993
-
#433 Onnan, hogy minden topik így kezdődik:
Ati kártyám van és a textúrák bugzanak, vagy nagy feketeség van, vagy hasonló grafek problémák. :)
Nagy átverés szvsz ez, hogy az ATI mindenhez jó... pont annyi dologhoz jó, amennyivel kevesebbe kerül :) -
#432 na kb most jött el a pillanat h a játék kezd unalmassá válni.. nagyon vontatott és annális lassabb :\ kicsit szüneteltetem szvsz -
antijedi #431 amugy menyi pénzel érdemes átmenni a másik szigetre? félmillio elég? -
antijedi #430 jah amugy jut eszembe nálam az se teljesen normális ha kilépek a gameből akkor miután kilépet belőle dob egy hibaüzi :P -
#429 Hmuda :PPPPPPP
na azt en latod... nem lattam :)) kohi! -
antijedi #428 SPOILER!!!!!
ha valaki még mindig nem találta volna meg doomsday deviceket akkor segitek:
egyik cuba, másik ausztrália, 3. észak afrika (a többi az embereknél van akik a szigetedre jönnek) :) -
antijedi #427 nincs és nem is lesz, full fölösleges dolgokat nem fogok felrakni és ha valami sp1 vagy 2-t igénylene akkor az else indulna szvsz... :) -
antijedi #426 ja és vinyo is 160gigás SATA vinyo szal azzal se nagyon lesz gond szvsz :) -
#425 Hát valóban nem valószinű. :-) Már csak egy ötletem van, bár nem tartom valószinűnek, hogy az akármit is befolyásolna: SP2 fent van? -
antijedi #424 nekem ati van és 1 giga ram, de nem tom mitől ez a beidegződés hogy az atival gondok vannak..., nekem atival még sose volt gond és ez a msotani se vidkártya lesz ezekszerint... :) -
#423 1050 ramom van, szóval ez nem lehet gond :) -
#422 Akkor nem az a gond. Memória? Nekem 576-al baromira macerálja a vinyót, lehet hogy memoria van túlterhelve és inkább leállítja magát mielőtt kiköpi a lelkét. -
#421 nekem is. ti4200 -
#420 Videokiártyák milyenek? Nekem Nvidia, lehet az ATI-kkal nincsenek kibékülve. -
antijedi #419 nekem se votl eleinte iylen romeban nekem is csak késöbb jelentkezett ott is :) -
#418 Nekem a Rome tök jól megy, csak ezzel van ilyen gondom, és ez is csak most nem rég jelentkezett. -
antijedi #417 és az van fent..., amugy ha igényli else indulna nélküle szvsz... 8melelsleg más 9.0c-s gamenek semmi baja... :) -
#416 Tuti nem a játékkal van gondotok, mivel nálam mindkettő perfektül fut. DX milyen van fent? Lehet már mindkettő igényeli a 9.0c-t. -
antijedi #415 eleinte nekem se csinálta csak egy idő után..., amugy tippem sincs nekem rome is elkezdte ezt régebbe, ezen a két gamen kivül iylet még nem nagyon csinált eddig semmise :/ -
#414 Hát nekem zsinorban kifagyott 3 szor :((( Eddig nem csinált ilyet soha... mi lehet a baj? -
antijedi #413 jah első 2 fejelsztés nekem is a + kutató cuccokat fejlesztete ki
mellesleg van jobb kamera is de nem mondom meg előre milyen, ne vegyem el az ujdonság varázsát :PP -
#412 Érdekes volt, mert beraktom a kamerát kutatásra, gondoltam kifejlesztenek valami nagyobb látószögű kamerát, erre labor lézert fejlesztették ki :) -
antijedi #411 ez nekem is van :( de csak első inditás után, miután megint elinditom még nem nagyon fagyott ki több órás game után se..., nem tom mitől van ez :( -
#410 Kutatás: építs mindenből minimum egyet (csapdákból meg mindenből is), mert csak megépített tárgyakból tudna a tudósok ötletet meríteni. -
Since #409 akkor ennyi meg egy bambi... -
#408 Újabb gond. Állandóan kifagy a játék :( Beloadolom a quicksavet eltelik kb. 2 perc, aztán kivág a deskre. -
#407 Ja tudom. Ott vannak a kis ikonok, hogy milyen fejlesztései lehetnek. Közben már sikerült nekem is. -
antijedi #406 mellesleg egy tárgynak lehet többféle fejlesztése is asszem... :) -
antijedi #405 nekem van 16 technikus meg kb 10 tudos és még igyis hullámokban jönnek csak a fejlesztések... :P
amugy lehet a notority-től is függ -
#404 Hát nekem elég régóta tök inaktív :( Van 5db tudósom meg 6 technikusom, és semmit nem tudok fejleszeni, csak az ikonja van meg. -
antijedi #403 nem kellenek, minnél több technikusod meg kutatod meg egyébb müszaki minionod van annál gyorsabban megy asszem a kutatás 8ők gyüjtögetik maguktol a cucokat amiből fejlesztenek) hogy mi alapján van ezen kivül nem tom mert ugyananyi minionnal volt hogy csomo idegig nem votl semmi, aztán votl hogy egyszere lehetet vagy 6-8 dolgot fejleszteni (persze csak sorjában de gyk foylamatosna jöttek :P) -
HUN Thomas #402 Megint lenne egy kis problémám, két doomsdayterv kivételével megszereztem az összeset, az utolsó amit szereztem a térképről van és amíg nem csináltam meg addig megvolt a másik kettő is de utánna eltünt és nem tudom elö plottingolni sehogy, ilyenkor mi a helyzet? Már 400körül jár a notoritym. -
#401 A researchhöz kellenek a doomdsfay cuccok? Mert nekem megjelent már a kamera meg az ajtó fejlesztésre, de nem lehet velük semmit csinálni. -
#400 Milyen bonyi a magyar nyelv :) -
Since #399 Lockereket rakjál le, az növeli a minionok számát. Természetesen a notority emelkedésével is növelheted a terroristák számát :-) -
#398 Csinálj küldiket + vegyél lockereket. -
N1 #397 megint egy kérdés, miért lehet az hogy 18 embernél többet ,nem enged csinálni, kicsit kevésecske..s nemtom mit tegyek ,hogy tudjak még minionokat gyártani(pénzem van elég) -
#396 Bocsi a reagálásért de tényleg ordít hogy mit kell csinálni. -
#395 Még a képen is látszik a bazinagy keverőtál. -
#394 Na jo azért ez már durva. Rakd már le a drágábbik pultot és lőn világosság.