Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mindig megy a cheated 😊

Na figy,nem értem ezt a patrol dolgot.
Az egyik hajónak 1 patrol és T6 a mastery,másiknak már 5 patrol és még csak T5.
Mi a bánatos istennyila van ezzel a hülye játékkal?
Most épp fedes hajót húzok,lehet az a baj?
Klingon booster kari.

Patrol közben volt egy server not responding.
Azt hittem bukta lesz.

Jóvan, nekem még most is....

De olyan volt.
Délelőtt admiraltyztam,többször is szopatott.

Szokásos Plata hack 😛

Amúgy ma nektek nem szarakodik az STO, igen instabil, karakter váltáskor sokszor nem tud a login szerverhez csatlakozni azt kidob...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.23. 18:50:25

Apró érdekesség,elmentem counterpointra mert universal endevor.
A hajó begőzölt és sorozatban okádta a hy torpedókat.Terok nor jó ha 10 másodpercig bírta.<#nyes>

Nem tudom mitű vót,de látványos volt.
Mivel plasma és polaron endevor is volt,így plasma és polaron torpedó is volt bent.

Apró érdekesség, amig a főnix event tart, addig az ultra rare tokennel lehet X Ship ugrade tokent venni...

Igen,de ezt írja.
2x (Unbound, Tradable)
Közben egy ló szart.

egyértelmü hogy boundos...

lammaer igen az elsö nagy lego pakkra gondoltam. a 2. ba csak a brell éri meg a maradék meg kuka
Négy hajó helyett hatot kapsz.
De hozzá tenném hogy nekem bugos volt a csomag,amikor megvettem a két T6 kupon bound volt,sőt ma is az.
Pedig azt írja nem bound.Én is azt terveztem oda adom valakinek,akinek kell,de eleve bound volt minden amikor meg kaptam.

Legendary B'rel,Exelsior,Vorcha és Ambassador,plusz.
Ez jár hozzá.
Once per account
500 Lobi Crystal icon.png from 5x (Account-Bound Package)
2x (Unbound, Tradable)
6x (Unlocks on character that purchases this bundle)
6x (Unbound, Tradable/Sellable)
11x
11x from (Character-Bound Package, Account-Bound Keys)
11x (Character-Bound)
Account-wide
Cross Faction Flying Unlock
Ground combat pet:
Bundle exclusive: Worf Holo Bridge Officer
Bundle exclusive: Boreth Monk Robes Outfit
Bundle exclusive Player title: “Got to Eleven”

Nekem a B'rel miatt megérte,mert imádom.
Az exelsior traitje meg partyban vicces.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.23. 08:53:42

Jaj basszus nem bírom néha elsőre dekódolni amit írtok 😄

@Daeus: van 20K zenem, a nagy pack alatt a 10th legendary pack -ot értetted (gyanitom igen, a wiki szerint az volt 19500 akcijósan, de most épp nem kapható...

A másik nagy pack meg a 11th anniversary legendary bundle lenne? Ami most is kaphato 20Kért, de csak 4 hajó van benne, mert telepakolták szeméttel...

Az ingyen főnixet ne felejtsétek el kivenni.

ha 20k körül lesz valami akcióba a 2 nagy pakk akkor mind 2 pakkba van jó bár az elsö pakk az brutál
walker semmi kép a trait nem ér annyit a galaxy-ből jó tankot lehet csinálni d7 meg ???
Nem teljesen világos,ha lesz 20k zenje akkor?
Vagy mi van?
Vagy 20% mert most is 20% sale van.

Szerintem spórolj egy kicsit és ha 20 lesz akkor a 2 lego pakk közül 1et ne 8k ért a 3 fos warlker fos d7 jampi de fos galaxy über jampi de semmi extra plusz ott is van egy milliárdos konzol nem is 1 !
Nézd szerintem D7 és Walker marha jó.
D7-en ott figyel az 1 milliárdos konzol.Meg két jó trait.
A Walker traitjei sem rosszak,de a konzoljai semmilyenek.Sztem.
A Galaxy nagyon szép,de szerintem ő a leggyengébb láncszem.
Csak Galaxy konzol jár hozzá,vagyis kb nem sokat érnek,bár van rajta egy cloak device is.
De max a supplemental,ami szerintem bugos néha.
A Galaxymon valamiért néha 160 fölé tolja az összes energiát.
A Galaxy három traitje közül csak az egyik jó,másik közepes meg hanyagolható.
Viszont van hangárja.Na és a Beam overload traitje sem rossz,bár közel sem olyan jó mint a Walker vagy D7.
D7
Walker
Galaxy
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.22. 19:14:29

egyértelmű hogy a mirror
Ha már igy felhoztad:

Legendary Walker, Legendary T7 vagy Legendary Dreadnought Cruiser (a mirror universe bundliból).

Nincs még legendary hajóm, akár most meg is lephetném magam egyel....

Daily bonus talán azóta nincs, mióta leszedték róla a cooldown-t.
A 19-20 órás kijelzés meg bug, már múltkor is ilyen volt. Ha az első kapcsolat lapjáról mész át a red alertre, akkor onnan viszi magával a befejezési időt.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Na és red alert azt írja hogy 20 óra múlva vége az eventnek.
Kiírva meg május 4 a vége.
Napi bónusz volt régen.Sztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.21. 22:20:53

35 mark és még daily bonus sincs a redalertre? Ez ilyen csicska volt eddig is?

(mondjuk gyorsan pörög...)

Elmentem boostolt klingon karival patrolra,a Ninth rule-ra mert az fun.
Maxos lett a hajó mastery egyetlen patroltól.<#nyes>
Klingon recruit karival le toltam a három endevort,16500 dili jött a három ládából.

