Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A c-store-ban a Promotions fülön mai ajándék: 12 inventory-t tartalmazó láda (automatikusan nem nyílik ki). Vasárnap este hétig felvehető. <#eljen>#eljen>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
pletykák járnak hogy felújítják a belső kinézetet is
meg ezek
Nem hiszem hogy három játszik,csak nekem van vagy 15 klingonom.<#fogmosas>#fogmosas>
Különben is csak Ákossal kekeckedtem.<#vigyor>#vigyor>
Különben is csak Ákossal kekeckedtem.<#vigyor>#vigyor>
mer mind a 3 klingonnak aki játszik megéri mi ?
A fed nem kap,mert azok gyáva kutyák.<#nyes>#nyes>
Csak az igazi harcosok kapnak.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.21. 19:31:44
Csak az igazi harcosok kapnak.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.21. 19:31:44
akk fed oldalon is jön új belső kinézett
Még valamikor 7-8 éve.
Heccből mert a ferasan és a caitian karival lehetett groundon ökörködni.
Ma is.
Caitian és ferasan engi kari tud építeni egy tornyot amivel bárhova felmászhat.
Jó páran összeálltunk és építettünk tornyokat amikre felmásztunk.<#vigyor>#vigyor>
Akkoriban még sokan játszottak, a flotta is nyüzsgött,na és ilyen ökörségekkel marhultunk.
Heccből mert a ferasan és a caitian karival lehetett groundon ökörködni.
Ma is.
Caitian és ferasan engi kari tud építeni egy tornyot amivel bárhova felmászhat.
Jó páran összeálltunk és építettünk tornyokat amikre felmásztunk.<#vigyor>#vigyor>
Akkoriban még sokan játszottak, a flotta is nyüzsgött,na és ilyen ökörségekkel marhultunk.
Vett valaki mostanában ferasan játszható fajt? Ha igen, köszönjük a nagylelkű önfeláldozást <#worship>#worship> <#integet2>#integet2>
Jön az új kieg, el is kezdték promózni levélben: holnaptól négy napig (szombattól keddig) napi új ingyen ajándék: <#taps>#taps>

Jön az új kieg, el is kezdték promózni levélben: holnaptól négy napig (szombattól keddig) napi új ingyen ajándék: <#taps>#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mudd előtt megelégedtek annyival, hogy 20-25% engedményt adtak hajókra, amiket meg lehetett venni a 20-25%-kal olcsóbban adott zenért. Majd jött Mudd a triplaáron adott hajókkal, 500-as diliért vagy kedvezmény nélküli zenért. Így az nagy kitolás <#nemtudom>#nemtudom>
Várj egy kicsit,majd ha bekerül mudd marketbe a diszkó bundle akkor acc wide lesz.<#nyes>#nyes>
Jövő keddtől új event négyes-ground szettért: Only Qo'nos Endures
Igen, jó a trait (hacsak közben nem variálnak rajta megint <#vigyor5>#vigyor5>). Csak hát a hajó sajnos nem acc wide-os és így az Atlas-szal egy polcra kerülvén nem nagyon éri meg kifarmolni, szvsz.
én funnolható lesz
így már kell a hajó a trait és konzolja miatt
A hajóról: Command the Crossfield of the Future!
Úgy vélem, hogy a '(NAME TBD) Lock Box' sokak kedvence lesz (a cikkben elírták a lockbox nevét). <#nevetes2>#nevetes2>
Úgy vélem, hogy a '(NAME TBD) Lock Box' sokak kedvence lesz (a cikkben elírták a lockbox nevét). <#nevetes2>#nevetes2>
Igen,láttam reggel.
A launcherben új visszaszámláló óra látható: jövő kedd 16.00-ra állítva. Talán mégsem holnap jön az új kieg, csak kedden? Meh <#levele>#levele> <#ejnye1>#ejnye1>
Carrier-el toltam le azurát ma,amit észrevettem az hogy hiába hívom be a peteket a hangárba a recall-el és úgy megyek a következőre a petek így is elvesznek,pedig elvileg bent vannak a hajóban,így régen nem vesztek el.
Másik hogy az asszimilált hajók a recall-ra szintén vissza akarnak mászni a carrierbe.<#hehe>#hehe>
Am<#vigyor>#vigyor>poén ha az asszimilált hajó nagyobb mint a carrier.
