rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Az rFactor képes egyszerre 2 játékvezérlõt (kormány+joystick) kezelni?
Intel C2D E6700 @ 2,66 GHz, 4 GB DDR2, Gigabyte HD5450 512 MB Logitech Driving Force GT + "Home-made" kuplung
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem is ertem, az emberek miert toltenek fel olyan szarokra. Ott a Mega vagy a Cubby, nulla korlatozas csak tolni es huzni kell. A Cubby meg weboldalba is illesztheto.
Rally Champions 1983-2013
"Nulla tenaci invia est via"
Es elvileg nem virus, inkabb csak spam-szeruseg (😄), a gagyi letolto oldalak legujabb idiota probalkozasa.
http://www.hsw.hu/?p=19966
vicces az oldal mert be se hozza a letöltést, ha meg sikerül persze egy rar.exe-t akar leszedni. azért egy hsw-rõl nem gondolnám igy akar virust tenni a gépe, de azért jobb az igazság. Tud valaki más , müködö linket adni? Egyébként jó ez a mod?
Alfa vs. Cortina @ Neva Ring, nyílt futam
Blog ►
http://tbazsi95.wordpress.com/
Car ► Audi Quattro S1
Csak a spanyol Rallyworld csapata konvertált át sok kocsit RBRbõl (engedély nélkül... :S ), valamint Dirtbõl. Ezen modellek nem mindig szépek, smoothosak, nem jó belsõ, kerék van hozzájuk.
Ebbõl készült késõbb az RW4 HRC Edition mod, ami fizikálisan sokkal de sokkal reálisabb lett.
Aztán készült ez az RTE mod, aminek szerintem az elõbbibõl indult ki, modellekben biztosan, de szerintem fizikákban is, viszont azokon sokat változtattak.
Közben a Rallyworldösök is fejlesztgettek, már jobb a fizika, meg egyes kocsik hangja elég szép.
Egyébként vannak ezekben is szép modellek, pl Audi Sport Quattro, Dirtbõl konvertálva.
A lada modokat is kipróbálhatod, de nemtudom mi elégítené ki az igényeidet, ha ezeket a "szar" jelzõvel illeted....
http://rallyfactor.hu/downloads/category/mods/
A régi rallycross modokat nem is említem, mert annak a grafikája kb f1C szinten volt, de a fizika mindenért kárpótolt.
Meg amúgy is. Ha rally akkor RBR.
Hasonloan a P&G-hez, ami Aris "termek" volt, igy az meg az AC-ba vandorolhatna be;P
Ready for a new version of Historic GT & TC? Prepare a clean installation of rF1... You're going to need it SOON!!"
kár hogy nem rF2 <#miaz>#miaz>
BMW M3 GT2 v. 0.99 by PetraGTC
hangok hozzá
BMW B6 Alpina GT3 v. 0.99 by PetraGTC
A Spin Tires-rõl nem is beszélve.
Kamionos játékból kimaradt a Fórmula Truck 2012/2013... 😊
Sziasztok! Nem rFactor viszont nagyon sok rFactoros ismeri a VSR F3 bajnokságát. Hosszú idõ után idén a Race07 programmal rendezünk formula bajnokságot. Hasonló a két autó. A gyõztes év végén egy formula autós teszt vezetést nyer majd! Mindenki várunk szeretettel! INFÓ ITT
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Error loading texture COMMON_TIRE_DIFFUSE_for material X6M_TIRE
Error loading global material X6M_TIRE
Van valami ötletetek mi lehet az oka?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"