Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Én is gondolkoztam hogy megveszem,az admy hétnek hála lett jó sok dilim,de sajnálom elkölteni rá.Hátha jön legó pack,vagy valami ilyesmi.Kár hogy ritkán van admy hét.
Nagyon rövid.
De abból kikövetkeztetni bármit hogy milyen zen árakon adnak valamit... szerintem az inkább mérvadó lehet, hogy mennyi zen van pl a dilithium marketen, mert az a konkrét bevétel. Amig ott tudunk vásárolni zent diliért, addig tuti vannak playerek akik öntik be a lóvét a játékba.
Kár ezen agyalni, mert senkinek sincs objektv rálátása erre, amiből bármit is kitalálhatnánk.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.10. 07:30:14
amiket mondasz azok jó ötletek még wowba is mennek pedig az havis mmo jelenleg a f2p gamek közül a dragon ball legends viszi nállam a primet.
Képezld el az a helyzetet törük a lego pakkot és 9 k bol kihozod azokat a hajókat amik érdekelnek pl 2 es pakkba a brell 😄 meg az Excelsior mer az brutál jól néz ki
és mindezt ugy hogy lifetimer vagyok és kb nem kaptunk semmit a "jem hajó óta"
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.06.09. 18:06:43
S lehet igazság benne, amilyen árcímkéket ragasztanak a hajópackokra.
Amúgy ha (annyira) veszteséges a STO, akkor miért nem próbálják meg növelni a bevételeket? Miért nem lehet akár tabukat is döntögetni, ha a játék túléléséről van szó?
Nem egy újabb még kisebb és még drágább hajópackra gondolokra (amire a reditten már csak annyit írnak, hogy mikor jön az 1701 dolcsis ENT-pack), hanem akár körülnézni, hogy máshol hogy növelik a bevételeket. Pl.
- visszahozni a havi előfizus modellt olyan játékbeli fícsörökkel, amik csak úgy érhetők el (pl. +konzol, +fegyver, +device, stb)
- a legós hajókat lehessen külön-külön megvenni 3k zenért vagy T6-kuponért,
- még több fizetős (unlockolható) játszható faj, boff-ok, doff-ok, egyenruhák, stb. meg egyéb kozmetikai dolgok,
Meg hasonlók, biztos sok szaki van, aki öntené az ötleteket. De lehet, hogy csak a menedzsment a balfék 😞
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.09. 17:28:47
Steamen Falloutot nyomom. Azt sem értem h miért. Bethesda lancherrel kéne. Az steam acsik miatt kezdtem ott gémelni, aztán ott ragadtam.
Nekem hiányozna a STO,nincs még egy ilyen űr MMO,főleg ami ST.
Nem is hiszem hogy lesz helyett még egy ilyen,ha lesz is új STO az úgyis pénzesebb és szarabb lesz.
24 Star Trek Online 194,481 elvileg ami még mindig kevés
Steam :Last 30 Days 1,312.5 ‑29.5 ‑2.20% 2,957
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.06.08. 19:07:35
Vajon mire készülnek,biztos valami piszkos nagy dobásra.
Ha mind a 4 hajópack kell, akkor ebből veszel kettőt, s mellé kapsz mondjuk 2x50 kulcsot 2x29500 zenért (az első hétvégén féláron).
Namost jön ebből egy hiperszupermega bundle 60000 zenért, ami tartalmazza mind a 8-féle dolgot (4 hajópack, kulcsok, kupon, stb). Így nem kell választgatni, meg lehet venni mindent egyszerre jó drágán.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.08. 18:56:57
Több pack jön marketbe?
Cryptic is kirakta a hírt de mobilnet szar.
Reddit sem jön be.
Ja több pack jön muddhoz az jó.
Valami durva zenes dolog jön.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

xDxDxD (forrás: reddit)
Lekvár legendary pack még nem vót.
Ennek a gondolatmenetnek a folyamán az összes hajót újracsomagolhatják, és kiadhatják legendary logoval.
De ha tippelnem kéne akkor a képernyőkön is megjelent romulan, és dominion hajókra gondolnék egyből. Aztán jöhet minden más.
Persze mind tudjuk h csak kiadnak majd egy újabb gombás hajót másik skinnel. :'D
Biztos készülnek valamivel.
Csak kíváncsi lennék vajon mit tudnak még kitalálni.
Boundos van egy rakás,mert bugos volt az a köcsög pack és boundosokat kaptam.<#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.05. 20:42:57
300-ért magam is eladok <#nevetes1>#nevetes1>
Másik meg trade cseten néha olyan lököttek vannak.
Előbb hirdette valaki hogy 3 darab T6 token is eladó 260 misiért,erre pár perc múlva ugyanott reklámozza valaki hogy 275 misiért venne.<#vigyor>#vigyor>
A tripla 50 kulcs viszont megéri az árát, ha valaki szeret nagy tételben dobozt bontani <#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.04. 20:24:52
Nekem ez a pack nem kell,mert ez azt jelenti hogy jön valami nagyon jó zenes pack utána.
Csak ezzel akarják kihúzni a népekből a lóvét.
Csali pack.
Szerk: amúgy milyen Quark class? <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.04. 19:35:51