31698
-
#3962 nem:( -
#3961 nehéz meccs lesz, a CSZKA elég erős csapat, bár a hamburg verte őket, ugye? -
#3960 jah a kettő közt meg lesz egy moszkvai kirándulás :) 17.én kedden a CSZKA ellen BLben ;-) -
#3959 jaja a wigan elleni meccs maradt el azt meg csak december 13.án foják bepótolni csak sajnos :( -
#3958 igen, a wigan ellen lesz -
#3957 nem.az sztem a Wigan ellen lesz.jó lesz azért a Reading-Arsenalt látom -
#3956 Ez a pótmeccsünk az egyik? -
#3955 Arsenal meccsek a Sport TV-ben:
okt.14 Szombat
15:45 Labdarúgás
Angol bajnokság, 8. forduló, Arsenal-Watford (élő)
okt.22 Vasárnap
17:00 Labdarúgás
Angol bajnokság, 9. forduló, Reading-Arsenal (élő) -
#3954 Nekem is van a tavalyi Bordó Pireses, meg van a 2004/2005-ös szezonból is egy Limitált szériás, Stand Up Speak Up-os hazai Pires is -
#3953 oké, holnap csinálok képeket róluk -
#3952 eredeti?
nyomj már be plz a mezekről képet(mind2ről) -
#3951 Most vettem egy 2005-ös mezt( már fly emirates-os van londonból:P:)) , mert ilyet még nem nagyon sikerült szereznem, most sikerült a lion sportban.:) -
#3950 igen,az vhogy túl sok volt nekem is :) alig láttam a piros vonalat,meg nem láttam a szövegbeviteli mező széleit.az alapszín lehetne a piros és a bordó,banner is lehetne új -.- a szövegbeviteli mező lehetne halványpiros,középen egy arsenal címerrel,körülötte meg bordó,a háttér pedig halványpiros háttérrel arsenal címer úgyanúgy mint a szövegbeviteli mezőben,csak itt 45°-os elforgatással(az arsenal címer)
ez az én tanácsom :) -
#3949 hát ezaz, amúgy is van világos szín a mezben -
#3948 sztem vmi visszafogottam arsenalos kellene, nem ugy mint multkor, az tul kihívó volt, és alig találtam meg rendszeresen a piros csikot... -
#3947 igy már sokkal jobban néz ki -
#3946 ez van.de vhogy így jobban tetszik,csak a banner kellene(mert az én nem látom),meg a fejlécet pirosra,háttérnek meg kicsi arsenal címerek -
Monoton #3945 :DDDDDDDDD -
#3944 ja :\ -
#3943 pffff most lehet újradizájnolni mindent :( -
#3942 Riporterek szerint az Arsenal FC és a Marseille mindenben megegyezett egymással Franck Ribéry leigazolásával kapcsolatban, így már csak a játékos aláírása hiányzik a szükséges dokumentumra. Érdekesség, hogy a világbajnokság egyik legnagyobb francia sztárja nemrég 2010-ig meghosszabbította szerződését a kék-fehérekkel...Reméljük a hír igaz, és a villámléptű játékos hamarosan magéra öltheti az Arsenal piros mezét . -
#3941 hát pont ezért lett volna időd fordítani :) -
#3940 Beteg voltam a héten... -
#3939 nagyon leadtad a fordításokat fc-arsenalon :\ 3 oldalon 2 db vmvr fordítás :O -
#3938 Wenger tagadta ezt még az átigazolások előtt -
#3937 jajj dejó lenne
fiatal,technikás,és nem utolsó sorban francia :)) -
#3936 Elképzelhető, hogy Ribéry Ágyús lesz
A világbajnoki formája után a 23 éves középpályást több csapattal is összefüggésbe hozták. Arsene Wenger és a többi vezető nyíltan kijelentették, hogy nagy érdeklődést mutatnak az egykori Galatasaray játékos iránt és ezért képesek lennének 26 millió eurót (17,5 millió font) kiadni érte a nyári átigazolási időszak során. Az Ágyúsok csk-ja Thierry Henry erős barátságot kötött a szóbanforgó játékossal és emiatt is az Arsenalnak lehet a legnagyobb esélye a fiatal tehetség leigazolására. Ribérynek 2010-ig szerződése van, azonban az Arsenal mellett a Bayern München és a Real Madrid is rajta tartja a szemét. -
#3935 dehogy :D -
#3934 Alszotok Arsenalos testvérek? -
#3933 o: -
#3932 Kiket nem igazoltunk le?
"Rengeteg olyan játékossal álltunk kapcsolatban, akik most máshol játsznak. Claude Makelele közel állt ahhoz, hogy leigazoljuk, ugyanez volt a helyzet Samuel Etoval is. Azt is kevesen tudják, hogy Rooneyval is leültünk párszor beszélgetni, végül ő sem minket választott. A legutolsó nagy játékos Petr Cech volt, akivel nem tudtunk megegyezni." - mondta Arsene Wenger a skysports.com-nak.
forrás: foci24.com
-
#3931 Arsene Wenger: A Chelsea-t idén meg fogjuk verni
Arsene Wenger szerint az ő Arsenalja nagy esélyes a Premier League megnyerésére.
A gyenge kezdés után az „ágyúsok” jobb későn, mint soha alapon öt egymás utáni győzelmet halmoztak fel, beleértve az 1-0-ás Manchester United elleni győzlemet is.
Wenger szerint a játékosok képesek tartani a jelenlegi formájukat, hogy megnyerjék a Premier League-t, mint ahogy tették a 03/04-es szezonban.
„ Mély meggyőződésem, hogy a Chelsea-t idén meg lehet verni Angliában, és szerintem meg is fogjuk őket verni.”
nyilatkozta Wenger a népszerű francia L’Equipe nevű napilapnak. -
#3930 a realosat nézzétek meg,az egy-az egyben az eredeti :) -
#3929 Ilyen lett az első kettő:
http://asroma.hunsport.hu
http://juventus.hunsport.hu
Ha esetleg mégis szeretne valaki Arsenal oldalt szerkeszteni, akkor jelezze privátban! -
#3928 Hát igen, wenger a legnagyobb gólok közé sorolta. -
#3927 jaja!
nagyon durva -
#3926 aztarohadt van Persie akkora gólt vágott :O -
#3925 most nagyon elindultunk.képek nincsenek? -
#3924 sztem erre térjünk vissza a bajnokság végén :) -
#3923 JESSZZZ!!!bajnokok leszünk