52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Multimax
    Jó lett a térkép!
  • Multimax
    De akkor lecserél egy létező festést nem?
  • gumikacsa
    nem kell hozzá a def file
  • Multimax
    Hello!
    Saját festést szeretnék csinálni az egyik kamionra addig el is jutok,hogy a dds file-t szerkesztem kedvem szerint de nem találom azt a def file-t ami kéne ahoz,hogy betegye a játékba.
    Hol van ez a file?
  • gumikacsa
    Kösz!

Valaki küldhetne egy pennys logót, minél nagyobb annál jobb
  • leki007
    Ezt az üzenetet a truckpol fórumtól kapod a truckpol tagoktól.
    Hi mindenki és köszönöm hogy elkészült az első legjobb fórum a világon.
    Mostanában elég sokan látogatják a fórumot .Ezért mondenkit meghívok egy versenyre ahol 20 darab PTTm dobozos játék a nyeremény /gondolom az első 20 kap/.A részleteket és itt olvashatjátok: http://truckpol.proboards35.com/index.cgi?board=stuf3 .
    A mod csapat és a 5th
    Na valami ilyesmiről van szó szerintem.
  • gumikacsa
    Gyerekek, ez mi? (levélben kaptam):

This is a message from the truckpol forum to the truckpol members

Hi everyone and thanks for making this forum one of the best in the world.

It is now time for the forum to give something back to its members. Everyone is invited to take part in simple contest to win exactly 20 copies of the Box Version of PTTM.

keep checking here for details.

http://truckpol.proboards35.com/index.cgi?board=stuf3

the mod team and 5th
  • gumikacsa
    Valahogy meg lehet oldani, hogy az autószállítón minden szekér más színű legyen. Valaki megnézhetné, aki jobban ért hozzá.
  • leki007
    Azt esetleg megtudnád mondani hogy az utak realisztikusak lesznek vagy csak sima semmi valóság.?
  • gumikacsa
    Sok. 6vagy 7 van kész, vagy 10-15 lehet még hátra. De csak a ponyvásokhoz, dobozosokhoz és tartálykocsikhoz nyúlok, a többi marad. Ja meg az autószállító :)
  • M@TriX
    csak annyi van még róla ami lennt is olvasható... készül.
  • PLackó
    látom haladtok a mafyarítással grat!!!!
    amúgy a multiról van már valami hír?
  • M@TriX
    Schwarz: a betűk nem mindenhol kóserek, de gondolom észrevetted, hogy az útszámozásoknál is lecsúsztaka számok, talán 1 számmal nagyobb betűk lettek generálva...
  • M@TriX
    sztem jövő héten ki lesz adva a 0.9-es, mert Schwarz 80-ot írt nemrég, szóval mégha nem is haldna semmit ami nem lesz igaz, akkor is ki lehet majd adni...
  • leki007
    Jaj istenem de várom már a magyarosítást nem tudnátok egy pontos infót adni hogy mikorra lesz kész???
  • M@TriX
    akkor majd magadnak átrajzolod :)

amúgy meg: amikor mindneki úgy érzi megvan, ki lesz adva egy 0.9-es verzió, mint anno az AH-nál és akkor következnek a javítások tökéletesítések...

akkor be lehet küldeni más verziókat ami szavazás alapján vagy bekerül, vagy nem...
  • FiReBoY
    Őőőő... Szerintem a Jocó kamionbolt egy kicsit unalmas...
  • M@TriX
    jah, meg itt van immár ékezettel a térkép:

• M@TriX
    Na 90%-ban kész vagyok a textúrákkal...
    Mostmár nem egy hanem 2 féle benzikút van, egy MOL és egy SHELL..
    Gumikacsa, még hány pót van neked hátra?

Meg a gépeimen mostmár GOODYEAR gumik feszítenek :)

• Duddits
    Akkor PhotoShoppal? oké. Mert próbáltam már Paint-tel, Paint Shop Pro 9-cel, de egyik se volt a legjobb.
  • 0ppika
    Az egyéb pótkocsik rakományát nem lehet lecserélni? Gondolom az a mozdony is úgy készülhetett...
  • gumikacsa
  • gumikacsa
    A DDS file-t át kell alakítani BMP-nek, photoshoppal alakítgatom kicsit, Majd visszaalakítom DDS-nek. Figyalni kell, hogy megfeleő alfa -vagy mi a bánat- legyen a képhez.
    Az átalakításhoz DXTbmp nevű progit használom.
  • Duddits
    Értem. Én is ilyet akarok valahogy. Eltudod mondani hogyan és mivel csináltad?
  • gumikacsa
    Kár,hogy a póttal nem lehet megcsinálni.
  • gumikacsa
    Úgy csináltam, de azt nem én csináltam, hanem annak alapján.... érted? :)
  • akela
    Lehet,hogy most hülyeséget kérdezek,de nem lehet valahogy beletúrni valahova,hogy pl.elpörögjön a motor 3000-ig?Lehet kapni 12-16 sebességes váltókat,de nem lehet használni,mert a motor nem forog eleget.1-4-ig úgy gyorsul,mint egy vaddisznó,aztán csak lejtőn lehet 9-10 fölé váltani külömben csak lassul
  • akela
    CSak a fülke tetje látszik.Vagy csak nálan?
  • Schwarz
    mér nem látszik semmi csak nagy büdös image feliratok?? mármint a képek helyett? :-)
  • Schwarz
    mér nem látszik semmi csak nagy büdös image feliratok??
  • Duddits
    Ezt úgy csináltad mint ahogy lejjebb is,nem?
  • Multimax
    Jó lett!
  • 0ppika
  • gumikacsa
    Siker:

• akyyy
    nem baj lejátsza a lejátszó, meg van valami konvertálómk is ami összevissza konvertál mindent arra ami épen kell :P
    thx
  • Multimax
    Ja és ogg kiterjesztésben van!
  • Multimax
    A base.scs fájlt megnyitod total commanderrel és a music mappán belül ott van a zene amit ha kimásolsz már hallgathatod is.
  • akyyy
    Ami a játék menüjében szól, meg néha szokott szólni jáék közbe is, az hol van az aszám, mert nem lelem :8.

pedig nagy jó, neekm tetsik és szeretném kint is halgatni...
  • zoszt
    Ennyi erővel 20 dolcsiért árulhatnák a neten. :)
  • zoszt
    És ezt kik csinálják?
    Egyébként elég durva hibát csináltam, "egyet" egy t-vel helyesen. :)