rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Próbáltam beillesztgetni a layereket, meg külön is próbáltam színezgetni azt se tudom, mit hogyan kell :S
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kösz elõre is!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De amúgy is milyen sport az, ahol megszabják az autó fogyasztását? Vagy azt, hogy a sebességi fokozatokat elõre be kell állítani, és évente egyszer nyúlhatsz hozzájuk? Vagy pl. csak 5 motort használhatnak évente. Ez már javarészt technika, mint vezetési tudás. Az fog nyerni, aki mögött a jobb csapat / mérnökök / technikai emberek állnak, és nem az, aki valójában gyorsabb.
Hol vannak már a James Hunt / Niki Lauda harcok...
Respect
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Köszönöm! Igyekszem, csak nem szeretnék spamelni 😊
..és asszem akkoriban valami nemzetközi futamokon is neveztél.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
<#idiota>#idiota>
Jövõ vasárnap, a GT Sprinttel váltóban indul a Super Touring Historic World Cup(DRM mod), a DRM Div. I.-es gépszörnyeivel. A pályák a GT Sprint pályái lesznek, így nem kell újra megtanulni õket.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(Ha valaki másnak is kellene.)
Két hetente lesz csütörtökönként futam. Ausztria -> Magyarország -> Cseh -> Oroszország.
"Barbarossa hadmûvelet"
>> INFÓK ITT <<
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Jelentkezés/bajnokság infók: http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=3&t=2083#p69235
simraceseries.com
F1 1976 verseny az esõben - fun race
Helyszín: Fuji
Március 15. 17:00
Versenyidõ : 45 kör (kb. 1 óra)
Részletek:
www.obhunracing.com
Várunk minden kedves érdeklõdõt nagy szeretettel!
http://psrl.eu/aldomain/osr/Forum/viewforum.php?f=1569&sid=6294485ead3bdb97894473b28b176c6a
PSRL-VSR Lada Granta Cup 2014 - Test Drive

Valaki nemtud ennél jobb Miata modot? Kicsit erõteljesebb és nem ilyen repedt fazék hangút?😄
Olyan problémám van, hogy felraktam 2 mod-ot (F1LRCLUB 2013; SRM F1 1990)és valamelyik letiltotta, hogy a box kiállásoknál tankolhassak. Hogyan tudnám engedélyezni a tankolást?
"Nulla tenaci invia est via"
Meg a jó tapadást se sikerül elérnem, mikor hátsókerekes autóval megyek, akkor ha megindul a segge és ellenkormányozok, akkor a kanyar végén tök betapad az eleje és elránt a másik irányba. Ez ellen is jó lenne valamit tenni.
Lehetséges konvertálni GTA4bõl modelt rf-be? Ha igen hogy? 😄 Egy hozzáértõ elmondhatná. Az rfactoros rész tiszta azt értem. Csak a model kellene.
Remélem látható lesz a kép. 😄