46740
-
Plata #37371 Ds9 boffokat lehet kapni úgy rémlik. -
Orbancapitan #37370 Inquiry-re gyűjtök szóval kell az ec más különben 380-ért a tiéd lehetne :) -
gunji #37369 De jó is lenne, ha lenne annyim kp-ben értékben lehet de köszi az ötletet -
Orbancapitan #37368 700-800 misiért tiéd lehet a bundle-ém :) -
gunji #37367 Hajókon kívül saját használatra érdemes valamit beszerezni? Ha más nincs, akkor lehet, hogy a Garak boff-ra mozdulnék, tervben van egy DS9-témájú hajó, arra pont jó lenne. :D
Szerk: lOl és tényleg adott egyik karakternél ismét T5 repura jutalmat :D
És fura, mert csak a listában az elsőre, ha több is van.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.09.25. 22:28:23 -
Plata #37366 Vicc hogy egy szar frissítést sem tudnak már hiba nélkül megcsinálni. -
Chak #37365 Biztos a változtatás mellékhatása. -
Chak #37364 Adom :DD -
Plata #37363 Én is észrevettem,de nem ezt,nekem ki volt véve a repu jutalom még is megkaptam.
A sci karimnak réges rég megvolt csinálva a repus küldije.Fedes romulán és fedes klingonal is.
A jutalomhoz járó markból vettem ki a dyson szettet még régen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.25. 11:45:55 -
Orbancapitan #37362 vagy prostikkal az ölükben ment a játék hegesztése és nem figyeltek oda ahova kéne xd -
Chak #37361 Most nézem valamit változtattak dyson repuban. Olyan karival léptem be amin már t5 volt a repu, de még mentem el kiszedni vele a rewardokat. Beléptve automatikusan megkaptam az 5 elite mark, 750 dyson mark, és 48k dili-t. Ezután megnézem a küldit, és ott már csak annyit ír h xp, és a voth faszit kapom ha elmegyek végre leadni azt a küldit. Érdekes.
Lehetséges h a repu kivásárlás miatt változott. Vagy ezt is beszívva változtatták meg haha
-
Chak #37360 Ja, Cryptic jól benyalta azzal a lobis skines képpel a repu megvásárlós blogjában. Tele van reddit mémekkel amit összefűztek, és most a banner képen is ott van. Nagyobbat rúgni a földön fekvőbe sem lehetne lol
-
Plata #37359 De az undi olyan undi,50%-os leárazással sem kellene. -
Orbancapitan #37358 tán az új undine t6-os -
gunji #37357 Van valami lobis cucc, amit érdemes a leértékelés alatt megvenni (nem eladásra)?
#37347: Ha bezár, akkor rosszabb lesz a lag (-> végtelen hosszú) . Amúgy kíváncsi leszek, hogy reagálnak a sok mém-re
#37346: Aki - ahogy a redditen is írták - komoly lelki válságba került, mert elfelejtette, hogyan kell ejteni a nickjét (Kael-t). -
Chak #37356 :" [ -
Plata #37355 Bakker,van már megint egy új bug.
Némelyik karim újra megkapja a T5 repu rewardot,ezért vagy azért a repuért.
Nem mondom hogy nem jön jól a 48k dili,de furaaaaa.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.24. 18:58:59 -
Orbancapitan #37354 ezért volt jobb választás a cardassiai bundle az egy ideig hiány cikk lesz -
Plata #37353 Na ja.
Énsem ugranék bele most.
Ha váltás jön,szart sem fog érni.
Temporal hajókkal máskor jól jártam.
Háromszoros áron adtam el t5 sci temporalokat. -
Orbancapitan #37352 lutri nagyon -
Plata #37351 Akkor érdemes lenne belőle venni,utána eladni. -
Orbancapitan #37350 amig ők vannak a projekten ez a legjobb lehetőség chak XDDD -
Orbancapitan #37349 lobi sale előtt voltak annyi most 200m-375m-400m körül mogoznak -
Plata #37348 Valóban,akkor tuti nem lesz lag. -
Chak #37347 Szóval bezár a játék.. az tuti megoldja xD
-
Plata #37346 Állítólag október első hetében jön valami javítás ami javítja a lagot és egyéb szarságot.
