52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#4189 nem a zsruk miatt érdemes hanem az előzések, befurakodásokhoz sztem elengedhetetlen, persze belsőnézettről beszélek.... -
DF14tomcat #4188 Nállam a Duron 700-ason Geforce2-esen Low-ban szaggat, ha bekapcsolom a tükröt, havernál 2400+-oson, Ati 9600-oson Low-ban nem szaggat tükörrel, High-on igen!
A következtetés-> a tükörnek nagyobb erőforrás igénye van mint a játéknak!
Ne kapcsold be a tükröt és kész. Nállam nincs bekapcsolva, 6 hét alatt csak 1 rendőrt láttam, még nem büntettek meg, pedig lámpánál nem állok meg. Kár a tükröt használni... -
akela #4187 Korábban olvastam valakinél,mikor a tükröket bekapcsolja,zsaggat a kép/jó rég volt/.nos ez nálam is van.Tudtok segiteni?ATI Rad.9600 azt hiszem pro.De én nem értek ezekhez.Ja és magyar nyelvű a beállitási micsoda -
akela #4186 Gumikacsa!neked mikor lesz kész az oldalad? -
#4185 jól hangzik..., de bazi nagy munka, bennem kétely merül fel, hogy elkészül, de ne legyen igazam... -
zoszt #4184 És az lemaradt, hogy az European Addon Pack fejlesztés még alatt van. -
zoszt #4183 Európa kiegészítő
mely a következőket tartalmazza:
Európa térkép - Európa nagyrészében fuvarozhatsz, európai AI kocsik, környezet, útjelzőtaáblák, stb
új menű opciókén választhazó, hogy Amerikában vagy Európában akarsz vezetni
Az tervezik, hogy a játékban lesz komp, amivel oda-vissza utazhatsz Európa és Amerika között közben alszol egyett. De nem biztos, hogy ezt meg tudják valósítani. -
akela #4182 Ez az igazi!!!!juhéééé!!Ez b..sz.rás -
#4181 Bocs, de megint találtam valamit:
-
#4180 van róla képed? -
#4179 Vagyis neked sikerült összehozni?
-
ZsirosKenyer #4178 nos vegre volt idom tsztelni a cuccot nem rossz bar kiakadtam hogy nem mozog a faszi feje vezetes kozben :D
nomeg nalam 800x600 ban low -n igencsak docogos..akik elobb irtak hhasonlo gepuk van monnyak mar el nekem h naluk hogy fut ! -
FiReBoY #4177 Úghogy aki nem érti ne aggódjon. :) -
FiReBoY #4176 Hamarosan a PTTM Hungary-n új festési és pályaeditor tutorialok lesznek! -
#4175 Ezzel megbirkózik valaki?:
Heheh, well I didn't mean to imply that I worked out how to do it.. I just meant that I read the previous posts that say how to do it, and I actually managed to get it to work! The only screenshots I've seen so far attempting it have had problems with their alpha channels. Sorry if it looked I was was taking credit for other peoples work, I assumed everyone knew it had been worked out already, I was just showing it in action.
Below is the info on how to do it...
The standard .dds file (the left hand side of the truck-- used by default for the right hand side too which is why its always backwards (note that the back of the truck is mirrored, not as you would think it should be - the centre of the back of the truck is just to the left of the D)).
The right-hand version .dds file (the "r" version in jro4114331's description)
The grille mask .dds (strange how the text has to be reversed here, but it does)
The back of the truck was hardest to work out, as the parts are mirrored there.
***thinks*** hmmm, maybe I should look at mirroring 1 side of the trucks lights etc, so the highlights are all on the same side - they look odd in the default configuration too!
-
#4174 Azt tudom csak hogy tudom festeni, vagy ilyesmi? -
#4173 a .def-et a jegyzettömbel lehet megnyitni. -
#4172 Én is akarok csinálni csak egyszerűen nem sikerül valaminormálisat csinálni. Ja és hogy lehet egy teljesen uj skint? Már megtaláltam csak kéne valami progi ami megnyitja a .def fájlokat.
Ja meg az a bajom a játékkal hogy állandóan kilép valami gec. hibaüzival! Sík ideg vagyok állandóan hogy nem birok játszani vele. Az Across America is állandóan kilépet de az meg valami bizonyos időközönként. Ha nem mentettem az is mindig elszállt. Engem utálnak ezek a kamionos játékok? :-) -
#4171 melyik képszerkesztővel csináltad?
Tök jók lettek a cégikonok. -
#4170 Inter Épfu-s pótot csinálj lécci!
