52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#4109 Hihetetlen a tudásod légyszi taníts! -
#4108 Szerintem valami multi-s cucc jön. Mert beszélnek hogy lehet majd Cb-zni egymással.
lehet hogy tényleg lesz multi hozzá? Hát az baró lenne. Nem? -
#4107 Nem valami Béta verziót adnak ki multiplayer formában? Meg valami Október 20-ról is beszéltek. -
#4106 Valaki kiragadná a lényeget?:
Ok after having received an email from 5th wheel and being invited by him to join this forum i decided to come and take a look. Now i already pm'd him explaining that i wont be on here as much as me and my wife (+kids) are right in the middle of a move to our new home and this is gonna take a lot of time. So until like the 20th of october things will be really hectic for us and i wont be online as much as im normaly am.
Ok to answer a few questions, yes the Multiplayer is for real we been working on it starting with AA but decided to switch to PTTM after it came out. Our first Beta version is currently being tested by our registered beta testers which is a team of very critical individuals to test it for the best performance. System Requirements on the website are set like that to have ultimate performance and highspeed internet (DSL/ADSL/CABLE Etc.) is needed in order to have the game streaming the way it should if you would use a 56k modem then things would be frozen half the time and other players would be popping in and out. There will be 2 options for multiplayer 1=Peer to Peer (connected directly to some ones ip nr. who will be hosting the game) 2=Using a dedicated game server which keeps track of everything and serves as host, this dedicated host can handle up to 25 multiplayer at once at this moment, we are currently researching the possibility to have it run with 50 but in order to use that you would definatly need the requirements stated on our site for it to handle all the players. Any questions you might have feel free to ask and i'll try to answer as good as i can and if i am online. As for screenshots, all our Beta Testers have signed an official non disclosure agreement of not showing anything currently being worked on, this is for a few reasons but 1 reason is that it might show options that will be taken out later on that didnt work the way we want it and that would mean making people happy and not being able to deliver it the way it was shown. Another thing we dont release beta versions just to everyone unless it will be a public beta or a release candidate. Please keep in mind that this is not a new game just an onofficial addon which in this case enables multiplaer capabilities and a few more surprises that might be added. Also we are working on a small addon pack for the normal version of the game to keep it simple the SP (Single Player) version. I hope this answers some of your questions. O an for those who wonder, yes you can chat by using preset audio/text trough the ingame CB. (Real live voice chat is being researched at this time, who knows). -
#4105 Másnak sem működik a TRUCKPOL FÓRUM?? -
#4104 A hétvégén megy egy sorozat, egy gyönyörű k2t2-vel....(Kenworth T2000) :) -
#4103 volt bazzeg, ne kemenykedjel ! -
#4102 állapotjelentés:
magyar szöveg: kb 80%
-
#4101 ja, hogy ezeket komolyan kérdezték? én azt hittem hülyéskedtek :D -
Danny L #4100 Tudtommal az Across Americában is már volt Tibor nevű sofőr. Vagy tévednék? -
Danny L #4099 JESSZUSOM!!! Mi a retek folyik ebben a fórumban? A kezdőknek üzenném, hogy legyenek türelemmel, ígérem, hogy a hétvégén felpakolok egy-két infót a kezdőknek az oldalamra. Addig is kérlek vegyetek vissza a felesleges hozzászólásokból (pl. #4039-4058). Köszönöm -
#4098 Várd már ki míg megcsinálják teljesen! -
bazze #4097 Igaz.
Csak 1 kicsit felbaszta az agyam. -
#4096 Nekem ez kéne, kinek van meg?
-
#4095 Jó van na! Nincs vita! -
bazze #4094 Miért nem én kezdtem el kötekedni én csak kérdeztem és ő leugatott mint a kutyám.
-
#4093 -
#4092 Olyan kicsi vagy, hogy a fű növekedésést is alúlról nézed!
Olyan az eszed, mint a csiszolatlan gyémánt, nem olyna értékes, hanem annál lejjebb van! -
praksi #4091 na, a szint az megvan.... -
#4090 Jó csak te írtad hogy tervezik a fejlesztők.
Te beszélsz most is magadról. Itt az a lényeg hogy a játékról beszéljünk! -
bazze #4089 H*lye Paraszt
-
bazze #4088 Miért követelném???
Csak kérdeztem és úgy gondolom a fórumnak az lenne a lényege hogy valaki kérdez és a másik váloszol.
Nem az hogy te leugatsz és a kultúráról beszélsz. -
praksi #4087 aki akar, az csinál pályát :-DD -
#4086 A játék fejlesztői csinálják a pályákat? Vagy a magyarosítók? Tényleg.
Fireboy, azt hiszem te mondtad hogy próbáljam meg a trailereket magyarra csinálni. Melyik trailert és milyenre csináljam? -
FiReBoY #4085 Hát igen. Ez a kultúra. Jó hogy nem követeled BAZZE. Különben is ha annyira akarsz csinálj. -
#4084 Nincs magyar pálya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Kérdésedre válaszolva!!!!!!! -
praksi #4083 a fejlesztők jelenleg Tádzsikisztán, Dél-Korea, Lichtenstein, Ecuador, Lesotho, a Kanári-szigetek és Grönland közútjait szerkesztik, de ígérik, hogy lesz hamarosan magyar pálya is, a nagy érdeklődésre való tekintettel..... :-P -
bazze #4082 Magyar pálya van????????????????????? -
#4081 Nem tudod felvenni... -
#4080 Mondjak neked egy oldalt ahól van egy csomó infó csak olvasni kéne egy kicsit visszább is?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1091940291
Ez az az oldal. -
#4079 eddigi fordítást küldene valaki?
amúgy köszi, csak most ismerkedek a játékkal, sozt sehol semmi info, ezekról az alapdolgokról :D. -
#4078 Egy az hogy bal oldal fölült kéne nézni hogy felveheted-e már. Egyrészt még föl se tudnád venni a rakoméynt mert ott van hogy Pickup after. Később veheted föl. Egyrészt meg még alkalmazott vagy és nem azt vehetsz föl amit akarsz. Ez egy olyan árú amit épp nem neked szántka. Várd meg azt az időt amit a Pickup after szövege alat látsz. És ha kiírta alúl hogy blahblah akkor mehetsz fölvenni. És a trailer fölött pedig zöld "négyzetnek" kell lenni. Nem pedig szürkének. -
#4077 ha ezt irja ki mit tegyek hogy felvegye???????? -
#4076 Én már csak azt enm értem hogy miért nem tudnak betenni valami élethűbb forgalmat. -
DF14tomcat #4075 Visszapillantó: alapban "F2" asszem 3 állapota van: 1 fent, oldalt, és a nincs állapot!
-
#4074 A visszapillantót hog yálíítsam be? és dolgozni hogyan lehet? -
#4073 ok -
DF14tomcat #4072 Kezdőknek!
A bolt, a kirakatban kamionokkal, nem cipőbolt! a forgó "kék" nyilnál megálni, majd alapból "n"-t nyomni és a és ott a Truck-menüt választani. Remélem innen már simább. Nekem sikerült kamiont venni a lerakatban is... -
#4071 azé érdekelne engem is -
#4070 én ott csa térképet tudtma nézni