46740
  • Orbancapitan
    mondtam privibe h milyen lesz ez t5-uu és t6-u
  • Orbancapitan
    Relive the Synth Invasion of Mars!
    EZ jön
  • Plata
    Laggtenger?
  • gunji
    Bő négy giga jött le kilépéskor prepatchként , jövő hétre tényleg jön valami
  • gunji
    (Lebuktam...)
  • Plata
    Miből gondolod hogy jön a T6 karfiol?
  • Plata

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.02. 19:42:40
  • Plata
    Na ne etess má megen.
    A legutóbbi szívatás óta összegyüjtöttem 3 millió dilit,az számold ki hány nap,ha napi 8k-t tudok finomítani.
    Viszont a szerver karbantartás nem sikerült,iszonyatos lag van és futás közben a kari egy helyben jár majd métereket repül hátra.
  • Daeus89
    Gyanus hogy te is Cryptikes vagy ha ezt haluzod :d Ehez amit le írtál dolgozni kell jó lesz az egy vanity shieldnek is meg egy eventenk pl ami a holdon volt az úgyse volt még többször jah de :D amúgy gyanus hogy jön a t7 de előtte el lövik a klingon lego pakkot hogy platának -zenje legyen :D

Viszont Platac JÖN a KICSESZET T6 KARFIOL !!!!!
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.10.02. 19:25:06
  • gunji
    Ha közben nem lesz valami zen-store leértékelés, akkor szerintem lefele.
  • Plata
    Arra leszek kíváncsi ettől a zen lemegy vagy fel?
    Mert főnixből lehet majd venni és zenből.
  • gunji
    S ezt fogják T7-nek nevezni, vagy az más lesz?
    (Ezzel lehetne egy jó kis expansion-t kiadni: emellé legalább 5 új küldetés, 1 új repu, esetleg flottaépület, de DSC-s boffok tuti, meg persze új játszható faj, egy-két új hajó, egy box és tádá ) Tudom, belelóg
  • Plata
    Na ezt kuksizzátok.
    Bakker.
  • gunji
    [kéne ide egy rotfl smiley]
  • Chak
    Mindig eltévedek.. :'((
  • Chak
    XDDD
  • Orbancapitan
    Két cryptic alkalmazott beszélget :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - Úgy is a számok számítanak hogy a játékosok online legyenek Bill, nem számít hogy milyen tartalmat kapnak ezek a TFO-kat olcsóbban egyszerűben le lehet scriptelni.
    - Várj Steve nem hallom sziiiiiippp öreg ez kruva nagy cucc mennyi is grammja 500/gramm igaz? Fhűűűű bazzé teret váltok mindjárt.
    - Ne Steve menj maradj itt nem kell több borg az irodába. Amúgy láttad Mike-ot hogy el volt azzal a kis csinibabával hátul? Jól le*polta.
    - Bill merre vagy? nem látlak bementél álcába? Van egy kruva jó tartalom ötlettem meg kéne csinálni ma, most rögtön figyelsz? figyelsz?
    - Steve mondtam hogy ne hozz több borgot ide Steve??? Amúgy miről is beszéltünk?
    - Nem tom Bill menjünk toljunk még egy kört a orion rabszolgának öltözött csajokkal.
    - ja menjünk.

• Plata
    Nem tom,de én le toltam admit ma is,az utolsó két karinál már nagyon laggolt.
  • gunji
    Dehogynem, volt is, csak az űrnek nem azon részén, ahol épp mi vagyunk
  • Chak
    Nem azt mondták h lagtalanítás volt? Még is volt rollbackem ma is. Igaz nem akkora mint szokott.
  • Chak
    69x.. xD

Ez már most is így van. Új küldi fél évente ha van, event meg egymást váltják mint Cryptic bulin a drogos pult készletet.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.10.01. 21:11:18
  • Plata
    De lag megint van.
  • gunji
    Jaaaa, értem. Ezentúl tehát nem lesznek új küldetések, csak TFO-k, amiket 20-szor kell végrehajtani a jutalomért. És az lesz a nagy heti bejelentés, hogy az eddigi összes küldetést is átírják TFO-ba
  • Chak
    Dehát mióta nincs featured epizód nincs is új küldis set. Most végre próbálkoznak, igaz event rewardként kisérleteznek vele.
    A nab inkább ezt tolja mint a prostikat a karácsonyi bulin..

• gunji
    Olvasom a redditet: - "Andre was pushing" ... és hirtelen megörültem, hogy out of craptic, de hát nem, csak "for new item sets". Kár
  • gunji
    Tulajdonképpen fejjel lefele néztem a monitort: 9.10 -> 10.6 (hm, majdnem)
  • Plata
    Szerintem csak rosszul láttad,biztos nem írnának ki hülyeséget.
  • gunji
    Red Alert event van, s a játék szerint szeptember 10-ig tart (-> október 6)
  • Plata
    Nagyon szar.
    1 project 2x77 boff.
    Egyenként kivenni ès betenni kurva fárasztó.
  • Kotomicuki
    Ha rá tudom venni magam, akkor a boff-ozásba beszállok, de nagyon nehéz a nekiindulás..., már messze nincs meg az a lelkesedés, ami az első években hajtott!
  • Orbancapitan
    tuti
  • Plata
    Azt mondták hogy csökkentik a lagot és egyebet.
    De állítólag az új eventes szettet ha elsüti valaki TFO-n akkor tökre be lassítja a játékot,le zuhan tőle az FPS.
    Ha meg többet elnyomnak akkor szinte le fagy a játék.
  • Plata
    Vacak,bár én nem is ötöst hanem hatost használtam,rosszul emlékeztem.
    De hatos sem lehet.
    Zen ára a hülye sale miatt felment megint a picsába.
    Venni akartam zent,de így várok vele,szeretném ha összejönne legalább 15k.
    Pontosan nem tudom mennyi van mert összevissza van,van pár kari akinél van sok.Akikkel endevoroztam és naponta felléptem annál van 600-700 ezer is.Klingon kariknál meg egy rakás flottás dili van,egyedül építeni a bázist szar,mostanában mindig boffos küldik vannak és egyedül kurvára fárasztó a 77 boffos projecteket feltölteni.
  • gunji
    Megértem. Én ugyanígy voltam, amikor a bank és az acc bank szélessége egyforma lett :(
  • Plata
    Én 5 oszloposnak szeretem.
    Ez a 10 nekem szar.
  • gunji
    Általában nem, csak nálad :P

Mi törpént az inventoryval? Nekem jónak tűnik (igaz, általában 8-14 oszlop széles).
    Jah, értem, 10 oszlopnál nem lehet keskenyebb.

#37413: Igen, mindig van lejjebb.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.09.29. 20:01:37
  • Plata
    Elmentem archer-be a 30 tholian ship endevor miatt,a patrolért 3300 valamennyi dilit kaptam,ez normális?
  • Orbancapitan
    inkább ne kérdezd
  • Kotomicuki
    "Event-hadjárat"..., hát ja, tudják, mivel kell tönkretenni a játékot!
    Hang-alámondásra meg nincs pé'zük..., de a zingyen-munkaerő majd bug-talanítja a terményüket!
    Mit kell még megérnünk, mi van még lejjebb?!
  • Orbancapitan
    really episode küldik helyett már eventetek kapunk? bmeg már érdekel mire megy el az a pénz