46740
-
Plata #37291 Hát nem ártana ha dupla ennyi is lenne,mert gyorsan elfogy.
Ezt én tavasszal bulitam össze.
Bár most is szoktam játszani,de nem olyan sokat mostanában,főleg csak endevort tolom le minden nap.
Tavasszal annyit játszottam sci-.vel hogy vagy egy évre elég dilije lett.
Már 355 az endevor-om.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.11. 18:52:18 -
Chak #37290 Nem mondtam én h rossz az, sőt lehetne dupla ennyim is. Csak nehezen tudom átváltani valós értékre. Vagyis csak lassan.
Majd alakul mint Optimus Prime.
-
Plata #37289 Ja és endevorral.
Ha mázlid van endevor lådæban 12k dili is van.
Na arra mond hogy nem jó a booster. -
Plata #37288 Nézd az a dili bónusz jó.
Ha szintet lépsz kapsz kb 3.5k dilit,boosterrel 5 valamennyi.
Nekem asszem 3 vagy 4 karim nem maxos,többi majd 40 kari mind maxos szintű.
Így minden szintlépés 5k+ dili.
Na és kapsz minden tizedik klingon tour-ért 40k flotta dilit.
Ami szintén jó.
Mióta megvettem legendary bundlet annyit játszottam sci karival tavaaszal hogy még most is van 1milla körül finomítatlan dilithiuma.
Finomítva kb asszem 400 vagy 600 ezer.
Azt mind boosterrel meg stf-ezéssel szereztem.
Mert a legendary intrepid gw-s karival kurva nagy fun. -
Plata #37287 Sehogy.
Egy hete kb vége.
Csak szarul mutatja. -
llw66 #37286 Sziasztok! Ezt nem tudjátok,hogy lehet most teljesíteni?
Dilitium mindíg jól jön... :)
Utoljára szerkesztette: llw66, 2020.09.11. 14:50:55 -
gunji #37285 Elvileg csak a szokásos lobis buyout az eventes hajóra, legalábbis tegnap még ilyesmiről volt szó.
Risa visszatérni szerintem nem fog, tavasszal is csak a kinti zárlat miatt adták be a WW-t kínjukban, hogy lefoglalják a népet. -
Chak #37284 Szépen leírtad. Abból az epizódból is látszik h nincs új a nap alatt csak más a csomagolása.
Engem pont nem zavar az ilyen ha a karakter érdekes vagy ha van értelme a "devianciájának"(hú de nem szeretek ezt a szót).
Gombás soriban is h mennyit sírtak h a 2 faszi majd biztos csúnyákat csinálnak. Aztán csak egymás mellett állva fogatmosnak..
Nagyobb förmedvény mint az a klingonnak csúfolt torzszülemények meg nincsenek.
CBS meg megy a trendek után. Őket nem érdekli a kánon se semmi csak h jöjjenek a megfelelő számok. Aztán az év végi bonusszal meg mehet a prostis céges party(:D). Nekik ez csak üzlet. Ahogy a Crypticnek is. Amit meg is értek mert a csirkefarhát is pénzbe kerül, és a szép szemünkért nem adnak semmit a boltban. Csak nem mindegy hogy milyen formában próbálnak pénzt keresni. Ha csak a játékot nézem, voltak szebb napjai is ami nem a folyamatos eventből, és a packokból állt.
Mindegy is, akkor most menjünk egy eventet..
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.09.11. 11:41:37 -
Chak #37283 Nyomogatom az admyzást én is, de már ott járok h vannak karakterek hogy 100k+ dili bonusza van, de ledolgozni meg nem tudja mert nem csinálok semmi mást a karikkal.
-
Chak #37282 Náluk bármi elképzelhető xD
-
Plata #37281 Biztos.
Én most voltam fent de nem láttam nyomát.
Az van kiírva hogy summer event ended.
Ha jól néztem.
Tudtommal ősszel jön egy tök új event,valami helloween event vagy mi a szösz,ami valami új érdekes hajót hoz.
Ha igaz még a dolog.
