61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#61283 Na, ezt az oldalt nagyon köszönöm. Ez megérte a passzív jelenlevést és olvasgatást :D -
PacsutaTibi #61282 Akkoriban két konverzió is volt, a RaceX és a Race06 nevű. Nekem meg volt mindkettő, de utánna ez utóbbit hagytam fent. Most megnéztem és ebbe csak 06 van, valamint Caterham, Mini és wtcc87. Később a RaceXhez még jöttek az updatek, abba nem rakták bele a 07es kocsikat? (Felraktad az 1.2 és 1.25öt is?)
ITT szinte minden mod meg van. Oldalt lehet keresni, kerestem Race-re, WTCCre, 2007re és 07re is. De nem találtam semmit csak ami linkelve volt. Meg egy RaceV1.exet, ami szerintem az én Race06 modom lesz. De azért megnézheted. Van még mod wtcc 2009-2011 néven. Meg újabb is biztosan van.
Érdekes egyébként hogy a Simbin nem csinált volna 2009es évadot?
2006: Race the WTCC game
2007: Race07
2008: Race07 (RaceOn expansion)
2009:?
2010: Race07 (WTCC 2010 pack)
Nem mintha a többi év teljes lenne. Most nézem hogy voltak vagy 10en is akik 2006ban indultak 1-1 hétvégén, volt aki 3-on is, és benne sincs a játékba..... -
Muth555 #61281 Bár ez 2006-os. -
Muth555 #61280 Köszönöm! -
#61279 Aha értem. Jól van akkor így lesz. Reménykedtem, hogy van olyan lehetőség, hogy kihoz egy listát és majd én kijelölgetem ki kell, ki nem kell és csak én nem vettem észre ezt az opciót, de akkor nincs.
Köszi szépen a válaszod! -
PacsutaTibi #61278 Akkor rakja be random módon ha túl sok, vagy túl kevés autó ellenfelet állítottál be. Ha pont annyira állítod ammenyi a mod autóinak száma, akkor mindegyikből csak 1 lesz bent.
Ahol kiválasztod a pályát ott van még 2 fül, az opponetsre kattintva lehet esetleg kijelölni más kategóriás kocsikat. Ezt a mod készitője rendelheti hozzá minden egyes kocsihoz, hogy milyen osztályba legyen, egyszerre többe is lehet. Ha nem akarsz belepiszkálni akkor az a legegyszerűbb, hogy amikor beléptél a versenyre (még practice alatt, a menüben) akkor ott látod kik vannak bent. Ott van egy Add AI és egy Boot gomb. Az első hozzáad egy új autót a mezőnyhöz, a boot pedig kirúgja azt aki ki van jelölve a listán. Ha bírja a géped, érdemes előbb hozzáadni hogy legyen bent mindenki, aztán kirúgni azt aki nem kell, mert ha előbb rugod ki akkor lehet később visszarakja az Add AI-ra. -
#61277 Ellenfeleket nem tudom saját magam választani? Most pl. a 2013-as WTCC móddal játszok, de mindig random rakja be az ellenfeleket, jó lenne saját magam kiválasztani. Van erre lehetőség? -
PacsutaTibi #61276 Az importerrel megtudod nyitni a gmt fájlokat. 1 et vagy 1 mappát.
Lusta vagyok írni, itt van angolul. Az importer hez nem árt ha fent van az exporter is és kell a coreshader mas is, ami benne van a public toolsba. Nemtudom ezt ki kell e csomagolni vagy nem, nekem ki és becsomagolva is ott van a maxomba.
"Go to
http://www.rfactor.net/index.php?page=devcorner
& download the "rFactor mod development tool pack (Mas utility, scene viewer and more)" - version 2.
Unzip these files.
Copy these 3 files (converter.dlu, material.dlt, texture.dlt) from the "max6" folder into the 3dsMax/plugins folder.
Run the Mas.exe program that comes with the ISI tools & use it to extract all files from the Coreshaders.mas file into the 3dsmax/HardwareShaders folder.
Download the "GMT2 Importer v0.94 by Zoli"
Place importGMT2.ms into 3dsmaxscriptsstartup folder.
Go to BTB & export your track to rFactor if you haven't already.
Copy your track folder from rFactor into a place were you want to keep your work files.
(If you exported from btb to "BobsTrackBuilder/xxx_track", only copy the xxx_track folder, not the BobsTrackBuilder folder)
Open 3ds max.
Go to Utilities (the one with the hammer on the far right)
& go to Max Script & in the Utilities drop down menu select "GMT2 Importer"
Change the "Additional texture path" to your tracks directory.
