52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • leki007
    Már letöltöttem csak a játékot kölcsönadtam mert úgy volt hogy csak a jövő héten jelenik meg a magyarosítás
  • Duddits
    Töltsd le te is!

Persze hogy kell! Mutasd milyen!
  • leki007
    Aki letöltötte a magyarosítást nem tudna több képet felnyomatni.Had gyönyörködjek egy kicsit
  • Multimax
    Csináltam egy OBI-s pótot ha kell szóljatok!
  • leki007
    Abban nem bízok gyakran lopják a kódot!
  • Duddits
    Én azt hiszem van külön sörös trailer. Nem annak a hejére kéne berakni ezt? És erre meg valami baró Colásat.
  • Schwarz
    ICQ rulez :-)

• Duddits
    Nekem a Penny-s túl fehérnek tűnik. Olyan üres.
  • gumikacsa
  • gumikacsa
    MSN a vonal alattt!!!!
  • Multimax
    Ez nagyon jó de ha majd még a betűkön is finomítotok akkor szuper lesz!
  • leki007
    akkor lenne valaki akinek van msn-je ha már így vagyunk egy páran????
    Mert ha igen akkor az enyém címem:
    [email protected]
    És úgy könnyebb lenne beszélgetni..
    Na kinek van???
  • akyyy
    ez nagy jó.
  • Multimax
    Elment!
  • Schwarz
    má töltöm lefele :-))))
  • M@TriX
    ha egy kicsit belegondolsz akkor rájöhetsz, hogy egy 3Ds terepet editálni kissé nagyobb munka mint textet és textúrákat editálni. Ennyi...
  • DJ Bee18
    Szerinted milyen??? Ha már ennyire várja mindenki a fordítást? Mert ha csak ezt az egy oldalt olvasnád vissza rájöhetnél?? Vagy olyan pofátlan vagy hogy kb 3-4 beírást sem olvasol vissza???
  • gumikacsa
    Küld, az emilem itt a vonás alatt.
  • akyyy
    Hülye net, elmegy, visszajön, kiadjátok a fordítást......mő :D én meg szenvedek benne
  • Roll
    Jó a játék? Érdemes letölteni?
  • praksi
    télleg, magát a tájat lehet változtatni? mert nálunk egyelőre nincs sivatag :-DD
  • DJ Bee18
    Már 3.-ok vagyunk :). Mondjuk a Tíbia-t megelőzhetjük még, de a Rome: Total War kemény ellenfélnek tűnik :)
  • burkusdió
    Megjelent már??? :DDDD
  • DJ Bee18
    Királyok vagytok! Csak akkor hülyülök meg, bár ez kitelik egyesektől, ha valaki beír: Megjelent már???? :)
  • M@TriX
    hmmm lehet, csak annyira magyart akartam, hogy na... végül is csak pár átgépelést és logócserét jelent, majd még mondjad mielőtt kijön az 1.0...
  • M@TriX
    pár képecske:

• M@TriX
    Jövő héten megjelenik a 0.9-es verzió, de gondoltam előtte kiszivárogtatok egy 0.8.9-es verziót :) hogy tesztelhessétek. Minden építőjellegű kritikát szívesen veszünk... pl.: x helyen el van csúszva a szöveg, nem oda illő a reklámplakát, stb.... a betűk még nem valami szépek azt nem kell mondani, Schwarz kolléga dolgozik rajta.

Letöltés
    (4.7MB)

Infó:

- magyar térkép
    - magyar szövegezés
    - magyar vontatmányok
    - magyar városnevek
    - magyar feliratok a városokban
    - magyar cégek
    - magyar benzinkutak

Készítők:

Schwarz: magyar szöveg, ékezesítés
    Gumikacsa: vontatmányok
    MáTriX: kamionnevek, céglogók, országtérkép, városnevek, úthálózat, rádiózás, benzinkutak, útjelzők, rendőr/mentő textúra, teherautó textúrák

A magyarosítás minden része közel 90%-nál jár, szóval ha valaki kitalál vagy készít valamit aminek helye van a játékban (pl.: reklám plakátok, jobb fordítások...), akkor persze a neve bekerül a készítők közé.
    Persze nem jár világhírnévvel, de az előző részhez készített magyarosításunk is bejárt pár újságmellékletet és újságot. Az egyik Gamestarban egy kis hírcikket is kaptunk, azaz a nyomtatott médiába is belekerültünk :))
  • Schwarz

• M@TriX
    a kis piszok :)
  • DJ Bee18
    Csak hogy teljen az idő :)
  • PLackó
  • PLackó
  • DJ Bee18
    Nehogy már Big Bráner stílusú Sims 2 lenyomjon minket :)
  • DJ Bee18
    Legnépszerűbb témák

1. Tibia
    2. Útálom a zenefikázókat!
    3. Rome : Total War
    4. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
    5. Sims 2
    6. A barátnő nevű élőlény
    7. Fújjunk mi is szépeket..
    8. World of Warcraft
    9. Lineage 2 - a MMORPG
    10. Világ legrondább focistája

Csak így tovább :)
  • Torta
    Olvastam valahol, hogy van olyan progi, amit elindítva, háttérben futtatva lehet rögzíteni videofájlba a játékok játék közben.Tud valaki ilyet?
  • Multimax
    Gumikacsa!
    Találtam egy jó OBI-s logo-t ha kell szólj elküldöm a mail-edre!
  • PLackó
    :D
  • DJ Bee18
    Úgy bírom ezeket a hülyegyerekeket. Csak saját magukkal törődnek, arra nem gondolnak, hogy mennyit melóznak vele a többiek. Lehet hogy pénzt kéne kérnetek érte, én biztos megvenném. Mondjuk 500 Ft-ot :) Bár akkor lehet hogy egyből warezolnák is :)
  • PLackó
    nem kéne sokat viszaolvasnod.
  • PLackó
    itt dolgozott anyukám