12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#1558 Nem tudom az AF-ban milyen lett az A10, de az USI-ban lévőt nehéz lesz überelni!
Bocs az off-ért! -
#1557 Háát. Gondoltam, hogy erre gondoltál. De itt Szegeden is van gabonasiló ami hasonló ahoz, mint amit Hannoverben láttam, vagy épp Chicagoban. Akkor most ki másol (lop) kitől? Ezen kár felakadni, USI-ban is van A10 és van az AF-ben is. Minőségi eltérések lehetnek a modellek közt ami szembetűnő, de egy statikus modellnél annyira ez nem lényeges szerintem, hisz az csak scenery ojjekt a pályán.
Szerk: Ettől függetlenül nagyon drukkolok a PoE-nak. -
#1556 Azért raktam be a 2 képet, hogy illusztráljam a 2 gabona épület közötti nem kis hasonlóságot, akármilyen is a külseje ezek akkor is hasonlítanak, nem akarom azt mondani hogy az EA emberei lopják az ötleteket, de nem ez volt az első olyan esett amikor olyan dologgal találkozik az ember mint amit lent lehet látni. -
#1555 Jó reggelt!
Mit kell nézni? Nem egyforma épületekről van szó. Az egyik faépület, a másik tégla. A sziluettjük hasonló messziről. -
haxoror #1554 Most nem azért de az alsó kép nem valami über gépen készülhetett szal high-on lehet hogy jobban nézne ki -
#1553 valami szembeötlő különbséget kéne észrevenni? :D -
#1552 Point of Existence 2:
Armored Fury:
No Comment... -
#1551 A heti update abban merült ki hogy minden héten péntek vagy szombat reggel már hírezni is lehetett az újdonságokat, de mostanság már válogatot napokon és időszakban ;) -
#1550 azt sem tudom mi volt a megszokott nap, az e hetit kértem nem a keddit :D, most kérem, nem érdekel ha csak pénteken lesz update :DD -
lammaer #1549 Igy van, a frontline mód az lényegében van az USI-ban, és szvsz egész jó hogy beteszik ebbe is. Ezzel ugyanis rá lehet kényszeriteni a páblikot, hogy ugyan ne menjen mindenki mindenfele, hanem tartson egy kicsit össze :) -
#1548 #1438------->"most már nem a megszokott napon hanem változó idöközönként"
Te sem vagy rendszeres olvasója eme topicnak -
#1547 Na akkor egy pozitív hozzáállás: Hol van az e heti update??? :DDD -
#1546 Mindig csak a negítiv hozzá állás nem értelek titeket :D menjeteke addig USI-zni -
#1545 Nem aszociáltam a krumplivetőre azonnal. Milyen vadállat lenne jól a szemébe világítani a dajcs enemynek :D -
#1544 lol pfff -
#1543 Először azt hittem, hogy ledes zseblámpa van az elején :P -
#1542 ez a frontline szerű játéktipus meg mintha lett volna annó dc-ben is, egy bizonyos sorrendben lehetett elfoglali a zászlókat, pár mapon volt ilyen de nem emléxem melyikeken. -
#1541 egyébként ez a Vepr kurva jól néz ki, de nemtom ezt a gránátvetős dolgot a faszért kell erőltetni :( -
#1540 Türelemmel kivárom. :) -
#1539 van még néhány dolog amit meg kell csinálni+tesztelni = 2 hónap :P
békaphattyák. -
#1538 Bírom ezeket a hamarosan dolgokat :(! -
#1537 PoE2 update #70:
Sok infót kaptunk így nem váradtatom meg a érdeklödöket :)
Az ukrán assault kaszt fegyvere a Vepr Assault Rifle:
Bejelentettek még egy játék modott mely a Frontline (frontvonal) címet viseli. Lényege hogy miközben haladunk elöre és foglaljuk el az elötünk lévő szászlót a mögötünk lévő semleges lesz. Alapvetően úgy van kialakitva hogy nem lehet kihagyni egy zászlót sem és így kell visszaszoritani az elenséget. További info késöbb.
Ja és 2 kép az eddig elkészült Frontline modpályából:
A németek megkapták az M4 Joint Services sörétes puskát mivel az ukránoknak is van egy:
Az ukrán saját készitésű repesz- és füstgránát:
És a Fort-12 pisztoly is a játékba került:
Na és a megjelenés? Hát igen az első hivatalos megejelenés hamarosan lesz mivel a játékban van még 1-2 dolog amit el kell végezni és utána tezstelni. A fájl neve hivatalosan PoE2 Béta 1.0, mivel már akkora és annyi anyag van benne hogy méltán viselheti ezt a nevet.
Gerzson signing off…
-
#1536 Így van, had röhögjünk :D -
#1535 Nem kivánok nyilatkozni :D -
#1534 1-2 héten belül jöhet :D! -
#1533 Még annó bfv-ben amikor kijöttek az újabbnál újabb verziók azon nyomban várták a reakciókat mit miként kell modositani, és átlagban 1-2 héten belül jött is a hotfix. -
lammaer #1532 Szvsz kicsit szerintem eltúlozzák a melót meg ezeket az ápdéteket. Ok, ne jöjjön ki hülye bugosan, de korlátozott, viszonylag kis létszámú csapat úgyse tudja rendesen kitesztelni a játékot, balanszról már nem is beszélve. Ha kidobnának egy bétát, a public jól megcsócsálná azt jönne a feedback (mint az USI-nál...) -
#1531 hát a 70-dik update a következő, így sokan vagy megjelenési dátumot, teljes megjelenést, vagy megint egy idegeket verő videot kapunk :D -
#1530 Bár már szakadnánk a röhögéstől :)! -
#1529 De röhögnék, ha jövőhéten kijönne :DDD, bár nem fogadnék rá... :) -
#1528 Megjeleni? HAHAHAHAHAHAHA ez jó vicc volt :DDD
Arról nem tudni hogy mi lesz a commander módal. Így gondolom vagy inkább remélem hogy nem lesz :)
Amugy egy kicsit tényleg hasonlitt a pálya az egyik OPK mapra, itt max az időjárás és a zászlók területe tér el. -
#1527 Fasza! Mikójelenikmáámeg!? :D -
lammaer #1526 Lehet... mindenesetre nem árt egy ilyen pálya se, fő a változatosság. Igazából az alap BF2 se lenne gáz, ha nem szállitották volna olyan kevés pályával, amiből ráadásul 1-2 elég unfair (pl Wake). Hivatalos szervert meg nem találtam custom mapokkal. -
#1525 De ha ilyen jó ködös hegyvidék lesz akkor sokra mész a csipáddal. -
lammaer #1524 Hehe.. ezt a pályát nem bonyolitották túl... asszem sniper hegyek fognak a bokorban bújkálni. -
#1523 Kicsit hasonlít az OPK-ra! -
#1522 Majd dob nekik a Kommander járgányt... :P -
#1521 Fallen: Egy teljesen infantry pálya ahol még a járművek sem kaptak szerepet.
16-s nagyságú
32-s nagyságú
64-s nagyságú
Pálya képek:
-
#1520 BB-től jött az üzenet:
"tisztelettel kérem a játékoskat akik meg kívánnak jelenni a pénteki BF tali regisztráljanak, h tudjuk kb hány főre számíthatunk. thx az együttműködést :)" -
#1519 Na jah :D