12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#1155 Neked is szépreggelt Beers ;)
Elsö pár updateben amit PoE2-re adtak ki az első tank a T-55 MBT volt kritika volt afelöl hogy nem igazán minöségi festés így újal rukkoltak elö:
MÁr be is kerültek az új ukrán katonai külsök is és melletük bemutatták a VSS-t és az AKs-74u-t:
Útolsó képsorként a Rivne pályából kapunk képeket:
Gerzson signing off. -
#1154 Jó reggelt!
News # 60! -
#1153 Igen fel lehet -
#1152 CSak dzsipeken lesz rögzitve a gránátvető szerintem ugy mint PoE1-ben. PoE1-nek megvolt a maga afrikai hadszintere, itt meg europa lesz a lényeg szerintem elég jól eltalálták eddig a hangulatott igaz ezt majd tesztelés után megtapasztalja mindenki :) -
#1151 hát nemtom szépek ezek a pályaképek meg minden de nincs meg az a tipikus poe feelingje mint amit a BFV-s Poe-ban megszokhattunk.
De azért remélem ez is állat lesz.
Jah és ezt a gránátvető fasságot kurvára nem erőltetném, mert minden ugribugri nub ezzel fog szaladgálni. -
haxoror #1150 A madárijesztő elég lol remélem majd fel lehet robbantani -
#1149 Update:
-
#1148 PoE2 Update #59:
Elözö héten szó volt arról hogy mivel sok időt venne el az ukrán játékos modelek elkészitésére így azt kihagyák az első bétából, hát 1 hét alatt megcsinálták a modeleket:
Mivel az eredeti kép túl nagy volt így feldaraboltam hogy beférjen és ne huzza szét a forumot.
Mi-24P HIND, hogy Zs0lt1 kollégát idézem: Prepare to be spawnraped :Ð
Az ukrán hadsereg 30mm-s gránát vettöje a AGS-17:
Legutobbi héten bemutatott Zhytomyr mutattnak még be pár képet:
Na ennyi jutott erre a hétre, mivel jövöhéten már a #60 update lesz várhatóan megint nagy bemutato lesz, addig is respect all.
Gerzson signing off. -
#1147 Újabb frissítés!
A hind nagyon jóra sikeredett!
-
#1146 Nem lesz rankedos csak huzzák az agyunkat :D -
#1145 Azért ez a tank nem lesz gyenge ! -
haxoror #1144 MG3 MG36 remélem ez nem rank-unlock baromság lesz!
A tank faszányos -
#1143 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hopsz bocs de nem tudtam mit mondani amikor végignéztam a Heti updatet olyan mintha ma a névnapomnak szánták volna :D
Na de lesz ittt minden renderelt képek, játék képek és 1 izzelitő milyen lesz tankosként ;)
1 újabb német légvédelmi jármüvel ismerkedhetünk meg a Roland II:
DC-sek figyelem, ismerös a következő fegyver? Ez a VSS:
Elözö héten bemutaták és már játékban van a T-84:
És most 1 kis izzelitő a T-84 Tankról.
Még mindig van :D
A német hadsereg PanzerFaust 3 töltényfajtái:
Panzerfaust3
Panzerfaust3T
Bunkerfaust
MG3 mit kell ehhez még írni? :D
Most megkérdezhetnék páran hogy oké van 1 MG3 de ott a másik support fegyver az MG36 azzal mivan? Most egyszere lehet választani mind a 2-t? Majd meglátjuk ;)
Na mindenkinek kellemes pénteken!
Gerzson signing off -
#1142 Eljött az 58. frissítés is!
Ismét nagyon kellemes képek,csak már tesztelhetnénk :( !
A képeket meghagyom Gerzsonnak ;)! -
#1141 Én inkább nem táplálok semmi sejtést a fizika íránt mert lehet akkor engem fognak elöveni hogy baromságokat mondok igaz ez tény :D -
haxoror #1140 azt te csak hiszed! -
#1139 Persz mi meg a ZU-ban stingerrel a hátunkon megvárjuk!
Az már csak hab lesz a tortán,mikor alacsonyan jössz,esetleg a dombra tolatunk,hogy ideális legyen a magasság :P! -
#1138 ha egy kicsit is jobban vezethető lesz a heli, mint most az alap bf2-ben, akkor az ilyen monstrumok roncsával lesz tele a pálya ;D -
#1137 Ja jó hogy a gunner a tankban van így legalább védett helyen csücsül és a helik sebzésében is igen szépen besegithet ;) de szerintem nem csak a helik leszedésében lesz király ez a monstrum :D -
#1136 Ettől fognak potyogni a helik !
(remélem 1 lövés elég lesz) -
Megvan az új háttérképem -
#1134 jah, mosmá 51% :P -
#1133 Szerencséjük :)! -
#1132 Erre a válaszom az hogy december elején készült a cikk ;) -
#1131 Ezen én is elszomorodtam :(! -
#1130 Csak az aggaszt, hogy a cikk alján a készültség foka 50%. -
#1129 Néha dolgozni is kell :)!
Majd a megjelenést és a linket én írom be elsőnek :P ! -
#1128 Te meg elaludtál? Már vártam hogy írj hírezni kell -
#1127 -
#1126 -
#1125 #57 PoE2 Update:
Végre láttható az ukrán hadsereg Main Battle Tankje a T-84/125:
Pár hete bemutaták a Marder 1A5-t és most már játékon belül is megszemlélhetjük:
Mivel már mennek a tesztek így 1-2 csoportkép készült a G36 és az MP-7 verzójiról:
További képek a http://www.pointofexistence.com/-n találtok. -
#1124 Oks megvan! -
#1123 Ment! -
#1122 Priviben majd 1 címet pass-t thx ;) -
#1121 Részemről mehet a DC!
Gyere föl majd a ts-re! -
#1120 Na életett lehetltem a kicsikébe eddig, úgy néz ki hogy csak az eredeti CD 1 kellet neki a meghajtóban...ha ma mégüzemel akkor este BF42? DC? :) -
#1119 Esetleg másik vga driver?!
Memtest?
Minden patch fent van?
Sorrend :bf1942,1.6,1.61,dc0.7,dc final?!
Esetleg felbontás,freki?!
Más ötletem nem igazán van!
Elég érdekes jelenség! -
#1118 Windows megvolt és pont az volt az elsö hogy BF42-t raktam fel,ugyan az 1 inditásig a játék elmegy de ha kilépek vagy megyek 1 kört 1 pályán és mapváltás van akkor kidobb a vindowsba éscsak windows újrainditáskor tudom újra elinditani a BF42-t :( -
#1117 Windows reinstall is megvolt vagy csak a bf42? -
#1116 lófaszt :Ð