46740
-
Plata #37691 Majd csak javítják. -
Daeus89 #37690 uuu elkúrták a lego galaxy-t uni commander helyett beraktak neki egy engi/commandot , a t6 yamató boff kiosztását rakták be neki xD gg Cryptik így tovább
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.10.21. 19:50:09 -
Orbancapitan #37689 XD Ja
-
gunji #37688 Na látod, milyen gyors a cryptic? Beírsz egy bugot a fórumba az advanced phaseres/disruptoros fegyókról, aztán másnapra már javítják is -
Plata #37687 Mi sem. -
Orbancapitan #37686 nekem is bent vannak de nem tudom ki venni ezért bug -
Plata #37685 Tuti,mert nem csak nekem van.
Fent volt Chak és vele dumáltam,neki is bent voltak. -
Orbancapitan #37684 bug -
Plata #37683 Másikkal vedd ki. -
Daeus89 #37682 az gáz hogy egy karinál már max az inventori ? -
Plata #37681 Ingyen elite sercvice pack.
Valamiért egy csomó régi promós cucc amit már kivettem újra elérhető.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.21. 09:57:47 -
Plata #37680 Mai Frissítés:
General:
Resolved an issue that was causing incompatibility issues with DirectX 10.
Resolved an issue that caused the Advanced Phasers and Disruptors to not gain additional bonuses for having more than one equipped at a time.
The maximum bonus is once again reached with 6 equipped.
Resolved an issue that prevented the Risian Kit Frame from gaining a bonus for more than one Summer kit module equipped.
The maximum bonus is once again reached with 3 equipped
Resolved an issue where in the Faith of the Heart bundle MT had the description for the NX in the Elachi ship portion.
Various costume issues resolved on Reman Males:
Resolved an issue that was causing the Leather Vest to have display issues.
Removed incorrect chest pieces and updated with correct chest pieces for various costumes. -
Orbancapitan #37679 nem az mindig erős mostanában én azt használnám csak a konzoljaim nem arra adnak bónusz hanem phaser-re -
Plata #37678 Na azé.
Mert akárhogy nézem sehol nincs mai nap.
Viszont úgy néz ki hogy jelenleg az advanced phaser vagy disruptor fegyver egy rakás szar.
Lehet hogy akkor a spirál diszruptor ezért olyan erős,mert az is bugos csak az erősebb lett? -
Orbancapitan #37677 bocs bocs egy nappal előrébb járok ááááááááááááá az egyetem teljesen megzavar -
Plata #37676 De hol van írva hogy ma jön?
Én csak azt találtam hogy holnap,meg hogy az advanced phaser/disruptor fegyverek bugosak és nem sebeznek,na és a rizsa eventes kit is szar.
Launcher szerint csütörtökön jön,honlap szerint szerdán.
Olyat nem találtam ami mára írja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.20. 13:40:48 -
Plata #37675 Ma jön?
Ez hol van írva?
Gondolom megint el toltak valamit ezek a zsenik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.20. 12:55:58 -
Orbancapitan #37674 én már nem láttam azt a tweet-et csak hogy ma jön -
Plata #37673 Nem a launcheren láttam,twitteren írták hogy egy nappal korábban jön mint eredetileg. -
Orbancapitan #37672 a launcherben csak el van írva szokás szerint -
Orbancapitan #37671 úgy értem h terran hajót -
Plata #37670 Jaa,egyébként egy nappal korábban jön a Bundle és 25%-al olcsóbban.
Link. -
Plata #37669 De a Mirror hajónév acc wide,vagyis klingonnak is adhatsz szerintem mirror hajónevet. -
Orbancapitan #37668 na nem tudtam aludni szóval én is betáraztam zennel estére egyébként kár h a mirror hajót nem lehet klingonak adni az én klingon karim a fő karim terran mása(alien race-ból van megcsinálva terran cuccokkal) tök fun RP története is zsír. -
gunji #37667 Potenciálisan lehetett a TMP-ben is, használhattak fel modelleket a phase2-ből vagy más nem megvalósult moziból.
