31698

• jbal
    majd megmondják a modik
  • hunbasser
    nem te mondod meg (de amúgy igazad van :) )
  • jbal
    na a Realosok a Real topikba tárgyalják meg a dolgokat
  • DJ Bee18
    nyugi nem kell itt hergelni a népet. Még nincs is bajnokság, mi lesz az El Classicón? :)
  • Zizou5
    ejha, lassan már picifiuzhatok...
  • hunbasser
    Reyes szeretne visszatérni Spanyolországba

2006.07.30.; Forrás: www.goal.com

Jose Antonio Reyes, a londoni Arsenal csapatának spanyol csatára egy angol lapnak adott vasárnapi nyilatkozatában kijelentette, hogy szeretne visszatérni hazájába, nem tudott ugyanis hozzászokni a szigetországi életstílushoz.

Reyest 2004 januárjában szerződtette le az Arsenal a Sevillától 10.5 millió £-ért. Azóta 110 mérkőzésen lépett pályára, 23 gólt szerezve. 2005 júliusában hat évvel hosszabbította meg szerződését, ám úgy néz ki, hogy a válogatott játékos mégsem szeretné az elkövetkezendő éveket Angliában tölteni.

"Mindig is hangoztattam, hogy szeretnék visszatérni Spanyolországba. Semmi bajom az Arsenallal, sőt: egy hatalmas klub, mely rengeteget segített nekem."

"A szurkolók mindvégig támogattak, mióta csatlakoztam a csapathoz. De ők is tudják, hogy nem tudtam hozzászokni az angliai élethez. Nem szoktam hozzá sem a nyelvhez, sem az időjáráshoz."

"Ha a Real Madrid akar engem, akkor az csodálatos. Mindig is mondtam, hogy egy óriási klub és megtiszteltetés lenne náluk játszanom."

"Meglátjuk, hogy mi fog történni." - zárta mondandóját.

Bizonyára sokan emlékeztek arra a nagy botrányt keltő rádiós szívatásra, melyben felhívták Reyes-t, s a műsorvezető Emilio Butragueñonak adva ki magát le akarta szerződtetni a spanyol csatárt: Reyes minden habozás nélkül "igen"-t mondott az ajánlatra s hajlandó lett volna azonnal távozni a Santiago Bernabéuba.

Capello ugyanakkor szeretné, ha a Madrid leszerződtetné Reyes csapattársát, Cesc Fabregast is, ám erre az esélyek egyenlőre igen alacsonyak.
  • DJ Bee18
    amennyit vesződtünk érte :DDD
  • vmvr
    jaja, ez még jó is lenne!
  • grebber
    Mondjuk nembánnám ha elmenne és Robinho jönne helyette :D ,de ez nem fog mertörténni :(
  • 5w0rdf15h
    nem kell picifiúzni azt mondogasd a realosoknak..... mivel még közel sincsenek a megállapodáshoz...még a tárgyalásokat se kezdték el szal nagyon minimális az esélye h elmenjen...már számtalanszor akarták vinni és mindig maradt
  • jbal
    Lyon h jön ide?a logom-ban sincsenek
    és sztem eltakarodhatsz innen a real topikba
  • Zizou5
    aha persze... És a romat a hamburgot meg az arsenalt és a lyont is szereted, hát öhm. miért pont őket, még van sok csapat aki nem vásárol össze senkit, pl. barcelona, valencia villareal csak igy hirtelen amik eszembe jutnak. őket nem szereted? vagy már nem tudod kirakni annyi képet avatarnak?
  • jbal
    nem fog hozzátok menni
    ezért utálom a Realosokat h mindig mondják h most már tényleg jók leszünk mindenkit összevásároltunk és ugyanaz lesz h van sok sztár és nincs csapategység
  • Zizou5
    igen igen ez van picifiuk.
  • 5w0rdf15h
    ehhh nemá
  • EOX
    A 4.-ei meccs is stadionavató lesz ;)
  • jbal
    de azt is úgy emlegetik h amióta BL a BL azóta nem volt címvédés
  • vmvr
    Úgy igen, de a BEK-et gyakran a régi Bl-ként emlegetik.
  • jbal
    BEK-be persze h volt.de amióta BL azóta nem
  • vmvr
    Címvédésre, ha jól tudom volt már példa! Asszem a real esetében, bár az még BEK volt.
  • jbal
    jaj Barca.a BL-be sosincs címvédés
    Wengernek meg voltak hülyeségei pl. a Kupába a "Z csapattal" állt fel
  • fernando torres
    majd meglássuk
  • Zizou5
    persze persze semmi baj semmi baj. te BETEG VAGY.
    inkább az arsenal nyerje meg mint ti...
  • fernando torres
    nah akkor megnyugtatatok mindenkit.. a Barca nyeri a BLt
  • vmvr
    Te is:D pl. azt, hogy a real bl gyoztes lesz:D
  • Zizou5
    remélem nem veszed sértésnek.
  • Zizou5
    igen vmvr, barátom, te néha elnézel pár dolgot az életbe.
  • vmvr
    Jajj igazad van, elnéztem
  • grebber
    Téves időpont!