Igen,tényleg dobott egy ilyet a küldi.
De nekem nem jött be.Két vagy három karival is kivettem,mert azt a küldit bírom.

Hát erre irják hogy DPS menőség (és nem a boolean cannon meg a bot 😄 )
link

Ahogy a notesben irja is a wiki, egy darabig az egyik küldi dobott egy [assault Squad Phaser Rifle Mk XII x3] -t, ami egy az egyben a fenti lobis cucc volt.

Azt nem tudom,melyikre gondolsz?

Hát ground discot kérdeztem (libo storeos dsc puska), az gondolom nem esik a TFO-n... de annyira nem fontos, nem vagyok annyira minmaxos még 😊

Már meg főnix event is jön.
Link.

Ha van klingon recruit karid szerintem azzal menj el diszkós fegyót farmolni,nem tudom más karinak esik-e,egy ideje csak a klingon recruit karival jártam ott.Neki sűrűn esik diszkós fegyver.
Bár beam az nagyon ritka,dhc sűsűn esik,cannont és dual cannont nem is rakok el,csak dhc-t meg turretet,néha torpedót és ha esik beam.

Szerintem semmit,annyiban más hogy a lépességei diszkósak.
Legendary diszkó bosterrel járt sok jó diszkós dolog.
Ha jól rémlik.
Ha elmész defense starbase one-ra ott esik diszkós cucc.
Diszkós fegyverek.

Discos karaktert van értelme indítani, ad az vmi account wide extrát?

(látóterembe került minap, mert régebben adott spéci discos fegyvereket - pl a tréning storiline egy lobi storeos dsc puskával egyenértékű cuccot - de úgy látom mindent szépen kipatcheltek az eltelt évek során - akkoriban nem nagyon STOztam szóval ez kimaradt).

Hát, az STO csapat gyakran mond "csütörtököt"...

Ezek szerintem azt se tudják hogy milyen nap van.

Kael csütörtököt mondott 😄 illetve írt, de mindkét nap kedd lesz <#buck>

Két hetes dili event.
Link.

Jah, meg van bonus eventes superior weapon tech, ami boundos, s szintén nem teszi boundossá az upgradelt cuccot.

Úgy emlékszem nem volt kompenzáció.
Egyébként meg úgy tudom hogy ultimate up tokennel upgradelt cuccot is el lehet adni.
Volt aki arra használta az eventest hogy cuccot upgradelt belőle és sokért eladta.

Azt, hogy eleve boundos volt a pisztoly már az upgrade előtt, s nem néztem.

De én is tettem egy próbát: craftolt dual phaser pistol mk ii vr + romulan republic uni tech upg (btc) -> maradt bind on equip-es.

De mit lehet "elszabni"? 😊

A reddit népe szerint azz upgrade nem változtatja azt hogy milyen boundos az eszköz, mindegy mivel upgradeled. (amikor ez történt, az mindig bug volt, nem szándékos). És most hogy teszteltem, meg nézte más is, nem is történik ilyen. Ergó ha nekem lett egy garnitúra char boundos lockboxos fegyverem az upgrade miatt, az bug.

Mindegy, megkérdeztem pár csókát a 2 évvel ezelőtti bugnál (amikor minden ami a lockboxból esett char boundos lett), hogy ott amikor végül elismerték hogy issue, kaptak e kompenzációt....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.18. 21:39:22

Csakhogy ezt előre nem jelezték, így nem fair.

Szerk: Régebben nekem is csinált boundosat upgrade során fézerpisztolyból, de nem emlékszek, mit használtam hozzá (omega rémlik). Betudtam annak, hogy én szabtam el.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.04.18. 21:30:01

Hát én beszoptam egy garnitúra elachi és coalition fegyver szettel. Nem mostani eset, csak nem hagyott nyugodni, szóval piszkáltam a supportot, ő megmagyarázta hogy ez így működik... gondoltam szólok a reddit népének hogy figyeljenek, erre kiderül hogy ez sosem működött igy.

Látod, ott van feketén fehéren a support válasza, ahol elmagyarázza hogy ennek igy kell működnie, miközben ebben a pillanatban leteszteltem és nem is igy megy 😄 Ilyen szinten fingjuk nincs asaját játékukról....

(ráadásul a ticketemet 2 különböző GM is kezelte, és mindkettő ezt írta)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.18. 21:25:36

Én még ilyet nem pipáltam.
Nekem eddig minden uppolt cucc át pakolható volt az acc bankban,kivétel az ami alapból kari bound volt,mint az eventes vagy repus itemek.

Na, a supportot is gulágra kéne küldeni, átvágtak rendesen

Kimagyarázta hogy az normális hogy karater boundos upgrade token az upgradelt eszközt karater boundossá változtatja.... reddit népe egyből fölhördült....
Mehetek mégegy kört hogy a jó kis komplett elachi meg coalition disruptor szettem ne ragadjon be egy raktár karin.... (bár gyanítom úgyse "unboundolják" nekem...)

Helyes helyes. Igy nem villamosszékbe raknám őket csak bitóra 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.18. 08:24:12

Viszont most ingyen ship up tokent ad,meg ingyen ultimate up tokent.

Ennyi munkáért max száraz kenyeret meg vizet érdemelnének.

Az azura remaster nagyon kemény: kicsit variáltak azon hogy mennyi hajót/mennyi idő alatt kell megmenteni az extra perkért (némileg könyebb lett imo), meg hogy közében ahol nincs aszteroida spawnolgat pár hajó. Keményen odatették magukat 😄

REdalertet nem tudják elég sűrűn adni ahhoz hogy elfelejtsem a bűnüket amikor kivették 😛