a karimnak valo :(
  • Plata
    Az event repu mindenkinek T0,sosem nőtt semmitől,régen az eventek nem account wide-ok voltak,minden eventet meg lehetett csinálni minden kariddal.
    Akkor az eventeket ott kellett futtatni.Így lehetett sok dilit szerezni,bár most is lehet,mert most annak aki befejezte kobayashit maru-t első nap tokenekből annak 25-k dilit is ad a kobayashi egy nap,és még többet.
    Nem tudom hogy mi lesz az event repu füllel,talán a winter event még ott fog futni,ki tudja.
  • Plata
    Elsődlegest teljesen használja,a másodlagosnak csak az első 15 pontját.
    Bocsi hogy nem írtam,de nem voltam itthon,na meg olyan helyen voltam ahol a mobil net is blokkolva van.
    A specek adnak paszívan bónuszt,de adnak aktív skillt ois,attól függ mit használsz.
    Boffoknak olyan skillt használsz amilyen neked tetszik.
  • Kotomicuki
    Most nézem, hogy ez a kit is jó lehet a romulánoknak (BOFF is), mert itt meg szabadon lehet (plazma) fegyvert választani, akár saját gyártásút is (a "RUN" prefixért - +15% mozgási sebesség), vagy a romulán plazmát a repu'-ból, ami a diszruptor sebzésellenállás-csökkentésével ötvözi a plazmasebzést (igaz, egy prefixet fel is ad érte).

Diszruptor fegyverekhez uú a Herald megfelelő változata ad +sebzést. A deltásak kritikus esélyt és %-ot adnak - magas endevörrel + a repu'-kártyákkal együtt már élvezetes is lehet minden 2.-3.-ra egy pofás kritikus sebzést lőni -> a legnagyobb buff a játékban a TR-en kívül.
  • LaLee67
    Ertem,koszi. A specializacioval kapcsolatban, van ugye egy fo es egy masodlagos . A masodlagost is hasznalja vagy csak azt ami fospecnek van jelolve? Ha keszitek egy 3. specializaciot is es azt teszem be masodlagosnak, vagy akar elsodlegesnek, akkor ez hol mutatkozik meg? A space vagy ground slotokban megszunnek egyes skillek amit utolagosan tettem be? Ertem ez alatt, hogy ugye a Boffoknak oke ott van amit hasznalok alapbol vagy megtanitottam vele, mert azt akartam hasznalni. De lehet ugye mas skilleket is betenni hasznalatra.
  • gunji
    Ott voltak elérhetők korábban a Maru-hoz és a téli/nyári ingyenhajóra szóló eventek projektei. Így jelenleg már nem használatos, csak az event store működik: a régi projektekben megszerzett hajók, egyebek vehetők ki karakterenként külön-külön.
    Feltételezem a winter wonderland ingyenes hajó projektje sem fog ide kerülni :(
  • LaLee67
    Ok, koszi. Figyu, a Repunal bal oldalt ahol kivalasztom melyiket akarom csinalni, legfelul az elso az "Events" az meg mindig Tier 0, mert nem tudok semmit kivalasztani sosem. Az hogy mukodik? Minden ablakban azt irja project nem lehetseges.
    Disztruptorokra tudtok valami Kit framet? Hiaba nezegettem az oldalat nem talaltam.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 12:51:40
  • Plata
    Jah igen,mert az első repus dolog lett neked kész,akkor csak a recruit kari kap jutalmat,ha a recruit karid minden repuja T5 lesz akkor lesz account wide jutalom.
    Itt nézheted meg mit kap a recruit és mit az accountodon a többi kari.
  • LaLee67
    Valami bibi lehet,mert a 23-as fedesemnek is kiadta...

amugy a tobbi karimnal nem kaptam repu vouchert ...
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.26. 23:21:49
  • Plata
    Akkor lehet olyan jutalmat értél el ami nem account wide.
    Jah akkor az fura.
    Minden karinak meg kell adni,ami már elért x óra játékidőt vagy x szintet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.26. 23:15:06
  • LaLee67
    Koszonom,megnezem :)

Megneztem, de az orionosomnak nem ad semmit. 65 feletti pedig.

Viszont a klingonnak kiadta..
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.26. 23:14:00
  • Plata
    A kronoszon a councillor hall-ban temporal agent.
  • LaLee67
    Klingonommal vegigneztem mindent azt hiszem,de nem talalom hol vehetem ki.
  • Plata
    Jem hadar karin kell 20 óra hogy ki tudd venni a jutalmakat,romulán klingon fed karinak lvl20.
    A delta bug miatt lett megemelve.
    Mert ugye alapból nem volt szint határ és végtelenségig lehetett kiszedni a jutalmakat.
  • gunji
    Azt hiszem kell 20 lejátszott óra a recruittal, hogy másik karin ki lehessen venni.
  • Plata
    Többi karidnak is kiveheted.
  • LaLee67
    Azzal kaptam, valoszinuleg az lehetett.
  • gunji
    Nem a recruitoddal vettél fel valami jutalmat?
  • LaLee67
    Koszi :) Tegnap szereztem,de mar nem tudom hogyan. Hol lehet szerezni?
  • Plata
    Repu voucher az olyan dilithium amit repus itemekre tudsz elkölteni.
  • Daeus89
    az elején látható kék valami az meg The Sech class klingon hajó
  • LaLee67
    A Dilinel van Reputation Voucherem , az mi az?
  • Orbancapitan
    plata ott a t6-ossod
  • Chak
    Na a mai lila endy láda tartalma jó fogás volt.

• Plata
    Hááát nem igazán mondanám hogy tetszik.
  • Daeus89
    freki/zseléfis

utt a 3 fregatt osztályú ingyér hajó ! :) meg a kövi repus item/ vagy boxos hmm jövő disco
  • Plata
    Nekem is bent van,de én befejeztem még is ott van a zenért megvásárlás.
    Hogy mennyiért nem emlékszem mert nem érdekelt.
  • gunji
    Tegnap még nekem engedte a kattintást, most már nem. Így vagy letiltották a gombot azóta, vagy a Maru 20 órás CD-je miatt nem tudok kattintani.
    Az a gomb - ha jól néztem - arra való, hogy ha a korábbi 3000 pontos T6 hajó kupont nem sikerült befejezni, akkor ezt zenért meg lehet tenni. A redditen viszont írták, hogy nem vagy csak hibásan működik, mert felajánlotta olyannak is e lehetőséget, aki kivette már a kupont, a zent le is vonta, de újabb kupont nem adott. Úgyhogy csak óvatosan vele :)
  • _RAYEN_
    event fülben mi ez a second change, második esély? nem tudok rákattintani
  • Orbancapitan
    a jem'hadar veteran ship igazi dpsboat de sajna bugos
  • Chak
    Az sem rossz dolog. Igaz az első téhatos tokenem is megvan még.

• Chak
    Ja látom. Akik befejezték az eventet, de nyomják tovább, ők naponta egyre több dilit kapnak. Holnapra nekem már 25k igér az event ablak. Elacsi event is így ment.

• gunji
    Ilyen levelet én is kaptam. A szöveg alapján a kupon megszerzésében léphetünk tovább ('progress toward a free T6 ship').