12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#1478 Na még egy "kis" ráadás :)
-
#1477 Mindent a szemnek, SEMMIT A KÉZNEK! -
#1476 Űberbrutál!
Nyomhatom majd én a piros gombot? -
#1475 PoE2 update #67:
2 hét mulva újra élet jeleket add magáról a mód. Csapjunk bele:
Még régebben mondtam hogy lesz egy "objective" múd a counqest mellett és kaptunk egy kis betekintést. Az ukránoknak tulajdonában van a RS-12M Topol egy mozgó rakéta kilövö jármű ami egy nukleáris rakétával van ellátva, és ezt kell elpusztitaniuk a német csapatoknak. Ha nem sikerül akkor a rakétát kilövik és mindenki zölden fog világitani :)
A Wolf Mercedes az ukrán UAZ német megfelelöje lesz:
Fort-12 félautómata pisztoly az ukránok kezében:
Végső szóként annyit írnak a hírben hogy már a végleges kodolásoknál vannak és nemsokára a letöltési oldalakon lesz az első verzió.
Gerzson signing off -
#1474 Ezt szerintem nem ide akartad :DDD -
atwe #1473 Ték -
#1472 -
#1471 Csak 1152*864 és ha meguntad akkor itt a többi :) -
#1470 Király,1280*1024 nincs? -
#1469 Aki az asztalára akar valami új hátterett rakni:
1024*768 -
#1468 Ja, sok sör és bor fogg elfogyni ;) -
#1467 Valószínűleg én csak szombat-vasárnap leszek,bár addig még sok minden lehetséges! -
#1466 Én inkább a vörös bort preferálom elönyben ;) Hogy sörel keverve? húh nincs kedvem még a wc-n kikötni az elsö órában :DDD de egy próbát biztos megér majd :DD
Amugy simán megyek bf talira, az elözöre is úgy mentem hogy épp aznap törték szét a vesekövem így félig meddig hadirokantként mentem :DD -
#1465 A talira viszek egy üveg bort,majd megisszuk! (melyiket szereted?)
Bár sörrel keverve nem is tudom :D !
Jössz egyáltalán? -
#1464 Igen, e hónap közepáre igérték azóta semmi, csak várakozunk mint mindig :( de legalább a többi mod nem adótt dátumot így megkimélték magukat a kinos csusztatásoktól.... -
#1463 Az usi-nak az első megjelenési dátuma március 12. volt,ahoz képpest eléggé elhúzzák a fiúk! -
#1462 Hát most így körülnézve, Us Intervention már béta állapotban van és elküldték egykét oldalnak tesztelésre így lehet már jövöhéten vagy májusban játszunk vele, úgyen az a helyzett az Operation Peacekeepers 2 modal is igaz ők még dolfoznak rajta ha minden igaz de szintén kiküldtek béta tesztelésre egy két oldalnak. DCon az meg most muztattja be azt amit 2-2/5 hónapig csináltak, PoE2 meg csak megvan magának a nagy titkával a megjelenést illetöen :) de hogy topic témánál maradjunk még várható majd video ;) -
#1461 Kíváncsi vagyok mi fog megjelenni hamarabb!
A DC-sek rendesen belehúztak mostanában! -
#1460 A filmben egy szép kis assault harcót láthatúnk, és be kell hogy valjom nagyon jók a hangok amit készítettek a fegyverekhez, az ukrán játékos modelek is pofásan néznek ki :) -
#1459 PoE2 update #67:
2 hét útán kapunk egy kis nyálcsorgatásra megtermett anyagót :)
Még réggebben bemuttaták a BMP-2 de voltak vele problémák így itt van a modositott változatt:
És egy újjabb film is elkészült amit innen és innen lehet cibálni.
Gerzson signing off -
#1458 Gero azért nem megy -
#1457 Remélem akkor helyettünk is isznak :)! -
haxoror #1456 alkeszok vagytok mind!
persze ez még mindig jobb mint a wowozás -
#1455 -
#1454 Nem leszek mert Zs0lt1 és Ahhoj elcsábitott borozni -
#1453 Figyelem ma DC retro party!
Gyülekező PAPA szerverén (88.209.254.43:14567),lehet jönni ts-re is (195.70.38.91:8769) aztán majd meglátjuk! -
#1452 MAjd a pultnál csak kerüljünk oda a sok sörivók között :DDD -
#1451 már kijött,lemaradtál róla, és még csak fog kijönni ;-)
ez igy ebben a formában igaz :D -
#1450 mármint a bftali :D -
#1449 Mikor, hol? -
Dexantreal #1448 ja,akko ejtve az egész sry..Battlefield 2 topikba ovlashatsz pár oldallal hátrébb a problémámról..senki nem tud sajna segíteni,pedig próbáltak..felkészül a telepítésre a Battlefield2 és a kék csík végig fut,hogy várjak az installra és kilép -
#1447 Ez nem különálló játék, hanem mod a Battlefield2-höz és még ne mmaradtál le róla, mert még készül (legalábbis a 2, az első PoE mod BFV alá készült, de gondolom nincs eredeti BFV-d) -
Dexantreal #1446 hacsak nem adtok esetleg nekem1linket... -
Dexantreal #1445 :S....lemaradtam róla..na midn1,akko hagyoma fenébe és nem szedem le -
Dexantreal #1444 aztaaaa.....na ez aztán egy remek géjm...már kijött,lemaradtam róla,vagy még csak fog kijönni? -
#1443 Nemrég találtam a forumon:
-
#1442 Orel:
16-s nagyságú:
32-s nagyságú:
64-s nagyságú:
Random képek:
-
#1441 Bf Tali, az legalább biztosan lesz :D -
#1440 Mikor, hol? :DDD -
#1439 Film pár héten belül !
Addigra én a demót várom!