52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#4069 kocsit téleg hol lehet venni? látttam egy boltot tele kamionnal ott? -
#4068 Mi az hogy gyorsan!!!!!!!!!!?????? Talán létszi!! De nem kéne ennyi üzit feleslegesen! Mi azt már rég tudtuk!! Meg hogy hova. Azt is tudtuk! -
#4067 Hogyan vehetek benne kocsit? és hol?
és visszapillantót hogyna álítsam be mit kell hogy lássak is benne valamit?
hol adnak munkát? és mit csináljak pontosan hogy enyimé legyen a munka? mert ki ir valamit hogy nem megfelelő kamion vag ymi.... -
#4066 Ha autót is tud valaki belerakni akkor az IFA-t ki ne hagyjátok!!! -
#4065 A visszapillantóban is megy a kép (tehát az is monitor?)? -
#4064 Jaja...azon a Tibor néven nekem is megakadta a szemem, mivel engem is így hívnak és eddig nem tudtam mi az angol megfelelője...ezek szerint ua.. Szerintem az a 2T2-es kamion a legfullosabb. Csak azt nem értem hogy már az összes embert fölbéreltem, és látszik is, mert a lerakatokból már alig van mit szállítani, nem tudom hogy mikor van vége a gaménak. Az addig oké lenne ha openend-es a game, de akkor írja ki legalább azt hogy ameddig el kellett volna jutni az eddig szólt, és innentől fun. Az Across America-ban mi az a sok fajta küldetés amiből lehet az elején választani? Csak mert fölraktam hogy megnézzem mi lett a különbség (hát van nem is egy és sokkal jobb lett a PttM, csak a rendőröket keveslem...így nincs kihívás igaziból a gaméban). -
DF14tomcat #4063 Hello ha csak nyers szöveget kell fordítani, és txt-ben visszaküldeni, akkor abban tudok segíteni, mert a buszozás közben napi 2x45 percem van+begépelés. Ha képben kell segíteni az már neccesebb, de szívesen segítek!
Elérhetőség: [email protected]
Ha nem kell a segítség, akkor sok sikert és kitartást!
ToldiZ -
K.András #4062 Kb mennyi kamion van a játékban?Melyik a legjobb?Kenworth T2000 vagy esetleg van jobb is, csak esetleg még nem vásárolhatom meg? -
#4061 szóval a magyar szöveg kb 60%nál jár, haladez :-)
közbe azé nézegetni kell ugye, hogy jók-e a szövegek:
kicsit rendet kéne itt rakni
beállva a határátkelőhöz (nemis kamionsáv)
ugyanez elölről, kicsi sor van már hátul :-)
kicsit hátratolattam, de az a szar belémakadt :-)
-
bazze #4060 Van hozzá magyar pálya?? -
#4059 A visszapilantó tükörrel mit csináljak? -
#4058 Saját zenék berakása
Menjünk a C:\Documents and Settings\felhasználói név\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\ mappába, lépjünk be a music mappába (ha nincs olyan mappa, akkor csináljunk egyet). Indítsuk el ezt a konvertáló programot, konvertáljuk vele a kívánt zenénket OGG formátumba és mentsük utánna a konvertált filet a music mappába. Ügyeljünk arra a létrejött file neve ne legyen túl hosszú! Lépjünk be a játékba, vezessük a kamionunkat, de előtte nyomjunk le a radio gombot (alapból a j gomb). Ha minden jól megy akkor a listában benne lesznek a számaink, amiket konvertáltunk. A Play lenyomásával máris hallgathatjuk a dalainkat.
-
#4057 ja és a vvisszapillantó tükröt hogyan csináljam meg rendesre? -
#4056 hova másoljam a rohatt zenét mer nem szóal meg, pedig ogg ben van???? -
#4055 Mivan??? Szal engem az érdekel hogy tudom müködőképessé tenni a játékot! -
#4054 csak nekem húzós mert sims van a gépen, semmi alcohol, csak démon -
#4053 nekem *.bin fájban van a cd kép. és ugyanazt töltöttük -
#4052 Ha kiirom CDre:
FLT-18WS.cue
FLT-18WS
flt-18ws
Akkor működni fog??? -
#4051 mp3 at konvertálok át ogg be amit halgatok játék közbe -
#4050 de ugylátom ez lesz a legjobb -
#4049 de lekhez ez is -
#4048 Mi az a dB PowerAMP? -
#4047 innen tölthető le -
#4046 dB PowerAMP -
#4045 MP3=OGG konvertálót gyorsan!!!!!!!!!!!! -
#4044 Ha kiirom CDre:FLT-18WS.cue
FLT-18WS
flt-18ws
Akkor működni fog??? -
#4043 Talán 2004.09.03. adták ki de nem biztos! -
#4042 Utánna érdeklődöm: -Mikori a játék? -
#4041 Szerintem magyar én fel is vettem alkalmazotnak! -
#4040 Most beszélünk róla hogy csináljuk. Akkor hogy lenne? -
#4039 Két kérdés fontoss sora:
-Magyarítás létezik ehez a játékhoz végre?
-Magyar kiegészítések léteznek ehez a játékhoz? (mint lentebb olvassá MAgyar Posta, Magyar városnevek, Magyar fördrajzi térkép...stb)
-
#4038 Zene csak az van ami a menüben. Saját zenét csak .ogg kiterjesztésbe tudsz betenni. -
#4037 Figyelj! Létszi ne tegyél már fel ilyen kérdéseket!! Mikori a játék? Busszal lehet-e menni? Jesszus. Mikori a játék: Nézz utánna! Busszal lehet-e menni: Ez kamionos játék nem buszos. Multiplayer van benne: Látsz külön olyan menüt? Mivel mit csinálsz: ESC-Options-Controls. A méret azért ilye kicsi. nem a méret a lényeg Amugy azért mert jól tömörítenek. Minek crack? Van hozzá patch és hozzá crack? Hát ez milyen kérdés? -
#4036 amikor vittem az árut canadába jött velem szembe egy kamion és a sofőrt tibornak hivták (magyar?) -
#4035 :DDDD -
#4034 ez de jó -
#4033 Nagy kérdések sora:
-Mivel mit csinálok a játékban?
-Lényege ugyanaz mint a King Of The Roadsban?
-Magyarítás létezik ehez a játékhoz végre?
-Magyar kiegészítések léteznek ehez a játékhoz? (mint lentebb olvassá MAgyar Posta, Magyar városnevek, Magyar fördrajzi térkép...stb)
-Csak kamionnal lehet menni vagy kisfurgonnal is?
-Busszal lehet benne emenni?
-Multiplayer van benne?
-Van hozzá crack?
-Van hozzá Patch, és hozzá crack?
-Mikori a játék?
-Miért ilyen kicsi a mérete?
-Zenék alapból nincsennek benne?
-Saját zenét hova tegyek?
-Zenéket mp3-akat lejátszik vagy csak OGG formátumot?
VállAASZOKAT GYORSAN helyesirásée bocsesz :DDDDDDDDDD -
#4032 -
#4031 -
#4030 Köszi Céppen...