31698

• jbal
    nem:(
  • vmvr
    nehéz meccs lesz, a CSZKA elég erős csapat, bár a hamburg verte őket, ugye?
  • 5w0rdf15h
    jah a kettő közt meg lesz egy moszkvai kirándulás :) 17.én kedden a CSZKA ellen BLben ;-)
  • 5w0rdf15h
    jaja a wigan elleni meccs maradt el azt meg csak december 13.án foják bepótolni csak sajnos :(
  • vmvr
    igen, a wigan ellen lesz
  • jbal
    nem.az sztem a Wigan ellen lesz.jó lesz azért a Reading-Arsenalt látom
  • Anthony001
    Ez a pótmeccsünk az egyik?
  • jbal
    Arsenal meccsek a Sport TV-ben:
    okt.14 Szombat
    15:45 Labdarúgás
    Angol bajnokság, 8. forduló, Arsenal-Watford (élő)
    okt.22 Vasárnap
    17:00 Labdarúgás
    Angol bajnokság, 9. forduló, Reading-Arsenal (élő)
  • Anthony001
    Nekem is van a tavalyi Bordó Pireses, meg van a 2004/2005-ös szezonból is egy Limitált szériás, Stand Up Speak Up-os hazai Pires is
  • vmvr
    oké, holnap csinálok képeket róluk
  • hunbasser
    eredeti?
    nyomj már be plz a mezekről képet(mind2ről)
  • vmvr
    Most vettem egy 2005-ös mezt( már fly emirates-os van londonból:P:)) , mert ilyet még nem nagyon sikerült szereznem, most sikerült a lion sportban.:)
  • hunbasser
    igen,az vhogy túl sok volt nekem is :) alig láttam a piros vonalat,meg nem láttam a szövegbeviteli mező széleit.az alapszín lehetne a piros és a bordó,banner is lehetne új -.- a szövegbeviteli mező lehetne halványpiros,középen egy arsenal címerrel,körülötte meg bordó,a háttér pedig halványpiros háttérrel arsenal címer úgyanúgy mint a szövegbeviteli mezőben,csak itt 45°-os elforgatással(az arsenal címer)
    ez az én tanácsom :)
  • DJ Bee18
    hát ezaz, amúgy is van világos szín a mezben
  • Zizou5
    sztem vmi visszafogottam arsenalos kellene, nem ugy mint multkor, az tul kihívó volt, és alig találtam meg rendszeresen a piros csikot...
  • Rolka
    igy már sokkal jobban néz ki
  • hunbasser
    ez van.de vhogy így jobban tetszik,csak a banner kellene(mert az én nem látom),meg a fejlécet pirosra,háttérnek meg kicsi arsenal címerek
  • Monoton
    :DDDDDDDDD
  • báttyó02
    ja :\
  • 5w0rdf15h
    pffff most lehet újradizájnolni mindent :(
  • vmvr
    Riporterek szerint az Arsenal FC és a Marseille mindenben megegyezett egymással Franck Ribéry leigazolásával kapcsolatban, így már csak a játékos aláírása hiányzik a szükséges dokumentumra. Érdekesség, hogy a világbajnokság egyik legnagyobb francia sztárja nemrég 2010-ig meghosszabbította szerződését a kék-fehérekkel...Reméljük a hír igaz, és a villámléptű játékos hamarosan magéra öltheti az Arsenal piros mezét .
  • hunbasser
    hát pont ezért lett volna időd fordítani :)
  • vmvr
    Beteg voltam a héten...
  • hunbasser
    nagyon leadtad a fordításokat fc-arsenalon :\ 3 oldalon 2 db vmvr fordítás :O
  • drowns41
    Wenger tagadta ezt még az átigazolások előtt
  • báttyó02
    jajj dejó lenne
    fiatal,technikás,és nem utolsó sorban francia :))
  • vmvr
    Elképzelhető, hogy Ribéry Ágyús lesz

A világbajnoki formája után a 23 éves középpályást több csapattal is összefüggésbe hozták. Arsene Wenger és a többi vezető nyíltan kijelentették, hogy nagy érdeklődést mutatnak az egykori Galatasaray játékos iránt és ezért képesek lennének 26 millió eurót (17,5 millió font) kiadni érte a nyári átigazolási időszak során. Az Ágyúsok csk-ja Thierry Henry erős barátságot kötött a szóbanforgó játékossal és emiatt is az Arsenalnak lehet a legnagyobb esélye a fiatal tehetség leigazolására. Ribérynek 2010-ig szerződése van, azonban az Arsenal mellett a Bayern München és a Real Madrid is rajta tartja a szemét.
  • báttyó02
    dehogy :D
  • vmvr
    Alszotok Arsenalos testvérek?
  • báttyó02
    o:
  • vmvr
    Kiket nem igazoltunk le?

"Rengeteg olyan játékossal álltunk kapcsolatban, akik most máshol játsznak. Claude Makelele közel állt ahhoz, hogy leigazoljuk, ugyanez volt a helyzet Samuel Etoval is. Azt is kevesen tudják, hogy Rooneyval is leültünk párszor beszélgetni, végül ő sem minket választott. A legutolsó nagy játékos Petr Cech volt, akivel nem tudtunk megegyezni." - mondta Arsene Wenger a skysports.com-nak.

forrás: foci24.com

• vmvr
    Arsene Wenger: A Chelsea-t idén meg fogjuk verni

Arsene Wenger szerint az ő Arsenalja nagy esélyes a Premier League megnyerésére.

A gyenge kezdés után az „ágyúsok” jobb későn, mint soha alapon öt egymás utáni győzelmet halmoztak fel, beleértve az 1-0-ás Manchester United elleni győzlemet is.
    Wenger szerint a játékosok képesek tartani a jelenlegi formájukat, hogy megnyerjék a Premier League-t, mint ahogy tették a 03/04-es szezonban.

„ Mély meggyőződésem, hogy a Chelsea-t idén meg lehet verni Angliában, és szerintem meg is fogjuk őket verni.”
    nyilatkozta Wenger a népszerű francia L’Equipe nevű napilapnak.
  • hunbasser
    a realosat nézzétek meg,az egy-az egyben az eredeti :)
  • hunsport
    Ilyen lett az első kettő:
    http://asroma.hunsport.hu
    http://juventus.hunsport.hu

Ha esetleg mégis szeretne valaki Arsenal oldalt szerkeszteni, akkor jelezze privátban!
  • vmvr
    Hát igen, wenger a legnagyobb gólok közé sorolta.
  • báttyó02
    jaja!
    nagyon durva
  • 5w0rdf15h
    aztarohadt van Persie akkora gólt vágott :O
  • jbal
    most nagyon elindultunk.képek nincsenek?
  • hunbasser
    sztem erre térjünk vissza a bajnokság végén :)
  • jbal
    JESSZZZ!!!bajnokok leszünk