52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
leki007 #4349 Már letöltöttem csak a játékot kölcsönadtam mert úgy volt hogy csak a jövő héten jelenik meg a magyarosítás -
#4348 Töltsd le te is!
Persze hogy kell! Mutasd milyen! -
leki007 #4347 Aki letöltötte a magyarosítást nem tudna több képet felnyomatni.Had gyönyörködjek egy kicsit -
#4346 Csináltam egy OBI-s pótot ha kell szóljatok! -
leki007 #4345 Abban nem bízok gyakran lopják a kódot! -
#4344 Én azt hiszem van külön sörös trailer. Nem annak a hejére kéne berakni ezt? És erre meg valami baró Colásat. -
#4343 ICQ rulez :-)
-
#4342 Nekem a Penny-s túl fehérnek tűnik. Olyan üres. -
#4341 -
#4340 MSN a vonal alattt!!!! -
#4339 Ez nagyon jó de ha majd még a betűkön is finomítotok akkor szuper lesz! -
leki007 #4338 akkor lenne valaki akinek van msn-je ha már így vagyunk egy páran????
Mert ha igen akkor az enyém címem:
[email protected]
És úgy könnyebb lenne beszélgetni..
Na kinek van??? -
#4337 ez nagy jó. -
#4336 Elment! -
#4335 má töltöm lefele :-)))) -
#4334 ha egy kicsit belegondolsz akkor rájöhetsz, hogy egy 3Ds terepet editálni kissé nagyobb munka mint textet és textúrákat editálni. Ennyi... -
#4333 Szerinted milyen??? Ha már ennyire várja mindenki a fordítást? Mert ha csak ezt az egy oldalt olvasnád vissza rájöhetnél?? Vagy olyan pofátlan vagy hogy kb 3-4 beírást sem olvasol vissza??? -
#4332 Küld, az emilem itt a vonás alatt. -
#4331 Hülye net, elmegy, visszajön, kiadjátok a fordítást......mő :D én meg szenvedek benne -
Roll #4330 Jó a játék? Érdemes letölteni? -
praksi #4329 télleg, magát a tájat lehet változtatni? mert nálunk egyelőre nincs sivatag :-DD -
#4328 Már 3.-ok vagyunk :). Mondjuk a Tíbia-t megelőzhetjük még, de a Rome: Total War kemény ellenfélnek tűnik :) -
#4327 Megjelent már??? :DDDD -
#4326 Királyok vagytok! Csak akkor hülyülök meg, bár ez kitelik egyesektől, ha valaki beír: Megjelent már???? :) -
#4325 hmmm lehet, csak annyira magyart akartam, hogy na... végül is csak pár átgépelést és logócserét jelent, majd még mondjad mielőtt kijön az 1.0... -
#4324 pár képecske:
-
#4323 Jövő héten megjelenik a 0.9-es verzió, de gondoltam előtte kiszivárogtatok egy 0.8.9-es verziót :) hogy tesztelhessétek. Minden építőjellegű kritikát szívesen veszünk... pl.: x helyen el van csúszva a szöveg, nem oda illő a reklámplakát, stb.... a betűk még nem valami szépek azt nem kell mondani, Schwarz kolléga dolgozik rajta.
Letöltés (4.7MB)
Infó:
- magyar térkép
- magyar szövegezés
- magyar vontatmányok
- magyar városnevek
- magyar feliratok a városokban
- magyar cégek
- magyar benzinkutak
Készítők:
Schwarz: magyar szöveg, ékezesítés
Gumikacsa: vontatmányok
MáTriX: kamionnevek, céglogók, országtérkép, városnevek, úthálózat, rádiózás, benzinkutak, útjelzők, rendőr/mentő textúra, teherautó textúrák
A magyarosítás minden része közel 90%-nál jár, szóval ha valaki kitalál vagy készít valamit aminek helye van a játékban (pl.: reklám plakátok, jobb fordítások...), akkor persze a neve bekerül a készítők közé.
Persze nem jár világhírnévvel, de az előző részhez készített magyarosításunk is bejárt pár újságmellékletet és újságot. Az egyik Gamestarban egy kis hírcikket is kaptunk, azaz a nyomtatott médiába is belekerültünk :)) -
-
#4321 a kis piszok :) -
#4320 Csak hogy teljen az idő :) -
#4319 -
#4318 -
#4317 Nehogy már Big Bráner stílusú Sims 2 lenyomjon minket :) -
#4316 Legnépszerűbb témák
1. Tibia
2. Útálom a zenefikázókat!
3. Rome : Total War
4. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
5. Sims 2
6. A barátnő nevű élőlény
7. Fújjunk mi is szépeket..
8. World of Warcraft
9. Lineage 2 - a MMORPG
10. Világ legrondább focistája
Csak így tovább :)
-
Torta #4315 Olvastam valahol, hogy van olyan progi, amit elindítva, háttérben futtatva lehet rögzíteni videofájlba a játékok játék közben.Tud valaki ilyet? -
#4314 Gumikacsa!
Találtam egy jó OBI-s logo-t ha kell szólj elküldöm a mail-edre! -
#4313 :D -
#4312 Úgy bírom ezeket a hülyegyerekeket. Csak saját magukkal törődnek, arra nem gondolnak, hogy mennyit melóznak vele a többiek. Lehet hogy pénzt kéne kérnetek érte, én biztos megvenném. Mondjuk 500 Ft-ot :) Bár akkor lehet hogy egyből warezolnák is :) -
#4311 nem kéne sokat viszaolvasnod. -
#4310 itt dolgozott anyukám