46740
  • Chak
    Most a luna class-t mutogatják fb postban. Lehet végre megcsinálják a t6 verziót?
    Remélem az is promos lesz. Máskép nem is kéne.. /s

Mindeközben akadnak még hajó osztályok amik le vannak maradva, vagy egyáltalán nincs is a játékban. Mint például a Norway class.
    ej, ej Nabtic mi lesz így veled..

• Orbancapitan
    az időháborúhoz
  • Orbancapitan
    az időháború relatív több idő is eltelhetett, normál idősikon elvileg 1 másfél év max 2 és igen én se hogy hogy ezt xd
  • Plata
    Vulkánimat csak re speceltem.
    CLR—Infected Space[3:00]— Dmg(DPS) —T'Por 18 618 060(104 012) Sulabon 10 288 234(57 476) Blumrich 6 044 848(33 582) MacMoney 4 376 417(24 313) Thomas Bla 2 727 243(15 151)
  • Daeus89
    és mind ezt 2 év alatt vagy 1? már nem tudom agyvérzés vagy vég kimerülés nélkül :D
  • Plata
    Őszintén szólva ez az új klingon sztori nagyon szar,nincs benne T6 Karfiol.
  • Chak
    +1
  • Orbancapitan
    még
  • Orbancapitan
    martok majd helye rakja a martiárkával lesz itt harc a házak között j'mpok lesz a boss akit le kell gyalulni shon befog esni amikor kelleni fog a föderáció fel fog menteni minket az árulás vádja alól bocsánatot kérnek és újra vissza tér minden a régi kerékvágásba ,,csak ne felejtsem el mondani quinn admirálisnak hogy kérem vissza az asztalom az akadémián. mert már sok volt. a galaxis miatt(solane ark-nál) vissza ültem a hajóm élére mert quinn kérte hogy segítsek. azóta meg mik voltak még időháború galaktikus háború stb." saját rp szál xd
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.10.08. 20:42:15
  • Plata
    Jaa.de nem respeceltem és nincs semmi gond.
  • Orbancapitan
    ha nem respec-kelsz
  • Plata
    Akkor bugzik be ha piszkálom vagy akkor ha nem?
  • Chak
    Én úgy látom h minden oldalról csak a hazugság, és a propaganda gépezetet kapják az arcukba, és már nem tudják azt sem eldönteni h mi az igaz, és mi nem. Mintha csak a híradót nézném ehh.. így nem csodálom h köszönik szépen, és hazamennek inkább bebújni az asszony mellé.
    J'mpok meg majd űrtwitteren megmondja majd a magáét jól. lol.
    Aztán jön Worf, már ha megtudják fizetni(xD), és jól egyhitteli.
    Juhééé

• Orbancapitan
    be bugzik nem lehet traitet cserélni vagy nem fog hatni rá pl
  • Plata
    Minden karinál ott villog a skills invalid felirat,de nem tudom van-e értelme respecelni.
    Szerintem semmit sem változtat a karin.
  • Plata
    Nálam az új küldi bugos,a végén meg akad és nem történik semmi.
  • Orbancapitan
    én inkább homokféreg elé vetném de nélküle uncsi lenne partizán akció nincs ferengi nélkül. klingonok meg nem bírják az igazságot a becsület átváltozik gyávasággá
  • Plata
    Viszont emlékszem rá hogy olyan tömeg volt hogy belépésnél rohadt sokat kellett várni.
  • gunji
    Igazad van, a romulán kieg 2013-ban jött csak ki. Régen volt
  • Plata
    Figy,nagyon nem néztem meg,de azt láttam hogy egyszerre ment az hogy talán 30 főt kerestek fed sim-re,akkor másik cseten 700 misiért akartak venni valami mirror szart,köv cseten ground tour-ra kerestek embert,megint másikon partyt eventre,másikon meg T5 fed bázisra kértek invet.Satubbi.
    Nem láttam cseten semmi változást,na és közben flotta cseten is beszélgettünk.
    Nekem vagy 20 cset aktív,sok meghívós,nem láttam ilyen error üzit,de ha lesz szeró megnézem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.07. 18:38:31
  • gunji
    Redditen olvastam, de akkor lehet, hogy csak bug volt.
  • Plata
    Ez a cset biztos nem igaz.
    Én csak endevoroztam,de egyszerre ment trade cset,dps meg stf cset és egyéb is.Szerintem privát csetből is több volt aktív mint 5.
  • gunji
    Húha, van új küldetés is? Majd hétvégén ránézek.
    A bugokkal már nem az a bajom, hogy vannak, hanem, hogy százféle helyre kommunikálnak. Egyszerre.
    - arcgames.com blog
    - sto forum
    - sto twitter
    - valamelyik dev twittere
    - valamelyik reddit topik.
    Már várom valamelyik devet, hogy itt jelentsen be valami fontosat

