52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#4309 en is gyöngyösi vagyok .es szerintem vannak még páraN a környekről -
FiReBoY #4308 http://www.waberers.com/index.php -
FiReBoY #4307 Gumikacsa! Tudod mit kéne csinálni? Waberer-t. Az egy egyszerű kis trailerskin lenne. -
#4306 Szerinted? -
#4305 SOLE Dobozosok
Sajnos rendes logót nem találtam, de tudom hogy így néz ki:
-
#4304 kész? mert akkor nem jáccank az angollal -
#4303 a játék könyvtárába, be van tömörítve egy base.scs file-ba -
#4302 kösz, átfestem. Meg jó volna egy nagyobb pennis logo -
praksi #4301 azt már kérdeztem, de sztem elkerülte a figyelmetek, hogy a játék hova telepíti a .dds fájlokat? az egész gépet végigkutattam, de sehol semmi... -
leki007 #4300 szrintetek nem kéne a városok közé betenni Hatvant elvégr mégis cask ot van a BOSCH telephelye az Horvát Rudi legfőképp onann viszi a dolgokat.
JA és egy kérdés nem lehetne a pttm-be növelni a fényszórók teljesítményét mert én alig látok teljes díszkiválágításba is.?!.
Magyarosítás go...go... -
#4299 \ui\ghud.esc
ugyanebben vannak a számok is meg a km/h felirat is
-
#4298 Hogy Lehet ezeket Átírni???vagy mivel? -
#4297 Gumikacsa!
Az igazi penny market-es pót teljesen piros és sárgával van rajta a felírat. -
praksi #4296 elismerés!
tudod milyen lehetne még? MiZO-s!
tudod: fehér alap, rajta a piros foltok, középen a MizO felirat -
#4295 Szerintem inkább kicsinyísd le így elég csúnya. -
#4294 Király! -
leki007 #4293 Igen a kérdések legalul .A többi csak útmutatás! -
#4292 Ebbe van valami értelmes?:
The Contest Rules
1. Sponsor:
The official sponsor of this contest is ValuSoft. (A second contest is coming soon)
How to Enter:
To enter the contest, you must be a current TruckPol Forum Member and accept the rules. You can take part only once in this contest. More than one entry will result in disqualification from the contest. You can send your answers to either email: [email protected] or [email protected] with the subject heading "Pttm Contest"
2. Prizes:
Ten copies of 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal boxes.
3. Judging:
10 Winners will be selected for this contest and only 1 prize per person..
The current contest runs between October 1st, 2004 - October 7th, 2004. All entries must be recieved before October 8th to be considered eligible. A random drawing will be conducted on October 8th by TruckPol and 5th Wheel whose decisions are final on all matters relating to this contest.
4. Entry Rules:
A valid entry must contain two things:
I) An email with PttM Contest in the subject heading
II) The correct answers to the five (5) questions.
5. Notification:
The Winner will be notified by email. If a Winner has an invalid email address or we receive no reply from a Winner after 5 days of our email notification the prize will be forfeited and awarded to an alternate winner.
6. General Conditions:
If you win the prize you bear cost of shipping the prize to you from the state of Virginia. Shipping cost will run between $5- $10
7. Who Won?:
The winners of the contests will be posted at http://truckpol.prv.pl and http://truckpol.proboards35.com/
The Questions
1. How many truck games has ValuSoft released? (write digits)
2. Which city is SCS Software located in? (write in Czech spelling)
3. What is other big series of game released by SCS Software besides 18 Wheels of Steel serie? (write exact name of this game without numbers)
4. What game was released on August 15th, 2002? (write full name this game)
5. How many cities are in 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal? (write digits) -
#4291 Na, az lkw-sen is világosítottam, és kicseréltem a logót, meg +1, már csak 1 ponyvás kell.
-
leki007 #4290 Az jó én gyöngyössolymosi vok végre nem vagyok egyedül -
#4289 Majnem. Nem lakom messze, és ott is dolgozom. -
leki007 #4288 Gyöngyösi vagy? -
#4287 Szétkaptam a felíratot, de a kicsi betűk széthúzva nem olyan szépek:
-
#4286 teszkós.... Itt Gyöngyösön 1 héttel később nyitott az áruház, mert a melósok nem találták a nagy világító felírathoz a K betűt... -
#4285 Én ha jól emlékszem, a teszkós pót az full fehér, a felíratba nem voltam biztos, hogy hol van. Nekem inkább a pennis pót nem tetszik... -
#4284 nincs -
#4283 melyik fájlt módosítottad? mert nekem nem akart km/h lenni :) de jó lett, pontos... -
#4282 A Penny Marketes pótokon a valóságban sárga csík megy végig, kb olyan vastag mint a szöveg ... -
#4281 Van már magyarositás?? -
#4280 Szenyvízt is kell szállítani? De baró. :-) -
#4279 esetleg egy ilyen kamion?
nah jó...
csak viccnek szántam, ne basszatok le az OFFért -
#4278 fasza a kilométeróra -
#4277 Jaja. Túl üres az egész. Vagy legyen nagyobb mert élőbe is középen van és nagy. -
#4276 Szerintem jó az a logó ott de még kéne valami rá,mert ez így túl egyszerü esetleg egy háttér szín,de nem akarok bele szólni ti tudjátok. -
#4275 A TESCO-s logó szerintem középre kellenne és nagyobba. -
#4274 Jaj, nem azé mondtam, csak fényezem kicsit magam.... -
Garfield #4273 Amerikát átszelve végig megy a tüctüc, és csóvában ott csápoolnak a csávókáim? -
#4272 Tudom, bár bocsánat, hogy azt nem írtam le :) -
#4271 Az is az én művem. -
#4270 na kb ilyen: hud kilométeróra