Aug 4: AZ Alkmaar (barátságos meccs)
    Aug 8: BL selejtező Ekranas/D. Zagreb -al

Aug 19.én lesz az Aston Villa meccs.
  • vmvr
    Igen..., de már épp ideje, nyakunkon az aston villa elleni bajnoki nyitány(aug 6.)!
  • grebber
    Ő továbbra is ezt erölteti de nemtom miért :(
  • vmvr
    Akkor ott wenger bátyusz kiprobálhatna már valami olyasmi taktikát, felállást, játékosokat akik a bajnokságban inkább játszani fognak, mert állandoan a b-vel felállini nem biztos, hogy olyan jó!
  • grebber
    Arsenal - SV Mattersburg 2-1

Patocka 68, ill Aliadiere 5, Hoyte 53

Na ezekszerint Aliadiere visszatért :D

Holnapután Schwadorf ellen lesz edzőmeccs!
  • Zizou5
    ejha, vki nagyon el van szálva, igaz önbilazombol nem szabad minuszba lenni, de ha tul sok plusz van...
  • vmvr
    ,,Az Arsenal idén is ott lesz a BL döntõjében, de most a végén õk fognak ünnepelni.''-mondta Dein, aki kifetette álláspontját, miszerint az Arsenal mestere Arsene Wenger a világ legjobb Managere, és mindig tudja mit csinál.
    ,,Idén jobb évünk lesz, mint tavaly volt. A tavalyi szezon volt a fõpróba egy kis szinpadon, de idén lesz az elõadás.''-célzott Dein az Arsenal új stadionjára, amely több mint másfélszer nagyobb, mint a Highbury, amelyet lakóparká alakítanak át.
    ,,Idén minden téren a legjobbak között leszünk, és a végén a szezonnak, mi fogunk Európa trónjára ülni.''

Fő az optimizmus!
  • vmvr
    jó jó, de elöször még le is kéne igazolni!
  • hunbasser
    Néhány napig még a tarcsival edz, de hétfőn az első csapat visszatér az edzőtáborból, s keddtől Dudás Ádám is a világsztárokkal tréningezik majd.
  • vmvr
    Jó lenne, ha leigazolnánk, pár éven belul felkerul az első csapatba és ontani fogja a gólokat, legalábbis jó lenne
  • hunbasser
    szorítok a srácért nagyon!
  • G_ArchAngel #3021
    2006-07-27
    Ontja a gólokat a magyar fiú az Arsenalban
    Magyar labdarúgás

Dudás Ádám, a Győr rendkívül tehetséges tinédzsere napok óta az Arsenal edzéseit látogatja. A fiatal tálentum egyelőre nem az első csapattal edz, de hamarosan szemügyre veszi őt Arsene Wenger, az Ágyúsok menedzsere. Dudás ugyanis kimagaslóan teljesít...

Az ifjú futballista hétfőn, az egymás közti játék során egy ötöst rámolt be Manuel Almuniának, az Arsenal tartalékkapusának. Kedden egy edzőmeccsen szerepelt, s újra gólt szerzett.

Néhány napig még a tarcsival edz, de hétfőn az első csapat visszatér az edzőtáborból, s keddtől Dudás Ádám is a világsztárokkal tréningezik majd. Wengernek ekkor lesz alkalma teszteni őt, s még a héten eldől, hogy az óriásklub kínál-e szerződést a magyar fiúnak.