46740
  • Orbancapitan
    elöző hozzászólásom
  • Plata
    Nagyon egyszerű,12-es szintre húzod a karit,adsz neki olyan 30-40 doffot,meg pár research assigmentet és elindítod őket,csak ne egyformákat vegyél,hanem sok félét.
    Érdemes xp előtt venni,mert xp event alatt felmegy az ára.
    Xp eventen akár négyszeresre is megnőhet az ára.
  • Plata
    Pár Hsz-el korábban írtad.
    "mivel a star trek első mozijában benne van a discovery(vagyis látható) jelen volt a történelemnek"
  • Orbancapitan
    nem mondtam h volt ilyen
  • Orbancapitan
    Nem tudom megmutatni hogy hol mert nem találom a képet de látszik a hajó formája illetve amikor jött a discovery 1. évada volt egy interjú a hajó kinézetről és ott mondta vki aki még dolgozott a filmen hogy csak egy át mozgást akartak a hajóval(discovery) de a paramount le szavazta mert túl drága lett volna meg fölösleges volt szerintük.
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.10.18. 21:18:34
  • gunji
    Az is lehet, még nem tudom, majd kiderül, hogy lesz-e belőle egyáltalán valami.
    Emlékszek az első KDF-es karakteremre, egy T5-ös Varanus-t adtak ingyen limitált ideig, s három napba telt, mire felhúztam lvl50-re, hogy fel tudjam venni. Na az fájdalmas volt
  • Plata
    Ha új karit húzol,remélem research assigmentel akarod húzni,fél nap alatt eléri az 52-őt.
  • gunji
    Timeline change imminent!
  • Plata
    Nem emlékszem rá hogy bármikor is emlegették volna a diszkóveri-t régi filmekben.
  • gunji
    Hogy érted, hogy benne van? Hiszen a mozifilm jóval korábban készült.

#37639: Igen, tervben van, ha minden jól alakul, talán már a jövő heti xp eventen.
  • Plata
    A discovery-t úgysem nagyon veszi senki komolyan szerintem,az egész sorozat komolytalan.
    Mellesleg zavar van az erőben.
    CLR—Infected Space[2:34]— Dmg(DPS) —T'Por 17 272 628(112 160) Dagon 14 108 865(91 616) boo berry 4 305 658(28 142) Chiggy Von 3 398 364(22 506) Rakis 3 266 849(21 925)
    Valami gebasz van a petekkel,1 hangár van a hajómban dísznek,47k dps-t toltak.
    Ne mondjátok hogy ez normális.
  • Orbancapitan
    ácsi ácsi ácsi srácok dobjátok az időutazást mivel a discorvery semmibe vette az temporális időirányelvet
    mivel a star trek első mozijában benne van a discovery(vagyis látható) jelen volt a történelemnek, szóval ha ki vonják a discovery-t a törtélelemből egy többszörös idő-paradoxon alakulhatott ki ami már megint egy ki facsart alternatív idősíkot eredményezett. A fő ok a discovery nem volt ott a történelemben ahol lenni kellett volna a többi jött magával majd ki derül hogy mi történt.
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.10.18. 17:24:23
  • Plata
    Tervezi valaki megvenni az új Legendary bundlit?
    Vagy tervez valaki új mirror karit?
  • Plata
    A csillagkapu filmben is valami olyan volt hogy az atombombát vissza akarta küldeni a földre egy kis nakvada kiséretében.
    Amitől a hatása a többszáz szorosa lett volna és elpusztul a föld.
  • Plata
    De a gombás hajóval elmennek a jövőbe akkor ott a technologia nem?
  • gunji
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen. Danielsék után 15-30 évvel lehetett a dili robbanás, majd ezután 100-120 évvel jön a Discovery 3x01.
    #37635: Vagy valami bosszúként a temporális háború veszteseinek részéről.
  • Daeus89
    2. évad végén a kutatást és minden anyagot tikosítják és kitörlik ... szerinted ? amúgy lehet az idő utazás tette. Volt a tng be egy rész hogy bizonyos sebesség fölött szét szakad a tér/vagy szubtér és nem lehet x sebesség fölött utazni aszem csinálnak is valami egyezményt hogy max 8 vagy 9 a max sebesség. Mivan ha valami okos(na'kul) csinált egy olyan hajtóművet ami okozott egy sugárzást amitöl a dilithium instabillá vált és berobant vagy pl az időutazás energiáját tárolja és egy idő utánn pukk ?