Másik hogy az asszimilált hajók a recall-ra szintén vissza akarnak mászni a carrierbe.<#hehe>#hehe>
Am<#vigyor>#vigyor>poén ha az asszimilált hajó nagyobb mint a carrier.
A droidok nekem jöhetnek 😄
a traitje jó tán a fegyverek is jó lesznek
Na ez hidegen hagy,a sima diszkó hajó sem kellett,még a legendary változata sem,a robot hülyén néz ki,a ruha béna.
Ground fegyó esetleg.
Ground fegyó esetleg.
JÖn A DISCO S3 lock boxba
A pitébe.
csak a tribbli van nekem a launcherben a reshade nem, gondolom az most devek használják
Hát nem tudom,sok örült pletyka van mostanában,ha mégis jönne lifetimer borg frakció borg hajóval,nem lepődnék meg.
A devek mostanában tribblin nagyon tesztelik hogy a szerverek mennyire bírják el a nagy hajók tömegét ESD-en vagy Kronoszon.
Neked van lifetimer,nézd meg mit csinálnak zárt teszt szerveren.
Már csak az a kérdés mikor lesz lifetimer sale,akkor majd kiderül.
A devek mostanában tribblin nagyon tesztelik hogy a szerverek mennyire bírják el a nagy hajók tömegét ESD-en vagy Kronoszon.
Neked van lifetimer,nézd meg mit csinálnak zárt teszt szerveren.
Már csak az a kérdés mikor lesz lifetimer sale,akkor majd kiderül.
lelőni és kinyírni az ugyan az xd de tudom h hogy jönnek első 2pontig mindig eljutottunk
még nem jöhet új hajó csak június-júliusban jöhet
Jövőhéten?
A héten?
Mi van az új hajókkal,meg az új promóshajóval?
Jön új borg hajó?
A héten?
Mi van az új hajókkal,meg az új promóshajóval?
Jön új borg hajó?
Jim szerint az új event klingonos lesz, és új a karakterre rakható setet fog adni.
Persze ha Jim tévedne akkor nem csak az üzenet fog 5 mp múlva megsemmisülni.
*evil laugh*
Ban plz ofc
Persze ha Jim tévedne akkor nem csak az üzenet fog 5 mp múlva megsemmisülni.
*evil laugh*
Ban plz ofc
Nagy tömegekben támadnak és gyorsan le kell őket kötni majd kinyírni hogy ne másszanak el.
Ha elengedsz egyet akkor bukta.
Múltkor kérte a Ph fórumról valaki hogy menjünk el mert neki még soha nem sikerült,elmentünk druca volt de lement elsőre.
Ha elengedsz egyet akkor bukta.
Múltkor kérte a Ph fórumról valaki hogy menjünk el mert neki még soha nem sikerült,elmentünk druca volt de lement elsőre.
faw spread van és ami aoe dmg a vada konzol
Jaja, de általában úgy is hétvégeken van rá több idő.
Szólj Gerisz-nek és mehetünk,de eszetlen durca Korfez.
Kell cseszett nagy térsebzés vagy nagy cc.
Kell cseszett nagy térsebzés vagy nagy cc.
Nem,már csütörtökön azt hiszem.
Hm, úgy tűnik, új kieg közeleg, kilépéskor prepatchel <#eljen>#eljen>
Nálam csak másfél giga, de pünkösdre új kontent jő? <#taps>#taps>
Nálam csak másfél giga, de pünkösdre új kontent jő? <#taps>#taps>
én még sohasem toltam le mert nem volt jó csapat mindig kihaltak/kihaltunk vmikor nyomhatnánk
jaja
hát a bot nem reagál a változásra a stoba tény lehet jobb botot csinálni ami reagál a változásra de a makrohoz kell az emberi felügyelet.
és kinek mi a farm
és kinek mi a farm
Én mai napig szoktam menni néha.
Kérdezd csak Gerisz-t,múltkor együtt toltuk Korfez-t is.
Az a legdurvább.
Korfez durva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.17. 21:53:16
Kérdezd csak Gerisz-t,múltkor együtt toltuk Korfez-t is.
Az a legdurvább.
