993
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/10693163111096834721.jpg)
-
dungeon keeper -
antijedi #192 jah, ennek a gamenak a trapok a lényegei :)
probálta valakimás főemberel is nem csak azzal ami a demoban volt? -
pedig nagy fun a sokféle trap , csak néha beszopják a saját embereim is -
Since #190 Elkezdtem előlröl majd kérdezek egy két dolgot pár órán belül, mert valami kurvára nem volt jó :-) -
davos80 #189 Milyen a gém? Istenszimulátor féle? -
ÁÁÁÁÁÁÁÁ este letöltöttem és most meg kicsomagolás közben letöröltem a 2. CD-t
Nembaj majd csak este hódítom meg a világot :) -
Én nem használok csapdákat, a valletek a legjobb védekezés (kivéve ha egy csapat kimondottan egy emberemre van rászállva (pl ha Jubei túl sokat tevékenykedett egy frakciónál akkor kiküldik az embereiket likvidálni), mert akkor csak gyilkolás lehet a vége, vagy elrejtem az emberem és a valletek megpróbálják az egész bagázst távol tartani). -
Nem is kell likvidálni őket ha nem muszály, lásd #171. -
Since #185 nemtudom hogy vannak e külön pályák, de én az első résznél már elakadtam... pénzt tudok szerezni valahogyan, de az ellent nemtudom likvidálni. elég nehézkes nekem... -
háj, csapdákat hogy pakoljátok le ? mert nálam 1x szart se ér máskor meg meghülyít 1-2 ügynököt meg az összes emberem .. -
antijedi #183 jah valszinű az lesz agáz hogy néhány szoba tul nagy, aminek meg nagynak kéne lennie tul kicsi :) (pl az ovlasoszoba tul nagy lett mert nem gondoltam hogy csak olvasoasztal lesz bele, bár lehet késöbb még lesz másis :P)
amugy szoba ügyileg ugy állok hogy épp nemrég kaptam meg akutatólaboratoriumot, az felszerelve (lézeres gép lett meg elsőnek) meg már ellopattam a kamu kutatóberendezést -
Nemtudom milyen szobáid vannak már felépítve és mekkora méretben illetve felszereltséggel. Szvsz menj szekciónkként. De a hivatalos fórumon mindenki mondta, hogy ne törekedjünk rögtön az első szigeten megabázist kiépíteni, mivel úgyis le kell majd cserélni (alapszigeten nem fér el a megagép).
Henchman-t meg nemhiszem, hogy lecserélhetsz, max zárd be valahova, hogy ne zavarjon senkit (vagy ölesd meg párszor és hátha elfogynak az életei, bár akkor nemtudom mi történik, lehet örökre meghal). -
antijedi #181 akkor mgé egy krédés? henchman-t lecserélni nem lehet véletlen? :) -
antijedi #180 igen? ez nem rossz
és szeirnted egy iylen visszarombolásal egyyüt egy uj szoba épitése mennyibe kostál? csak mert kb 400ezrem van csak azt nem akarom elverni hogy megint ott szenvedjek 1-2k-kkal :)
bár mongyuk nem tom menyit segit ha visszarombolok valamit, mert nagyon kicsi ez az alapsziget :( -
De vissza lehet rombolni akármit. Ha a folyosókra gondolsz akkor csak rakj le egy ajtót a törlendő szekció elé és akkot az ajtótól számítva törlődik az a folyósórészlet. -
Hát igen a kamera csak arra jó, hogy ha valaki ül a megfelelő biztonsági pultnál és van hangosbemondó akkor ha taggelt enemy lép a kamera hatókörébe akkor beszól a hangosbemondón, hogy itt meg itt van gond és akkor a hangosbemondó hatókörében minden minion odarohan pofozkodni (esetemben tisztogatni a ruhákat, de ez melékes. :D). -
antijedi #177 király :)
én lehet előrről kezdem majd mert az orosz csáko nem valami bajövős, meg aterrvezési gondok is adóttak az első pár szoba miatt amit csak ugy pikk pak leraktam :)
az akár hogy nem lehet visszatemetni a már egyszer kirobbantott részt mert ugy át tudnám alakitani egész bázist :) -
Ja, jól mondod. Minél magasabb a heat érték annál valószinűbb, hogy szálkát jelent a jófiúk szemében. Ezért szoktam úgy bázist építeni, hogy legelöl vannak az alacsony heat-es szobák, úgymint barakk, staff room, training room (az alacsonszintű cuccok nem termelnek heatet, a heates cuccokat mélyebre rakom egy másik szobába), stb. De általában a második szobáig se jutnak el, mivel a valletek értik a dolgukat. :-)
Az egyetlen heates szoba ami közvetlen a bejárat mellett van az a strongroom, mivel még így is sokáig tart mire a peon elmegy a pénzért, elviszi a pénzt a depoba, depóból elviszi a cuccot a rendeltetési helyére, stb. Elég hülyén van megoldva, de ez van. Nagyon ritka, hogy valamelyik csapat eljutna a strongroomba, de ha el is érik akkor a gép beszól, hogy megloptak, nekem meg csak annyi a dolgom, hogy ráeresztem Jubei-t a wind walk-jával és sitty-sutty vissza is szereztem a pénzt. :D -
antijedi #175 ja és csapdák elhelyezésére (meg egész bázis elhelyezésére) figyelni mert nekem már nem egyszer tarolta le a enemy által beinditott csapda a saját embereimet :)
(meg érdemes már első szobákat is messzeb rakni a bejárattól hogy legyen hely a csapdáknak)
bár arra még nem jöttem rá a bázis közéepén a pincéből vagy honnét feljövő enemyk ellen mi a hatásos :) -
antijedi #174 ja amugy elne kövesse valaki azt a hibát amit én hogy azt a retteget ivános fickót veszi fel 2. embernek mert rakétavetővel lödöz és több kárt okoz saját cuccaimban meg embereimben mint az ellenségben :((( -
antijedi #173 amugy kezd eléggé bedurvulni a game..., enemyk folyamatos jönnek, az én mebereim ai-ja meg valami borzasztó, nem igaz hogy mindenkire nekem kell kiadni utasitást micsináljanak vele..., akkor a kamera minek van? legalább az jelőlné ki auto ha meglátja vagy nemtom :// -
antijedi #172 őőő javits ki ha tévedek de a heat érték az azt jelenti mennyire komprommitáló az adott dolog a jófijuk szemnében (pl hullzsák, fegyverek, etc...)