Amúgy jah a kapuk szupravezetők voltak és brutál energiát tároltak egy darab aszem egy egész naprendszert is el tudott pusztítani ha fell volt töltve bár lehet csak blygót fullra anubisz is így akarta elpusztítani a földet
  • Plata
    Miért nem állnak át gombás hajtóműre?
    Gomba van sok.
    Az is berobbant?
  • Chak
    Gomba S3 a 32. században játszódik, addigra Daniels és társai ideje már lejárt.
  • gunji
    Annyit a temporális háború témához, hogy
    a részben említik, hogy a temporális háború után minden időutazással kapcsolatos technológiát megsemmisítettek és betiltottak. Tehát a dilis robbanás (hehe :D) Archer/Daniels akciója után történt (de az is lehet, hogy az egy másik idősík volt, nem hiába fájt a feje Janewaynek is, ha a szóba került az időutazásos téma :D).

• Chak
    Főleg h a naquadah-val ellentétben ami energiát is tárol, a dilithium nem tárol energiát, és nem robban fel spontán. Kb mintha vennél vaalmi semmit mondó kristályos fost amit árulnak a nyakláncnak meg akárminek simán random lerobbantaná a fejed. De majd úgyis kimagyarázzák magukat.
    Elgondolkodtam h milyen hatása is lehetett ez a föderációra. Feltételezve h a nagy lelőhelyek megsemmisültek, és csak az aprólék maradt meg amit az első részben árulnak is az orionok, szép lassan kifogytak, és a gazdaság is beleroppanhatott.
    Mai párhuzammal élve, ha most az összes olaj lelőhelyet a bolygóról hirtelen eltüntetnénk nagyon hamar bedőlne minden. Háborúk törnének ki, és a maradékon marakodna mindenki. S bár az elektromos verdák korát éljük, annyi még nincs h kiváltaná egyik pillanatról a másikra a belsőégésűeket. Szerintem így nézve hihető ami történt. Csak kérdés h egy epizód alapján levonva a következtetést h a mágikusan felrobbant nem robbanó kavicsok story életképes-e vagy sem.
    Annyit hozzá tennék h valamikor a 70es években Roddenberrynél ez a bedől a föderáció a dili miatt, és Kirk majd helyre teszi ötlete felmerült, de hamar kukázta is. Amit kb 30 évvel később újrahasznosítottak az Andromédánál.
    Most pedig Kurtzman is.
    Jar Jar pedig a mozi filmeknél hasznosította újra a Star Trek 2 story-t. Csak nyomott rá egy csavart. Nála nem Spock hal hősi halált hanem Körk. Spock inkább bealázta az összes akció sztárt a harci jeleneteivel lol. Végül h ne kelljen Abramsnak csinálni egy Szörcs fór Körk filmet, inkább bedobta a mágikus vért ami feléleszt mindent, és ezzel le is tudta az egészet.
    Megint túl sokat agyaltam, és írtam.

• Chak
    Azért a Mihály nevű hölgy az évad során biztosan bele fog lapozni a Könyvébe ;D
  • Plata
    Hááát,szerintem ez akkor is akkora sugár hülyeség.
    SG-ben a kapukban eleve benne volt ez az opció asszem.
    Remélem kitalálnak valami értelmes magyarázatot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.18. 12:27:49
  • Daeus89
    oh vágesz. de akkor nem deniels idejébe mennek még említi is hogy meg itta a kávét visszament összezavarni az időt és ez lett. utánna kéne bekövetkezni a robbanásnak. Itt nekem a stargate atlantiszos cumó jutott eszembe amikor az összes csillagkapu amit használtak felrobban. lehet itt is az volt valaki csináltak valami olyat ami kisugárzott a galaxisra és berobbant az x nagyságúnál nagyobb dilithium
  • Plata
    Tom,olvasd végig amit írtam.
  • Daeus89
    3188 az a 32. század max 3000től -3099 ig van 31. század ha jól emlékszem nem is nagyon mondtak évszámot csak 31. század
  • Orbancapitan
    nem fordítjuk a nevét xd
  • Orbancapitan
    jah mintha mi nem tettünk volna semmit a temporális háborúban xd
  • gunji
    Az a rész, amikor pár száz év múlva egy múzeumban a Voyager csatahajóról mesélnek, hogy robbantott ki egy háborút két nép között, s ott találják meg a Doktor másolatát, aki elmondja, hogy nem úgy volt, s a végén meg a Voyager után indul (4x23 Living Witness/Élő szemtanú (trailer)).
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.10.17. 23:40:19
  • Plata
    De Archer a 31-edik században volt,akkor már igen csak ment a temporális háború.
    Az egyik részben szét is cseszik a földet valakik és Archer meg Deniels egy roncs toronyházban álldogálnak.
    Ha 3188-ba mennek és az ősrobbanás 100-120 éve volt akkor talán az Enterprise féle 31-edik század után van,de szerintem ez megint akkora agyhalott baromság mint a zombi klingonok meg a gomba hajtómű.
    Doki másolatára már nem emlékszem,túl rég láttam a Voyager-t.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.17. 22:56:35
  • gunji
    Jogos, Könyv. Csak a wikikben rosszul írják.