Mivel úgy néz ki egy vagy több legendary pack vagy hajó is jön újra kezdtem az admiraltyzást,elég sokat ki hagytam,legalább másfél hónapot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.11. 10:28:08 -
_RAYEN_ #37280 A nyári event vissza fog térni? vagy megint valami elírás? -
gunji #37279 Így van -
Kotomicuki #37278 Azér', van annyi eszük, hogy vmi sikeresebből próbálnak meg lopni, de még mindig nem értik a lényeget: nem a deviancia reklámozása volt ott műsoron, ahogy azt manapság ST címszó alatt mívelik, hanem egy EMBERITŐL ELTÉRŐ FAJ viselkedési szokásairól és az éppen (má' megin') megtévedt Riker, eleve sikertelenségre kárhoztatott "kapcsolatfelvételéről"! -
gunji #37277 Igen, pont rákerestem az epizódra. Akkor mégiscsak az lenne a megoldás, hogy a CBS-nél sem láttak még egy korábbi ST epizódot? -
Chak #37276 Aki se nem férfi se nem nőnek nem határozza meg magát. Vagy nem is tudom h lehetne leírni pontosan.
TNGben egy epizódban volt ilyen nemtelen faj, és Riker az egyikkel jól elvolt. :D
-
gunji #37275 A napokban volt egy cikk a Discovery következő évadjáról: klikk
Ebben elsőként itt fog szerepelni egy ilyen 'non-binary' karakter. Most amellett, hogy már a Star Trekben is agyzsibbasztóan túltolják a genderes témát, egyelőre nem értem, hogy olyasmit értenek-e alatta, hogy nem két nem van a fajukban. Ha igen, akkor a CBS-ben is barmok ülnek, mert több ilyen példa volt (pl. 8472 az öt nemével). Arra nem merek gondolni, hogy kitaláltak valami újat, ami eddig még nem volt. -
Chak #37274 Igen, azok is kamuk xDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #37273 Az meg mi a szösz. -
gunji #37272 Erről jut eszembe, hogy mi az a 'non-binary' karakter? -
Kotomicuki #37271 Pár rész épült a sorozatokban arra, hogy nem szűr ki mindent a transzporterbe épített biztonsági szűrés.
Hirtelen: a VOY 7/14, amiben a klingonok cigölnek észrevétlenül oda-vissza, rájuk nézve halálos vírust a transzporteren át. -
Chak #37270 Megnéztem a Lower decks első részét. Tök igényes az intro a grafika meg minden, de a story alapból elvérzik h
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a transporterrel felvisznek egy "zombi" vírust. Alaptézis a kiszűr minden sz*rt.
Karakterek is menők. A hajó még mindig furcsa dizájn.
-
Plata #37269 Asszem annak két új változata is van tribblin,vagy több,nem emlékszem,épp endevort toltam gyorsan míg le nem lövik a szerót,de lelőtték. -
Daeus89 #37268 Legendary Nebula (vagy ahogy ép hívni fogja a Cryptik pl Béla) jön majd 100% -
Plata #37267 Igen leállás van.
Én már rizsa even óta nem farmoltam dilit.
Több mint másfél hónapja.
Most valami TNG skines hajók jönnek.
Tribblin új TNG-s skinek érhetők el állítólag.
Endevort az tolom,asszem 354. -
gunji #37266 Jahogy megint maintance van? Remélem pöpec lesz az új rubberbanding rutin
Reggel sikerült befejezni a red alert eventet, de alatta olyan volt, hogy hiába nyomtam a full impulse-t, a hajó csak állt :/
Redditten olvastam egy jó nem hivatalos roadmapet: link
Gondolom, jön majd erre is hivatalos cáfolat, mint tegnap.
Hm, lehet, hogy tényleg jön új legendary pack, mivel
- előbb ért véget a zen sale, mint kellett volna
- csak hétezer zenem maradt (amit nem értek, mert volt 19,5k, ebből vettem 9600-ért a T6 Vestákat) és másfél hónapja nem farmoltam dilit -
Plata #37265 Van ötletetek hogy melyik hajtómű lenne a legszebb defianton?
Visualba kellene,de nem tom melyiket kéne megvenni.
-
Plata #37264 Azt mondják tribblin új skinek jelentek meg hajókhoz.
Valszeg jön az új legendary pack.
Sajna lelőtték szervert így többet nem tudtam meg.
Vagy csak egy újabb fedes hajó bundle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.10. 16:10:43 -
Plata #37263 50%-os nehezen hiszem.
