52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • ZsZso
    Aztán kiírod CDre (gondolom az CD emulálás komoly fejtőrést okozna ezért ajánlom inkább a CD írását)
  • Duddits
    Talán csomagold ki.
  • Peppuu
    Tsáó... Leszedtem a játékot és van naon sok fájlban, azzal mit csináljak hogy jáccani tudjak???
  • M@TriX
    miért legközelebb?, képek lekicsinyít és előzőek felülír...
    ennyi...
  • Duddits
    Látom kezdő vagy. Ilyen jellegtelen képeket nem kell betenni. De ez az esős ez jó. Csak a méretet kicsit vedd lejjebb.
  • szemlits
    Bocs,későn láttam meg.Legközelebb kicsinyítek!
  • szemlits
    Pixeles az ég alja,asszem esni fog... :-)
  • Hentes Bill #4022
    könyörgöm kicsinyítsétek má le a képeket
  • szemlits
    Asszem lassban kéne befordúlni...

Egy (majdnem)előzés képei...

• Duddits
    Csak azokat kell. Nincs 150 Mb az egész.
  • akyyy
    az egész nem lesz csak 135 mega? és ilyen éles szélp grafikájú??? a kinf of the roads egy cd nyi volt, oszt az randább volt ehez képest, Need For Speed 2-es grafikával :S
  • akyyy
    csak azokat kell? mert mingyárt kész
  • M@TriX
    tök(k)életes...
  • akyyy
    egyenlőre azokat a egc-pttm.r01, r02---stb fájlokat töltöm mert az egc-pttm.nfo-ban volt a játék neve, igy gondolom az lesz a.
  • M@TriX
    :)
  • Duddits
    Ja jó. Nem így csináltam. Amúgy ha elkezdi letölteni AKYYY lefogadom hogy még a Nighwist is letölti. :-)
  • Duddits
    Én nem tudtam az előbb belépni.
  • M@TriX
    nem lűáttál még FTP-t? amúgy még menj be az "a" alkönyvárba ottt lesz.
  • akyyy
    szerinted hogy töltsem le? ()
  • akyyy
    ez lesz az?
  • akyyy
    nekekm máshogy van az oldalazás, let volna az vagy 35 oldal is :S
  • M@TriX
    mindössze 15 oldalt kellett volna visszalapoznod, de én meg írhattam volna, ugyanis nem kell jelszó, ez a lényeg :)

anonymous
    kopipaszta
  • M@TriX
    mondanám, de én meg nem emléxem a jelszóra... :)
  • akyyy
    nem lelem :(
  • akyyy
    na visszaolvasok
  • akyyy
    óó...magyar pálya, mégha csa át vannak irva. .... de jóó
  • M@TriX
    Az általam adott ftp-ről még 3 hét után is fennt van :)

olvass vissza...
  • akyyy
    Heló. tegnap este lejött a játék Demoja :).

És már a menüben csalk bámultam, hogy nagyon szép grafikáju King OF the roads klón, ami neken nagoyn tetszik, és a városok is nagoyn jól mneg vcannak csinálva, pedig nem jáccotam vele csak eddig 6 percet :D.

van a játékhoz magyarítás? és még1* megkérdezem , honnann lehetne letölteni? ingyenesről? vagy olyan nincs? hány cd-s?
  • M@TriX
    az lehet de én csak annyit csinálok, hogy magyar (hát)térképet és magyar helységneveket implementálok bele...

szerintem a játékban így domborzatilag nem lesz változás, csak jobb poén magyar helyszínekre szállítani sztem.
    Az editorral való tökmagyarországot megcsinálni izomnagy munka, nekem meg nincs annyi :)
  • Szabyka
  • angello
    lehet benne pályát szerkeszteni?
  • Schwarz
    opciók menü magyarul: -1- -2- -3- -4-
  • M@TriX
    már sok grafikával reklámtáblával készen vagyok, de biztos van még, majd egyeztetük...
  • M@TriX
    Ahogy az AH-ban is csináltam, hogy a pöttyök a magyar térképen közel ott lévő heységet is kapnak, szóval nem lesz midnegyik nagyvárosnév... :)
  • M@TriX
    az már megvan mint lentebb írtam....
  • M@TriX
    az editorral, hogy pontosan legyen sztem túl nagy meló. De megcsinálhatod, de hogy élvezhetően valóságos legyen háááát.. te tudod....
    de a magyarítást azért ad már majd ki ha meglesz. Mert azzal már el tudunk indulni...
  • M@TriX
    a posta szállíthat, mert posta nem? de :) amúgy nem csak szerkeztettem a logókat, hanem hasonló profilú céget választottam pl. a Rock Ship az a Dunai hajózási vállalat meg hasonló....
    Az Atomerőmű az a Paksi Atomerőmű lett :)
  • M@TriX
    van Cora és Auchan is :)
  • Duddits
    Hát, megpróbálom. Melyikeket kell festeni?
  • karikusz
    Ha sikerál megcsinálni, akkor lécci dobj már üzit mert engem is érdekelne ez a magyaros cucc...)))