46740
-
Daeus89 #37611 meg mondom mi történt nem lehetett venni több zent diliért és a fanok felgyújtották mindet :D mind a 4 aki vásárolt is !!4négy
a kiégés meg akkor volt amikor kiadták a [enterprise replica constitution t6-u-x refit 5g all variant heavy dreadnought warship vanguard carrier carrier]
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.10.17. 20:05:55 -
gunji #37610 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyelőre nem részletezték, csak annyit tudunk, hogy egy nap hirtelen felrobbant a dilíthium nagy része (=Kiégés, eredetiben Burn). A föderációs tudósok nem tudták megállapítani az okokat. Majd egy idő után a Föderáció is összeomlott (gondolom dili nélkül nehéz volt fenntartani). Páran maradtak, kik próbálnak kitartani, de kb ennyi. -
Plata #37609 Andromédáról jut eszembe,nem tudom melyik játékban,de szoktam találkozni valami alakkal akinek az a neve hogy Dylen Hunt kapitány. -
Plata #37608 Az andromédát én is néztem régen,az eleje érdekes volt,de aztán tényleg egy nagy katyvasz volt. -
gunji #37607 Én nem bánnám, ha így lenne. Az Andromeda szerintem összességében azért annyira nem volt jó, az első két-három évad még igen, de a többi már zavaros és élvezhetetlen. Az ötödik meg a sok allegóriával, hát... mit is mondjak.
Várjunk még pár részt, hogy mi történik. Ha húsz év után jobbat csinálnak, legyen.
+ indok : az egyik régi kedvenc játékom a ST: Birth of the Federation volt (sajna egy bughalmaz). -
Plata #37606 Valaki elmondhatná akár spoilerben is hogy mi a szösz történt,vagy mi a tökömet művelnek.
Egyáltalán mi a szartól esett szét a föderáció? -
Chak #37605 No, megnéztem az új részt. Tényleg az Andromeda plottal mennek.
De itt a Nietzschei lázadás helyett kaptunkSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megoldást.random varázsütésre felrobban az összes dilithium
Tök izgalmas epizód volt egyébként. A kövi rész előzetese is igéretes.
Várom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"I just want everyone to think about this...dilithium...a crystal...spontaneously combusted blowing up the Federation...my brain hurts just thinking of this.
What kind of writing is this?" lol látom redditen sem értik mi történik
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.10.17. 17:46:29 -
Chak #37604 Ja, ahogy elnézem ő lehet a következő Jar Jar Abrams, a leggyengébb láncszem haha
Igazából jó h végre ennyi ST project fut, de nem ugyanazoknak az emböröknek kéne vinni mindet.
-
gunji #37603 Pike nagyon jó volt, várom a sorozatát, de őszintén szólva az ilyen tech-upg nem tetszik, nem passzolna utána a TOS. Inkább mondanák, hogy másik idővonalon játszódik, akkor az események változtatása sem számítana.
A 'komfortzónás' alatt inkább a TNG-DS9-VOY vonalat szeretném látni egy 8-10 részes minisorozatként a régi szereplőkkel.
A 3D animációnál meg persze elvárás a legalább TCW S5+ minőség (mármint nem a faragott karakterforma, hanem az összhatás), szvsz. -
Orbancapitan #37602 kurtzman-ból ki telik sajnos -
Daeus89 #37601 a Star Trek: Strange New Worlds azon a vonalon fog mozogni , csak a teknikákat ápdételi pl crt monitorok meg amit fejlődtünk azóta. Anson Mount pedig rég nem látot karizmatikával versenyez az eredeti kapitányok között nagyon jól hozta pike karakterét a 3 közül talán a legjobb közel Kirk szintet. 3d animációt ne csak ha olyan szinvonalat hoz mint a ff széria vagy a netflix pár sorozata.
ui : platac van edig 2 hajó az álcázós lesz majd a promo a forgós meg box talán a syn a picardból meg még opció -
Chak #37600 Remélem nem copy pasteolják az egész Gene Roddenberry's Andromeda plot-ot gombás környezetre. Az igazán szánalmas lenne.
-
gunji #37599 Igen, bíztató volt, jó sok potenciál van benne. Ezzel kellett volna kezdeni már az elején. S remélem nem jut a Picard sorsára.
De azért jó lenne egy olyan 'klásszikus komfortzónás' sorozat is, esetleg egy 3D-s animációs sorozat csemegézve a STO-ból
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi vagyok, melyik hat bolygórendszer maradt a Föderációban: tippre a Vulkán talán, a Trill tuti a szimbióták miatt, a Föld talán nem, ha kijátszák megint az idegenellenességet. Jövő héten talán látunk már föderációs hajókat is, érdekelne, mit hoztak ki a nyolcszáz évnyi fejlődésből a designerek. -
Plata #37598 Remélem lesznek benne izgalmas új hajók,amiket aztán be tesznek STO-ba. -
Daeus89 #37597 szerintem érdekes volt. Végre elhagyták a "konfort zónát" és új ismeretlen területre merészkedtek nem oda amit az öreg teremtett régen -
Orbancapitan #37596 felíratosan van a disco a netflixen
-
Plata #37595 Nem túlságosan érdekel,talán ha egyszer szinkronizálják meg nézem.
Elég ökörség ez az időutazós dolog,bár az alap sztori is baromság volt.
Csak cseten olvastam róla hogy már elkezdődött.
