52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Marcell
    Most kezdtem el jatszani a jatekkal, legyszi adjatok par tippet. Mire figyeljek? Milyen fuvart erdemes vallalni? Kell figyelni a (tul)sulyra? Ha igen hol van irva? Mert egy-ket emelkedon csak 20-szal tudok menni. Olyan, mintha egy potos IFA-m lenne.
    Aludni kell a jatekban? Ha igen hol van motel? A szerviznel vagy benzinkutnal?
    Erdemes valami patch-et felrakni?
    Koszi mindenkinek!
  • Schwarz
    hát tudod.... legalább csinálon neki valaki 1 Posta feliratú trailert és rendelje hozzá, ennyi.
    mára abbafejezem a fordítást, a qrva annyukat nem gondoltam, hogy ilyen sok. de megoldom :-)))
  • FiReBoY
    Schwarz: szövegmagyarosítás
    Mátrix: magyar cégek, grafikák, stb.
    FiReBoY: szövegmagyarosítás, városok, grafika(ha időm engedi), stb.

Kihez milyen felosztást írjak?
  • FiReBoY
    Őőő... Kéne szerintem rakományt festeni. Elvállalod?
  • FiReBoY
    Mátrix! Kéne nekem a rajzolt térképed a város átírásához! (tudod a planning menüben lévő) [email protected]
  • Duddits
    Esetleg valam más munka?
  • Duddits
    Én is segíthetek valamit? Angol tudásom az nem sok van, de nagyjából letudom fordítani mit írnak ott.
  • FiReBoY
    Megcsinálom majd a telepítőt és segítek akkor a szövegek magyarosításában. Eddig az városüdvözlő táblák készen vannak.
  • FiReBoY
    Na akkor feladatosztást végezzünk. Én legalábbis azt javaslom. Készen vannak a magyar cégek, félig a szöveg. Én elkezdem akkor a magyar városokat írni az alábbi térkép alapján most.
  • Duddits
    hát mit szállítson? :-) Tankot?
  • Schwarz
    ja meg még annyit, hogy azér a Posta ne szállítson már sört meg paprikát :-)
  • Schwarz
    nem titkolózom, csak amíg el nem készül :-)) utána úgyis látjátok, hogy tök eccerű volt. kb 40%nál járok.
    szvsz úgy lenne a legjobb, ha totál magyar térképet csinálnánk alá, kb megyeszékhelyekkel + a főutakkal. csakhogy ha már lúd legyen kövér :-)) a háttérképem már megvan az editor alá, most ismerkedem ezzel az editorral, meg azzal, hogy nem száll-e el, mint az aa. :-)
  • Danny L
    Hát valószínűleg a videókártyád körül lesz a probléma. Nem hardver hiba, hanem szoftver. Próbálkozz más driverekkel, végső soron próbáld újrarakni a Windowst.
  • Danny L
    Próbáld itt
  • Danny L
    Profi
  • Duddits
    Miért nincs Cora, meg Auschan?

Ja és azt akarom kérdezni hogy ki tudd nekem segíteni festés készítésében?
  • M@TriX
    az összes logo egyébként készen van, a térkép is hamar meglehet, mert már tudom hol kell átírni a helységeket...
    a reklámtábláűk lesz még egy nagyobb meló
  • M@TriX
    most miért titkolózol??? :)
    Amikor az AH-t csináltuk válaszoltunk egymásnak, mindenki azt csinálta amihez értett én nem akarom/tudom lefordítani a játékot csak érdekelne mivel sikerült...
    és ha várható, hogy elkészül a magyarítás akkor azért is szertném tudni, mert akkor én meg neki esek a grafikáknak, hogy egy újabb jópofa kieget dobjunk ki: vhogy így, mert már elkezdtem, de magyar szöveg nélkül semmit sem ér:
    katt a nagyobbért...

