52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#4389 Csak nekem az ilyenekbe az nem tetszik, hogy a csavarok helye eltűnik. Meg a oldallapok összeílesztésénél a csíkok. És így olyan lapnak tűnik nekem. -
#4388 a magyarítás nélkül megy a gém?
ha nem akkor "jó" már megilyedtem :) -
#4387 Frankó lett. Nekem kell. Bár else indúl a játék de azért jöhet. -
#4386 Emberek ... amit ti összehoztatok ... hát le a kalappal. Némi mosoly ül ki az arcomra mikor meglátom a magyar cuccokat a játékban. Másrészről viszont tiszteletem, hogy ennyire frankón sikerült importálni a játékba.
Egy szó mint száz ... elismerésem ! -
#4385 Bocs kicsit nagy lett! -
#4384 Nem itt van!
-
#4383 Itt van az OBI-s pót!
-
#4382 Hát ez nem igaz. Így se lett jobb. Lehet hogy az SP2 miatt? De hát fönt van az 1.03 patch is. -
#4381 bármelyik képes programmal -
#4380 Paint-tel. -
#4379 Hogy csinálok bmp-ből jpg-t? -
#4378 hát ne is akarjál ide bmp t beszúrni :)
jpg-t -
#4377 Az iaro-n azt írja,hogy nem lehet másolni.
Mi a baj egy bmp file-t akarok feltőlteni,rákattintok,az upload címszóra kitallózom aztán up egy ideig tölt aztán kiírja,hogy nem másolható! -
#4376 iaro.srv.hu -
#4375 /magyarítók/ -
#4374 magyrarítók: -
#4373 Hova tudok feltenni a neten képet? -
leki007 #4372 Prt Scm/Sys Rq megnyomod majd paint/ szerkesztés/beillesztés -
#4371 Hogyan tudok a menüben fényképezni?(nem a játékban f10-el hanem a menüben)? -
#4370 OK, tudom most amúgy sokat melóztok, hogy ilyen tudatlanabbak mint én, élvezhessék. Még egyszer kösz Schwarznak, Gumikacsának és Mátrixnak! -
#4369 még nem néztem a játék ezen részét... -
#4368 de, a szöveg megvan, de még nem volt időm bekopizgatni...
ugyanis az nem a nagy szöveg fájlban van, hanem egyenként kis fájlokba... -
#4367 Na tud valaki a váltó áttételezésére megoldást?????? -
#4366 ez egy jó kérdés, fiam :)
naszóval. Először csináld azt, hogy mentsd át egy másik helyre a docu/18wospttm könyvtáradból mindent, cakkompakk. Majd a magyarítást másold a már üres könyvtárba, indítsd el a gémet, hogy így elindul-e... -
#4365 a rádiózás nem lesz jól megcsinálva magyarra? -
#4364 benne van :) hát izé, mert volt szép logója :)
de majd lecseréljük, majd nézzétek amúgy mit szállít aztán jöhetnek az ötletek, még úgyis béta verziós a projekt... -
#4363 De ugye a Campona nincs benne?! Mert az semmit nem szállít. -
#4362 Rájötettem miért fagy ki. A magyarosítstól. Ez miért van?? -
#4361 jah, néha elég csak azt használni... -
#4360 nem is, Magyarországon is forgalmaznak :) az maradt, de a Raif bank le lesz cserélve mert igaz az eldje Crops Bank volt, de nem éppen bank, inkább valami mezőgazdasági intézmény vagy valami multi. Valszeg a helyére kerül majd a PennyM az még úgysincs benne, szóval aki gémel az nézze már, hogy a cégek közel jó árut visznek-e a cég profiljának megfelelően... kb. -
#4359 ja meg ha B-vel (motorfék) együtt fékezel, sokkal jobban lassul. -
#4358 Renault kamionok, Jócókamionbolt :P -
#4357 engem is, egyáltalán hogyan lehet 100 főlé vinni?
arra jöttem rá az elébb hogy a Bvel, tudok lassítani, aztán meg visszagyorsul arra amit beálítottam -
#4356 Engem is érdekelne akelával egyetemben, hogyan lehetne 3 ezerig húzatni a motort? Mert sokkal fürgébben lehetne haladni nagyobbb sebességtartományban is -
#4355 Jah, nekem a John Dere ( vagy hogy írják) nem lett más embléma. Ennyit még betöltött azt ki is lépett megint. -
#4354 Miért van az hogy amikor betölti a játékot és mikor belépne kilép állandóan valami g.ci hibával?? -
Szabyka #4353 A magyarításért le a kalappal készítők !!! -
FiReBoY #4352 De lehet... -
akela #4351 Nagyon nagy munkát végeztek skacok!Valóban árulhatnátok pénzért is/bár tekintve a fórum állandó látogatóit, sportkocsit nem vennétek a haszonból-viszont tudom benneteket nem is ez vezérel/Én sajnos nem értek ehez,ezért bocs,ha nem jókor kérdem-mármint össze lehetne-e kapcsolni ezzel a magyaritással,szóval tényleg nem lehet szerintetek változtatni a motorok fordulatszámán,vagy a váltók áttételezésén?Mégis életszerűbb lenne,és biztos mást is zavar ez a problem. -
FiReBoY #4350 Végülis jövőhéten lesz a hivatalos 0.9.