-
FiReBoY #4169 i = is
[email protected] = [email protected] -
FiReBoY #4168 Ok. Akkor én egy kis ellenőrzést tartok. Ha lehetne akkor Gumikacsa elküldhetnéd a trailerfestéseket, MáTriX az egészet amit csináltál és Schwarz Te i lécci a [email protected]. Tesztelem őket együtt, fejlesztem. ThX előre is! -
#4167 Valaki készít pótokat? Ha lehet, én hozzájárulnák néhány magyar póttal.
-
#4166 ja még a helységtáblához: a nyugat feliratnál nem fér ki a "t" betű, fasza, megen bele kell mászni a programba :-)))) -
#4165 na ez nálam így néz ki:
planning page
helységtábla 1
helységtábla 2
a félreértések elkerülése érdekében mégegyszer: a magyar szöveg még _nincs_ kész, a betűkészlet szintén csak teszt, ez most készült, immár az euro jele is benne van, de szintén _nincs_ kész. :-))))
-
#4164 -
#4163 ez cak átírások? -
#4162 jah amúgy a térképen azért nincs ékezet, mert annak a fejlesztésébe nem fogtam bele, mert azt Schwarz bevállalta. A közúti táblákon viszont azért van, mert elkezdtem még annó az "ékezesítést" ;) -
#4161 Na a helységek kész, a térkép a háttérben világosabb lesz, úgy tűnik a munkahelyi monitorom túl világos :)
Szóval a cégnevek és helységnevek oké, majd ha lesz időm, akkor most következnek a játékban előforduló táblák, persze nem a helységjelző táblák, ugyanis azt a fájlból vászi:
-
#4160 na az frankó. AKkor mostmár mik vannak? Táblák? Eddig hogyhogy nem tudtátok hogy mivel és hogyan kell csinálni? -
#4159 nah, én ennek örülnék a legjobban :-))
magyar szöveg kb 90% :-) -
FiReBoY #4158 Már lassan a 100%-a. -
#4157 Azt hiszem a szövegek 80%-a kész van, a cégek is kész vannak már. -
akela #4156 Ja igen!Léccci válaszioljatok merre tart a magyaritás-ha kész lesz biztos imába foglalják egy páran a készitők nevét. -
akela #4155 Sziasztok!Engem Tibornak Hivnak,és először magamat irtam be ,majd törőltem a játékot,és mikor újra fölraktam,mást irtam be.erre egyszercsak szembe jöttem magammal.
hirtelen azt hittem mégis lehet multiba nyomni-de már felnőttem... -
#4154 HA nem lennének akkora rüszük, közzétennék azt a plugint, vagy prg-t, amivel 3D ojjektumokat lehetne pakolni a gammába.... -
#4153 Örülnek neki, hogy vannak akik nem csak játszanak a játékkal.
ezt írják le 30 mondatban :) -
#4152 Ez az egyik fejlesztő válasza a multira:
I would never prohibit a mod of our game of any type. You guys know full well that I am here to help - we encourage people who make new skins, or moders who alter truck models, we love seeing additions the map or even new maps created. That's why we have created the game the way it is - to be able to mod it. It's not an officially advertised and supported feature of the game, for instance we could have disabled the built-in world editor very easily, but we kept it in because we know for many people altering the game may be even more fun then just playing it, and we feel good about it.
So for Patrick, do not consider my complaints to be a ban of your activity. Feel free to do whatever you with the game, and if you can really pull off the features you are talking about, I will be the first in the line to congratulate you.
What I do not quite like though is fooling people by false promises, because this may shed negative light on our game and our company. When the fans who are looking forward to your "we'll improve everything" mod find out it was a dream that you are simply unable to fullfill, their anger may turn towards us for, I don't know, not supporting you properly. We are already seeing it with the few posts above - I have pointed out an obvious hoax, you did not even manage to keep the font the same in those fake pictures, and talking about how your are doing things using our Prism3D engine when you do not have any access to source code only shows that you do not even have much technical background to know what you are talking about. Yet people are already angry at me for banning your daydream of a mod. Now I am going to be the bad guy, when all I was trying to do was to get the facts straight?
So again, for everyone, we love to see any mods of our game, we like to check them out (that's why I am coming to this board in the first place), and the more magic you can add to the game, the happier we'll be.
-
#4151 Végre valaki... -
Danny L #4150 Aki írta ezt a szöveget, az most nem nagyon tud online lenni, mert költözik családostúl.
Az új multiplayer opcióról ír, amit először az Across Americához fejlesztettek, de áttértek a Pttm-re. Most tesztelik a beta verziót, screenshotot nem fognak kiadni amíg fejlesztenek. Minimum DSL kapcsolat kell majd hozzá, 56k-val előfordulhat a fagyás. Akár 25 online játékos játszhat egyszerre. Nagyjából ennyi. A többi felesleges (szerintem).