52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#4029 Aztán kiírod CDre (gondolom az CD emulálás komoly fejtőrést okozna ezért ajánlom inkább a CD írását) -
#4028 Talán csomagold ki. -
#4027 Tsáó... Leszedtem a játékot és van naon sok fájlban, azzal mit csináljak hogy jáccani tudjak??? -
#4026 miért legközelebb?, képek lekicsinyít és előzőek felülír...
ennyi... -
#4025 Látom kezdő vagy. Ilyen jellegtelen képeket nem kell betenni. De ez az esős ez jó. Csak a méretet kicsit vedd lejjebb. -
szemlits #4024 Bocs,későn láttam meg.Legközelebb kicsinyítek! -
szemlits #4023 Pixeles az ég alja,asszem esni fog... :-)
-
#4022 könyörgöm kicsinyítsétek má le a képeket -
szemlits #4021 Asszem lassban kéne befordúlni...
Egy (majdnem)előzés képei...
-
#4020 Csak azokat kell. Nincs 150 Mb az egész. -
#4019 az egész nem lesz csak 135 mega? és ilyen éles szélp grafikájú??? a kinf of the roads egy cd nyi volt, oszt az randább volt ehez képest, Need For Speed 2-es grafikával :S -
#4018 csak azokat kell? mert mingyárt kész -
#4017 tök(k)életes... -
#4016 egyenlőre azokat a egc-pttm.r01, r02---stb fájlokat töltöm mert az egc-pttm.nfo-ban volt a játék neve, igy gondolom az lesz a. -
#4015 :) -
#4014 Ja jó. Nem így csináltam. Amúgy ha elkezdi letölteni AKYYY lefogadom hogy még a Nighwist is letölti. :-) -
#4013 Én nem tudtam az előbb belépni. -
#4012 nem lűáttál még FTP-t? amúgy még menj be az "a" alkönyvárba ottt lesz. -
#4011 szerinted hogy töltsem le? () -
#4010 ez lesz az? -
#4009 nekekm máshogy van az oldalazás, let volna az vagy 35 oldal is :S -
#4008 mindössze 15 oldalt kellett volna visszalapoznod, de én meg írhattam volna, ugyanis nem kell jelszó, ez a lényeg :)
anonymous
kopipaszta -
#4007 mondanám, de én meg nem emléxem a jelszóra... :) -
#4006 nem lelem :( -
#4005 na visszaolvasok -
#4004 óó...magyar pálya, mégha csa át vannak irva. .... de jóó -
#4003 Az általam adott ftp-ről még 3 hét után is fennt van :)
olvass vissza... -
#4002 Heló. tegnap este lejött a játék Demoja :).
És már a menüben csalk bámultam, hogy nagyon szép grafikáju King OF the roads klón, ami neken nagoyn tetszik, és a városok is nagoyn jól mneg vcannak csinálva, pedig nem jáccotam vele csak eddig 6 percet :D.
van a játékhoz magyarítás? és még1* megkérdezem , honnann lehetne letölteni? ingyenesről? vagy olyan nincs? hány cd-s? -
#4001 az lehet de én csak annyit csinálok, hogy magyar (hát)térképet és magyar helységneveket implementálok bele...
szerintem a játékban így domborzatilag nem lesz változás, csak jobb poén magyar helyszínekre szállítani sztem.
Az editorral való tökmagyarországot megcsinálni izomnagy munka, nekem meg nincs annyi :) -
Szabyka #4000 -
#3999 lehet benne pályát szerkeszteni? -
#3998 opciók menü magyarul: -1- -2- -3- -4- -
#3997 már sok grafikával reklámtáblával készen vagyok, de biztos van még, majd egyeztetük... -
#3996 Ahogy az AH-ban is csináltam, hogy a pöttyök a magyar térképen közel ott lévő heységet is kapnak, szóval nem lesz midnegyik nagyvárosnév... :) -
#3995 az már megvan mint lentebb írtam.... -
#3994 az editorral, hogy pontosan legyen sztem túl nagy meló. De megcsinálhatod, de hogy élvezhetően valóságos legyen háááát.. te tudod....
de a magyarítást azért ad már majd ki ha meglesz. Mert azzal már el tudunk indulni... -
#3993 a posta szállíthat, mert posta nem? de :) amúgy nem csak szerkeztettem a logókat, hanem hasonló profilú céget választottam pl. a Rock Ship az a Dunai hajózási vállalat meg hasonló....
Az Atomerőmű az a Paksi Atomerőmű lett :) -
#3992 van Cora és Auchan is :) -
#3991 Hát, megpróbálom. Melyikeket kell festeni? -
#3990 Ha sikerál megcsinálni, akkor lécci dobj már üzit mert engem is érdekelne ez a magyaros cucc...)))