szóval jelen esetben a "heat" -nek semmi köze a hőhöz :) -
Eh akkor soraban. :-)
Ellenségek mászkálása: szvsz hatalmas ötlet. A fullban már érdemes hagyni hogy mászkáljanak, persze megfelelő keretek között. Mivel a megfelelő ország azért küldte őket, hogy szaglásszanak, természetes, hogy azt is teszik. De ha helyből lemészárolod őket akkor elég gyanus leszel az ország szemében, tekintve, hogy nem jöttek vissza az ügynökök. Ha meg találnak valami kompromitálót, akkor le kell nullázni a smarts értéküket és akkor elfelejtik a bizonyítékokat és máris olyan mintha mise történt volna.
Legjobb védekezés a Valletek. Berakod a barakkot a bejárat elé, folyamatosan nyomod a weaken tag-eket és akkor az ellenség a valletek közreműködésével csak bambán fog állni és néz ki a fejéből. Mindemellett a valletek szépen ki is kisérik a leblokkolt delikvents a bázisról és odakint vegetál még kicsit. Ezután vagy újra szaglászni próbál kicsit, vagy hazamegy (üreskézzel ami a legjobb alternatíva).
"Tűzgyujtás": csak magas heat értékkel rendelkező tárgyakat fognak felrobbantani. Ilyen például a fogolycella, fegyvertartó, a kutatási felszerelések (mivel azokat loptuk :D), stb.
Pályák: elvileg van több is. Ha minden igaz akkor majd később vásárolni kell még egy szigetet, ami már be tudja fogadni a világvége gépedet.
Hirtelen ennyi. -
antijedi #170 amugy csak ez az egy "pálya" van végig? vagy lessz több is, mert ez a sziget nem valami óriási... :/ -
antijedi #169 mivel az a dolguk...
ez nem ugy müxik hogy megkéred őket ne menyenek be..., ha tudsz megfelelő védelmet cisnánálni akkor nem mennek, ha nem tudsz akkor meg pechedvan :P -
Nekem ott mászkáltak és néha tüzet gyújtottak... Érdekes volt :D -
antijedi #167 ja és azt se felejtsed el hogy itt már vannak csapdák is... :) -
antijedi #166 nem kell hagyni hogy mászkáljanak :) nekem a 2. ajtót talán egyszer lépte át enemy... :PPP -
Engem a demoban az zavart rohadtul, hogy bejött az ellenség a bázisra, és ott mászkált fel-alá mintha ez lenne ott a világ legtermészetesebb dolga...
Ez igy van a fullban is? Nekem csak holnapra jön le. -
antijedi #164 ja egy kicsit tényleg vontatott, kurva lasan gyűlik a pénz meg nehéz fentertani hogy legyen elég embered... :/
bár ez lehet karakter függő is mert maximilian asszem főleg kutatásra kap bonuszokat lehet a többiek meg másra, pl pont pénzre vagy a cuccok árára, esetleg a embertoborzásra -
antijedi #163 jaja ez tény de azok nem a tutorialok..., tutorialt szvsz nagyon lebutitották demohoz képest, bár jobb ez igy szerintem is :) -
Csak nekem tűnik vontatottnak a game? Irtó lassú benne az előremenetel. Ráadásul az AI is elég siralmas (ki van rakva egy weaken tag és minum 4 valet állja körbe a célpontot, de egyiknek se jutna eszébe hogy csináljon valamit :P). -
Itt egy pár új screenshot! -
Illetve kép: itt az összes crime lord (akiket a program kiadott).
-
A Glossary meg a videóbejátszások. Majd meglátod. -
Ja, azokra (is) gondolok. Összességében a játék nagyon jól elmagyarázza a dolgokat ahogy kezdenek egyre jobban bejönni. -
Hát ja, de a demóban abszolút ki volt hagyva a világtérkép és tudtom szeint csak onna jön lóvé. -
Abszolút normális dolog. Vedd figyelembe, hogy eleinte csak az alap ajtókkal rendelkezel és azok csak arra jók, hogy legyen valami az ajtókerezben, de többre nem. Jobb ajtókat később fejlesztesz ki. -
Since #155 Milyen leírásokra? -
antijedi #154 nem tom nekem a demo tutorja sokkal összetetem bolt, a full tutorja kb 2 perc és csak a legalapabb dolgokat mondja el...
szvsz te a +vidokra meg leirásokra gondolsz azok tényleg elég jók :)