Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm szépen 😊
Ok.Este be veszem.

Kb 1 éve kezdtem el...hát jó pofátlanok, 2 éve ingyen volt, most pedig 17000 zen-t mernek kérni a T'Pau-ért...viccesek...köszi az infót.
Egyébként ha ezt a karakteremet még be tudnád venni a föderációs flottába - vulcáni science (T'Laar - llw66#5864) azt megköszönném... 😊
Volt róla pletyka hogy jönnek új vulkáni hajók,legalább is tavaly valamikor.
T'pau ingyenes volt,két éve adták az évfordulós eventen.

Sziasztok...egy olyan kérdésem lenne, hogy "sajnos" indítani kellett egy új karaktert, a delta recruitment miatt, és gondoltam, hogy egy vulkáni föderációs science (ez illik szerintem a vulkániakhoz) karaktert indítok (mivel annó a föderációs science karakteremet embernek indítottam). Na most összesen játszható vulkáni hajó csak a T5 D'Kyr (2000zen), illetve a T6 Experimental Scout Vessel (Promo-Requisition pack) és a T6 T'Pau (17000 zen). Szerintem a vulkániak sokkal fontosabb faj a ST univerzumban, minthogy ennyi hajójuk legyen. Elég ha csak arra gondolunk, hogy ők segítették és gátolták is az embereket az űr felfedezéséhez való útjukon (ST-Enterprise sorozat) illetve mindíg volt fontos karakterük az ST-ben pl T'Pol,Spock,Tuvok. Legalább sima T6-os hajó lehetne, de szerintem egy-két kisebb, T1-T5-ig hajót tudnának rakni a játékba. Olyan érdekes, kitalált hajók vannak a játékban, de a Vulkániak szinte hajóilag hiányoznak. Pl: T'Plana-Hath type class (ST-First Contact), D'Vahl-class/Suurok-class/Vahklas type (ST-Enterprise)...
Drozanán a főnix miatt most sokan vannak,az előbb láttam egy fej nélküli játékost a ferenginél,a banknál meg állt egy láb nélküli játékos.
A pucér karikat már megszoktam,de ezek azért marha röhejesen néztek ki.<#wilting>

A Gagarin "Entwined Tactical Matrices" traitját lehet érdemes megnézne a torpedós builden.

Ha beraksz egy FAW1-et egy Torpedos Spread 3-at, akkor a FAW triggerel egy Torpedo spread 1-et, + még mellé van a TS3.

Tehát egymás után két torpedo spreadot lehet ellőni...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.25. 23:20:11

Arra kell figyelni hogy a boffok csak a direkt pajzs meg hp töltő skilleket használják csak, nekem pl nem volt hajlandó az engi shield meg hp regenerator turretet lerakni.

LOL.
Jó tipp.

link

summázva:
A klingon civil war sorozatból a partisan küldetésben, a kocsma utáni részen (ahol a ferengi a ketrecben van), végtelen mennyiségben spawnolnak a közelharci mobok. A boffokat rakd tele shield és HP gyógyitó skillekkel, állítsd őket passzivra (igy csak gyógyitanak mint az eszeveszett és nem mennek el tőled), a karakterednél állítsd be hogy mindenre támadjon vissza, aztán mehet az AFK....

Meele nekem sehol sincs,ara mi volt a trükköd?
Az űr rész könnyű volt,home küldiben jön olyan 60 darab lófing életű hajó az első harcnál,utána unalmas ground harc jön,így mindig lelépek azelőtt hogy kész lenne az űr rész így mindig újra be adja a rengeteg kis fost.

Kösz... most leafkoltam a 2500 melee killt, na majd lesek erre is valami tippet redditről...