• M@TriX
    1.03-as és a documentumokba
  • DF14tomcat
    Help kéne! Nagyon jó a játék, és nyomom minden éjszaka! Tegnap akartam kicsit nosztalgiázni az Across America-val, de nincs crack hozzá nekem. Tudna valaki adni linket hozzá? Vagy 0-dayre valakinek az oldalán?
    Előre is köszi!
  • DJ Bee18
    Sziasztok! Tudom ez nem egy segélykérő topic, de az szeretném kérdezni, hogy mindig, miután a gépem kikapcsolom, és utána játszanék a bekapcsolás után a kép a játékban villog, (de bármelyik játékban!). De nem úgy, hogy a kép elsötétül hirtelen, hanem mindenféle geometriai alakzatok villannak be a képbe. És ha ezután a driverjét újrainstallálom a videókártyának, vagy ha a rendszert visszaállítom a kikapcsolás előtti időpontra, akkor rendesen működik. Szerintetek mi lehet a baja? Geforce FX 5600-as kártyám van
  • Duddits
    Mi vagy?
  • Danny L
    Na'on professional vagy
  • Danny L
    Amúgy valami hasonló problémákkal küzködött a haverom is még az Across Americában, de azt az első patch megoldotta. Asszem mindig hátrafelé akart menni a kamion, és csak egy irányba lehetett fordulni vele. Kalibráltuk egy csomószor, minden beállítási kombinációt kipróbáltunk és nem ment. A patch után viszont egyből. Az egy Boeder Force Feedback kormány volt.
  • Duddits
    Na megynyugtatlak. Nem lett jobb a patch miatt se. A kormányzás viszont barka lett. Eltekertem tövig és nem fordúlt meg a kamion "helyben".
  • Duddits
    Na én is mesélek egyett.
    Nagyba megyek valahól Albuqua.. izénél látom fogytán van. Nagyba megyek és nem pont a benzinkútnál fogyott ki? Pont akkor írta ki mikor beértem a kútra. Na valaki így csinálja meg hogy pont a benzinkútnál fogy ki. :-)
  • Danny L
    Te tudod, én azért megvárom a finalt. Amúgy a patch megnöveli a kormány és a pedál útját és érzékenységét.
  • Danny L
    Asszem Guyamasban, a városi benzinkútnál tankoltam. Már kétszer figyelmeztetett, hogy fogytán van a gázolaj. Elmentem tankolni, nyomtam egy F5-öt és felugrott fullra egyből a műszer és egy centet sem vett le a számlámról. Érdekes. 1.03-as verzió, Kinetik 2T2-es kamionnal sikerült ezt előcsalogatnom.
  • Duddits
    Hát nem tudom. Lehet hogy felrakom. Max újratelepítem a játékot.
  • Danny L
    Az 1.04-es BETA patchben pont ezt a hibát javítják ki. De szerintem még ne rakd fel a betát majd a véglegest.
  • Duddits
    Jól. Az istenért nem bírtam rájönni mi baj van.
  • Multimax
    A game controllers-ben jól bevan lőve a kormányod?
  • Duddits
    Az a hajó tök frankóúl néz ki.

Na valki nem talált megoldást arra hogy miért nem veszi fullra a gázpedálom?
  • GamerAdams007
    Nem kieg!
  • bigapó
    Hi!

A Pedal to the Metal az kiegészítő vagy müxik magában is?
  • 3Error #3954
    Matrix : hova es hogyan pakoltad be a kiegeket, es milyen verzios a game?
  • karikusz
    Küldenétek egy pár screenshotot az [email protected] -ra?

Kiraknám az autosjatekok.hu -ra

Thx

• Schwarz
    na csak várd ki a végét :-))))))))
  • FiReBoY
    De bazz... Ezt hogy?
  • FiReBoY
    Igen. Maximum ennyit tudsz lemagyarosítani, többet semmit. Viszont az ékezeteket beleírni nem könnyű és neked sikerült. :) Ügyes és hajrá!