#37620: A kérdésekre nem tudom a választ, csak most kezdődött az évad :)
    Az epizódban azt hiszem 3188-as évet mondanak dátumként és 100-120 évvel korábbi időpontot a robbanásra, így elvileg nem ütközne Archerékkel. De majd meglátjuk.
    Viszont mostanában kell visszaérnie az alfa kvadránsba a Doktor másolatának (a Voyagerből).
  • Plata
    Na de dilithium egy rahedli van,mindenfelé lehet találni,vagy az egész galaxisban berobbant?
    Mitől?
    Elkapta a depresszió és berobbant?
    Dilithiumot már valamelyik TOS filmben is tudtak növeszteni asszem radioaktív sugárzással,amihez az anyagot már nem emlékszem pontosan de talán egy repülőgéphordozó reaktorából lopták.
    Már rég láttam.
    Meg tele van a galaxis dilithium lelőhelyekkel.
    Ne mond már nekem hogy annyi évszázad után nem hogy előrébb vannak fejlettségben,hanem még bénábbak mint régen.
    Ez a sorozat a hülyeséget hülyeséggel tetézi.
    Az Enterprise sorozatban még a 31-edik században meg volt a föderáció.
    Jah tényleg,Han Solo is bazi nagy kukacokat csempészett.
    Csak azok kicsit harapósabbak voltak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.17. 22:19:36
  • gunji
    #37613: egy nap, mint egy időszak, nem mint csillag: azaz valamikor felrobbant a dilithium (az epizód előtt kb. száz évvel)
    #37616: az egyik főszereplő egy csempész, akit Clevelandi Foglalónak hívnak és hatalmas kukacot csempészik
    (a kukacot Mollynak hívják, s így néz ki: kép, biztosra veszem, hogy még idén megkapjuk petnek, persze nem ingyen)
  • Plata
    Te titokban nem Dízni csinálja ezt a sorozatot?
    Azok csinálnak ilyen agyatlan marhaságokat.
    Egyébként a sügér fél vulkáni csajból mikor lesz pasi?
  • Chak
    Mint kifejezés.
    Hát az új faszi karakterre csak azt tudom mondani h elégé han solo beütésű, legalábbis ha a csempész mivoltából indulok ki. Mondjuk más hasonlóság nem nagyon van. De ez is elég :P
    Ja, és Könyv a faszi neve. A könyv nevű csempész, és a férfi nevű föderációs csaj kalandjai. Igazi hollywoodi álompár. XD

• Plata
    Na de hogy gyün ide Han Solo?
    Lesz Diszkóveri Star wars crossover?
    Na de ha nap mint nem égitest akkor mi?
    Úgy kell érteni hogy láncreakció indult be és az összes napra át terjedt a felrobbanó vírus és mind meghótt?
  • Chak
    Itt a nap nem mint égitest értendő.
    A kérdésre h mitől omlott össze a UFP? Nyilvánvaló. kedd este a bányászok letették a lantot. Aznap éjjel a nem robbanékony dili felrobbant mindenhol így a bányászoknak nem volt másnap reggel munkájuk. Ezért lementek a dizsibe, és olyan partyt csaptak ami galaktikus méretűre duzzadt, és ezt már nem bírta el a föderáció ezért összeomlott.. logikus.

Mire véget ér az évad biztosan ki fog derülni h miért is történt pontosan. Kétlem h egy han solo copy paste a mendemondákon kívül tudna bármi konkrétumot is. Főleg h még meg sem született mikor történt. Biztos lesz még bővebb info is.

Másik varriáció h Q elaludt, és álmában kipukkantotta az egész dili álományt pf lol

Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.10.17. 21:48:12
  • gunji
    Bezony, ez nagyon is valószerű xD
  • Plata
    Na ne bassz már fel,egy kicseszett nagy galaxisban 1 szaros nap felrobban és ettől ki ég a dilithium a galaxisból?
    LOL.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.17. 20:21:29
  • Plata
    Muhahahahahaha,ez a változat kva jó.