46740
-
Plata #37331 Az előbb vettem észre,van amelyik karimnál 150k dili bónusz is összegyűlt.
-
Plata #37330 Admi hétvége jön. -
Plata #37329 Jelenleg a T5 repu 20 nap,azt ki lehet bírni. -
Chak #37328 Inkább játszom a játékot, és akkor nem kell token.
-
Plata #37327 Jah,3k zen repunként,jelenleg 13 van az 39k zen.
Vagy 12?.
Franc tudja fejből.
De lehet jön új repu megint. -
Chak #37326 olcsó :DD
-
Plata #37325 Engem nem izgatna,még sosem vettem semmit az epic-től,ingyen játék az más.
Jah láttad mennyibe fog kerülni a repu húzás T5-re?
Karinként 39k zen. -
lammaer #37324 Hát ne nyiffanjon ki, tök jó cuccokat dobálnak az emberhez ingyen.
Egy cég akkor pusztuljon ki ha olyan szolgáltatást/terméket csinál amire nincs igény - tehát a piac döntse el hogy kell e vagy nem, ne egy paprikajancsi. -
Plata #37323 -
Plata #37322 Muhahahhahahahahahahahahah.
Ha igaz jönnek Lower Decks sorozatból hajók. -
gunji #37321 A legszebb benne az, hogy eredetileg egy lobis rucival (is) reklámozták: link. -
Plata #37320 Instant T5 repu.
Link. -
Orbancapitan #37319 bele hát -
gunji #37318 Alt accon vannak inkább a bajok, ott csak egy engi van, igazából nem is e célból, de lassan úgy is vége ennek az eventnek is.
Csalódást keltő az upg hétvége. Előtte csináltam kézifegyert mk ii-ből 5-7 phoenix-szel, most ugyanaz megeszik 20-25-öt is.
Rossz belegondolni, hogy egy konzol mennyit enne, pedig terveztem karaktert javítani, de így? Nem hiszem el, hogy nem piszkáltak bele a százalékokba. -
Plata #37317 Szerintem a robi nagyon jó,endevorhoz is jól jön.
Elég szépen írtja a népet.
-
Plata #37316 Nekem meg van a droid,ma lett kész, le toltam újra az eventet mert le jött róla a cd és egyből 12,5k dilit adott.
Rájöttem hogy álcázós hajóval tök jó hecc.
Romulán karival és legendary roma hajóval álcában toltam végig.Tök laza volt. -
Chak #37315 10 darabot nyitottam mert kellett az upgrade token.
-
Plata #37314 Mennyiből? -
Chak #37313 [System] [GameplayAnnounce] Temak'Tiklan@chak02 has acquired an Epic Prize Token!
Nahát, ma a script kegyes volt.
-
Plata #37312 Ma is jött endevorból dili,az egyik ládában 5250 is volt.
-
Kotomicuki #37311 Röhögnék nagyokat, ha azért kapcsolják le az STO-t mer' túlságosan kínai - szegény amcsik: keserves ébredése lesz annak, akit még nem vert föl a setét csürhe tombolása -> ha nem teszik helyre az elmebetegeiket, akkor a többségnek pár száz/ezer éves életszínvonal-csökkenést kell megérnie nemsokára..., mán, ha életben hagyják!
Amúgy nem t'om, m'ér kínára haragszanak és nem azokra, akik pár centtért átköltöztették a cégeiket oda, ezáltal "bebiztosítva" az elkerülhetetlen csődbe vezető utat a zusának?! -
Plata #37310 Kigyütt egy videó az új promós hajóról.
Még nem láttam közelről,de a videó alapján ez nagyon gáz Regent klón,full olyan mint a Regent,kivéve a két gondola.
-
Orbancapitan #37309 vmelyik amerikai cégnek felkéne vásárolnia a cryptic-et cbs partrnerség most sokat hoz a picard és a disco miatt és lower decks
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.09.19. 12:59:38 -
Plata #37308 Őszintén szólva pont le szarom ha az epic kinyiffan meg a tik tok,mert nem izgat egyik sem,de az zavarna ha a STO-t emiatt lőnék le. -
Chak #37307 Nem tudták kifizetni a voiceover-t. Ez már tényleg a világvége.. -
Chak #37306 A perfect world az egy kínai kiadó. Van ilyen nevű mmo-ja is. A leányvállalata az a Perfect World Entertainment. Ez egy kaliforniai székhelyű kiadó ami a Cryptic termékeket, és egyéb partnereik portékáit forgalmazza. US, és EU területeken.
