12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Zs0lt1
    elkezdtem fordítani a poe bf2-es sztoriline-t, pár nap és lefordítom ahogy időm lesz, nehogy belekezdj abba is :D
  • JCSR Apache
    Remélem kiadják hamar és akkor megint lessz sok új pálya jármű.
  • JCSR Apache
    Hát nemtom de nekem negyon tetszenek a bf2 pályái DE:
    -Bár jók a kínai vidékek és a közel kelet de hiányolom az erdős hegyeket, a telet és a tengeri csatákat.Najó az utóbbira még asszem várhatok.
    -Kevés az a 12 vagy hány pálya és custom mapok nem mennek rankedon.
    -Szeretem az európai harcijárműveket. eurofighter, nh90 stb.

Amúgy eddig nagyon tetszik a pályák ködös kinézete.Olyan jó hangulatos.Mint shongua stelamate.Azt a pályát meg sajna elszúrták mert rengeteg a páncélos.
  • uHs Gerzson
    Egy interjú is van de majd holnap forditom le
  • uHs Gerzson
    PoE2 update #70:

Megjelenési dátum nincs, ne zaklasatok ezzel :)

Dingo 2 teljes pompájában:

12.7mm töltény, ez a G82 és az NTW-20 igazi ereje:

G82

NTW-20:

Mostani pályánk, Rolling Thunder:

Gerzson signing off…
  • Dave000
    az biztos :)
  • uHs Gerzson
    Arra jó hogy amikor át akarsz menni a hidon, biztosnágosan haladj át ha épp egy elenséges jármű közelit ;)
  • uHs Gerzson
    ÚJ MI-24P Hind képek, felfegyverezve!

• Dave000
    gondoltam az a kis gyaloghíd mellette pont jó, hogy alulra felkúrjak 2-3 c4-et :D
  • uHs Gerzson
    Álj sorba
  • Dave000
    jól néz ki, fel lehet majd robbantani? :PPPP
  • uHs Gerzson
    Egy kis híd hogy addig legyen mit nézni :)

• Beers
    Én meg R-140-es rádió adón :)!
  • uk74
    LoL PSZH ilyenbe voltam rajparancsnok
  • uHs Gerzson
    Hungarian front
  • uHs Gerzson
    Csak képet találtam róla így majd eldöl :)
  • kBagyula #1582
    Hát az igaz, hogy én eddig csak ilyeneket készítettem, de ez sem lehet nagyobb kihívás. :)
    Kép1
    Kép2
    Kép3
    Ezeken kívül meg még néhány ezer tereptárgyat...

Hol is találom meg azt a hazai modder csapatot? (valahol olvastam korábban róluk...)
  • haxoror
    Bombázók meg felőlem lehetnek, úgy is pillanatok alatt letakarítja majd őket az égről akár egy kezdő vadászpilóta is :P
  • haxoror
    Az M109 kétszemélyes lesz (külön tüzér) mint a DC-ben vagy sima tank?
  • uHs Gerzson
    FUG és PSZH: nincs nekem isteni kezem, hogy valamelyik mód bevegye magához a modellt, de ha mondjuk jelentkezel valamelyik modnál és bemutatod mit tudsz nagy esélyed van rá hogy felvesznek, igaz lehet mást fogsz késziteni de mégiscsak kezdésnek jó :)

B52: Sokat olvastam a hozzászólásokat forumokon, és egyesek azt mondták hogy akora a gép hogy egy infantry mapot lehetne kőré csinálni vagy magába a b52-be.

Miután nem lehet nagyon pixel shotolni bf2-ben az M109 paladin inkább védekező vagy kempelő jármű lesz.
  • kBagyula #1578
    Rába rulez. :D
  • Beers
    Egyike hazánk dicső termékeinek :D !
  • Cobra.
    Ezzel az a gond, hogy a B-52 kétszer akkora, mint a B-17, a pályák meg kb ugyanakkorák vagy még kissebbek és már pl Bocage-en is a fél pálya kellett a B-17-nek, hogy megforduljon. Én max díszletnek vagy infantry pályának tudom elképzelni a B-52-t.
  • PsyhoApu
    Szőnyegbombázás a B52-vel ez kell nekem! Amúgy ha berakták a 42-be a B17-et, akkor simán jöhet a 52-es is :D
  • kBagyula #1574
    A PSZH és a FUG magyar gyártmány :D
  • Zs0lt1
    jah, kellett az ilyen ;D
  • lammaer
    A PSZH nem férne el az USI-ba? Az szovjet technológia, vagy mégsem? Mehetne szaddaméknak, persze csak ha volt nekik...
  • Beers
    Nem tartom valószínűnek!
    Nagyon kilógna a többi közül!
  • lammaer
    A B52-es mellett a M109-et se tudom hova tenni. Lehet majd megint pixel shoot-olni, mobil artilleryvel?
  • kBagyula #1569
    Zsíír! Szépek.
    Esetleg ha megcsinálom a magyar FUG és PSZH modelljét eltudod intézni, hogy bekerüljön valamelyik modba (PoE, USI)?
  • Zs0lt1
    a rakétavetős m113-ra kíváncsi leszek.
  • Dave000
    alalkul, de kiváncsi leszek majd a textúrázott változatokra is :D gyurma-render rulz :)
  • uHs Gerzson
    2.rész

F-14

M-113 széria:

M35

M109

PT-76

SA-2

ZSu-23

ZSu-57-2
  • Cobra.
    A B-52-vel vajon mit akarnak? Ahhoz, hogy vezetni lehessen túl nagy és valóságközeli tűzerővel a fél pályát le tudná rombolni.
  • uHs Gerzson
    Bocs az OFF-t de az USI-nál sem ált meg a munka, beszéljenek a képek:

1.rész

AMX-10p:

B-52:

BM-21:

BMP-1:

BMP-2:

EE-9:

F-117:

Mirage F-1:
  • Zs0lt1
    :DDDDDDDD
  • Zs0lt1
  • Dave000
    "keresd meg a 7 eltérő dolgot a két képen" játék :D
  • kBagyula #1560
    Egyébként nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy-egy jó ötletet esetleg lenyúlnak a modderektől.
  • uHs Gerzson
    A10: itt egy video mennyire erős AF-ben az A10 gatling gépágyúja...USI rulez ezt elmondhatom ebben a térben, amugy sem off mégis csak félig meddig ez egy mod topic ;)

Én nem is akartam azt mondani hogy Ea ötleteket lop csak ez a 2 kép egymás melett egy forumon kiszurta a szemem azt gondoltam belinkelem.