Go to "Import a directory" & navigate to your tracks directory.
Click OK & give it some time to think depending on the complexity of your track.
All going well you should have your track in Max.
Now the fun really starts."
Jah még annyit ha újabb Maxod van, azokhoz az exporter 8tól felfelé, ott van a devcorneren. Ami az rfpublictooslba van az max5-6 abból a 6 os jó a Max7hez is. -
AgrárMezőTsz #61275 Akkor az scn-t ezzel meg lehet nyitni? -
PacsutaTibi #61274 Importer Itt
Exporter Itt valamelyik development tool pack-be. -
zEEdO #61273 Köszönöm szépen a segítséget! :) -
AgrárMezőTsz #61272 És a max-hoz ezt a plugint hol találom meg? -
#61271 Köszönjük szépen! -
#61270 Toltam meg oda nehanyat, talan segit;) -
#61269 Fent a banner alatt találsz setup leírásokat, azokból tanulhatsz sokat. -
zEEdO #61268 Adjon Isten!
Tudom, lerágott csont már a téma, amit kérek, de lenne oly szíves valaki valamilyen használható progit mondani esetleg linkelni setup beállítását illetően?:) Ugyanis jó lenne, ha a ligába ahol benne vagyok tudnám tartani a többiekkel a lépést.:)
Ui.: Nem vagyok autószakértő, ezért az írásba foglalt leírások nagyon nem is mondanak sokat...:/ Előre is köszönöm! -
PacsutaTibi #61267 Néha nem megy ez a lap se, de itt kb minden megvan, amit valaha kiadtak Rfactorhoz.
Spirit of 76 mod -
Atiker #61266 Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni! Az rfactorcentral sajnos nem működik, viszont láttam youtube-on hogy elkészítette valaki a játékhoz a Fiat X1/9 Dallara (Bertone) autót, netről sehonnan nem tudtam letölteni, nem élnek a letöltési linkek ahol megtaláltam, viszont abban reménykedek hogy megvan valamelyikőtöknek. Ha így van, nagyon megköszönném ha elküldené valaki a modot, vagy egy linket, ahonnan le tudom tölteni. Segítségeteket előre is köszönöm! ( [email protected]) Üdv Attila -
PacsutaTibi #61265 Röviden összefogalalva.
Rfactor formátum: .GMT fájlok a modellek, .Masba lehetnek becsomagolva.
BTBből csak kimenteni lehet GMTbe visszahozni nem.
Tehát csak akkor tudsz BTBben módosítani egy pályán ha annak megvan a forrásfájlja. (.bin vagy xml fájl, xpacksmappákkal). Zolee egyébként ezzel szokott dolgozni, esetleg kérd el tőle. Melyik pálya is amiről szó van?
3dSimEd: Ez a legjobb, abból a szempontból hogy tud importálni, exportálni is GMT, viszont ebbe modellezni nem lehet. De új (más progival modellezett) objektumokat tudsz elhelyezni a pályán.
3DStudioMax. Ehhez kiadtak egy hivatalos exportert, amivel GMTbe lehet menteni. Tehát ha van egy pályád Maxba azt "könnyedén" ki lehet menteni Rfactorba.
Nemhivatalosan van hozzá GMT importáló plugin is. De ez állítólag sokszor rosszul törti be rá a textúrákat. Amikor próbáltam akkor nekem is sokáig töltötte be, a viszonylag egyszerő kevés textúrát használó pályámat...
Van lehetőség hogy 3dsimedből kimented .3dsbe és azt behozod maxba. Ilyenkor ha nem is veszik el a textúra, akkor is minden textúrát újra be kell állítani 3dsmaxban a sima materialról Gmat materiálra. (GMT importernek ez az egyetlen előnye hogy rögtön Gmat lesz betöltés után)
Szóval ha csak rá akarsz rakni valami objektumot, akkor lemodellezed valamiben, és rárakod 3DSimEdben, ha más dolgokat is akarsz változtatni, akkor az a legegyszerűbb ha elkéred Zoleetól, és BTBben megcsinálod. (Jah most nézem te zoli-t írtál, akkor nem biztos hogy egyre gondolunk.)
-
AgrárMezőTsz #61264 Butaságot beszélek,megbírtam nyitni a pályát,az egészet vissza konvertálni mondjuk 3ds-be lehet? -
AgrárMezőTsz #61263 Akkor a Mas fájl megnyitható ezekkel? -
#61262 A MAX-hez van ingyenes import plugin, de a 3DSimEd is megnyitja (az fizetos). A 3DSimEd csak konvertalni jo, tovabb modellezni hasznalhatatlan.
