52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Duddits
    Csak nekem az ilyenekbe az nem tetszik, hogy a csavarok helye eltűnik. Meg a oldallapok összeílesztésénél a csíkok. És így olyan lapnak tűnik nekem.
  • M@TriX
    a magyarítás nélkül megy a gém?
    ha nem akkor "jó" már megilyedtem :)
  • Duddits
    Frankó lett. Nekem kell. Bár else indúl a játék de azért jöhet.
  • ZsZso
    Emberek ... amit ti összehoztatok ... hát le a kalappal. Némi mosoly ül ki az arcomra mikor meglátom a magyar cuccokat a játékban. Másrészről viszont tiszteletem, hogy ennyire frankón sikerült importálni a játékba.

Egy szó mint száz ... elismerésem !
  • Multimax
    Bocs kicsit nagy lett!
  • Multimax
    Nem itt van!
  • Multimax
    Itt van az OBI-s pót!
  • Duddits
    Hát ez nem igaz. Így se lett jobb. Lehet hogy az SP2 miatt? De hát fönt van az 1.03 patch is.
  • Hentes Bill #4381
    bármelyik képes programmal
  • Duddits
    Paint-tel.
  • Multimax
    Hogy csinálok bmp-ből jpg-t?
  • M@TriX
    hát ne is akarjál ide bmp t beszúrni :)
    jpg-t
  • Multimax
    Az iaro-n azt írja,hogy nem lehet másolni.
    Mi a baj egy bmp file-t akarok feltőlteni,rákattintok,az upload címszóra kitallózom aztán up egy ideig tölt aztán kiírja,hogy nem másolható!
  • Hentes Bill #4376
    iaro.srv.hu
  • Solid Snake
    /magyarítók/
  • Solid Snake
    magyrarítók:
  • Multimax
    Hova tudok feltenni a neten képet?
  • leki007
    Prt Scm/Sys Rq megnyomod majd paint/ szerkesztés/beillesztés
  • Multimax
    Hogyan tudok a menüben fényképezni?(nem a játékban f10-el hanem a menüben)?
  • DJ Bee18
    OK, tudom most amúgy sokat melóztok, hogy ilyen tudatlanabbak mint én, élvezhessék. Még egyszer kösz Schwarznak, Gumikacsának és Mátrixnak!
  • M@TriX
    még nem néztem a játék ezen részét...
  • M@TriX
    de, a szöveg megvan, de még nem volt időm bekopizgatni...

ugyanis az nem a nagy szöveg fájlban van, hanem egyenként kis fájlokba...
  • DJ Bee18
    Na tud valaki a váltó áttételezésére megoldást??????
  • M@TriX
    ez egy jó kérdés, fiam :)

naszóval. Először csináld azt, hogy mentsd át egy másik helyre a docu/18wospttm könyvtáradból mindent, cakkompakk. Majd a magyarítást másold a már üres könyvtárba, indítsd el a gémet, hogy így elindul-e...
  • akyyy
    a rádiózás nem lesz jól megcsinálva magyarra?
  • M@TriX
    benne van :) hát izé, mert volt szép logója :)

de majd lecseréljük, majd nézzétek amúgy mit szállít aztán jöhetnek az ötletek, még úgyis béta verziós a projekt...
  • Duddits
    De ugye a Campona nincs benne?! Mert az semmit nem szállít.
  • Duddits
    Rájötettem miért fagy ki. A magyarosítstól. Ez miért van??
  • M@TriX
    jah, néha elég csak azt használni...
  • M@TriX
    nem is, Magyarországon is forgalmaznak :) az maradt, de a Raif bank le lesz cserélve mert igaz az eldje Crops Bank volt, de nem éppen bank, inkább valami mezőgazdasági intézmény vagy valami multi. Valszeg a helyére kerül majd a PennyM az még úgysincs benne, szóval aki gémel az nézze már, hogy a cégek közel jó árut visznek-e a cég profiljának megfelelően... kb.
  • DJ Bee18
    ja meg ha B-vel (motorfék) együtt fékezel, sokkal jobban lassul.
  • akyyy
    Renault kamionok, Jócókamionbolt :P
  • akyyy
    engem is, egyáltalán hogyan lehet 100 főlé vinni?

arra jöttem rá az elébb hogy a Bvel, tudok lassítani, aztán meg visszagyorsul arra amit beálítottam
  • DJ Bee18
    Engem is érdekelne akelával egyetemben, hogyan lehetne 3 ezerig húzatni a motort? Mert sokkal fürgébben lehetne haladni nagyobbb sebességtartományban is
  • Duddits
    Jah, nekem a John Dere ( vagy hogy írják) nem lett más embléma. Ennyit még betöltött azt ki is lépett megint.
  • Duddits
    Miért van az hogy amikor betölti a játékot és mikor belépne kilép állandóan valami g.ci hibával??
  • Szabyka
    A magyarításért le a kalappal készítők !!!
  • FiReBoY
    De lehet...
  • akela
    Nagyon nagy munkát végeztek skacok!Valóban árulhatnátok pénzért is/bár tekintve a fórum állandó látogatóit, sportkocsit nem vennétek a haszonból-viszont tudom benneteket nem is ez vezérel/Én sajnos nem értek ehez,ezért bocs,ha nem jókor kérdem-mármint össze lehetne-e kapcsolni ezzel a magyaritással,szóval tényleg nem lehet szerintetek változtatni a motorok fordulatszámán,vagy a váltók áttételezésén?Mégis életszerűbb lenne,és biztos mást is zavar ez a problem.
  • FiReBoY
    Végülis jövőhéten lesz a hivatalos 0.9.