12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Zs0lt1
    WoooW, Dave is back :D
  • Dave000
    Elég keményen néznek ki a képek, várjuk!
  • uHs Gerzson
    De ha elbujik egy mélyedésben és jön egy páncélozott jármü akkor tűzelhett :)
  • Zs0lt1
    a bmp-nek milyen hülye helyen van a raksija :-)
  • Beers
    Nagyon jó ez is,de az uaz jobban bejön,mint a bmp!
  • uHs Gerzson
    PoE2 update #69:

Az ukrán 4x4 ördög az Uaz-3151:

Megkésve bár de a BMP-2 is a játék része lett:

És az e-heti pálya ami bemutatásra került, Fallen:

Gerzson signing off
  • theodor
    Nincs de mindig arról szól.Elhiheted hogy le is meg fel is húztam már pár zászlót helyszíntől függetlenül mendegyik arról szól.
  • uHs Gerzson
    Ez olyan mint amikor megkérdezték BF2 topicban hogy lehet tovább jutni Daliant Planton :D de hogy itt maradjunk, nekem csak a sima BF2-van meg mivel azt úgyis tovább játszák mint a kiegészítőket :)
  • Beers
    Hogy lehet kijátszani a bf2-t?
    Soha nincs két egyforma meccs!
  • theodor
    Csak már kicsit unom mert kijátszottam.Bár néha vannak jó war-ok
  • theodor
    Ha kint lesz akkor én az elsők közt leszek hogy felteszem.Nagyon nagy Bf 2 FAN vagyok megvettem a Bf2-őt a Special Forcest Euro Force-ot egyszerre.Mondjuk a Special Forces nagy csalódás szerintem.
  • uHs Gerzson
    Ne is emlékeztes rá :S már most félek hogy mennyit kel majd segíteni, spamet törölni és még sorolhatnám. De mivel még nincs kint addig: CSEND, REND! FEGYELEM! :D
  • theodor
    Majd ha megjelenik akkor forgalamas lesz.
  • uHs Gerzson
    Na most már hogy tisztáztunk egy-két dolgot a nyugalom járja át emme topicot ;)
  • theodor
    Az igaz én is csak időtöltés céljából csináltam.
  • Beers
    Nem is lesz 1.0-ás verzió :(!
  • uHs Gerzson
    Akik csinálják a módókat azok nagy többségben hobbiból csinálják mivel élvezik azt amihez értenek, ezért van az is hogy álltalában hogy a készítők is maguk játékosok akik szeretik azt amire készítik a módot.
  • uHs Gerzson
    Ja láttuk is az eredményt, megveték a Trauma studios és pápá DC fejlesztés
  • theodor
    De abban nekem nincs üzlet hogy hónapokog csináltam mire kész lett és most meg kidnám ingyen
  • theodor
    Akkor ennyierővel én is kiadhatnám a saját módomat a gta sa-hoz.Mert azt meg én alakítottam át trljesen.
  • Beers
    Pedig fordítva kellene, hogy legyen!
    Az ea elfogadhatna 1-2 hasznos ötletet a mod készítőktől!
    Bár,ha jobban belegondolok akkor nem lennének jobbak a modok, mint maga az alapjáték :)!
  • theodor
    Ingyenes?Az jó.Majd megnézem hogy milyen lesz.
  • uHs Gerzson
    Így van, ezért is sikeres még a BF42 mert készűlt hozzá két nagyon kiváló mód a Desert Combat és a Forgotten Hope amivel máig töretlenűl játszanak.
  • lammaer
    A játékokat azért csinálják MODdolhatóra, hogy még tovább nőjön a népszerűsége. Gyakorlatilag - kivételek persze vannak - azok a játékok élnek sokáig, amelyeket a játékosok is meg tudják piszkálni extrákkal.
    A MOD nem vét a szerzői jogok ellen és kimondottan hasznos a fejlesztők számára.
  • uHs Gerzson
    Az elöbb írtam hogy INGYENES!!! És az EA támogatja a módfejlesztőket, nem pénzel hanem programokkal és tanácsokkal.
  • theodor
    De ha a tiéd lenne a Bf2 tulajdona akkor te sem engednéd hogy a te tulajdonodból csináljon valaki más pénzt amikor azt sem tudod ki az.
  • uHs Gerzson
    Fiktiv történet amit itt megtalálsz.
  • theodor
    És ukránok a émetek ellen.Hát ez érdekes.
  • uHs Gerzson
    Semmilyen határozat nincs hogy nem jelenhet meg módositás a játékhoz addig amig az nem befolyásolja a rangrendszert.
  • theodor
    És ki?Mert ha nem a dice akkor meg sem jelenhet hivatalosan
  • uHs Gerzson
    Ez nem kiegészitő hanem egy teljesen ingyenes módifikáció amit idén kapunk meg
  • Beers
    Valaki más!
  • theodor
    Ez a kieget ugyanúgy a Dice csinálja vagy valami más?
  • uHs Gerzson

Modositott merci
  • syscoHUN
    Eleg komoly. 8)
  • uHs Gerzson
    Még egy kis ráadás :)
  • uHs Gerzson
    Ez a nukleáris rakéta kilövő csak az objective módben lesz. És egy időlimit után autómatikusan elindul ha nem érnek oda a németek. Ezért nem lesz conquest módban :)
  • Zs0lt1
    ja ez a vita természetesen a hivatalos PoE fórumban volt annó.
  • Zs0lt1
    Állatul néz ki, de a conquest mapokon remélem nem lesz rajta.
    EGyébként még emléxem arra, hogy annó még a BFV-s időkben mekkora vita volt arról, hogy nem kell nukleáris fegyver a PoE-be. Nna most tessék. Ha berakják Conquest-be, elég szar lesz, mert tuti lesz néhány lófaszjóska aki a piros gombokat akarja majd nyomogatni az ellen főbézre :P
  • Beers
    Brutálisan néz ki!:)
    Lassan azt sem tudom mivel játszak :D!