46740
  • Plata
    Az előbb vettem észre,van amelyik karimnál 150k dili bónusz is összegyűlt.
  • Plata
    Admi hétvége jön.
  • Plata
    Jelenleg a T5 repu 20 nap,azt ki lehet bírni.
  • Chak
    Inkább játszom a játékot, és akkor nem kell token.

• Plata
    Jah,3k zen repunként,jelenleg 13 van az 39k zen.
    Vagy 12?.
    Franc tudja fejből.
    De lehet jön új repu megint.
  • Chak
    olcsó :DD

• Plata
    Engem nem izgatna,még sosem vettem semmit az epic-től,ingyen játék az más.
    Jah láttad mennyibe fog kerülni a repu húzás T5-re?
    Karinként 39k zen.
  • lammaer
    Hát ne nyiffanjon ki, tök jó cuccokat dobálnak az emberhez ingyen.

Egy cég akkor pusztuljon ki ha olyan szolgáltatást/terméket csinál amire nincs igény - tehát a piac döntse el hogy kell e vagy nem, ne egy paprikajancsi.
  • Plata
  • Plata
    Muhahahhahahahahahahahahah.
    Ha igaz jönnek Lower Decks sorozatból hajók.
  • gunji
    A legszebb benne az, hogy eredetileg egy lobis rucival (is) reklámozták: link.
  • Plata
    Instant T5 repu.
    Link.
  • Orbancapitan
    bele hát
  • gunji
    Alt accon vannak inkább a bajok, ott csak egy engi van, igazából nem is e célból, de lassan úgy is vége ennek az eventnek is.

Csalódást keltő az upg hétvége. Előtte csináltam kézifegyert mk ii-ből 5-7 phoenix-szel, most ugyanaz megeszik 20-25-öt is.
    Rossz belegondolni, hogy egy konzol mennyit enne, pedig terveztem karaktert javítani, de így? Nem hiszem el, hogy nem piszkáltak bele a százalékokba.
  • Plata
    Szerintem a robi nagyon jó,endevorhoz is jól jön.
    Elég szépen írtja a népet.
  • Plata
    Nekem meg van a droid,ma lett kész, le toltam újra az eventet mert le jött róla a cd és egyből 12,5k dilit adott.
    Rájöttem hogy álcázós hajóval tök jó hecc.
    Romulán karival és legendary roma hajóval álcában toltam végig.Tök laza volt.
  • Chak
    10 darabot nyitottam mert kellett az upgrade token.

• Plata
    Mennyiből?
  • Chak
    [System] [GameplayAnnounce] Temak'Tiklan@chak02 has acquired an Epic Prize Token!

Nahát, ma a script kegyes volt.

• Plata
    Ma is jött endevorból dili,az egyik ládában 5250 is volt.
  • Kotomicuki
    Röhögnék nagyokat, ha azért kapcsolják le az STO-t mer' túlságosan kínai - szegény amcsik: keserves ébredése lesz annak, akit még nem vert föl a setét csürhe tombolása -> ha nem teszik helyre az elmebetegeiket, akkor a többségnek pár száz/ezer éves életszínvonal-csökkenést kell megérnie nemsokára..., mán, ha életben hagyják!
    Amúgy nem t'om, m'ér kínára haragszanak és nem azokra, akik pár centtért átköltöztették a cégeiket oda, ezáltal "bebiztosítva" az elkerülhetetlen csődbe vezető utat a zusának?!
  • Plata
    Kigyütt egy videó az új promós hajóról.
    Még nem láttam közelről,de a videó alapján ez nagyon gáz Regent klón,full olyan mint a Regent,kivéve a két gondola.
  • Orbancapitan
    vmelyik amerikai cégnek felkéne vásárolnia a cryptic-et cbs partrnerség most sokat hoz a picard és a disco miatt és lower decks
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.09.19. 12:59:38
  • Plata
    Őszintén szólva pont le szarom ha az epic kinyiffan meg a tik tok,mert nem izgat egyik sem,de az zavarna ha a STO-t emiatt lőnék le.
  • Chak
    Nem tudták kifizetni a voiceover-t. Ez már tényleg a világvége..
  • Chak
    A perfect world az egy kínai kiadó. Van ilyen nevű mmo-ja is. A leányvállalata az a Perfect World Entertainment. Ez egy kaliforniai székhelyű kiadó ami a Cryptic termékeket, és egyéb partnereik portékáit forgalmazza. US, és EU területeken.
    Szóval igen Trump majd ezt is bezáratja, és jön a világvége. Vagy a szabadság.
    Vajon az államadósságát h fogja Trump kifizetni a Kínai ferengiknek? Plusz Kína a föld összeszerelő műhelye. Nincs sok cucc amit nem ott craftolnának. Ha veszel egy márkás Nike pulcsit akkor bele lesz írva h made in china. Nem tudom mire verik akkor.
    Még az ultra ferengi Apple is ott szerelteti össze a termékeit. Meg vietnámban.