A linkelt alsó két kép viszont a Unification első részéből van :) -
Plata #37666 Srácok,ha van klingon karitok szerintem próbáljátok ki a Bortas-t,nerm tom hogy azért erős-e mert jó,vagy mert spirál diszruptor fegyverzet van rajta,de most nagyon jó,tök fun-ra vett Bortas akármire megyek úgy sebez mint a fene.
Azért raktam rá az ötödik Bortas konzolt mert olyan jó hangja van,de igazából még egyszer sem tudtam rendesen elsütni,bármit szétkap pár lövés után,szerintem hat rá hogy spiral disruptor DHC-k vannak a hajón meg turretek,nem tiszta zöld a lövése hanem sárgás.
Amúgy is csak a régi farm karim hajója,de még poénból tele is van universal konzolokkal és csak 3 tac konzolja van,többi mind marhaság,de így is lazán 60k felett sebez,a skillezése az meg olyan hogy arra tettem amire becsukott szemmel böktem. -
Orbancapitan #37665 én sem találom most hagyjátok figyelmen kivül amit mondtam -
Daeus89 #37664 discovery
lehet azért mer másik rész vagy sorozat :D
nem kötekedés mielőtt félre érted csak érdekel hol van :)
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.10.19. 15:03:25 -
Orbancapitan #37663 a háttérben van, mondom nehezen kivehető -
Daeus89 #37662 Nem tudom hol láttad a discovery-t a star trek the motion picture-be de hogy az enterprieson v'geren a klingon hajókon 3 asztronaután 5-6 szerelőn meg 2 szálítón kívül más hajó nincs benne az szerintem 100% -
Orbancapitan #37661 nem találtam az eredeti képet amiről beszéltem csak hogy ilyesmi formát kell keresni, amúgy igen ez Kurtzman -
Chak #37660 Ez egy Ralph McQuarrie által újradizájnolt enterprise modell a soha el nem készült Star Trek: Planet of the Titans c. filmhez. Valamikor 1977 körül. Semmi köze semmilyen Discoveryhez. Ha csak nem annyi h Kurtzman még egy eredeti dizájnnal sem tudott elő állni, így a jól bevált copy paste-ra hagyatkozott haha.
-
Plata #37659 Igazad van,de máskor kiírják külön a traitet,nem így mellékesen. -
Daeus89 #37658 Upon reaching level 6 in this starship's mastery, you will unlock the Best Hope of the Empire Starship Trait for all characters on your account! While this trait is slotted, activating Beam: Overload I, II or III or any Lance ability will cause you to gain bonus damage and temporary hitpoints for several seconds.
van alul egy gomb ha rányomsz előjön az öszes stat sajna intel és nem mw és kevéske a tac konzol inkább engisra van rakva , bár bo/torp buildre is kellemesen össze lehet rakni ha kell
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.10.19. 11:44:49 -
Plata #37657 Néztem ezt a holnapi hajót,de nem írnak semmit a traitjéről hírben,érdekes.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.19. 11:07:51 -
Plata #37656 Fura,én akkor sem emlékszem rá.De majd megnézem,bár amilyen vaksi vagyok úgyse veszem észre.
-
Orbancapitan #37655
kb ilyesmi volt az eredeti látvány terven a filmben
Eleje de kb egy egyenes szárú háromszöget látsz ha látsz nem könnyű ki szúrni
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.10.19. 04:23:06 -
Plata #37654 És pont úgy néz ki mint a sorozatban?
Kb merre kell keresni elején végén?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.18. 23:18:25 -
Orbancapitan #37653 vger-esben csak nagyon kicsiben látszik ha vki figyel -
gunji #37652 Úgy értem, meglátom hogy alakul a jövő hétvége. Nem szeretek tervezni, pláne ilyen időkben. ;)
Legutóbb se vittem túlzásba, 5-6 doffból felhúztam négy karaktert , meglátjuk. Addig is vigyázzon mindenki magára!
#37647: A rebootolt filmben vagy a vger-esben?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.10.18. 22:40:45