Korfez durva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.17. 21:53:16
Azt amúgy nagyon sajnálom hogy az Elite TFOk teljesen eltűntek, max advancedet lehet menni random emberekkel. Elitre hiába raktam be az összes TFOt, 20 percig egy sem indult.
Tudom hogy az a mondás azért mert az elitere összeszokott emberek kellenek, mert sokkal nehezebb... csak furcsállom: pár éve simán indultak Elite TFOk random emberekkel, és nagy százalékban meg tudtuk csinálni őket.
Most meg mindenki azzal jön hogy sokkal nehetebb bla bla, pedig a power creep miatt minden könnyyebb lett. Legtöbb TFOban van legalább 1 minmaxolt op csávó aki egymaga legyalül mindent, azt azok silbakolnak a legjobban ha vki nem olyan OP mint ők...
Tudom hogy az a mondás azért mert az elitere összeszokott emberek kellenek, mert sokkal nehezebb... csak furcsállom: pár éve simán indultak Elite TFOk random emberekkel, és nagy százalékban meg tudtuk csinálni őket.
Most meg mindenki azzal jön hogy sokkal nehetebb bla bla, pedig a power creep miatt minden könnyyebb lett. Legtöbb TFOban van legalább 1 minmaxolt op csávó aki egymaga legyalül mindent, azt azok silbakolnak a legjobban ha vki nem olyan OP mint ők...
CSak egyéni preferenciákról beszélünk. Valakit ugyanaza TFO 100x is szórakoztat, van akinek mondjuk 20 után már uncsi.
Engem pl az azure kimondottan idegesit, teljesen széttöredezett, sok üresjárat van benne.
Engem pl az azure kimondottan idegesit, teljesen széttöredezett, sok üresjárat van benne.
Régen nem ilyen volt advanceden az STF,mert régen STF volt,ott is számított sok minden amit el lehetett cseszni.
Egyébként nem teljesen értek egyet veled.
A Napi TFO most azure vagy vault,szerintem azure fun.
Sőt a legtöbb napi szar szórakoztató tud lenni,csak ne olyan karival told le amivel meló,hanem olyannal ami fun kari és jó vele bármit csinálni.
Egyébként nem teljesen értek egyet veled.
A Napi TFO most azure vagy vault,szerintem azure fun.
Sőt a legtöbb napi szar szórakoztató tud lenni,csak ne olyan karival told le amivel meló,hanem olyannal ami fun kari és jó vele bármit csinálni.
"Az bot"
igazad is van meg nem is 😊
A bot és a macro közt csak az a különbség, hogy a bot elvben figyeli az eseményeket, és azokra reagál mig a makró csak ismételgeti ugyanazokat a lépéseket agyatlanul. Technikailag mindkettő program.
Az STOban az űr TFOKnál az utóbbi is sokszor bőven elég, konkrétan a mostani TFOban elég beállni valahova és csak lőni el a skilleket meg nyomkodni a spacet, nem kell foglalkozni semmivel. Igy egy agyatlan macro tökéletesen megfelel a célnak - legrosszabb esetben nem lesz meg az extra optional, de kit zavar... 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.17. 19:49:21
igazad is van meg nem is 😊
A bot és a macro közt csak az a különbség, hogy a bot elvben figyeli az eseményeket, és azokra reagál mig a makró csak ismételgeti ugyanazokat a lépéseket agyatlanul. Technikailag mindkettő program.
Az STOban az űr TFOKnál az utóbbi is sokszor bőven elég, konkrétan a mostani TFOban elég beállni valahova és csak lőni el a skilleket meg nyomkodni a spacet, nem kell foglalkozni semmivel. Igy egy agyatlan macro tökéletesen megfelel a célnak - legrosszabb esetben nem lesz meg az extra optional, de kit zavar... 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.17. 19:49:21
A napi TFO letolása mi ha nem farmolás? Sőt úgy általában az ür TFOk 95% csak agyatlan grind ami botoknak való (kevés olyan van - főleg advanceden - amihez ügyesség kéne, mert szinte mind időkorlátos, mindegy milyen jó vagy, nem változtat semmit)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.17. 19:29:54
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.17. 19:29:54
Az bot de komolyan harcra ki használ botot farmoláson kivül?
Amit irtam, rosszul megirt makró 😊 (csak BOT makró)