12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#1315 Régota készül egy pálya ami maga egy nagy város koncepcióján alapul de mivel igen sok munka van vele így a 0.1 kiadás után valamikor szándékozák a következö kiadásba beépiteni, így 2 képel szolgálok:
-
#1314 :( -
#1313 jilted(fejlesztő)
Sorry guys, our regular newswriter isnt feeling very well the last few days, hopefully we can get something up for you soon.
Thanks for the support.
A lényeg hogy az aki írja a updateket nem érzi jól magát de remélik hogy össze tudnak valamit gyorsan dobni erre a hétre. Ez volt 1 órája. -
#1312 A dobozkép azért készült ha valaki kiírja DVD-re akor legyen mit rakni a tokra :)
A video ittvan csak egyszerüen képtelenség linkelni :( -
#1311 Not Found
The requested URL /ItemFiles/[From www.metacafe.com was not found on this server.
szar a link ;-) -
#1310 kiadják bolti vezióban?
vagymi??? -
#1309 Update még nincs addig itt egy video
Meg egy nemhivatalos dobozkép :)
-
#1308 és mikó lesz má új ápdét? :D -
#1307 az igy van:
csend, fegyelem, pedantéria :D -
#1306 Csend, rend, fegyelem! -
#1305 Gerzsi durván befenyít :D -
#1304 Msotanság már azvan hogy vasárnaponként lesz szerintem update az elmult 2 hétben is így volt :) -
tsabi #1303 Semmi update?
Gerzson verjél ki valamit a csókákból,pl egy dátumot. -
atwe #1302 Meny visza Wowozni te kocka :P
Poe nem valo kockáknak :D -
tsabi #1301 én visszatértem,most is wowozok,csak néha alt-tab,hogy fórumozzak -
#1300 NA kérem osszoljanak mindenki térjen vissza a saját környezetéhez ez itt PoE kérem szépen -
tsabi #1299 én a svábokhoz járok néha poezni/dc-zni
és igen,a wow gonosz -
#1298 Mi még mindig nyomjuk a sivatagban! -
haxoror #1297 Ha Landorék végre összepakolják a viet szervert akkor go vissza a dzsungelbe részemről -
haxoror #1296 Egy IGAZI bf-es a közelébe se ment a wownak!
A wow gonosz! -
tsabi #1295 "bf2 alá gyűlt össze szinte mindenki"
sztem meg a régi bf-esek nagy része nem is bf2-zik,a bf2-nek teljesen új közönsége van(12 éves vérpistik/statbuzik),a régiek közül sokan csak elméleti szinten maradtak bf-esek(wow rulez)
szal várjuk a poe2-t,de nagyon -
haxoror #1294 Nemigazán mert akkoriban a battlefieldesek szét voltak osztva, egy csomóan az alap bf-et és a modjait játszották, aztán voltak a vietesek a modokkal stb most viszont a bf2 alá gyűlt össze szinte mindenki ezért az első komolyabb mod ami kijön nagyon sok szerverre fel fog kerülni.
Ja és külön öröm hogy a statbuzik maradni fognak a sima ranked szervereken így még arra is van esély hogy normális társaság gyűljön össze a modszervereken. -
#1293 PoE1 elöször BFV-re jött ki és vagy 5-10 szerver miindig televolt de az idő mulásával miután már egyre jobban jött a BF2 úgy kezdet kihalni a BFV-s tábor és ma már csak 1-2 szerver van, de mivel nem volt valami sikeres a BF2 így várhatóan a modok veszik át a helyet a játékidőben ;) -
lammaer #1292 Amúgy volt POE a régebbi BF-ekre nem? Esetleg abból ki lehetne indulni a tippelgetésnél, hogy ott milyen sikere volt... -
#1291 Hát mivel még nem voltak nagyobb modok bf2-re így csak téged tudlak ismételni hogy az adminok döntése lesz melyeket rakják be de várható lesz hogy úgyan olyan szerverek lesznek mint ami most a sima BF2 szervereknél látható tehát a pályák nagysága teljesen szerverfüggő lesz. -
lammaer #1290 Azt lehet előre tudni hogy kb milyen nagyságrendben lesznek szerverek hozzá? Gondolom teljesen véletlenszerű lesz a dolog (mármint hogy ki szánja rá magát egy szervermoddolásra), de talán az előző részek/modok tapasztalatai alapján meg tudja valaki tippelni... lassacskán elmegy a kedvem a gyári térképektől. -
#1289 Battle of Sambir:
16-s nagyságú pálya teljesen légiharcra fog öszpontositani:
32-s nagyságú:
64-s nagyságú:
Random képek:
-
atwe #1288 ::D -
I'm loving it ;) -
#1286 PoE2-ben minden pályafajtából lesz, éjszakai, assault, nagyjármü csatás szoval mindenigényt kiakarnak elégiteni :) -
#1285 Pedig zatar nem rossz!
Igaz hogy elég bug-os,de én azt szeretem leginkább!
Elég is az off-ból! -
#1284 hm, érdekes, most wake-re a '42es enviroment ugrik be, a 2007en alig sikerült játszani, pedig imádom a mapet :) de tényleg ott van :)
kBagyula: na, ott tényleg nem játszottam egyáltalán, alig megy az a pálya ... tegnap néztem, pl 4 szerveren Karkand(?), másikon Mashtur, ... (magyarok) pedig bf-ben a jármüvek a jók :)
A téli környezet nekem amugy bf42ben sem volt kedvencem, remélem POE-ben is ritkán kell majd ilyenen játszani ... nekem a dús, zöld növényzet miatt a bfv jött (volna) be, csakhát ott meg az egységek sz*rok :) Az ottani poe meg szintén szinte csak a barna/sárga mapokat favorizálta :)
Nincs szerencsém ;) -
#1283 Wake islandon ;) -
#1282 A Zatar Wetlands pályán van a mocsárban... :) -
#1281 én bf2ben még nem láttam azt a hajót, szal engem nem zavar ;) (vagy csak nem rémlik) -
#1280 -
#1279 Jó most nem kell a hiszti ez van és kész majd max nem nézel oda és azt mondod "Nincs ott aza BF2-s hajó" :DDD -
#1278 Nem,csak olyan izé...! -
#1277 Azt senki nem mondta hogy nem szabad :DDD -
#1276 Azért írtam,mert 1 az 1-ben a bf2-ből vették ki :P !