31698

• jbal
    gól
  • 5w0rdf15h
    jah Hleb is faszán tolja :) és az egész csapat faszául játszik gyönyörű a játékuk nagyon
  • báttyó02
    aztaqrva nagyon szép támadás volt ezis
    rosicky isten nagy passzokat ad :O
  • jbal
    2-0
  • báttyó02
    0:2!!!!!!!!!!!!!!!444444
  • báttyó02
    jaja
    huntelaar jó pléya,bár szvsz fölösleges lenne ide...adebayor meg walcott mellé
    viszont eddig a meccsen van persie-vel nem igazán vagyok megelégedve..rengeteg helyzetet teljesen elront
  • grebber
    Ha lenne lehetőségen TV-t nézni nem kértem volna stream-et!
    Kösz amúgy.
  • jbal
    ja.nem volt még itt.még tegnap olvastam a UPC+-on
  • 5w0rdf15h
    újdonság: Fabregas 2014ig hosszabított
    és állítólag Huntelaar a cél h megszerezzük a télen :P
  • jbal
    nézd meg pplive-on.de adja a Sport2 is
  • grebber
    Valaki tud valami stream-et adni??(Bár soha nem ment még de hátha)
  • jbal
    jeeeee szép gól
  • 5w0rdf15h
    már az első percben Henry vezetünk!!! :PPPP
  • 5w0rdf15h
    HBD Wengernek :) és ezért szép győzelemmel kell ünnepelni :P
  • drowns41
    3:0 ide
  • grebber
    Sajnos 1-0 nemide.
    Nem kell leanyázni te kérted a tippet!
  • báttyó02
    1:0 nekünk
  • vmvr
    Holnap a Reading ellen játszunk, tippeket kérek:)!
  • vmvr
    ja, a palánkot eltévesztettem:)
  • hunbasser
    az a kosár,vagy gyűrű amiről te beszélsz,a palánk az amiről bepattan.de igen,pl arra is jó,mert alulról ki lehet ütni,és ha vmi ilyesmi van...vagy,h kiment e a vonalon a labda(ugye levegőben ez bajos),de ez már nagyon off.az a lényeg,h a futballba nagyon kéne,mert nagy sok meccs ilyen hülyeségek miatt dőlt el.pl most a ti meccseteknél is jól jött volna a videóbíró
  • vmvr
    nem mondod komolyan ,hogy lenne játékvezető? Én ettől függetlenül nem lennék híve a videóbírónak. NBA-be minek, lássák, hogy átment-e palánkon a labda?
  • hunbasser
    varázsa...attól még lenne játékvezető...a videóbíró csak a kétes eseteknél kellene.nfl-ben,nhl-ben működik,sőt sztem még sok helyen használják,asszem az nba-ben
  • vmvr
    Nekem is egy időben volt ilyen. Pesti zete drukker vagyok, és tavaly előtt
    kint voltam a vasas elleni meccsen, akkor asszem kieső volt a vasas, hát mi lett a meccs vége? 1-0 a vasasnak. Tavaly is volt szerencsém kint lenni a vasas elleni meccsen, ott 0-0 lett... És van jobb is, az MTK - ZTE, emlékezetes 6-3-as meccset is volt szerencsém végig "élvezni" a helyszínen, és az Újpest - ZTE 5-1-ről ne is beszéljünk,meg még sorolhatnék egy pár remekül sikerült pesti zete produkciót, aminél reménykedtem, de hiába... , de idén bajnok lesz a zete:)És az arsenal is természetesen:) bocsi az offért:)
  • DJ BP
    ennél szokott hidegebb lenni dcemberben Angliában, olaszban :DD
  • DJ BP
    az hagyján, tavaly nekem mi volt :DDD nem kedvelem a Chelseat, Juvét, Bayernt, Barcát, + MS fan vagyok. És kik nyertek? :DDDDDD Ja és Arsenalnak nagyon szurkoltam az elődöntőtöl :DD
  • vmvr
    Én nem lennék híve a videobírónak, mert szerintem jobb, ha a bíró megitél valamit az legyen úgy, és azt ne lehessen felülírni, azt hiszem ennek van valami varázsa. (meg néha jól is jön:), de persze lehet is nagyot szopni lásd: CSZKA - Arsenal)
  • hunbasser
    mondjuk sztem kár ezen filózni,h szabályos volt e vagy nem,le volt e vagy nem...ha a bíró megadta akkor gól,ha befújta les,ennyi.hiába,h nem úgy van,attól még les,mert a bíró azt mondta.ezért lenne a jó a videóbíró és a gólbíró(ami direkt csak a gólvonalra van specializálódva)
  • Zizou5
    de gilberto silva golja szabálytalan, les volt.
  • 5w0rdf15h
    ja meg gilberto silva gólját se adta meg ...
  • Rolka
    Most nézem,hogy tegnap rugott Henry egy szabályos golt és az a mocskos geci bíró nem adta meg!
  • webibebi
    de rossi legalább világbajnok lesz
  • G_ArchAngel #4011
    kicsit hányingerem van...
    tököm kivan, hogy minden sportban azok szívnak akinek szurkolok...

MS elbukott, Kiminek szar volt az egész éve, Rossi elbukta a befutót, Arsenal kikap - megyek, iszok vmit...
  • 5w0rdf15h
    mindig az szól
  • báttyó02
    jaja
  • vmvr
    remélem a próféta szólt belőled
  • 5w0rdf15h
    moszkvába a hidegbe sokan kikaptak már előttünk is..és utánnunk is kifognak mivel a hideghez nincsenek hozzászokva a nyugati csapatok ezvan 2 győzelmünk van már londonba meg simán elverjük majd őket
  • vmvr
    Nem baj, egy vereség még belefér, de most már kéne vigyázni.
  • Kaplan
    kár érte.
  • webibebi
    kikaptunk sajna
  • vmvr
    Ebből sajna szopás lesz, de hát nagyon erős, és jó csapat a CSZKA, nem véletlenül játszottak 2005-ben uefa kupa döntőt.