Respec végül is jó, mert ingyen be tudnék egy jobb fát állítani. A dps-league-n úgy is láttam új fát beamre.
    Azt hogy értik, hogy most kell végig resetelni a karaktereket? Ha nem lépek be a héten, akkor később már nem lehet resetelni és zárolja a fát?

Szerk: ha lesz szerver, nézzétek meg lécci, hogy tényleg korlátozták-e a chatelést (ui. egyszerre max 5 csatornára lehet feliratkozni), köszi
    ma azt hiszem, kihagyom a STO-t, ha nem muszáj a respec miatt
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.10.07. 18:14:30
  • Plata
    Na még ilyen sem volt,nem sikerült megcsinálni endevort,sem admiraltyt,épp csak elkezdtem endevorozni és lelőtték a szerót.
  • Plata
    Mamåm.
    Nemå.
    Negyven valahåny karit respecelni kuva szar.
  • Orbancapitan
    free respec tokken piszkálták a régi kódot a t6-x miatt és bugos lett írtak újat de kompatibilis a régivel ezért kell majd újra skillezni a karikat holnap mert bebugzik
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.10.07. 16:42:01
  • Plata
    Vagy mi akar ez lenni.
    Bocs mobilról nem merek szerkeszteni mert szar és sokszorozza a hsz-em.
  • Plata
    Mi a szösz jön a kari upgrade token?
  • Orbancapitan

dps-league discortján ez jött szembe
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.10.07. 16:37:59
  • Plata
    Nem tudom hpgy a maradék epic főnixet el hasznåljam-e.
    Ha később kerül bele jó cucc bánni fogom.
    De most epic tokenėrt ėn nem tudok kivenni semmit mert minden megvan ami ott van.
    20 up token lenne belőle.
  • Chak
    Szerintem klassz volt az új küldi. Csak az a nyomorék ferengi már uncsy. Mindig bajt kavar, még sem állítottak már a mellkasába bat'leth-et. Pedig kijárna már. :DD
    Az orion hajó legénysége érdekes volt. A human hacker csaj jó kis karakter lett.
    A vége pedig nagy pofon, jól lerombolták a klingon társadalmat, pedig csak jót akartak hőseink.
    Erre mondják h Gre'thorba vezető út is jószándékkal van kikövezve.

• Orbancapitan
    jah xd
  • Orbancapitan
    hát a nimbus 3 egy törvényen kivüli hely máshol nem lehet zsoldosokat gyűjteni
  • Plata
    Nem tehetek róla,trollnak születtem.
  • Plata
    Senkinek nem adja.
  • DrSoong
    Az új külditől az lett az érzésem, hogy ez valami remastered... Egyszer már kellett ott küzdeni, lehettek volna kreatívabbak is. Az ingyens phoenixet nekem nem adja, ennyit róla.
  • Orbancapitan
    TROLL XD
  • Plata
    Hát nekem még nincs RPG-m de majd utána nézek.
  • Orbancapitan
    nálam első az rpg utána a szarok xd
  • Plata
    Azt még nem próbáltam.
    Hajókat uppoltam meg admiraltyztam és főnixet vettem,persze ultra rare nem jött,epic igen,de akkor is fasság.
    Eventes TFO zenéje rohadt idegesítő.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.07. 00:13:20