Redditen írta állítólag seggarckael community manager. -
Plata #37345 Igen de lobi sale miatt most minden hajó olcsóbb nem?
A tal shiar hajók amúgy is furák.
Amikor nekem volt T6 tal shiar hajóm a bankban kb szart sem ért,fogtam és heccből a roma karimnak kinyitottam,na utána meg felment az ára ilyen 800 milla fölé. -
Plata #37344 Mai frissítés:
General:
The Nebula class model has been completely remodeled to an even higher fidelity and accuracy.
The updates include a high-detail model that utilizes the galaxy-class material.
All Nebula variants now have access to following ship materials:
Galaxy
Intrepid
Defiant
Sovereign
Type 0
Type 8
Type 8b
For more information, please visit the “Ships of the Line: Nebula Bundle!” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11478413-ships-of-the-line%3A-nebula-bundle%21
T5 Reputation Buyouts:
Buyout and complete any Reputation up to Tier 5 for a single character.
Within the Reputation UI, an option will be presented that allows the purchase of the remaining progress that you need, for a scaling amount of Zen.
Captains will instantly advance to Tier 5 in the reputation, with all of the Tier Advancement Projects automatically completing, and instantly gain access to the projects that are unlocked from Tier 1 – Tier 5.
Reputations can still be completed by earning XP and Marks.
For more information, please visit the “Accelerate Your Reputation!” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11478603-accelerate-your-reputation%21 -
Orbancapitan #37343 mert limitált a cardassiai bundle a hajók meg max 500m mostanában kivéve a tal'shiar bc annak változó h elszáll hol padló -
Plata #37342 Melyik bundle?
Miért nem várod meg a lobi sale végét,utána drágábbak a hajók. -
Orbancapitan #37341 nem igy nem lesz inquirem egy hamar a lobiból ki vettem a bundlet..... és fent van exen nem fog el menni elmenni jó áron teli lesz vele az ex pedig csak pár volt fent belőle........
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.09.23. 20:33:43 -
Plata #37340 Lobi sale.
Link.
Na és admi hét.
Katt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.23. 19:24:22 -
Plata #37339 Én gémsztáron olvastam.
De valaki meg azt mondta az Ign-en látta.
Ha jólemlékszöm. -
gunji #37338 Hol olvastátok? Redditen nem látom :(
Csak olyat cikket találtam, ahol azt írták, hogy talán mégis lehet valami a Chris Pine-féle ST4-ből.
Ha csinálnának pluszban valami újat (illetve régit), akkor egy DS9 és/vagy VOY mozi kellene mindenképpen, illetve az ENT-szereplőkkel legalább egy 8-10 részes minisorozat a romulán háborúról (amit az 5. évadra terveztek). -
Plata #37337 Jah,igen,mert ugye negyedikben Kirk apja visszajött vóna valahogy valami időutazós dologgal,de az apja meg közben világsztár lett és a stúdió meg valami nevetséges fizetést akart nekik adni.Ugye a bosszúállók meg Thor filmekkel nagy sztár lett közben Kirk apja.De nem csak ő hanem a többiek is közben elég neves sztárok lettek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.23. 12:50:11 -
Daeus89 #37336 Nekem is jó volt látni hogy javitottak teknikán pl lapos képernyő. Meg kicsit hármasban volt csak rövid ideig volt kint. De asszem pont az volt a gond hogy a színészek sokat kértek... mer "a" kategóriás lett és hát Winter women 2 meg avatás jobban fizet -
Plata #37335 Az volt hogy admiralty hétvége jön,erre red alertre változott.
Link. -
Plata #37334 Nekem be jön az új Enbteprise legénysége,az új Kirk is vagány volt.
Ez az új film jó eséllyel valami olyan nyáas fos bandát hoz be mint ami a diszkóban is volt,tell homikkal és egyéb állatfajjal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.23. 08:46:26 -
Daeus89 #37333 Én olvastam. Örülnék egy olyan ST nek ami nem a kirk vonalat rebootolja hanem esetleg az Archer erát veszi alapul és a föderacia alap elvet mutatja be és hogy ezekért mit is kell be áldozni stb... mint amit a cikkbe irt. Kicsit uncsi a 4. Kirk robotot látni. -
Plata #37332 Nem tudom hallottátok-e,de lesz új Star Trek film,már megint újra rebootolják az egészet.