12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#1195 nm -
haxoror #1194 thx -
#1193 Az ukrán oldalon PP-2000, német oldalon MP7 remélem :) -
#1192 Na ez az amit még senki nem tud max a fejlesztők :)
Én azt mondom felvehető fegyver lesz PP-2000 SMG-vel karöltve ;)
-
haxoror #1191 A Stingeres muksó külön kaszt vagy az AT kap légvédelmi rakétát is?
Ja és mi a másodlagos vegyvere? -
#1190 Ha nincs update akkor majd én csinálok :DDDDD
Kikerült ma egy interjú bf-news.de igaz német nyelven, mivel fingom sincs mit jelent így valaki leforditaná vagy van valami megoldás hogy elolvasható legyen angolul? :D
Az interjú mellé képeket is adtak:
-
#1189 Nincs update?
Amugy lehet hogy készülnek valamire mert legutobbis amikor nem pénteken volt update akkor valami extrát kaptunk ;)
USI modal majd jövöhéten ismerkedünk -
#1188 Semmi update !
Minimum egy megjelenési dátumot vártam ma reggelre!
Úgy látszik marad ez a jövőhét végére!
Bár kétlem,hogy fogok tudni játszani vele vasárnap ! -
#1187 Majd kiderül,hogy mennyire használható! -
#1186 Egy kicsit zsufolt de remélem ez nem hátrány ;) -
#1185 Nem rossz! -
#1184 Vepr Assault Rifle:
-
#1183 Thx all Most már aktív felügyelet lesz ezzen a topicon ;) -
#1182 Hát nem is tudom,egye fene IGEN ;)! -
#1181 Ja alapvetően ahogy én azt láttam régen a PoE1-nél 2-3 havonta jött ki a kövi verzió de itt valamiért szerintem maximalisták akarnak lenni a fiuk mivel sokat elvárnak tölük. -
#1180 Kiadhatnák már a 0.1-et, ennyi idő alat a DC-ből már a 0.2 is kijött, pedig szerintem BF42 alá nehezebb lehetett modot készíteni. -
#1179 már előre félek, de tudodmit, legyen neked gyereknap, IGEN :DDD -
haxoror #1178 Gerzson for President! -
tsabi #1177 egyefene -
#1176 Na fiúk!
Mivel Sunz a mostani házigazda már nem aktiv így arra gondoltam átveszem töle a házigazdaságot. Ha beleegyeztek akkor kérek egy igent mindenkitől. Thx -
#1175 Mindig a kifogások ahelyet hogy örülnél hogy legalább életben tartom ezt a forumot
igaz csak pénteken néznek be ide :D -
#1174 nem baj, de akkor is voltmár ;P :D -
#1173 Mi lenne ha megtisztitanád a szemüveged és megnéznéd a 2 kép közötti különbséget? -
#1172 te, ez az FH70-es kép már volt :D -
#1171 Update 2:
-
#1170 :D -
#1169 Áttírom Point of Existence 2-re :DDDD vagy csinálok 1 PoE2 ikont :DDDD -
#1168 Azt hiszem,lassan a bf2 ikonját le lehet törölni az asztalról! -
#1167 Én már idegileg egy roncs vagyok már ez a pálya is kurvára jól néz ki annyira mondja hogy gyere és száguldj egy 70 tonás Leopard 2 vagy repülni egy MI-24 hindal... -
#1166 Szerintem lassan-lassan kijön! -
#1165 Update:
A Highway to Hell pályához újabb képeket kaptunk.
16-s nagyságú:
32-s nagyságú:
64-s nagyságú:
Német főbázis:
Ukrán főbázis:
És 2 random kép:
-
#1164 Hát most elnézve azt hogy mik vannak eddig elkészitve már ki is adhatnák. Úgyhogy 1.5 hónapon belül már lehet le is tölthetjűk igaz a fejlesztők mindig tudnak olyab beteni amire nem is gondolna az ember ilyen volt az AKs-74u ami nem volt bemutatva de az elözö heti updatben már a játékban mutaták be. Én szerintem még az is megtönrténhet hogy azért nem adják még ki mert az amcsikat is berakják a modba mert az elsö hirekben az abrams és a littelbird is bemutatásra került. MAjd meglátjuk. Amugy a USI mod márc. 12-én letölthető lesz remélhetöleg ;) -
#1163 FH70 büntet!
mikor akarják már kiadni vazze? már egy csomó dolgot bemutattak, a BFV-s poe első bétájában negyedennyi dolog nem volt. -
#1162 Pláne ha majd a Silkával nosztalgiázol ;) -
#1161 Point of Existence 2update #61:
Német 155mm rögzitett üteg az FH-70:
A német csapatok alapszálitó járműje a Dingo II:
Az ukrán földi egységet védi a légi járművektől az Sa-13:
Sokan kérdezték hogy miként fog müködni az AA így pár képpet mutatnak:
És ezen a héten egy újabb pályával ismerkedhetűnk meg, Highway to Hell:
Gerzson signing off -
#1160 Nagyon jók az új képek,a légelhárítás már most a szívemcsucske :) ! -
#1159 Hát a VSS-t majd "meghaljuk" mint minden más fegyvert. Ma a Rivne pályát én nem találom olyan sötétnek mint az SF pályákat így a BFVs Ho chi ming pályán lévő sötétségre tippelek vagy annál 1 picit sötétebb :) -
haxoror #1158 Remélem a VSS-nek nem hangtompítós hangja lesz
Az éjszakás pályán lesz éjjellátó is? -
#1157 1.Jelenleg nincs PoE1 tört szerver.
2. 0.4.4 a legfrisseb verzió
3. FAQ nem kell szerintem mert ha játék megy akkor a mod is megy szvsz, weblap szerkesztéshez meg nem értek :) -
#1156 Hali! Tudtok mondani olyan POE szervert, amin lehet játszani tört játékkal? (ASE sajnos egyet sem talál) + Melyik verzó megy most a szervereken? Esetleg egy FAQ-t megérne ez a totyik is. Köszi!