Szóval igen Trump majd ezt is bezáratja, és jön a világvége. Vagy a szabadság.
Vajon az államadósságát h fogja Trump kifizetni a Kínai ferengiknek? Plusz Kína a föld összeszerelő műhelye. Nincs sok cucc amit nem ott craftolnának. Ha veszel egy márkás Nike pulcsit akkor bele lesz írva h made in china. Nem tudom mire verik akkor.
Még az ultra ferengi Apple is ott szerelteti össze a termékeit. Meg vietnámban.
-
gunji #37305 #37303: Bezony, a Ten Forwardos videó alapján (reddit link):
"Worf isn't in the current story arc due to budget reasons, might come in later"
#37304: Persze, hogy kínai a cég. /OFF De azért bízok benne, hogy új elnököt választanak. -
Plata #37304 Akkor lesz gubanc ha az amcsik ebbe a cégbe is bele állnak,most az Epic és Riot után nyomoznak,lehet azokat is kitiltják.
Nem tom a PW nem kínai tulajdonú-e.
Most minden kínai szarra rámozdulnak az amcsik,ha ki esnének az amcsi játékosok akkor tuti lehúzná a rolót a STO. -
Chak #37303 Lol tényleg? Hát lehet nem kellett volna kokóra, és prostikra költeni a latinumot.. XD
-
Plata #37302 Juj,de ezek nekem meg vannak mind. -
gunji #37301 Jövő csütörtöktől: link
6000-ért (4800 az első hétvégén) kicsit borsos. Főként azután, hogy kiderült, hogy Worf azért nem szerepelt a klingon revamp-küldiben, mert elfogyott a lóvé.
#37299: Majd küldök nekik pár bugreportot, nehogy unatkozzanak
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.09.18. 20:40:42 -
Plata #37300 Nebula bundle? Hol? -
Daeus89 #37299 nem csak elértek a lista aljára :D amúgy meg van nebula bundle!!4négy Year of the klingon wait wut ? -
Plata #37298 Mai Patch:
General:
• Resolved an issue that could prevent Captains from being able to attack one group of enemies over Boreth during the Klingon mission, “Afterlife”.
• Resolved an issue that would sometimes prevent progression during the “To Hell with Honor” TFO when the reactors were destroyed too quickly.
• Resolved an issue with Shield Distribution Duty Officers that enhance Draw Fire sometimes applying Weapons Malfunction Resistance, instead of Weapons Malfunction to attackers.
• The effects of the "Abalative Hazard Shielding" console will now be correctly removed if the item is unequipped while they are active.
• Orion Cutpurse Fighters (all ranks) may now be used by Klingon-allied Romulans and Jem'Hadar, in addition to KDF.
• Added the option to Hide Team Status UI.
• Added a duration indicator to the tooltip of the Karfi's Phase Shift console power.
Atya ég,javítják a karfiol konzolját,ennyi év után,vajon ez azt jelenti hogy jön egy új Karfiol?
-
Plata #37297 Nem túl jó ez az event,de nem is vészes,használj rá sci karit,gw-s karival szerintem laza. -
gunji #37296 Kíváncsi voltam a droidra, így elkezdtem az eventet, de ez a küldetés eléggé a meh kategória. Rohangálni ide-oda, miközben lőnek a turretek, s lelassulsz tőle, mintha csiga lennél. Nem emelkedhetsz nagyon tőtávolon kívülre, mert lapos a térkép és beleütközöl a falba. A sorsolás is kriminális: jó/jobb hajóval betesz az erősek közé, a gyengye hajóval a gyengé közé, s mintha a level sync is dadogna, egyszer baromi erősek az npc-k, egyszer baromi gyengék. Szóval csak hozza a játék a szokásost. Mondjuk most sírhatnékom van s nemcsak a szégyentől, hogy saccperkábé félórát szoptunk vele.
Hol vannak a régi jó küldetések? Hol a kedvenc mirror? Jó a sompek, maru, még a gnóm klingonok közül is tetszik pl. a binary star-os, meg volt egy ground-os is, már nem tudom a nevét. Ehelyett ilyet adnak :(
Hétvégén upgrade event, megint nem quality-s, de legalább lesz. Hajót kéne javítani, dehát reménytelen. -
Plata #37295 Ma eventen asszimiláltam egy turretet.
Poèn de borg űrhajó lett belőle. -
Plata #37294 Kíváncsi vagyok Mudd marketbe mennyi lesz az ára. -
Chak #37293 XDD -
gunji #37292
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
forrás: reddit