Hátha van vmi zóna vagy küldi ahol folyamatosan jön a sok elllen 😄

Nem.
Álcában nagy csapat ellenségre rá tolom a GW-t majd benyomom torp spreadet és kijövök álcából.
A legegyszerűbb ha mész az utolsó qamma quadrant küldire.Ott jön kb 60-70 low hp-s szar,ha lelőtted őket kilépsz küldiből majd vissza.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.25. 10:35:32

Te Plata, ha cloakBÓL torpedózgatsz a klingon recruittal (tehát nem jössz ki az álcából és úgy ölsz), akkor is megy fel a Hunter Instinct számláló a receiverben? (az ugye ambush from cloakot kér, kizárd dolog hogy én 2500-at megcsinálok valaha is ha ki-be kell lépni az alcába hozzá)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.25. 09:03:53

Valóban, ott láttam esni... hogy randomot kell nyomni vagy jó ha direktbe megcélzod azt a TFOt, abban nem vok biztos.

Klingon recruit karinak szokta adni,tudod vele sok random tfo-t kell lenyomni,jó párszor oda tesz be,szokott esni diszkós cucc.

TFO-ként private grouppal lehet egyedül menni, erre gondoltam.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Össze kéne már röffenni egyszer azt menni pár elite space TFOt csapatostul.

Ne egyedül.
Hanem mint TFO.

Kipróbáltam szólózva, de nem adott diszkós cuccot (ha csak a prototype photon torp nem az). Holnap megnézem advance-on.

Defense of starbase one-on esik diszkós cucc sok,csak nem biztos hogy te kapod.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.23. 23:34:46

Hasonló 'darabos' pjú-pjút lődöz a kék színű phaser beam array (az eredeti vörös színű ikonnal ellátott phaser beam array folytonos sugarával szemben). Amellett, hogy néha random esik, egy Discovery-s karakter képes megvásárolni az eredeti akadémiáján, de mióta letiltották az ottani account bankot (beleértve a hajó hídján levőt is), nehézkes eljuttatni a jelenbe a többi karakterhez. 😞

Egy patrollal nekem talán sose sikerült kifarmolni egy hajó traitet, még dupla eventen is kell 2 (másfél xD). Event nélkül 2-3, de szigorúan advance-on. Egy legendary hajó plusz trait-jéhez meg igen, kell 4-6 patrol.
Valahol olvastam, hogy elvileg az számít, milyen gyorsan csinálod meg a patrolt és/vagy milyen damage-ot produkálsz. Ahogy megfigyeltem, talán igaz is.

Ez diszkós fézer.
Diszkós beam nem bímet lő hanem ilyen furát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.23. 21:10:18

A battle of binary starsban a fedes hajók kilyen kék starwars stílusú beammel osztják a KDFet... ez milyen, lehet ilyet playerként is használni?

link
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.23. 20:57:43

Nem mindig megy a cheated 😊

Na figy,nem értem ezt a patrol dolgot.
Az egyik hajónak 1 patrol és T6 a mastery,másiknak már 5 patrol és még csak T5.
Mi a bánatos istennyila van ezzel a hülye játékkal?
Most épp fedes hajót húzok,lehet az a baj?
Klingon booster kari.

Patrol közben volt egy server not responding.
Azt hittem bukta lesz.

Jóvan, nekem még most is....

De olyan volt.
Délelőtt admiraltyztam,többször is szopatott.

Szokásos Plata hack 😛

Amúgy ma nektek nem szarakodik az STO, igen instabil, karakter váltáskor sokszor nem tud a login szerverhez csatlakozni azt kidob...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.23. 18:50:25

Apró érdekesség,elmentem counterpointra mert universal endevor.
A hajó begőzölt és sorozatban okádta a hy torpedókat.Terok nor jó ha 10 másodpercig bírta.<#nyes>

Nem tudom mitű vót,de látványos volt.
Mivel plasma és polaron endevor is volt,így plasma és polaron torpedó is volt bent.

Apró érdekesség, amig a főnix event tart, addig az ultra rare tokennel lehet X Ship ugrade tokent venni...

