12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#1398 Miiiiiiii?!?!?! -
#1397 :) -
#1396 Talán egy FAQ sem ártana :D ! -
#1395 ezen még dolgozz sztem kicsit ;-)
legyen rajta több jármű, és ha lehet, akkor a logó ne takarjon ki semmi fontosat ;-)
Jah meg ez a nemzeti szinekben pompázó 'hungarian fan forum' szöveg is jól nézne ki rajta :-) -
#1394 m4 nem lesz lami ;P -
#1393 Bocsi,nem MI-28 hanem HIND -
syscoHUN #1392 Csuucs,az alattam levohoz csatlakozva johet bele tobb kakao.De alakul. -
#1391 Eddig szuper...a MI-28as helikoffert szerintem mindenképp jó vólna látni.
Felső sarkokba a két ellenfél helikoptere,alulra meg valami földi járművet..
vagy gyalogost. -
Na ma reggel összedobtam gyorsan egy 0.1-s alfa bannert véleményeket és kritikákat várok, ki mit látna még szivesen a képen stb. -
haxoror #1389 persze
szórakoztató lesz nézni ahogy a wowos kattingatás után majd ott töketlenkedsz a szerveren
pláne hogy MINDENKI rád fog vadászni
-
syscoHUN #1388 Ok,ok,be kell vallanom,hogy en is csak a BF1942-es valtozataval nyomtam,de ha olyan jo lesz a hangulat a BF2-ben is mint ott,akkor nagyon durva lesz a dolog. -
#1387 de jó neked ,én még nem játszottam vele,pedig nagyon várom. -
syscoHUN #1386 Hali skacok!Keni ezt a modot valaki fent magyar szerveren?Nyomtam botok ellen,de az nem igazan az igazi,de nagyon bejon a mod. -
#1385 Gratulálok!Akkor most neki lehet zakkanni az új bannernak!Csak viccelekElég ha néha friss infókkal szolgálsz,jobban már nem akarunk kihasználni! -
#1384 Majd amikor az M4 a tarkódnak szorúl... -
#1383 Grat ! -
#1382 Frequency: Thx megvolt az büvös 5-söm ;)
Kastély téma: a mostani állás szerint maga a vár lesz egy központi rész, ez miként nyilvánul meg? Remélhetöleg bejárható de ahogy néztem simán meg lesz ez az opció is :) -
#1381 Azt hiszem,hogy az épültekbe nem nagyon lehet be,ki járkálni!
(eddig legalábbis így volt)
Nem tudom mi olyan nehéz benne,hogy a DC óta nem tudják kivitelezni! -
haxoror #1380 Jó lenne egy olyan infantry pálya ami csak a kastély, a fontosabb szobákban lennének a zászlók.
Claymore, C4 meg shotgun heaven! -
#1379 Ahogy ezt a kastélyt elnézem...lesz egy kis Kémek a sasfészekben hangulat is -
#1378 -
#1377 Sok szerencsét a vizsgához Gerzson! -
#1376 De játszanék azellen aki ezt kitalálta merjen PoE2 szervere csatlakozni -
#1375 Első az iskola! -
#1374 Olesko Castle:0.2-s épület
Banner: csak érdekelt hogy kinek milyen ötlete van, mert azt is meglehetne most így elsö gondolatként hogy középre a PoE2 logo és 2 oldalra valami jármüvet vagy jármüveket berakni, de majd délután összedobok valamit mert most a vizsgámon jár az eszem -
#1373 Lássuk a javaslataidat,legfeljebb leszavazzuk ! -
#1372 Ahhoz hamarabb kell felkelni ;o -
tsabi #1371 kéne új,de mondjuk majd ha kijön,csinálunk faszányos screenshotokat,és abból vágjuk össze
(pl ahogy geronimot hátbaszúrom,addig nem nyugszom,amíg le nem késelem -
#1370 Fiuk, és lányok(soha nem lehet tudni), hogy legyem most egy kis téma mit gondoltok, legyen új banner itt a topicban vagy maradjon ez amit most is láthatunk? Ha újat akartok ötleteket kérek és akkor összedobok egyet gyorsan :)
Thx elöre is. -
#1369 örülnél te ha ilyen grafikát látnál a gépeden vald be -
#1368 hát nemtom, ilyen graffal inkább ki se adják...eléggé illuzióromboló az a pixeles textúra a sárhányón, meg ez az idióta rajzfilmszerű grafika, fujj :D -
#1367 -
TS Zolly #1366 Szóva akkor még fél év. -
#1365 Igen április közepe és vége felé várható. -
#1364 Az első ami megjelenik mehet is rá!
USI állítólag áprilisban kijön! -
#1363 Na megtudtam mi ez a "szünet" story a csapatnál:
[tR]Greasy_Mullet (fejlesztő)
I dont understand why people think we are taking a break from work or that the mod is delayed. We have never given a release date and we are only taking a news break, not a break from working on the mod. I had my whole day yesterday free and spent 14 hours working on PoE2 and thats just yesterday.
The point is we are VERY hard at work, and there is no delay, we are simply taking time off from news. If you cant wait a little longer for our .1 mod then its your loss as you will be missing out. No other mod has had a full release yet, so please hang in there, I assure you we are working hard.
A lényeg hogy csinálják a modot de nem híreznek dióhélyban :) -
#1362 Eznemkérdés ;) -
atwe #1361 Akkor Point Of Existence 2 -
#1360 Point Of Existence 2 ami az én szívem csücske :) -
atwe #1359 Na fiuk lépjetek tetek mezejére :)
Mivel van Sg bf2 szerver és nem nagyon kereset :)
Hát itt a lehetöség :)
Szavazatok hogy mijen mod kerüljön fel rá :)
Ott a POINT EXITENCE vagyis gyerünk szavazni :) SG team topik SG HQ ott bf2 és nyilt szavazás :)
HQ