12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#1275 A hajó azért van ott mert a pálya egy befagyot folyónál van :) -
#1274 Aztán a végén megszívják mert lekapják öket az Eurofigtherek :DDD -
#1273 Az a hajó elég érdekesen néz ki!
Kár volt berakni,nem illik a képbe! -
atwe #1272 Videoban legjobban ukrán repülö hirtelen feltüntek és eltünek de Büntetnek :P -
atwe #1271 Most mér érzem azt hogy Ea/dice páros irigykedni fog ? :D -
#1270 Váljék egészségedre :) -
atwe #1269 -
#1268 First Snow: nem ezzen a pályán készült a mostani film hanem egy másikon amit majd késöbb mutatnak be :)
16-s nagyságú:
32-s nagyságú:
64-s nagyságú:
ÉS a random képek :)
-
#1267 Az elgondolás jó de ez nem DC :) hanem PoE ahol máskép gondolják a dolgokat így maradunk a várakozásnál :) -
#1266 nyilván nem akarnám mindenáron, csak nem értem a koncepciot :)
miért nem adják ki "félkészen" ? ahogyan a DC-t anno ? aztán jöhetne hetente, kéthetente az update ...
szvsz nem kéne egyből egy 1.0-t kiadni, de ezt nagyrészt a "türelmetlenségem" mondatja velem :D -
#1265 -
#1264 jó de PoE1-ben is mennyi minden volt az elsö alfa verzióban, ha ebben a hónapban már nem lesz megjelenési dátum akkor már én sem tudom megérteni hová huzzák... -
#1263 hátha pl megnézzük, hogy anno bfv-re hogy jöttek ki modok, pl a bg stb, akkor simán kiadhatnák, pár pályával meg pár járművel és folyamatosan 3-4 hetenként adnának hozzá peccseket. -
#1262 Hát a mai updatnél is lehetett látni hogy már a rögzitett anti tank állásokat is lecserélik, és még sok jármü meg fegyver nincs is kész az ukrán oldalon ami nagyon kitüremkedne a sok új fegyver között, Amugy meg eddig csak az USI mod volt az akik bejelentették hogy jövöhéten kiadják az elsö bétaverziót, de ha megnézük csak kb 8-10 új jármüvük van és kb 5 új fegyver, ellenben PoE2-ben mindentlecserélnek épületett,fegyvert,jármüveket, belegondolva ez igen sok munkát jelent és a kodolás nagyon sokat számit. Most lehetne mondani hogy várjunk törelemel pedigminden héten elkápráztattnak azal hogy ennyi mindent megmutattnak és vágyunk hogy játszhasunk de a minöségnek ára van még akkor is ha ezért nem fizetünk, azt is vegyük figyelembe hogy ezzeknek az embereknek családja van és magánéletük ez a mod nem fizetés nekik hanem hobbi és nem egész nap ülnek a seggükön ugy mint az EA akik a DICE-nak dirigál és azok lejáratják magukat bf2-ben....Így kérem nyugodtan várjuk meg mig kiadják ne a sürgetés miatt legyen csöd egy ilyen gyöngyszem. -
#1261 azt nem értem, ha ennyi minden kszen van, miért nem adtak ki már rég egy 0.1a-t? ;)
anno DCnél (najo, néha idegesitően gyakran) allandoan jött ki update és már a kezdetlegessel is jókat lehetett játszani ... -
#1260 Jó, ezt rajongók csinálták nem lehet mindenből a legjobbat ;) -
#1259 jókak, bár sztem többet is kihozhattak volna belőle :-) -
#1258 Szerintem felülről a második pofás lett :) -
#1257 Hát nem is tudom! -
#1256 Bannerbe való képek :)
-
#1255 Mert a updatet akartam elöször megírni és a filmet megnézni mégegyszer és mégegyszer és mégegyszer és mégegyszer és mégegyszer és :DDD -
#1254 te meg mér nem kapcsolod be az msn-t? :-) -
#1253 vááá a videó odabasz brutál módon bazzeg.
coming soon, de mikormár bazzeg :D -
#1252 Feleszmélve a videomegnézés utáni sokkból megosztom veletek a #63 updatet :)
Az e heti update föleg a havas környezetre koncentrál, és megjöttek a német katonák havas rucija :)
Az ukrán rögzitett Anti-tank, AT-4:
MI-24 hind is végre a játék része lett:
Az e-heti pályánk mi más lenne mint a First Snow:
ÉS az egész update lényeges része, a Teaser video:
Quicktime 199Mb
Divx 24.6Mb
Windows Media Version 14.6Mb
Gerzson signing off -
#1251 "This variant has the dual 30mm cannons on the side which the Pilot will be able to use."
váááááááááááááá, a Hind bebüntet durván. Bár az orrával még mindíg nem vagyok kibékülve, mondjuk, ha beleülök úgysem látom azt :DDD
egyébként a skin állat nagyon ;-) -
#1250 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ video!!!!!!!!!!!!
Én mondtam hogy büntetnifognak a fiuk :DDDDDDDDD
MIndjárt jön a hír ;) -
#1249 Kib@szott jó a movie!
Bf2 leírta magát nálam végleg!
-
#1248 Update és videó! -
haxoror #1247 kertitörpe -
A fejetlen katona és az ital automata története :) -
#1245 1 sör nemsör, 2 sör félsör, 4sör 1 sör, de mivel 1 sör nemsör... :D -
#1244 :ÐÐÐ -
#1243 F1F1
5 ser mindenféle koncert nélkül belefér.
-
#1242 Tegnap pfff,mikor volt az?! -
#1241 Én már leguritottam 5 sört tegnap a koncerten úgyhogy huzzatok bele -
#1240 Előbb spitfire-el 1-2 sör,aztán valóban elképzelhető egy kis DC! -
#1239 Szuszá! Szuszá! menj egy kicsit DC-zni -
#1238 Videót leszarom,DÁTUMOT! -
#1237 VIDEOT és DÁTUMOT! VIDEOT és DÁTUMOT! VIDEOT és DÁTUMOT! VIDEOT és DÁTUMOT! -
#1236 Ajánlom is,hogy készüljenek valami NAGYRA! :D