rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A kérdésem nem közvetlenül az rFactorhoz kapcsolódik, de mégis. Windows10 alatt nem tudom működésre bírni a G25 -ös kormányomat. Látja a windows, telepíti is az illesztőprogramot, de akkor is sárga felkiáltó jel van az eszközkezelőben. A logitech oldaláról töltöttem le az illesztőprogramot. Ezért nem tudok játszani az rFactorral. Ha valaki tudja a megoldást, hogyan tudom feltelepíteni a G25-öt Windows10 alá, segítsen legyen szíves! Köszönöm szépen előre is!
Egy elég nagy segítséget kérnék, sokszor játszom offline ahol az AI hagy kívánni valót maga után. Sok utánaolvasás után sikerült elég jól beállítani őket(AIW, HDV, PLR) azonban a kék zászlóra továbbra sem volt megoldás. Viszont egy csóka csinált egy programot : https://www.rfactorcentral.com/detail.cfm… ami lehetővé teszi hogy az AI elengedjen kék zászlónál (súlyt ad a lekörözendő versenyzőre, szerintem jó ötlet) és így tök jó versenyeket lehet futni végre. A gond, hogy szeretnék a bátyámmal játszani úgy, hogy AI ellen is, azonban online a program mindig ki crashel. Esetleg megtudja valaki csinálni ezt, hogy online is működjön, még fizetni is hajlandó vagyok érte.
A választ előre is köszönöm
Philip
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
"Viszont:
December 24.-én este egy kis körözgetéssel ütjük el az időt. Várunk mindenkit nagy szeretettel,aki a vacsora és az ajándékbontás után megunta a kiccaládot és szeretne kicsit ökörködni onlány. A móka a lényeg,nem a ráfeszülés és a balhé.
>> Infók/mod és minden egyéb << "
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A webshop hivatalos forgalmazó, nem szürkekulcsos seftelde.
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
3 honap ingyen iRacing :D
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Egy kis segítséget szeretnék kérni, kb 3 éve játszottunk egy pályán, és most(Brno) saját TP-be mappastrukturáztuk, végig megy a töltési csík, majd amikor betöltötte a pálya nem látható, hanem helyette nagy szürkeség!!!
Semmit nem írtunk át, és próbáltam a DX-eket is állítgatni, csak DX 9 tölti végig!!! Több gépen is kipróbáltam, többek között azon amivel 3 éve is játszottam!
Annyit kell tudni, hogy a WTCC 2007 Track Packből lett kivéve!
Ime egy kép az esetről:
Előre is köszi a gyors segítséget!!!
Utoljára szerkesztette: BKriss, 2015.08.30. 13:19:12
Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin
Útjára indul az RCM Motorsport és a Virtual SimRacing közös projektje, a Road to RCM!
A program elsősorban azon tehetségekhez szól, akiknek nincs olyan anyagi háttere, ami elég lenne a magyar autósportban való részvételhez. Az alap elgondolás idehaza teljesen új és egyedi alapokon fekszik: közösségi finanszírozás. Bizonyára mindenki tisztában van vele, hogy a versenyzés nem olcsó és támogatókat sem olyan könnyű találni. Azonban, hogyha mindenki azonos összeggel lép be és egy megfelelően előkészített és megszervezett válogatón keresztül autóba ül, akkor biztos lehet a képességeiben, és abban hogy nem fog kudarcot vallani. Egy bemutatkozó futam mindenkire nagy hatással lehet: csapatokra, szponzorokra, nézőkre. A cél, hogy otthonról, a fotelből kikerüljön egy ember az RCM Cup szezonzáró futamára, Brno-ba.
A győztes még az éles futam előtt 3 napot tesztelni is fog az autójával, hogy Brno-ban tényleg már csak az ívek és a féktávok begyakorlása legyen a legnagyobb gond. A korhatárnak csak alsó limitje van, mégpedig a 12 év. Felső nincs!
A regisztrációt követően egy email-ben kapjátok meg az utalási adatokat.
Minden további információt a weboldalon megtalálsz!
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
rallyFactor MARB 2015 | Esztergom Rally | SS2 Csobánka | Balazs Toldi OnBoard
Utoljára szerkesztette: MAstudioHD, 2015.05.29. 19:40:31
#Life is Racing
rallyFactor MARB 2015 | Borsod Rally | SS3 Sáta - Ózd | Balazs Toldi OnBoard
VSR SEAT LEON EUROCUP 2015 | Spa-Francorchamps R1 | Balazs Toldi OnBoard
Köszi:)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Elindítottam egy közösségi finanszírozásos kampányt ! Megkérlek titeket osszátok meg minél többet, jusson el mindenkihez akinek bármi köze van a szimulátorozáshoz ! (Nem kifejezetten pénzt gyűjtök vele, hanem előrendeléseket !!!)
Facebook oldalam:
www.facebook.com/herrysproducts
kampány oldala:
http://www.creativeselector.hu/projekt/show/hermann_gabor_4344_ha_neked_is_draga_a_szimulatorozas_0
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://data.hu/get/8601363/kakucs2009.rar
Majd hétvégén jön haza megint a vinyó amin van. Irjál itt pénteken, vagy szombaton hogy el ne felejtsem.
Nincs valakinek eladó RFactorja(kód) ?
Utoljára szerkesztette: biz11, 2015.03.06. 12:35:43
Hétvégén majd feltudom rakni valahová, csak most nincs nálam a vinyó amin rajta van.
Can I transfer my DVD version of rFactor for a Product/Steam Key?
Unfortunately if you did not buy online, through us, then you did not buy through us. We cannot validate a purchase in any way. You bought your copy of rFactor from a licensed third-party.
Only those who bought through the TryMedia activation system can request Product Keys from Image Space Inc.
Only those who bought through the TryMedia activation system, or our own Product Key system, can request a Steam Key.
TryMedia activation did ship on some DVD sales. Those can be transferred if they were ever activated, as they can be validated. Un-activated TryMedia sales probably can’t be validated.
Forrás: http://rfactor.net/web/rf1/help/can-i-transfer-my-dvd-version-of-rfactor-for-a-productsteam-key/