A BTB-t nem ismerem. -
AgrárMezőTsz #61261 Pályát melyik program nyitja meg?
Mivel moddelezni tudok,csak van 1 félbe hagyott pályája zolinak,oda adta,de programot nem adott,és nem tudom mivel nyissam meg..
-
#61260 Persze: 3D Studio MAX, 3DSimEd, BTB (vasarlas, warez, vagy ahogy szereted).
DevKit az ISI oldalon, leirasok az ISI forumban. -
AgrárMezőTsz #61259 Pálya szerkesztéshez kaphatok programokat? -
#61258 törést azt 500%-ra kellene rakni :D egy kocc és vége -
#61257 igazán? :) de jó, akkor várjuk! -
#61256 készülőben van :) -
#61255 kár hogy újabb wtcc-s mod nincs, pedig az idei autók elég durvák :) -
#61254 Erre gondoltál? :) -
Muth555 #61253 A 2007-es WTCC megvan valakinek? Egy halott linket találtam már.... -
gg01 #61252
Mai autóverseny miatt:
EUROSPORT / Május 4. (8:30-9:35 12:15-15:15 Hungaroring) (11:05-12:15 15:15-18:30 Snooker vb)
Online nézhető: STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon.
Jó szurkolást.
-
Sorozatunk immár az 5. barcelonai versenyéhez érkezett!
Még mindig van pár szabad pilótaülésünk, így ha érdekel, miként muzsikálnak és tündökölnek a 2014-es F1-es autók a monitorodon, akkor NE HABOZZ ÉS CSATLAKOZZ!
A bajnokság hivatalos oldala: MASZIM MF1B14
A fenti oldalon minden információt meg lehet találni, illetve az elmúlt futamok is visszanézhetők. -
tbazsi95 #61250 PSRL-VSR Lada Granta Cup 2014 | Hungaroring | R1 | Balazs Toldi OnBoard
PSRL-VSR Lada Granta Cup 2014 | Hungaroring | R2 | Balazs Toldi OnBoard
-
Banki67 #61249 Köszi a választ, egyébként tesómnak kellett, de mivel meghalt amúgy is a gépe, inkább egy új vásárlása mellett döntött.
Viszont van új kérdésem :)
Nekem van egy Thrustmaster RGT FFB Clutch kormányom, és mivel a rajta lévő váltókarok nem igazán életképesek érdekelne, hogy a váltót valahogy át lehetne-e állítani a kuplungkarokra?
Simán controls-ban nem tudom átállítani. -
maxibacsi #61248 Szia
A problémáddal kapcsolatban írok(ESC-re nem csinál semmit).
Ez akkor is előfordulhat ha valami buherált d3d9.dll van a gyökérkönyvtárba. Lehet ENB plugin vagy rfdynhud..stb. -
#61247 Üdv!
Egy komoly szimulátor projekt (komplett formula replika autóval) megvalósításához kérnék segítséget! Ha a szakik közül lenne olyan, aki időt nem sajnálva megkönnyítené a munkánkat, tippjeivel, tanácsaival, stb... azt nagyon megköszönném! Amint valaki jelentkezik, a továbbiakban írok neki PÜ-t!
A nagy részéhez megvan az alap(az autó is), a mozgatás megoldása, és az elektronikus dolgok összekapcsolása a nehézkes... Pneumatikus dolgok ha nem muszáj ne... (Aktív kormány<->mozgatószerkezet) Az esetleges dolgok legyártása se okoz gondot. Na de a többit majd akkor, ha sikerült összehozni a segítséget...
Köszönöm előre is! -
#61246 Akkor szerintem sok idot megsporolnal magadnak, ha kikapcsolnad, es vennel nehany doboz LEGO-t:)
A notikon van FN gomb (SHIT, CTRL, ALT kornyeke), amivel funkciot tudsz valtani a billentyun. Sokszor kekkel irjak ra az alap vagy bonuszt. Lehet a noti atkapcsol valahova... vagy gozom sincs:)
Amugy nem tudom mit szeretnel az rF-fel, ehhez nagy monitor kell, KORMANY FFB-vel es hasonlok. Vagy izomnotid van rakorve minden joval?! -
Banki67 #61245 Milyen funkció? Bocsi én hülye vagyok nagyjából mindenhez aminek géphez van köze :) -
#61244 Nincs valami eszement FN-funkcio hozarendelve az ESC-gombon?