Igen,de ezt írja.
2x (Unbound, Tradable)
Közben egy ló szart.

egyértelmü hogy boundos...

lammaer igen az elsö nagy lego pakkra gondoltam. a 2. ba csak a brell éri meg a maradék meg kuka
Négy hajó helyett hatot kapsz.
De hozzá tenném hogy nekem bugos volt a csomag,amikor megvettem a két T6 kupon bound volt,sőt ma is az.
Pedig azt írja nem bound.Én is azt terveztem oda adom valakinek,akinek kell,de eleve bound volt minden amikor meg kaptam.

Legendary B'rel,Exelsior,Vorcha és Ambassador,plusz.
Ez jár hozzá.
Once per account
500 Lobi Crystal icon.png from 5x (Account-Bound Package)
2x (Unbound, Tradable)
6x (Unlocks on character that purchases this bundle)
6x (Unbound, Tradable/Sellable)
11x
11x from (Character-Bound Package, Account-Bound Keys)
11x (Character-Bound)
Account-wide
Cross Faction Flying Unlock
Ground combat pet:
Bundle exclusive: Worf Holo Bridge Officer
Bundle exclusive: Boreth Monk Robes Outfit
Bundle exclusive Player title: “Got to Eleven”

Nekem a B'rel miatt megérte,mert imádom.
Az exelsior traitje meg partyban vicces.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.23. 08:53:42

Jaj basszus nem bírom néha elsőre dekódolni amit írtok 😄

@Daeus: van 20K zenem, a nagy pack alatt a 10th legendary pack -ot értetted (gyanitom igen, a wiki szerint az volt 19500 akcijósan, de most épp nem kapható...

A másik nagy pack meg a 11th anniversary legendary bundle lenne? Ami most is kaphato 20Kért, de csak 4 hajó van benne, mert telepakolták szeméttel...

Az ingyen főnixet ne felejtsétek el kivenni.

ha 20k körül lesz valami akcióba a 2 nagy pakk akkor mind 2 pakkba van jó bár az elsö pakk az brutál
walker semmi kép a trait nem ér annyit a galaxy-ből jó tankot lehet csinálni d7 meg ???
Nem teljesen világos,ha lesz 20k zenje akkor?
Vagy mi van?
Vagy 20% mert most is 20% sale van.

Szerintem spórolj egy kicsit és ha 20 lesz akkor a 2 lego pakk közül 1et ne 8k ért a 3 fos warlker fos d7 jampi de fos galaxy über jampi de semmi extra plusz ott is van egy milliárdos konzol nem is 1 !
Nézd szerintem D7 és Walker marha jó.
D7-en ott figyel az 1 milliárdos konzol.Meg két jó trait.
A Walker traitjei sem rosszak,de a konzoljai semmilyenek.Sztem.
A Galaxy nagyon szép,de szerintem ő a leggyengébb láncszem.
Csak Galaxy konzol jár hozzá,vagyis kb nem sokat érnek,bár van rajta egy cloak device is.
De max a supplemental,ami szerintem bugos néha.
A Galaxymon valamiért néha 160 fölé tolja az összes energiát.
A Galaxy három traitje közül csak az egyik jó,másik közepes meg hanyagolható.
Viszont van hangárja.Na és a Beam overload traitje sem rossz,bár közel sem olyan jó mint a Walker vagy D7.
D7
Walker
Galaxy
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.22. 19:14:29

egyértelmű hogy a mirror
Ha már igy felhoztad:

Legendary Walker, Legendary T7 vagy Legendary Dreadnought Cruiser (a mirror universe bundliból).

Nincs még legendary hajóm, akár most meg is lephetném magam egyel....

Daily bonus talán azóta nincs, mióta leszedték róla a cooldown-t.
A 19-20 órás kijelzés meg bug, már múltkor is ilyen volt. Ha az első kapcsolat lapjáról mész át a red alertre, akkor onnan viszi magával a befejezési időt.

Na és red alert azt írja hogy 20 óra múlva vége az eventnek.
Kiírva meg május 4 a vége.
Napi bónusz volt régen.Sztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.21. 22:20:53

35 mark és még daily bonus sincs a redalertre? Ez ilyen csicska volt eddig is?

(mondjuk gyorsan pörög...)