• gunji
    #37303: Bezony, a Ten Forwardos videó alapján (reddit link):
    "Worf isn't in the current story arc due to budget reasons, might come in later"

#37304: Persze, hogy kínai a cég. /OFF De azért bízok benne, hogy új elnököt választanak.
  • Plata
    Akkor lesz gubanc ha az amcsik ebbe a cégbe is bele állnak,most az Epic és Riot után nyomoznak,lehet azokat is kitiltják.
    Nem tom a PW nem kínai tulajdonú-e.
    Most minden kínai szarra rámozdulnak az amcsik,ha ki esnének az amcsi játékosok akkor tuti lehúzná a rolót a STO.
  • Chak
    Lol tényleg? Hát lehet nem kellett volna kokóra, és prostikra költeni a latinumot.. XD

• Plata
    Juj,de ezek nekem meg vannak mind.
  • gunji
    Jövő csütörtöktől: link
    6000-ért (4800 az első hétvégén) kicsit borsos. Főként azután, hogy kiderült, hogy Worf azért nem szerepelt a klingon revamp-küldiben, mert elfogyott a lóvé.
    #37299: Majd küldök nekik pár bugreportot, nehogy unatkozzanak
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.09.18. 20:40:42
  • Plata
    Nebula bundle? Hol?
  • Daeus89
    nem csak elértek a lista aljára :D amúgy meg van nebula bundle!!4négy Year of the klingon wait wut ?
  • Plata
    Mai Patch:
    General:
    • Resolved an issue that could prevent Captains from being able to attack one group of enemies over Boreth during the Klingon mission, “Afterlife”.
    • Resolved an issue that would sometimes prevent progression during the “To Hell with Honor” TFO when the reactors were destroyed too quickly.
    • Resolved an issue with Shield Distribution Duty Officers that enhance Draw Fire sometimes applying Weapons Malfunction Resistance, instead of Weapons Malfunction to attackers.
    • The effects of the "Abalative Hazard Shielding" console will now be correctly removed if the item is unequipped while they are active.
    • Orion Cutpurse Fighters (all ranks) may now be used by Klingon-allied Romulans and Jem'Hadar, in addition to KDF.
    • Added the option to Hide Team Status UI.
    • Added a duration indicator to the tooltip of the Karfi's Phase Shift console power.

Atya ég,javítják a karfiol konzolját,ennyi év után,vajon ez azt jelenti hogy jön egy új Karfiol?
  • Plata
    Nem túl jó ez az event,de nem is vészes,használj rá sci karit,gw-s karival szerintem laza.
  • gunji
    Kíváncsi voltam a droidra, így elkezdtem az eventet, de ez a küldetés eléggé a meh kategória. Rohangálni ide-oda, miközben lőnek a turretek, s lelassulsz tőle, mintha csiga lennél. Nem emelkedhetsz nagyon tőtávolon kívülre, mert lapos a térkép és beleütközöl a falba. A sorsolás is kriminális: jó/jobb hajóval betesz az erősek közé, a gyengye hajóval a gyengé közé, s mintha a level sync is dadogna, egyszer baromi erősek az npc-k, egyszer baromi gyengék. Szóval csak hozza a játék a szokásost. Mondjuk most sírhatnékom van s nemcsak a szégyentől, hogy saccperkábé félórát szoptunk vele.
    Hol vannak a régi jó küldetések? Hol a kedvenc mirror? Jó a sompek, maru, még a gnóm klingonok közül is tetszik pl. a binary star-os, meg volt egy ground-os is, már nem tudom a nevét. Ehelyett ilyet adnak :(

Hétvégén upgrade event, megint nem quality-s, de legalább lesz. Hajót kéne javítani, dehát reménytelen.
  • Plata
    Ma eventen asszimiláltam egy turretet.
    Poèn de borg űrhajó lett belőle.
  • Plata
    Kíváncsi vagyok Mudd marketbe mennyi lesz az ára.
  • Chak
    XDD
  • gunji