Elkészült a Windows XP második javítócsomagja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
jóéjt.
Fura lenne, ha valami olyat tudnia amit a win-unixok-linuxok nem tudnának...
Az amigát viszont nem javítják, pedig az is olyan lyukas mint a szita... A win (linux, unix stb) ellenben folyamatosan válik egyre biztonságosabbá. Egy álomvilágban élsz, ha azt hiszed, hogy az amigaos-ben nincs hiba. Egyszerûen nem keresnek benne...

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
De jelenleg éppenhogy a legjobb megoldás. Nem tökéletes, hanem a jelenleg elérhetõ legjobb. Nem véletlen éli a fénykorát ma is, a longhorn meg nagyot fog ütni, be is vannak tojva a vetélytársak, hogy mi lesz utána, mert már ma is le vannak maradva.
dehogynem, csak neked kell megirni az ütemezõt...
"pont amennyire az amiga "biztonságosabb" a winnél."
Pont ezért lenne megoldás az Amiga rendszere."
Már mitõl lenne megoldás? Épp azt mondom, hogy az 10x olyan lyukas mint egy win vagy linux csak mivel nincs hálózaton plusz az elterjedsége gyakorlatilag 0 ezért nem keresnek benne hibát. Ha elkezdene terjedni szinte azonnal meg is bukna, mert ronggyá törnék pillanatok alatt. Ahogy a dos-t is, ha komolyabban hálózatosítanák.
Azért ne egyszerûsítsük le a dolgokat. Dossal nem fogunk tudni CD-t írni, grafikát/szöveget szerkeszteni és zenét hallgatni egyszerre.
"pont amennyire az amiga "biztonságosabb" a winnél."
Pont ezért lenne megoldás az Amiga rendszere.
"nincs használható hálózati kiterjesztése"
Ahhoz újra el kéne terjeszteni ezt is. Sajnos a gép ellátottsága nagy ellensége. Ettõl még az oprendszere struktúrája azonban elég jó. És ez nem függ az ellátottságtól sem. Meg lehet oldani azon is mindent, csak lenne aki megcsinálja.
"De a dos lehet biztonságosabb winxp-nél."
pont amennyire az amiga "biztonságosabb" a winnél. nincs használható hálózati kiterjesztése és a kutya se keres benne hibát -> hibátlan. ahogy a dos is...
Egyébként valakitõl hallottam hogy a 70es években az oroszok már multitaskingos dos-t írtak. Nade 80-tól van pécé meg ms-dos. Nemtom pontosan mire gondolhatott. Valszeg nem is személyi számítógéprõl beszélt. Tud errõl valaki valamit?
És nem ezt reklámozzák, hanem azt a listát amit lentebb írtam, amibõl az amiga egyetlent egyet sem tud ellátni...
Ezen el lehet mélázni egy nosztalgia topicban, hogy milyen jó is volt akkoriban, de ma ennek nincs technikai jelentõsége a win már legalább 10 éve túlhaladt ezen.
Ez hazugság, mert 93 óta (nt megjelenése) van winben, de ez kétségkivül egy nagy dolog az akkori amigákkal. más kérdés, hogy ma már ez semmire sem jó...
elsõ olyan gép, amely igazi multitask (preemptive) operációs rendszerrel " - persze az Amiga.hu-ról, (na azért nem az az a forrás, amelyik hazudni szokott)
"The Amiga operating system has had preemptive multitasking since its inception
in 1985, 10 years before this feature found its way into Microsoft Windows" - www.webopedia.com
"490 mm x 250 mm x 70 mm (WxDxH) AmigaOS 3.1 with preemptive multitasking Manuals:
AMIGA 1200 User Manual, AMIGA OS 3.1 Workbench Each A1200 comes with the ..." - Amiga.com
"Still relatively new for today's computers, 32-bit, "preemptive multitasking"
has been part of the Amiga's operating system since Day One" - www.wired.com
stb...
amigán 0 ms a context switch? Ne nézzél már hülyének mindenkit...
de lényeges eltérés tényleg van, csak a másik irányban :)
nem véletlen van minden sp-bõl külön nyelvi verzió, mert csúnya gondok lehetnek, ha nem passzoló nyelvû dll-eket raksz a rendszeredbe...
Azt tudom, csak arra gondoltam, hogy tudomásom szerint nem volt Preemptive Multitasking.
biztos voltam, hogy nem magadtól találtad ki ezt a marhaságot. De valószínû nem a szerzõ volt lámer, hanem te értettél félre valamit, mint a longhornnál.