Picard-ra kíváncsi vagyok. -
gunji #37594 De igen, csak most láttam, hogy elindult (meg hozzánk az EU-ban péntekenként kerül fel az új rész). -
Plata #37593 Tudom,tegnap nem?
Cseten vót róla szó hogy az új éved miatt jön valami új kicseszett drága és kicseszett jó diszkós promós hajó. -
gunji #37592 Itt kicsit off lesz, azt hiszem, de akit érint: elindult a Discovery harmadik évada -
Plata #37591 Bakker,csináltam egy nagyon fun Bortas-t.
Négy T6 flagship konzol és T5 Bortas autocannon konzol,meg három tac konzol.
Egy spiral wave dbb két spiral dhc,omega torpedó,martok omni beam,két spiral turret,kinetic kutting beam.
Három tac konzol.Engi kari és 60k dps-t tolt,pedig se jó traitek,se egyéb jó cucc,csak szín tiszta fun Bortas.
De így is jól sebez,pedig tényleg csak egy szedett vedett fun kari,de tényleg piszok fun,csúcs ahogy tüzel az autocannon meg a spiral wave dhc-k nyomják a balhét. -
Plata #37590 Én nem szeretem kronoszt,nagy a lag,a karijaim inkább ds9-en dekkolnak. -
Daeus89 #37589 várjál :D maaajd max de nagyon max februárba... Guramba ? azon túl sokat kéne dolgozni! bortas brell ala bop(ez is van vagy 4) d7 amiböl bent lesz vagy 3 de lehet 4 talán egy d9 martok ex hajója (vorcsa vagy mi a szösz) ami nem bop jah meg a negh'var de ahogy az emberek állnak és az a tömeg ami kronoszon van mind az 1 ember nemhiszem hogy lesz lego pakk . előbb tolnak ki egy teljes mirror frakciót mint a klingonokat
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.10.16. 18:52:43 -
Plata #37588 Nono,a klingon jó,ne szóld le.
Legendary klingon pack-ra várok,főleg egy Legendary B'rel meg Guramba és Bortasqu-ra.
De most kezdődött a diszkóveri harmadik évada,ha igaz valami diszkós cucc jön még.
Egy újabb kicseszett op promós diszkó hajó a kitudja hanyadik századból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.16. 18:50:51 -
Daeus89 #37587 így kell minimális munkával eladni a régit újként .... kíváncsi vagyok odi intrepid és a többi mikor kap upot majd. Amúg több értelme van ennek mint a retek klingon oldalnak -
Plata #37586 Egyébként mázlim van,lustaságból nem upgradeltem a Galaxy-mat még,erre jön az új Galaxy.Egy up tokent megspórolok.
Azt hsizem Mirror hajót csinálok belőle,mirror legénységgel,érdekes lesz hogy lehet ezentúl majd mirror hajókat kreálni,ha meg veszed a bundlit. -
Plata #37585 Majdnem,500 híján megvan.
Most egy ideig el leszek,ha nem jön sok legendary fél évig kitart tuti.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.15. 21:34:18 -
gunji #37584 155k... öh :D -
Plata #37583 Jah,tényleg,rosszul számoltam,1500 kell még. -
lammaer #37582 Beteg vagy, ugye tudod? :D
Való életben farmolnál ennyit akkora mogul lennél, hogy te látnád el a fél világot búzával, terményekkel...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.10.15. 21:04:00 -
Plata #37581 Jah,valami diszkós cucc elvileg jön,azt pletykálják hogy a harmadik szezon miatt jön valami durva promós diszkó cucc.
Kb két hónapnyi farmolásnak meg lett az eredménye.
Mivel a zen nem akar olcsóbb lenni ma nagyrészt elköltöttem a ki farmolt dilit,több zenem lett mint gondoltam.ötszáz zen híján 155 ezer lett a végeredmény.
Egy ideig most megint pihenhetek.
Még ötszáz kell és akkor megehetem a bundlit jövőhéten. -
Plata #37580 Mirror frakció,különleges képességük hogy le fagy tőlük a szerver. -
gunji #37579 Hm, nem vészes hatezerért. Remélem jóárasítva lesz az első hétvégén, ha nem akkor black friday-kor.
De kell hajó is, kutya is (volt rotweilerünk, igazi nyálgép )
Talán egyszer kapunk frakciót is mellé . Meg örülnék diszkós boffoknak is . -
Plata #37578 Meg egy rakás gönc,de se up token,se kúcs se semmi,de kutya van. -
lammaer #37577 Hád egy darab hajó van benne azt hatezer? -
Plata #37576 Sajnos ez Galaxy X,ez kötelező. -
Plata #37575 Legandary mirror bundle.
Link. -
Plata #37574 Mai frissítés:
General:
Resolved an issue that would prevent queuing for a TFO after switching a ship.
Resolved an issue that was preventing Captains from using the Alert button when in the Gamma Quadrant Battlezone.
Resolved an issue that was causing the Allegiance icons to not appear properly on the Character Select screen.
Resolved an issue during the episode, “The House Always Wins”, where certain walls did not have the proper visuals.
Known Issues:
Some players are receiving Direct X messages in error, keeping them from playing the game. -
gunji #37573 Erre szokták a chaten mondani: 'new bugs have installed successfully' vagy 'chat is working as intended' -
Plata #37572 Csetet elbaszták,van amelyik karival nem lehet elérni a flotta csetet,nincs benne a listában.