339
-
blackgamer #19 az ingyen van -
Laci #18 De van CD-s változatta is, ha valaki nem tudná letölteni. Az mennyibe kerülhet? -
Laci #17 Ha nyitottabb szemmel járnám a világot, miért ne hinném azt az ms-ről hogy szar. Inkább az ellenkezője valósulhat meg. Minnél többet foglalkozom vele, annal inkább derül ki róla, hogy tényleg "nem valami jó" (ez a pécé-kre különösen igaz). Egyébként ezt már annyiszor megvitattuk, most kezdjük előről(longhornos topik)? Csak azért mert lehet nem értitek mit és miért szidok benne. -
blackgamer #16 3* -
blackgamer #15 de én is felszeretném tenni azonnal a pack-ot mint az aki autoupdate-et használ
de ezekszerint 3. kéne letöltenem
jól értem? -
Yv@n #14 lehet nyitottabb szemekkel kellene járnod a világot, esetleg levenni az "MS akkor szar" filteres napszemüveget. -
Laci #13 Nem is hittem azt. Épp ezt mondom. Win98 előtt ülök, hát az sem éppen lyuktalan. -
#12 Laci ha te hiszed, hogy egy lyuktalan OS előtt ülsz, kelj fel...álmaidból... -
Laci #11 Na mindegy, ha ti hajlandóak vagytok szórakozni ezzel akkor majd legfeljebb számoljatok be az eredményről, de csodát azért érthető okokból nem tudok várni tőle. A tényeknek meg semmi köze ahhoz hogy normális vagyok-e, nem kell ahhoz sem szakértőnek sem normálisnak lenni, hogy megállapítsam a termékről hova val igazából... -
#10 Ennek a celja a kovetkezo (lehet): ha egy felhasznalo manualisan frissitgeti windowzat, akkor lehet, hogy kiadas utan 1 honappal nezi csak meg a patchet... az automatikus frissites viszont gyakorlatilag azonnal megteszi hatasat.
123456: a valasz egyszeru... az sp-k es a javitocsomagok altalaban "lyukakat" probalnak befoltozni. Lehet, hogy eddig szepen ment mert szerencsed volt... de nem biztos, hogy orulnel ha egyszer beutne es a szar nyakig boritana. -
#9 mi a gáz? ha eddig kibírtad nélküle, az a pár nap nem számít. -
blackgamer #8 "a kézi letöltést előnyben részesítő felhasználók csak augusztus végén juthatnak hozzá a frissítéshez"
ennek mi értelme van?
csak azért kérdezem, mert 3 gépemre szeretném felrakni -
#7 hűha. de nem érdekel. ha eddig bevált a hót alap xp, akkor minek rá sp? lekaptam azt az 51 megányi frissítést az oldalról, aztán azóta semmi üzi meg mit tom én mi nincs. megy azt kész. -
#6 Laci bazzeg, te sportot uzol abbol hogy nem vagy normalis? -
Laci #5 Ehhez már szakértőnek sem kell lenni...:( Ilyen szar a helyzet. -
Laci #4 ""A második javítócsomag jelentős előrelépést jelent a biztonságosabb számítástechnika felé, mivel hatékony védelmet nyújt az eddig ismertté vált támadókkal szemben" - jelentette ki Bill Gates, a szoftveróriás elnöke." - Láccik hogy Billinek valami zagyvaságot megint mondania kellett egy új "termékhez". Hatalmas zuhanás már ez is a számítástachnikában amit most művelnek. Nem kéne még ilyen hülye szövegekkel is a vért lázítani az emberbe.
"Hozzátette, hogy az operációs rendszer számos különböző változata miatt a javítócsomag mérete is jelentősen differenciálódhat, de az automatikus szolgáltatás által letöltött verzió általában nem haladja meg a 85 megabájtot."
85 megabájtban 10-40 jóval különb egész oprendszer elférne. Itt mindig minden differenciálódik, de csak azért mondják ezt előre így, mert a végén mindig a legrosszabb lehetőség válik valóra, és ezt ilyen megfogalmazás révén ezt nem kell előre bevallani. -
Lola. #3 hogy te mekkora szakértő vagy, te jó ég... :) -
Laci #2 Na véééééégre! Bár engem nem érdekel, sokkal jobb már ezzel se lesz. Szarból nem lehet egykönnyen aranyat csinálni. -
#1 végre