Úgyis jön az újabb legendary. -
Plata #37262 Ú bazdmeg,elsőre azt hittem hogy megint rosszul látok és kerestem a szemüvegem,de aztán le esett hogy jól látok,csak békazabáló nyelven vakerálsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.10. 15:14:01 -
_RAYEN_ #37261 egy 50%-os lobbi store leárazást azért nem vennék zokon ;) remélem black genyadayen lesz vagy ratyikarácsonykor -
Daeus89 #37260 et quel est le problème avec vous, cher capitaine? -
Kotomicuki #37259 Belépek a topikba és a chrome felajánlja, hogy franciára fordítja az oldalt... -
Plata #37258 Az nem rossz akkor,bár engem nem izgat,hajót úgysem tudok venni. -
_RAYEN_ #37257 A kiárusítás 50%-tól kezdődik és nem 20%-tól! Szóval hagyjuk akció ez. -
Chak #37256 Nem rossz, de nekem túl hosszú, és sokat kell ide oda menni. Lusta vagyok na. :DD
-
Plata #37255 Ez egy jó TFO,de nem új,már volt,
Úrhajóval harcolsz egy hold felszinén.Vagy mi a szaron.
Lehet nem hód hanem aszteroida vagy a bánat tudja. -
gunji #37254 Mondjuk ilyen alkalmakkor ez becsülendő, de akkor ne mondják, hogy egyszer volt Budán kutyavásár, csak egyszer, egyetlen egyszer, többször nem. Az ilyenek miatt ment el a kedvem a zenvásárlástól.
Amúgy milyen ez az új TFO? Nem próbáltam még. Megéri a droid? Nem vette ki valaki? -
Plata #37253 Visszatér a legendary bundle.
Na és star trek nap kiárusítás.
Link. -
Plata #37252 Nai frissítés:
Link.
Event Campaign – Part II:
This Featured Event will be the last of the four Events that will participate in the second installment of our multi-event system known as an Event Campaign.
To Hell with Honor Event:
The To Hell with Honor Task Force operation returns as a new event!
Earn Daily Progress toward a new grand prize reward by assaulting the surface of an alien landscape, dotted with defensive turrets, and explosive emplacements.
Participating in this Event will give all players the opportunity to win an Elachi Walker and Vanity Pet for their entire account!
The event is also the final of our Event Campaign II, where you can earn a free T6 Ship and 200 Lobi Crystals, or 1000 Lobi Crystals.
This event version of this TFO can be accessed via the new Event UI, accessible within your Mission Journal by pressing on the “Events” Tab.
Event TFOs have had their Cooldown Timers temporarily disabled
Event TFOs have been temporarily removed from Random TFO eligibility
Rewards:
Players will be able to earn their Daily Progress once every 20 hours.
Accruing a total of 14 days’ worth of Daily Progress will allow you to claim all of these rewards:
Miniaturized Elachi Walker (Combat Pet)
Micro-Miniaturized Elachi Walker (Vanity Pet)
25,000 Dilithium Ore (once only).
3x Featured TFO Reward Boxes (once only).
Bonus Rewards:
After claiming the Grand Prize, you will unlock the option of earning additional Dilithium Ore each day, beginning at 8,000 Dilithium Ore for the first day’s completion, and increasing for subsequent days.
Zen Buyout Option:
For players interested in instantly completing the To Hell with Honor Event event, we will be offering the option to purchase the remaining progress of this event at a scaling amount of Zen, as with other recent events.
A Second Chance:
Progress after the Event has ended will remain in an all new Second Chance interface, allowing the option to buyout rewards long after the Event has expired.
For more information, please visit the “To Hell with Honor Event!” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11477673-to-hell-with-honor-event%21
General:
Resolved an issue that was causing the Second Chance Buyout for "A House Divided" to only be available in the Z-Store while on a Ground Map.
It should now be visible in Space and Sector Space, as well.
Resolved an issue that was causing the default faction bridge to appear as the background for Bridge Officer Contacts.
The background should now match the bridge chosen when customizing the ship.
Resolved an issue that was causing rollover buffs on Ground to be picked up at extreme distances.
Resolved an issue which caused the Electrified Anomalies Starship Trait to cause placeholder buff icons to appear on allied starships.
Resolved an issue which prevented Jem’Hadar Attack Ship carrier pets from launching from the Jem’Hadar Vanguard Support Carriers.