12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#1115 Az ilyen ösBFV-sel nem foglalkoznak minket kirekesztetként tartanak fent :D -
#1114 ehh, lámi vagy :PP
kérjé segíccséget a dc meg a bf42 topikban háha adnak :D -
#1113 Próbálom de egyszerüen elenál a gépem de még 1-2* tesztelek és ha nem megy akkor feladom, kénne 1 új gép :( -
#1112 igazán megheggeszthetnéd a bf42-det, és mehetnénk megint bf42/dc-zni -
#1111 jah -
#1110 Ja de közben feledtetük az időt BF42,DC,BFV,POE gamekel :D -
#1109 jah, azok voltak a szép idők, nem tudtuk mekkora szart kapunk, csak reménykedtünk :ÐÐÐ -
#1108 Ja mint tavaly BF2 senki nem tudta mikor jön kide az biztos volt hogy 2005-ben :D -
#1107 talán még idén :P -
#1106 Utálatos alak
haxaror:február-március ;) -
haxoror #1105 Addig már kibírom -
#1104 Talán február! -
haxoror #1103 Mikor lesz vmi béta? -
#1102 Jól van na!
Egszer kelhetsz hamarabb (vagy fekhetsz később)! -
#1101 GECCIII TÉK!!!! :ÐÐÐÐÐ
De ahogy tudjuk aki korán kell PoE2-re lell. ;) -
#1100 Megelőztél :) ! -
#1099 Péntek reggeli vidámság, itt a #56 update:
Az elsö közelharci fegyver élesebb és halálosabb lesz mint a kenökésünk:
A német csapatok régota használják a Mp2a1, amit a Medicfegyverének szánnak ezzel is növelve a fegyverek változatoságát:
A következö képek az egyik mégkészülöbben lévö pályáról származik:
És még mindigvan 2 bemutatásra várandó szépség, itt vanmáris a M-1974 122mm önjáró löveg:
Jó sokszor megjárta már ezt a forumot, de itt van újra a Su-24:
Rest in pieses all ;) -
#1098 Akkor nem leszel egyedül :)! -
#1097 MODOKAT MOST!!!!!!
Akármelyik jönn ki elöbb éjjel nappal fogom vele nyomni -
#1096 Nekünk (nekem) elég 1 normális mod!
Ha nem desert conflict,akkor poe!
Ha nem poe,akkor esetleg más (pl:US Intervention),megfogjuk találni azt,ami leginkább megfelel az elképzelésünknek! -
#1095 jah én is, már csak azon reménykedek, hogy megcsinálják a heliket jól.
bár sztem erre majd csak a desert conflict-os fickók lesznek képesek, de várjuk ki a végét ;-) -
#1094 Úgy-úgy :D
Láma vagyok de tudsz adni egy DCon honlapot kelle hírezni abból is :DDDD -
#1093 "ByeBye BF2"
Csak egyetérteni tudok ebben (bár én már régen megtettem)!
Találkozunk a harctéren (szándékosan nem csatamezőt írtam )!
Nagyszerű képek,remélem a játék is hasonló lesz!
-
#1092 Itt az 55# PoE2 update és igensok jó hírel szolgálhatók nektek de ezt a végére hagyom ;)
Na most már a németek is megkapták a Panzerfaust 3-t mely 3 féle gránátal lehet feltölteni:
Az elsö töltett a Panzerfaust 3 amely a könyebb páncélos jármüvek ellen lesz hatásos.
A második töltett a Panzerfaust 3-T amely a nehezebb páncélosok likvidálására lesz alkalmas.
És a harmadik pedig a Bunkerfaust ami bunkerekben és homokzsákok mögöt megbuvó ellenségek ellen lesz hatásos ;)
Elözö updateben bemutatásra került az ukránok önjáró lövege és igaz hogy még nincs hozzá skin de itt a németek önjáró lövege a Pzh 2000:
bocs a nagy képért de igy lehet demonstrálni milyen brutálisan nagy és szép :)
Na most 1 pár épületekröl készült képecske hogy ne csak az alap bf2 épületeit szokjuk...
Na ahogy igértem közlöm a jó hírt is, megkezdödtek a pályák teszteléseami eddig 7 pályát számlál de késöbb még lehet raknak be, a 0.1 verzióba szánt lista a jármüvek fegyverek és egyébb dolgokat a fejlesztök már elvégeztek most már sak a codolás és a skinek elkészitésén fáradoznak de nem a munkát nem hagyák abba mert jövöhéten újjab nyálcsorgató szépségeket mutatnak most már csak a megjelenés dámutát kell kivárni és ByeBye BF2 -
haxoror #1091 Na ilyenből kéne majd mobil változat -
-
atwe #1089 remélem én is ::::::::::) -
#1088 Időérzéked szerintem csal :)
-
#1087 attól nemkell félni :) -
#1086 Februárban már nyomni fogjuk! (remélem) -
atwe #1085 amire kiadják ezt a modot lesz Battlefield 3 -
#1084 Tudom viccnek szántam -
#1083 akkor sincs az 8 tonna :) -
#1082 biztos beleszámították a sörös rekeszeket meg a boros hordókat is ;-) -
#1081 Egy kicsit több a páncél ennyi az extra -
#1080 UAZ-nál jól elírták a súlyát -
#1079 Te nem DC-tél éppenségel? :P -
#1078 Ha jól emékszem a 2-s ülésen csak nézelödni lehetett szóval haszontalan volt de lehet voltak vele tervek :) -
#1077 Nah ebbe a játékba talán még látjuk egymást :) -
#1076 2006 január 6.
Újra péntek, és ez az 54# számú PoE2 updatet jelenti, lássuk:
Na el lehet bucsuzni a BF2 rögzitett rakétás légvédelmétől mert az ukránok a jó őreg 2*23mm Zu-23 maradtak ami biztositja a repülömentes légteret :D
Úgy 1 hónapja bemutatásra került az ukránok oldalán az SA-7, na itt a németek válasza, FIM-92 Stinger:
Dzsipel száguldok figyelem itt az örök klaszikus a Uaz-3151 mely 12.7mm Kord-al vagy 7.62mm PKM-el fogják felfegyverezni:
Az önjáró löveg szerelmeseinek és a bázisok védelmében nagy szerepet felválaló M-1974:
Aki közelharcot fog vivni szeretni fogja az Ak-74 bayonetett:
Jövöhéten úgyan itt ugyan ebben az időben :)